-
[quote=Ritsuka Kun;596347][COLOR=purple][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=orange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]היא עדיין לא יודעת בעיטה נמוכה :doubt:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]סקיטי שולח לבבות כתומים לכיוונה של אלקיד, אבל היא מתחמקת מהם בקלות ואז מתחילה לרוץ לעבר סקיטי שבינתיים יוצא עם סתירה כפולה על בידריל שניפגעת גם מהסיוט לילה של סמוצ'אם. בדיוק לפני שאלקיד פוגעת בסקיטי סמוצ'אם קופצת ותוקעת בבידריל אגרוף בילבול הגורם לאליקיד להיסתחרר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]בינתיים בידריל מיתעוררת "יופי בידריל תישתמשי בעוקץ כפול על סקיטי ואז שבירת לבנים על סמוצ'אם!" אלי קוראת.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][COLOR=purple][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"בסדר אלקיד, צאי במתקפה מהירה לעברו של סמוצא'ם, ואז מיד תקפי בבעיטה מסובבת!" אני מצווה עליה.
-
[quote=Ritsuka Kun;596347][COLOR=purple][SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]"אני אהיה מאמן חרק!" הוא אומר בחיוך ואוכל מהתפוח שלו. "תקשיב אתה כבר יצאת למסע שלך אחותך נעדרת כבר כמה? ארבע שנים?" הוא אומר "תעשה את זה בשבילך" הוא מוסיף ברצינות[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אומר בלהט "יודע מה? הגעתי להחלטה! אני אהיה מתאם!" ואז אנגוס מהתפוח שלי בעודי מקשיב לטימי
-
[quote=Ritsuka Kun;596347][COLOR=purple][SIZE=1]סם~[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=purple]שאתה מצטט תמחק את ההודעות של כולם ותשאיר את הסימון של הקוד, תלחץ אנטר ואז תגיב...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]פירו מתרגז ומתחיל לעוף לכיוונך ומנקר לך את הכתפיים ואת הגב בעודך רץ משם במהירות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה מנסה להדוף אותו ומבחין בהמשך הדרך מרכז פוקימונים קטן בהמשך הדרך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה רץ לשם במהירות וסוגר את הדלת אחריך "מה קרה פה!?" קוראת האחות ג'וי לראות אותך עם דם מרוח על הפרצוף וכולך שרוט וחבול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#800080]מקווה שעשיתי טוב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#800080]"אני ברחתי מפירו ענקי שרשף אחרי כי הוא הרג סאנקרן ואחר כך ניסיתי לעצור את המצב אבל לא הצלחתי" אומר לה בעודי מתנשף בכבדות[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR=Magenta][SIZE=1]אינג'ל-
ספיל שולחת בהחזר לכדור צל כדור כח ענקי מפיה וטוענת אותו עם קרן איתור. שני הכודרים מיתפוצצים בפיצוץ ענקי ושני הפוקימונים עומדים מותושים מהפיצוץ של המתקפות.
ספיל לא מחכה עוד רגע אחד ומעיפה את סורסקיט עם אקדח מים וככה מחסלת אותו סופית.
[COLOR=Orange]תומאס-
אלקיד יוצאת עם מתקפה מהירה לעבר סמוצ'אם המגיבה בריקוד עלי כותרת ([/COLOR][/SIZE][/COLOR] [SIZE=1][COLOR=Orange]Petal Dance) ושתי הפוקימונים נהדפות. אלקיד יוצאת בריצה ופוגעת בסמוצ'אם בראשה עם רגלה וגורמת לה להחיל להיסתובב באוויר במהירות עצומה "אל תוותרי סמוצ'אם! קרן קרח כשאת עוד מיסתובבת!" היא קרואת וסמוצ'אם מוציאה בעודה בסיבוב קרן קרב הפוגעת בבידריל וברגלייה של אלקיד ומקפיאה את זנבו של סקיטי.
"סקיטי זנב ברזל על בידריל!" קוראת התאומה השנייה וסקיטי מתחיל לרוץ במהירות לעבר בידריל וזנבו מתחיל לזהור והוא פוגע בבידריל עם זנב ברזל קפוא ובידריל ניפגעת קשה מהממתקפה.
"בידריל שיאבת ג'יגה ואז אס אווירי!" קוראת אלי.
[COLOR=Blue]ניב-
"כל הכבוד על ההחלטה!" טימי אומר בחיוך "אבל לפי מה שראיתי הפוקימונים שלך לא הכי מוכנים לקרבות סרט. תצטרך להאמן איתם על השילובי מתקפות שלהם ומהר! בעיר ג'נטה יש לך את המכון סרט הראשון שלך!" הוא מוסיף.
[COLOR=Purple]סם-
תמחק את הכל ותשאיר את הסימן ציטוט רק בקטע של התגובה שלך~
תמחק את הכל הקוד ופשוט תמחק את זה עד לקטע שלך ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוי ואבוי!" היא אומרת בבהלה ומכניסה אותך במהירות לחדר טיופל ומחטאת את פצעיך ומרפאת את טוטדייל.
"שמעתי סיפורים על ארבעה פוקימונים המטילים טרור בארבע אזורים במחוז. לפי הסיפור הם שוחטים מרצונם פוקימונים ומיתעללים במאמנים עד שהם מאבדים כל יכולת להתנגד! אתה בר מזל מאוד שברחת לפה" היא אומרת ואז הולכת ומחזירה לך את טוטדייל "ניראה לי תצטרך לחכות פה עד שימאס לו מלחכות לך" היא אומרת "תוכל בינתיים להיתסכל בלוח מודעות או להשכיר חדר ללילה" היא אומרת בחיוך.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;596347][COLOR=Purple][SIZE=1]סם~
[COLOR=Green]סטיב-
אתה בטוח?
היא פוקימון מאוד נדיר ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לארביטר שמסוחרר מהאגרוף סיחרור של מילקטנק נושך לעצמו בטעות ברגל ופוגע בעצמו.
מילקטנק מתחילה לצחוק ואז יוצאת עם גילגול לכיוונו של לארביטר ומעיפה אותו על אבן ענקית.
לארביטר נעמד, עדיין מסוחרר, ויוצא עם ראש ברזל ומכניס למילקטנק בדיוק באמצע הגילגול.
שני הפוקימונים נהדפים לאחור.
לארביטר לא ניראה במצב טוב.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
אם אפשר להחליף פוקימונים אז כן , כי כבר יש לי פוקימון מסוג אדמה
-------------------------------------
"לארביטאר ! אף אחד לא יכול להביס אותך , תזכור את זה ,
תמיד תחשוב שאתה הוא האין סופי , הכל יכול , הבלתי מחוסל
ותחסל את המילטאנק הזאת למרות שהיא מאוד מאוד חזקה !
אתה מסוגל , השתמש בסופת חול , וברגע שמילטאנק תנסה להעיף את סופת החול
עצור אותה עם מגלשת אבנים !"
-
[COLOR=Green][SIZE=1]סטיב-
מילקטנק מסוג רגיל ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לאביטר מהנהן בראשו ואז פותח את פיו וצורח בקול חזק במיוחד המרתיע את מילקטנק
*לארביטר למד צרחה*
לאחר מכן, הוא יוצר סופת חול, הוגרמת למילקטנק לאבד את כושר ראייתה ומנסה שוב להישתמש בטריק של הגילגול, אבל לארביטר מפיל עליה מטר של אבנים הפוגעות בה אחד אחרי השנייה.
מילקטנק מנסה להישתמש ברקיעה, אבל לארביטר מתחמק בקלות.
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;596640]
[SIZE=1][COLOR=magenta][COLOR=orange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=magenta]
[SIZE=1][COLOR=magenta]אלקיד יוצאת עם מתקפה מהירה לעבר סמוצ'אם המגיבה בריקוד עלי כותרת ([/COLOR][/SIZE][/COLOR] [SIZE=1][COLOR=orange]Petal Dance) ושתי הפוקימונים נהדפות. אלקיד יוצאת בריצה ופוגעת בסמוצ'אם בראשה עם רגלה וגורמת לה להחיל להיסתובב באוויר במהירות עצומה "אל תוותרי סמוצ'אם! קרן קרח כשאת עוד מיסתובבת!" היא קרואת וסמוצ'אם מוציאה בעודה בסיבוב קרן קרב הפוגעת בבידריל וברגלייה של אלקיד ומקפיאה את זנבו של סקיטי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]"סקיטי זנב ברזל על בידריל!" קוראת התאומה השנייה וסקיטי מתחיל לרוץ במהירות לעבר בידריל וזנבו מתחיל לזהור והוא פוגע בבידריל עם זנב ברזל קפוא ובידריל ניפגעת קשה מהממתקפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]"בידריל שיאבת ג'יגה ואז אס אווירי!" קוראת אלי.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=orange][COLOR=orange][/COLOR][/COLOR][/quote]
'המצב לא טוב, הרגליים של אלקיד קפואות והיא מטרה נייחת, חייבים לשחרר אותה' אני אומר לעצמי "בסדר אלקיד, תטעני חשמל עם הקרניים שלך וכווני אותם לאזור הרגליים שלך כדי לשבור את הקרח! לאחר מכן תרימי את החתיכות ותשליכי אותם אל עבר סמוצא'ם, ומיד תתקפי את סקיטי עם מתקפה מהירה! קדימה!" אני מצווה עליה.
-
[COLOR=orange][SIZE=1][COLOR=orange][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=orange][SIZE=1][COLOR=orange]תמחק את הכל ותשאיר את הסימן ציטוט רק בקטע של התגובה שלך~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]תמחק את הכל הקוד ופשוט תמחק את זה עד לקטע שלך ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]"אוי ואבוי!" היא אומרת בבהלה ומכניסה אותך במהירות לחדר טיופל ומחטאת את פצעיך ומרפאת את טוטדייל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]"שמעתי סיפורים על ארבעה פוקימונים המטילים טרור בארבע אזורים במחוז. לפי הסיפור הם שוחטים מרצונם פוקימונים ומיתעללים במאמנים עד שהם מאבדים כל יכולת להתנגד! אתה בר מזל מאוד שברחת לפה" היא אומרת ואז הולכת ומחזירה לך את טוטדייל "ניראה לי תצטרך לחכות פה עד שימאס לו מלחכות לך" היא אומרת "תוכל בינתיים להיתסכל בלוח מודעות או להשכיר חדר ללילה" היא אומרת בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
אני הבנתי אבל כבר רשמתי את ההודעה מבטיח בהודעה הבאה אני אעשה את זה כמו שצריך כאילו אני משאיר את הסימן של הציטוט למעלה ולמטה ולא מוחק אותו
"כן אשמח להזכיר חדר ללילה" אומר לה
-
[quote=Ritsuka Kun;596347]
[SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]סטנטלר משתמש בדחיפה אבל הוא לא מצליח לפוגע בו כי זובאט פשוט בורח מהמקום ומיתעופף לעץ גבוהה ומתיישב שם רחוק ממכם.[/COLOR][/SIZE][COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"לא משנה סטנטלר, השעה אחת וחצי בלילה ואני מניח שלשניינו אין כוח לקרב, חזור לישון"אני אומר לו בפיהוק, מחזיר אותו לפוכדור שלו, ולאחר מכן נשכב במיטתי, מנסה להירדם כמה שיותר מהר.
-
[quote=Ritsuka Kun;596640][COLOR=magenta][SIZE=1]אינג'ל-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=magenta]ספיל שולחת בהחזר לכדור צל כדור כח ענקי מפיה וטוענת אותו עם קרן איתור. שני הכודרים מיתפוצצים בפיצוץ ענקי ושני הפוקימונים עומדים מותושים מהפיצוץ של המתקפות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]ספיל לא מחכה עוד רגע אחד ומעיפה את סורסקיט עם אקדח מים וככה מחסלת אותו סופית.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=orange][COLOR=orange][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני וורוד >>:
--------
"כל הכבוד ספיל !"אומר ואזרוק פוכדור על סורסקיט.
-
[quote=Ritsuka Kun;596640][SIZE=1][COLOR=orange][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=orange]
[SIZE=1][COLOR=orange]"כל הכבוד על ההחלטה!" טימי אומר בחיוך "אבל לפי מה שראיתי הפוקימונים שלך לא הכי מוכנים לקרבות סרט. תצטרך להאמן איתם על השילובי מתקפות שלהם ומהר! בעיר ג'נטה יש לך את המכון סרט הראשון שלך!" הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=orange][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מה?" אומר בלחץ ובהפתעה, ולאחר כמה שניות אמשיך בפאניקה "מה אני עושה? אנחנו נגיע לעיר גנטה בתוך זמן קצר מאוד ואני אפילו לא התחלתי להתאמן על שילובים!" ואתחיל למלמל בלחץ "מה אני עושה? מה אני עושה? מה אני עושה?"
-
[SIZE=1][COLOR=Orange]תומאס-
אלקיד מהנהנת ומרכזת כמות חשמל גדולה ברגליה ומזנקת מתוך הקרח ומרחפת מעט באוויר ואז חוזרת לאדמה כמו חדשה.
אלקיד לא מחכה לרגע ומישתמשת בבעיטה מסובבת על הגושי קרח ומעיפה אותם על סמוצ'אם, אשר לא מוכנה לזה כי בדיוק ניפגעה מהאס אווירי של בידריל.
אלקיד לא מבזבזת רגע אחד ויוצאת עם מתקפה מהירה על סקיטי הניפגע ומועף אחורה מה המתקפה.
"סקיטי! סמוצ'אם! מטרונום!" קוראות האחרויות וסמוצ'אם מתחילה לנדנד את ידייה וסקיטי את זנבו.
"בוא נקווה שהן לא יצליחו להוציא משהו רציני" אומרת אלי "קדימה בידריל עוקץ רעל ואז מספרי איקס!"
[COLOR=Purple]סם-
עזוב לא חשוב~
זה פשוט ככה יותר קל לי לזכור את הצבעים שלכם..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אין בעייה" אומרת האחות ג'וי בחיוך ומגישה לך מפתח. "אתה מעוניין לשמוע על פינת האימוץ שלנו?" היא שואלת בחיוך.
[COLOR=Red]ג'ו-
אתה מחזיר את סטנטלר לפוקדור שלך והולך לישון.
אתה מיתעורר אחרי שינה טובה במיוחד לבוקר מקסים.
מגבי וסטנטלר שיחררו את עצמם מהפוקדורים שלהם והם רואים טלוויזיה בשקט. כשהם רואים אותך הם קוראים בקול שמח.
[COLOR=Magenta]אינג'ל-
להחליף לך? ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משבח את ספיל וזורק את הפוקדור על סורסקיט.
נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נעצר!
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=Magenta][SPOILER]נלכד![/SPOILER][/COLOR]
[COLOR=Blue][SIZE=1]ניב-
"קודם כל תרגע!" צועק עליך טימי "זה לא ניראה לי בעיה פשוט תבחר פוקימונים ותנסה לחשוב על רעיון מגניב ויפה ותנסה לעשות אותו!" הוא אומר "האמת עכשיו שאני חושב על זה סיליקון שלי יותר יוכל לעזור לך מאשר קריקטון" הוא מוסיף ושותק.
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;597076]
[SIZE=1][COLOR=orange][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=orange]
[SIZE=1][COLOR=orange]עזוב לא חשוב~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]זה פשוט ככה יותר קל לי לזכור את הצבעים שלכם..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]"אין בעייה" אומרת האחות ג'וי בחיוך ומגישה לך מפתח. "אתה מעוניין לשמוע על פינת האימוץ שלנו?" היא שואלת בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
הנה כמו שצריך
"פינת אימוץ? מה זה? תוכלי להראות לי?" אשאל אותה בתמיהה ואנסה להבין
-
[COLOR=Purple][SIZE=1]סם-
"זה פרוייקט חדש של מרכזי הפוקימונים לעזור למאמנים ולפוקימונים התחלה חדשה." היא אומרת ואתה מהנהן כמבין והיא ממשיכה להסביר "כמעט בכל מרכז יש תחנה ובה אפשר לאמץ פוקימונים שנימצאו פצועים בטבע או אפילו ננטשו פה" לבסוף היא מגיעה לדלת גדולה ופותחת אותה ומכניסה אותך לחדר גדול עם מלא כלובים.
"טוב כאן יש לנו את פוליוואג ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/00/Spr_4h_060.png[/IMG]) הוא לא מזמן בקע מביצה שמצאנו ליד הזבל מאוחר והוא נישאר כאן מאז. הנה כאן יש לנו את רטייקיט ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8d/020.png[/IMG]) למרות שהוא ניראה דיי חלש ראיתי אותו משתמש במתקפות מאוד יחודייות. פה יש לנו את סקייבלום ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f7/Spr_4h_188.png[/IMG]) המתאמת שלה נטשה אותה פה כי היא לא הצליחה ליצור איתה מה שרצתה. כאן יש לנו את קרניביין ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/55/Spr_4p_455.png[/IMG]) מצאנו אותו אוכל במטבח והוא ניראה בודד ועצוב אז הוא נישאר כאן מאז. הנה כאן, יש לנו נידורן ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a7/029.png[/IMG]) המאמן שלה קיווה לנידורן זכר, אבל נידוקווין שלו הוציאה אותה אז הוא ביקש שנשמור עליה.
פה בהמשך, יש פוקימון דיי נדיר באזור." היא אומרת ומכוונת אותך עם היד להיסתכל. שם אתה רואה לא אחר ממיוטו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/09/150.png[/IMG]) השולח גדור צל אימתני לעברך!" אתה בורח אחור ואילו האחות ג'וי מתחילה לצחקק "זה רק דיטו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/cd/Spr_4h_132.png[/IMG]) הוא אוהב לעבוד על אנשים. בוא נמשיך!" היא קוראת ומובילה אותך לארבעה כלובים נוספים "כאן יש פוקימונים יותר חזקים או כאלה עם בעיות אישיות. הראשונה פה היא מאוויל ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/cb/Spr_4d_303.png[/IMG]) האמת תפסנו אותה בזמן היא התחילה לבתר איזה רטטה ועמדה לאכול אותו כשהצלחנו ללתפוס אותה. כאן יש לנו גלום ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5d/044.png[/IMG]) המאמן שלו, היה עבריין והיה משתמש בבקנים של גלום כדי לשתק אנשים בזמן ששדד או אפילו אנס אותם. גלום יחסית חברותי אבל לך תדע.
כאן יש לנו את דרוזי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/aa/Spr_4h_096.png[/IMG]) הוא היה האמת פוקימון מוביל בקרקס נודד וכנראה הלך להם לאיבוד ומאז הוא פה.
ופה בכלוב האחרון יש את גנבול ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/bc/Spr_4h_210.png[/IMG]) היא הייתה חלק מתוכנית מיוחדת של המשטרה לעזור לאתר פושעים מסוכנים, אבל האגרסיביות שלה מנעה ממנה להישאר שם וסילקו אותה משם." לאחר מכן האחות ג'וי שותקת ומיסתכלת עליך "ראית משהו מעניין?"
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;597076][COLOR=orange][COLOR=orange]
[SIZE=1][COLOR=orange][COLOR=magenta]אינג'ל-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=orange]
[SIZE=1][COLOR=orange]להחליף לך? ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]אתה משבח את ספיל וזורק את הפוקדור על סורסקיט.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נעצר![/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=magenta][spoiler]נלכד![/spoiler][/COLOR]
[/quote]
עוד אתפוס את כולם :punch:
---
אקח את הפוכדור והמשיך בדרכי ...