-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:34 AM
[b] מקס
הפוקדור פוגע בספירו והוא נכנס פנימה, הפוקדור מתנונדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת ספירו, יעודכן מיד. [/b][/quote]
"סטארלי חזור" אני מחזיר את סטארלי לפוקדור שלו.
"עכשיו אני צריך למצוא מרכז פוקימונים, לאן הולכים.." אני אומר ומסתכל סביב
-
ירין
הגדר "לו"
--
נאטו לא היה מוכן להתקפה והוא נפגע, נאטו עף למעלה ומשתמש בניקור
מקס
אני מסתכל ורואה שעוד מעט מסתיים השביל ושעוד מעט אתה תהיה במרוול, אתה מתקדם בכיוון הזה, אך אתה רואה סנטרט בדרך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:45 AM
[b] ירין
הגדר "לו"
--
נאטו לא היה מוכן להתקפה והוא נפגע, נאטו עף למעלה ומשתמש בניקור
[/b][/quote]
זיגז
----------
"תתחמק מהניקור בתפתע אותו בחבטת גוף מאחוריו!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:45 AM
[b] מקס
אני מסתכל ורואה שעוד מעט מסתיים השביל ושעוד מעט אתה תהיה במרוול, אתה מתקדם בכיוון הזה, אך אתה רואה סנטרט בדרך. [/b][/quote]
אתה יכול להביא תמונה? חח אני חושב כדאי שתשים תמונות מתי שאתה כותב שרואים פוקימון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 10:19 AM
[b]
תמיר
15 בקירוב טוב.
--
הופיפ מנסה שוב ואתה רואה שכבר נוצר כדור, אבל כשהופיפ יורה אותו הכדור מתפוגג לפני שהוא פוגע בעץ. הופיפ מתחיל להתעייף [/b][/quote]
*זה מסביר את זה...*
"כל הכבוד הופיפ!אתה ממש מעולה!" אני הולך אליו ומלטף את ראשו בעדינות. "אז בוא ננסה עוד פעם.אתה מוכן?" אני שואל ובלי לחכות לתשובה אני אומר:"הופיפ,צא!כדור אנרגיה!"
-
מקס
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr161.png[/img]
ירין
זיגזגון אכן מתחמק, ונפגע מחבטת הגוף, ואחר כך נאטו מבצע בלבול (שבמשחק שלי משבש את מה שהפוקימון רואה, ולכן גורם לו לראות דברים שלא קיימים, או לא לראות דברים שקיימים).
תמיר
הופיפ מנסה שוב, אך אין שיפור משמעותי בין שני הנסיונות, הכדור מתפוגג בזמן התנועה שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 07:37 AM
[b] דודי
פוצ'יאנה נכנס לפוקדור, והפוקדור מסתובב מספר פעמים ולבסוף נעצר. לכדת פוצ'יאנה יעדוכן מיד.
[/b][/quote]
אני אומר:
"יש לחדתי פוצ'אנה עכשיו שינקס בוא נלמד אותך מכת ברק"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 10:55 AM
[b] ירין
זיגזגון אכן מתחמק, ונפגע מחבטת הגוף, ואחר כך נאטו מבצע בלבול (שבמשחק שלי משבש את מה שהפוקימון רואה, ולכן גורם לו לראות דברים שלא קיימים, או לא לראות דברים שקיימים).
[/b][/quote]
שאלתי אם יש לך מתקפות לתת לי לזיגזגון!
_________
זיגזגון נסה לאתר אותו לפי הריח ואז חבטת גוף!" אני אומר
-
דודי
שינקס מסתכל אליך בסבלנות ומחכה שתסביר לו איך לבצע את מכת הברק
ירין
אה כן... יש בזה משהו, ואני כבר מתחיל לאבד תחושה באחת האזניים שלי מרוב השאלות האלה... הוא יכול לדחוף, הוא יכול לעשות חבטת ראש, הוא יכול לתקוף עם הזנב, בעקרון אפשר לנסות ללמד כל פוקימון כל מתקפה שהיא, אבל לפעמים זה עלול לא לעבוד...
--
זיגזגון מסתובב, והוא מתקרב לנאטו, אבל אז הוא פונה לכיוון אחר והוא לא מצליח להנעל על נאטו, ולאחר מכן נאטו תוקף בניקור. ואז כשהוא מנקר זיזגזגון קולט אותו ודוחף אותו. זגזגון עדיין מבולבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 12:17 PM
[b] דודי
שינקס מסתכל אליך בסבלנות ומחכה שתסביר לו איך לבצע את מכת הברק
[/b][/quote]
"אתה צריך להגור אנרגיה חשמלית מהגוף שלך ולשחרר אותה לכיבון שאתה רוצה ככה אתה תוכל לדעת את זה"
-
דודי
שינקס מנסה הוא מתרכז, אבל בסך הכל מופיעים כמה ניצוצות קטנים מסביב אליו שלא משפיעים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 12:37 PM
[b] דודי
שינקס מנסה הוא מתרכז, אבל בסך הכל מופיעים כמה ניצוצות קטנים מסביב אליו שלא משפיעים. [/b][/quote]
אני אומר לו:
"עוד הפעם אבל עכשיו ממש תיתרכז!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 12:17 PM
[b]
ירין
אה כן... יש בזה משהו, ואני כבר מתחיל לאבד תחושה באחת האזניים שלי מרוב השאלות האלה... הוא יכול לדחוף, הוא יכול לעשות חבטת ראש, הוא יכול לתקוף עם הזנב, בעקרון אפשר לנסות ללמד כל פוקימון כל מתקפה שהיא, אבל לפעמים זה עלול לא לעבוד...
--
זיגזגון מסתובב, והוא מתקרב לנאטו, אבל אז הוא פונה לכיוון אחר והוא לא מצליח להנעל על נאטו, ולאחר מכן נאטו תוקף בניקור. ואז כשהוא מנקר זיזגזגון קולט אותו ודוחף אותו. זגזגון עדיין מבולבל. [/b][/quote]
שכחתי שיש לו זנב...
__________________--
זיגז נסה זנב ברזל-רכז את הכוח בזנב ותקוף איתו! נסה להניעל לפי הריח שוב!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:30 PM
[b] ליאו
סניזל מנסה שוב, אבל אין שיפור משמעותי והחומר האפל מתפוגג באוויר. לאחר מכן סניזל שהיה מרוכז מאוד בלנסות ליצור את הכדור, לא שם לב לפיג'י המתקרב שניקר אותו. [/b][/quote]
"סניזל נמשיך עם כדור הצל אחר כך! השתמש בחבטת גוף ואז שריטות עד שתגמור אותו!"
-
דודי
שינקס מנסה שוב, אולי יש איזה ניצוץ יותר שם, אבל התוצאה לא גדולה בהרבה מהפעם הקודמת.
ירין
זיגזגון מסתכל סביב והולך לכיוון של נאטו, ואז נאטו משתמש בדחיפה, וזיגזגון מסתובב ומתקיף איתו עם הזנב, רק שהמכה לא יותר מדי חזקה ממכה רגילה עם הזנב. נאטו נפגע, והוא מתחיל להתעייף. תזכור שאסור לך לפגוע בו יותר מדי. הבלבול נחלש, וזגזגון קרוב יותר למציאות.
ליאו
סניזל חובט בפיג'י, והוא נפגע, ולאחר מכן הוא שורט אותו מספר פעמים והוא שוב נפגע, ואז פיג'י משתמש בדחיפה וסניזל נפגע. פיג'י מתחיל להתעייף.