Wasssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
Printable View
Wasssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
[quote][i]Originally posted by Gil0[/i]@Mar 24 2010, 01:59 PM
[b] <div align="Center">[SIZE=2][b][u]חמשת עמודי הבטלניזם[/u]-[/b][/SIZE]</div>
<div align="Center">
[b]1) כל בטלן ובטלן מחוייב לישון לפחות 12 שעות ביום, אדם שאינו ישן 12 שעות ביום אינו נחשב בטלן עד שיישן 16 שעות ברציפות!
2) החוק השני בבטלניזם זה מחשב, כל בטלן חייב להיות לפחות שלוש שעות במחשב כל יום. אם האדם משחק יותר משש שעות במחשב ביום אין הוא מחויב לראות שלוש שעות טלויזיה.
3)החוק השלישי בבטלניזם זה טלויזיה, כל בטלן חייב לראות לפחות שלוש שעות טלויזיה כל יום. אם האדם רואה יותר משש שעות טלויזיה ביום אין הוא מחויב להיות שלוש שעות במחשב.[/b]
[color=red][b]4)החוק הרביעי הוא חוק הברזל- בטלן חייב להיות משועמם באופן מוחץ לפחות שעתיים ביום! בטלן לא נחשב לבטלן אמיתי אם הוא לא מקיים תנאי זה![/b][/color]
[b]5)בשאר הזמן, על הבטלן לאכול "נישנושים", במיוחד אוכל מהיר. הסיבה היא חוק משני לפיו לבטלנים אסור לבשל לעצמם אוכל, הם עצלנים מדי בשביל זה.[/b]
</div>
כן, באמת משעמם לי.
בטלניזם לעד =] [/b][/quote]
השקעתי, אל תהיו עצלנים.
[quote][i]Originally posted by Gil0[/i]@Mar 24 2010, 02:03 PM
[b] השקעתי, אל תהיו עצלנים. [/b][/quote]
עצלן מידי מכדי להגיב...
שלום
[quote][i]Originally posted by Gil0[/i]@Mar 24 2010, 01:59 PM
[b] <div align="Center">[SIZE=2][b][u]חמשת עמודי הבטלניזם[/u]-[/b][/SIZE]</div>
<div align="Center">
[b]1) כל בטלן ובטלן מחוייב לישון לפחות 12 שעות ביום, אדם שאינו ישן 12 שעות ביום אינו נחשב בטלן עד שיישן 16 שעות ברציפות!
2) החוק השני בבטלניזם זה מחשב, כל בטלן חייב להיות לפחות שלוש שעות במחשב כל יום. אם האדם משחק יותר משש שעות במחשב ביום אין הוא מחויב לראות שלוש שעות טלויזיה.
3)החוק השלישי בבטלניזם זה טלויזיה, כל בטלן חייב לראות לפחות שלוש שעות טלויזיה כל יום. אם האדם רואה יותר משש שעות טלויזיה ביום אין הוא מחויב להיות שלוש שעות במחשב.[/b]
[color=red][b]4)החוק הרביעי הוא חוק הברזל- בטלן חייב להיות משועמם באופן מוחץ לפחות שעתיים ביום! בטלן לא נחשב לבטלן אמיתי אם הוא לא מקיים תנאי זה![/b][/color]
[b]5)בשאר הזמן, על הבטלן לאכול "נישנושים", במיוחד אוכל מהיר. הסיבה היא חוק משני לפיו לבטלנים אסור לבשל לעצמם אוכל, הם עצלנים מדי בשביל זה.[/b]
</div>
כן, באמת משעמם לי.
בטלניזם לעד =] [/b][/quote]
חחחחחח נקרעתי
אני בדרך ללהיות עצלן
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Mar 24 2010, 02:06 PM
[b] עצלן מידי מכדי להגיב... [/b][/quote]
יא יא יא....
ספרטני כורסא.
[quote][i]Originally posted by Gil0[/i]@Mar 24 2010, 02:10 PM
[b] יא יא יא....
ספרטני כורסא. [/b][/quote]
אני יודע
הבנתי שבשורות "אוי ואבוי לו לשובב חור גדול במכנסיו" יש בעצם משמעות נסתרת O:
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Mar 24 2010, 02:14 PM
[b] הבנתי שבשורות "אוי ואבוי לו לשובב חור גדול במכנסיו" יש בעצם משמעות נסתרת O: [/b][/quote]
חחח אני חושב שהבנתי
"יש שני דברים אינסופיים: היקום ואיבר המין של צ'אק נוריס, בקשר לראשון אני לא כל כך בטוח."
~ אלברט איינשטיין על צ'אק נוריס
XDDD
SPARTANS
[quote][i]Originally posted by TheDudi[/i]@Mar 24 2010, 02:16 PM
[b] "יש שני דברים אינסופיים: היקום ואיבר המין של צ'אק נוריס, בקשר לראשון אני לא כל כך בטוח."
~ אלברט איינשטיין על צ'אק נוריס
XDDD [/b][/quote]
חחחחחח קורע
ועדיף לא לנסות לנחש את הגודל של איבר המין של צ'אק נוריס :blink:
מה יש לכם מצ'אק נוריס? :XD:
[quote][i]Originally posted by @Shon@[/i]@Mar 24 2010, 02:24 PM
[b] חחחחחח קורע
ועדיף לא לנסות לנחש את הגודל של איבר המין של צ'אק נוריס :blink: [/b][/quote]
0.000000000000000000000000000001 ס"מ
יאללה זזתי כנראה לישון
כנראה אחרי 20 שעות כמעט בלי שינה צריך לישון