-
[b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
אופסי...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
לפתע סידוט מקפץ, מה שגורם לו ליפול מהכתף שלך. אתה תופס אותו ברגע האחרון ומסתכל לאן שהוא הסתכל ורואה את המקום שבגללו התפרסמה העיר- זירת הקרב הגדולה. אתה רואה שם שני מאמנים נלחמים זה בזה. אתה רואה שאחד מהם מנצח בעזרת פוקימון שנראה כמו עיגול אבנים עם ראש, ידיים ורגליים ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa076.png[/img]). המאמן השני הולך משם, ממלמל ומגדף. המאמן שניצח מחכה למאמן נוסף שיבוא להלחם בו. האם תנסה?
[b][i][u]לני:[/u][/i][/b]
"שמי אש. אש קאאצ'ם מהעיר פאלט. ומי אתה?" שואל הזר אבל הוא רואה שאתה בוהה בפוקדור שלך. "או זה גליסקור שלי. הוא למד שריטת צל לא מזמן ואני רואה שזה די מועיל. בכל אופן, ראית מי האיש שתקף אותך? אתה לא הראשון שנתקף, אבל אף אחד לא הצליח לזהות את האיש. הוא שם על פניו מסכה. אה, ודרך אגב, איפה הדאסקלופס שלו שאיתו הוא תמיד תוקף?"
[b][i][u]אלמוג:[/u][/i][/b]
פידג'י אוכל את האוכל בהנאה. הוא מסיים לאכול וקורא בשמחה. לפתע הוא נבהל ויורד מהכתף שלך. אתה מביט לאן שהוא הביט ורואה דף עף אליך במהירות שיא. הוא פוגע בפרצוף שלך ומפיל אותך. פידג'י מרים את הדף עם המקור שלו ומביט בך בדאגה וחשש. כשהוא רואה שאתה קם, גל של הקלה שוטף אותו והוא שומט את הדף על הרגל שלך. אתה מרים את הדף וקורא מה כתוב בו:
"[i]ליד העץ השלישי משמאל, צעד 5 צעדים ימינה. אותי תמצא מוחבאת, בשיח ששם תימצא.[/i]"
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 10 2009, 05:30 PM
[b] [b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
אופסי...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
לפתע סידוט מקפץ, מה שגורם לו ליפול מהכתף שלך. אתה תופס אותו ברגע האחרון ומסתכל לאן שהוא הסתכל ורואה את המקום שבגללו התפרסמה העיר- זירת הקרב הגדולה. אתה רואה שם שני מאמנים נלחמים זה בזה. אתה רואה שאחד מהם מנצח בעזרת פוקימון שנראה כמו עיגול אבנים עם ראש, ידיים ורגליים ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa076.png[/img]). המאמן השני הולך משם, ממלמל ומגדף. המאמן שניצח מחכה למאמן נוסף שיבוא להלחם בו. האם תנסה?
[/b][/quote]
"אני רוצה קרב נגדו"אני אומר בצהקה
-
[b]
[b][i][u]אלמוג:[/u][/i][/b]
פידג'י אוכל את האוכל בהנאה. הוא מסיים לאכול וקורא בשמחה. לפתע הוא נבהל ויורד מהכתף שלך. אתה מביט לאן שהוא הביט ורואה דף עף אליך במהירות שיא. הוא פוגע בפרצוף שלך ומפיל אותך. פידג'י מרים את הדף עם המקור שלו ומביט בך בדאגה וחשש. כשהוא רואה שאתה קם, גל של הקלה שוטף אותו והוא שומט את הדף על הרגל שלך. אתה מרים את הדף וקורא מה כתוב בו:
"[i]ליד העץ השלישי משמאל, צעד 5 צעדים ימינה. אותי תמצא מוחבאת, בשיח ששם תימצא.[/i]"
מה תעשה? [/b][/quote]
"היי תודה פידג'י" אני אומר לפידג'י.
אני הולך לעץ השלישי משמאל, 5 צעדים ימינה ויסתכל על השיח חשש לראות מה יש שם, ולקוות שמה שיש שם לא יפגע בי.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 10 2009, 05:08 PM
[b] [b][i][u]אביב:[/u][/i][/b]
תחליף התחלתי
[/b][/quote]
אוקיי אז אני בוחר בגאסטלי
-
-
[u][b][i][color=red]ירין:[/color][/u][/i][/b]
סורי...
למרות המאמצים של דרטיני, ניב קרח היא הקפה מסוג קרח, וקרח חזק על דרקון. דרטיני נפצע אבל לפתע אתה רואה שגם קרובאט פצוע. אתה חושב ורואה שהזנב של דרטיני קפוא ומבין, למרת שדרטיני נפצע, הזנב שלו היה עטוף במים וכשקרובט הקביא את המים עם ניב קרח, דרטיני נפל מה שגרם לזנב שלו לחבוט בניבים של קרובאט ובפרצוף שלו.
[b][i][u][color=red]דודי:[/color][/u][/i][/b]
"מי אתה?" שואל המאמן "אתה נראה חדש בתחום. נו טוב, בסדר אבל אל תחשוב שאני אקל עליך!" הוא מסיים ומתפקע מצחוק. "הקרב יהיה 1 על 1" מכריז השופט "אסור למאמנים להיכנס לשטח הזירה.".
"צא סטארמי!" צועק המאמן ומהפוקדור שלו יוצא כוכב סגול שמורכב מ-10 משולשים ויהלום אדום באמצע ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa121.png[/img]). הסטארמי משפריץ עליך מים מה שגורם למאמן להתקפל מצחוק. אתה מסיק מכך שסטארמי הוא פוקימון מים.
[b][i][u][color=red]אלמוג:[/color][/u][/i][/b]
פידג'י נעמד על השיח ומכניס את ראשו למעמקי השיח. כשהוא מוציא את ראשו הוא קורא בהתרגשות. אתה מכניס את היד שלך ומגשש בשיח. לפתע היד שלך נתקלת במשהו מתכתי. אתה מוציא את הדבר ורואה שזו קופסת ברזל מרובעת, שהגודל שלה מראה שאפשר לאכסן בתוכה חכה, רשת ואוכל. מה תעשה בקופסא?
[b][i][u][color=red]אביב:[/color][/u][/i][/b]
רשום.
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [b][color=purple]גסטלי[/color] [/b]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 10 2009, 05:58 PM
[b]
[b][i][u][color=red]דודי:[/color][/u][/i][/b]
"מי אתה?" שואל המאמן "אתה נראה חדש בתחום. נו טוב, בסדר אבל אל תחשוב שאני אקל עליך!" הוא מסיים ומתפקע מצחוק. "הקרב יהיה 1 על 1" מכריז השופט "אסור למאמנים להיכנס לשטח הזירה.".
"צא סטארמי!" צועק המאמן ומהפוקדור שלו יוצא כוכב סגול שמורכב מ-10 משולשים ויהלום אדום באמצע ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa121.png[/img]). הסטארמי משפריץ עליך מים מה שגורם למאמן להתקפל מצחוק. אתה מסיק מכך שסטארמי הוא פוקימון מים.
[/b][/quote]
"היי קטנצ'יק[סידוט] צא התמדה"
ואז אני אומר לעצמי:
"עם הוא לא יתפתח בקרב זה יגמר מהר"
-
[b] [u][b][i][color=red]ירין:[/color][/u][/i][/b]
סורי...
למרות המאמצים של דרטיני, ניב קרח היא הקפה מסוג קרח, וקרח חזק על דרקון. דרטיני נפצע אבל לפתע אתה רואה שגם קרובאט פצוע. אתה חושב ורואה שהזנב של דרטיני קפוא ומבין, למרת שדרטיני נפצע, הזנב שלו היה עטוף במים וכשקרובט הקביא את המים עם ניב קרח, דרטיני נפל מה שגרם לזנב שלו לחבוט בניבים של קרובאט ובפרצוף שלו.
[/b][/quote]
"עכשיו זעם אקווה (עם זז השם..) ותשתמש בזנב הבפוא שלך לתקוף אותו! ואז גל הלם (ככה קוראים לזה?)!" אני אומר
-
[b]
[b][i][u][color=red]אלמוג:[/color][/u][/i][/b]
פידג'י נעמד על השיח ומכניס את ראשו למעמקי השיח. כשהוא מוציא את ראשו הוא קורא בהתרגשות. אתה מכניס את היד שלך ומגשש בשיח. לפתע היד שלך נתקלת במשהו מתכתי. אתה מוציא את הדבר ורואה שזו קופסת ברזל מרובעת, שהגודל שלה מראה שאפשר לאכסן בתוכה חכה, רשת ואוכל. מה תעשה בקופסא?
[/b][/quote]
אני לוקח את הקופסא ומכניס אותה לתוך התיק שלי ומסתכל באזור ומחפק פיקימון שאני יוכל להילחם נגדו ואולי לתפוס אותו.
-
[b][b][i][u][color=red]אביב:[/color][/u][/i][/b]
רשום.
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [b][color=purple]גסטלי[/color] [/b]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך![/b][/quote]
'אוקיי,נראה שכאן זה מתחיל!' אחשוב לעצמי בשמחה ואצא לדרך.
-
[b] [b][i][u]דניאל:[/u][/i][/b]
רשום.
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=gray][b]מצ'ופ[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
[/b][/quote]
אהלן מצופ
אתה רעב?
צמא?
אני שואל בסקרנות
-
[b] [b][i][u]לני:[/u][/i][/b]
"שמי אש. אש קאאצ'ם מהעיר פאלט. ומי אתה?" שואל הזר אבל הוא רואה שאתה בוהה בפוקדור שלך. "או זה גליסקור שלי. הוא למד שריטת צל לא מזמן ואני רואה שזה די מועיל. בכל אופן, ראית מי האיש שתקף אותך? אתה לא הראשון שנתקף, אבל אף אחד לא הצליח לזהות את האיש. הוא שם על פניו מסכה. אה, ודרך אגב, איפה הדאסקלופס שלו שאיתו הוא תמיד תוקף?" [/b][/quote]
"אני לא יודע מי הוא" אני אומר לו.
"חיפשתי פה מידע ומצאתי איזהשהו אבן שעליו היה כתוב שאני אפגוש אותו פה" אני מוסיף.
"לא ידעתי שהוא עומד לתקוף אותי!" אני ממשיך ומסיים את דברי בהרגשה קטנה של בושה.
-
[b] הפרופסור בוהה בך בעוד אברה משתמש בכוח חבוי על אחד המדפים. המדף קורס כולו והספרים מפזרים לכל עבר, מה שמעיר את הפרופסור לפעולה "יש לי אוכל" הוא אומר "אבל הוא מאחוריי אברה... אין לך במקרה אוכל?" הוא אומר בעוד אברה פוגע עם אגרוף רעם בשולחן מסויים וגורם לו לקרוס. [/b][/quote]
"אוי לא אברה!"...".לא פרופסור אין לי אוכל.."..:אני חייב להשיג את את האוכל שמאחורי אברה! אני חושב לעצמי...ואני רץ לכיוננו של אברה כדאי לנסות לקחת את האוכל שמאחרויו
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 9 2009, 10:42 PM
[b] [b][i][u]קאמי:[/u][/i][/b]
רשום:
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=red][b]צ'ימצ'אר[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך! [/b][/quote]
סופסוף D:
אני מוציא את צ'ימצ'אר מהפוקדור "היי צ'ימצ'אר! אני המאמן החדש שלך, ואנחנו עומדים לצאת להרפתקאה ביחד! מה אתה אומר על זה?" אני שואל אותו ומושיט את היד קדימה.
-
שם:אסף
תמונה:[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/img]
גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):אסף כבר התחיל לאהוב פוקימונים מגיל 3,שאז הוא רק שיחק בבובות פוקימונים. כשאסף היה בן 6,אביו,שעבד במשטרה,נאבד.אסף לא הפסיק לבכות כששמע את זה,והוא בעצמו ייצא ליער לחפש את אביו. בסופו של דבר,גם אסף הלך לאיבוד.אך פתאום הוא ראה איש מסתורי שאמר רק:"פוקימון" והרים אותו,ולקח את אסף הביתה.אחרי זה אסף אמר לעצמו שהוא יגדל הוא ינסה שוב לחפש את אביו.שהוא היה בן 11 הוא רצה לקחת פוקימון התחלתי ואיתו לחפש את אביו..............
כינוי בפורום:AsaFire
פוקימון התחלתי:נידורן זכר (אני לא ממש רוצה אותו אבל הוא מה שנשאר...)
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
בקשות:לתפוס סינדקוויל ,לתפוס טוטודייל ושיהיה כיף!