ניתאי אין רמזים ואני חושד במורקרו וסורי איציק בך ובחן האפל
Printable View
ניתאי אין רמזים ואני חושד במורקרו וסורי איציק בך ובחן האפל
מה סורי זכותך XD
למרות שאני לא מבין למה..
בכל מקרה.. לא הבנתי כלום מהרמזים שנתת נתאי.
אוקי הינה החשודים שלי (רמת החשד זה לפי מספור)
1)איציק זה ברור שהוא רצח את אלכס כי ברמז כתוב שהרוצח הוא דמוי כלב שזה ריקו (אחד מהכלבים האגדים) והחתימה שלו משתנה עם עוברים דף לשל בן אדם אז ברור שהוא רצח את אלכס
2)עידו(מרקורו) ניסה להפליל אותי שאני מאפיונר והביא כל מיני משפטים מוזרים שקשורים להארי פוטר וממש לא קשורים עלי!!
3)דרגונייט)הוא ממשיך לחשוד בי למרות שנתנתי לו תשובה לכל ההשמות שלו עלי וגם אלכס אימת זאת בפורום המתים
אני אומר כדי לחכות לרמזים =]
למה לכחות עם זה ברור שאיציק רצח את אלכס קדימה נקמההה
תשמע מר פוטר אתה החשוד העיקרי אז מה אתה מבלבל תמוח..
אני לא רוצח.. אם אתה לא מאמין אתה מוזמן להצביע נגדי ולהתאכזב..
זה מה שהרוצחים רוצים ששני אזרחים יצאו אחד נגד השני ויטעו את כולם.
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 6 2009, 06:15 PM
[b] ניתאי אין רמזים ואני חושד במורקרו וסורי איציק בך ובחן האפל [/b][/quote]
אנשים,תנסו לעשות סינון,נגיד כתבתי שהרוצח דקר אותו עם סכין כסף,תחקרו ותגלו למי יש סכין איפשהו בפרופיל,למי יש כסף,ומי שיש לו את שניהם ככל הנראה הוא הרוצח ><"
אדון פוטר הוריד את הכל מהחתימה והאווטר שלו..
אז הרמזים יעזרו לנו נגדו?
ישקרן לא היתה לי חתימה או אווטר
מה הקשר גם אם לא היו.. לא הורדת..
איך הרמזים יעזרו לנו נגדך?
זהו שהם לא צריכים לעזור נגדי כי לא רצחתי תאמין לי אתה ממש עלוב בטיעונים שלך איציק ויש לי רק מילה אחת בשבילך נקמהההה
[quote][i]Originally posted by עידו פוטר[/i]@Sep 6 2009, 06:47 PM
[b] זהו שהם לא צריכים לעזור נגדי כי לא רצחתי תאמין לי אתה ממש עלוב בטיעונים שלך איציק ויש לי רק מילה אחת בשבילך נקמהההה [/b][/quote]
:mellow: נקמה על מה?
אם הם לא אמורים לעזור נגדך אז אני שמח...
בכל מקרה אספתי את שלושת הרמזים האחרונים והתדגשתי מילים שיכולות לעזור.
[quote][b]נדב הלך לו כהרגלו על החוף,הייתה זאת שעת הזריחה [b]והמים זהרו בצבעים חמים [/b]שנתנו לנדב תחושה טובה,הוא הרגיש שהוא [b]שרד את הלילה [/b]הזה.
רק שלפתע,בעודו צופה בים,הוא הבחין בצל המתקרב,ופתאום [b][color=red]קול[/color][/b] מה שהוא ראה היה שחור,[b]חוץ מפניו של הרוצח[/b] שתקף אותו[b] בכוח רב [/b]ואז נעלם מהמקום.[/b][/quote]
עכשיו שאלה חשובה.. נתאי לא חייב לענות אבל הוא רשם כאן קול בכוונה עם ק.. או בטעות? :ph34r:
[quote][b]אלכס הלך בין רחובות העיר בלילה,השמועות על הרוצחים החדשים לא עניינו אותו,אבל נראה שאת כל השאר כן,[b]קורות בניין ולבנים[/b],כולם היו זרוקים על הרצפה,נראה [b]שבעל מיזם הבנייה[/b] ברח על נפשו בבוא הלילה.
לפתע,הוא ראה יצור [b]הדומה[/b] לכלב,[b]אך לא היה לו מבנה של כלב[/b],הוא קפץ על אלכס ומעך אותו [b]תחת פרוותו[/b],לאחר מכן,היצור [b]שינה צורה לצורת אדם[/b],ופנה ל[b]עיסוקיו[/b].[/b][/quote]
זה.. כמו שאמר ניתאי לא קשור לרצח הראשון.
אני מפה אין לי שום קצה חוט :mellow:
[quote][b]טומר התגנב לו בין הצללים כמו מאפיונר [b]והגיע אל החוף[/b],זירת הרצח הקודמת,והחל לחקור שם הכל באופן מוזר הייתה זו [b]בדיוק השעה [/b]בה התרחש הרצח הקודם,הזריחה.
[b]צבעים חזקים [/b]עטפו את החוף [b]והרחיקו את חשכת הלילה[/b],טומר לא שם לב כשהרוצח קפץ מאחורי [b]וחבט במפרקתו[/b],מה שגרם לשבירתה,טומר מת.[/b][/quote]
צבעים עזים של שקיע מזכירים לי את החתימה של רומה :mellow:
וגם באווטר שלו יש את היצור האדום הזה שנראה כאילו נותן אגרוף וחובט במשהו. :XD:
חחח איציק אתה טוב אבל אתה חוטר לכיוון הלא נכון כי גם אצלך יש צבעים עזים
אני חושד בטונדר הפעם.
[b]"צבעים עזים..."[/b]
תסתכלו על החתימה שלו כשהיא עם ראיקו- תראו את הצבעים...
בנוסף עכשיו אני מתייחס לרמז הקודם, של ההשתנות מאדם ליצור דמוי כלב, החשדות עכשיו נראים לי נכונים... החתימה שלו משתנה מאדם לראיקו (כלב אגדי) וההפך.
אבל אני לא אצביע בינתיים... אני אנסה שוב לעבור על הרמזים.
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Sep 6 2009, 08:03 PM
[b] אני חושד בטונדר הפעם.
[b]"צבעים עזים..."[/b]
תסתכלו על החתימה שלו כשהיא עם ראיקו- תראו את הצבעים...
בנוסף עכשיו אני מתייחס לרמז הקודם, של ההשתנות מאדם ליצור דמוי כלב, החשדות עכשיו נראים לי נכונים... החתימה שלו משתנה מאדם לראיקו (כלב אגדי) וההפך.
אבל אני לא אצביע בינתיים... אני אנסה שוב לעבור על הרמזים. [/b][/quote]
<_< הייתי מביא הוכחות נגד עצמי?
תחשוב מה שאתה רוצה.. בעיניי כולם חשודים.
חשודים עקריים
מורקאו
פוטר
רנמה
גם אני אחכה לשמוע עוד דעות.