הייתי בטוח שדיברתם על כללי, כנראה שתהיה עוד איזה דרך- או שפשוט נוזפאס ומגנטון לא יהיו במשחק הזה
Printable View
הייתי בטוח שדיברתם על כללי, כנראה שתהיה עוד איזה דרך- או שפשוט נוזפאס ומגנטון לא יהיו במשחק הזה
וגם על איווי די חבל מה היה הקושי להמציא אבן קרח ואבן מתכת
לאחר שאני ינצח את הליגה האם אני יוכל לעבור בכל המחוזים וכל הליגות שהיו מהמחוז הראשון שנוצר בפוקימון(העונה הראשונה) ועד הרביעי (של הפוקימונים של הדור הרביעי)?
[QUOTE=Avihay241;693687]לאחר שאני ינצח את הליגה האם אני יוכל לעבור בכל המחוזים וכל הליגות שהיו מהמחוז הראשון שנוצר בפוקימון(העונה הראשונה) ועד הרביעי (של הפוקימונים של הדור הרביעי)?[/Q
אני מקווה שכן- משחק עם 32 מכונים צריך להיות קטלני אבל צריך להעלות את הרמות למקסימום של 150-200 כדי שזה יקרה*
אין סיכוי שזה יקרה, שכל המחוזות יהיו במשחק אחד!
אולי יעשו במשחק עוד מחוז אחד [b]אולי[/b]
או שיהיה משחק אחד מיוחד שאנחנו מתחילים בקנטו ועוברים את כל המחוזות וכל פעם שאנחנו עוברים מחוז אנחנו לוקחים פוקימון אחד ומתחילים שישייה חדשה....
בוויזל אני חשבתי על זה חחח
אבל אין סיכוי שזה יקרה, אולי שהסידרה תיגמר יעשו כזה משחק סיכום ויהיו את כל המחוזות במשחק
[QUOTE=buizel שולט;693734]או שיהיה משחק אחד מיוחד שאנחנו מתחילים בקנטו ועוברים את כל המחוזות וכל פעם שאנחנו עוברים מחוז אנחנו לוקחים פוקימון אחד ומתחילים שישייה חדשה....[/QUOTE]
אין בזה טעם עדיף כבר לפצת את זה לכמה משחקים.. מה הטעם במשחק אם אחרי זה אתה מאבד ת'שישיה שעבדת עליה קשה
[QUOTE=Just Haim~;693741]אין בזה טעם עדיף כבר לפצת את זה לכמה משחקים.. מה הטעם במשחק אם אחרי זה אתה מאבד ת'שישיה שעבדת עליה קשה[/QUOTE]
אתה שומר את השישייה אבל אתה משתמש בה רק באותו מחוז... בכל מקרה לדעתי צריך להעלות את הרמה של הפוקימונים עד 200 עם עושים משחק כזה
המחוז הזה הוא ענקי אין סיכוי שיהיו 2 מחוזות
גוטו היה קטן והוא כבר היה ליד קנטו אז שילבו אותם
כל השאר זה איים לא מחוברים בכלל אז אין סיכוי גדול שזה יקרה אולי בספינה להואן או לסינו אבל לא לכל שאר המחוזות
ראיתי את המפה זה מחוז ענקי אז כמעט בטוח שלא יהיה שילוב
[QUOTE=Guille;693751]המחוז הזה הוא ענקי אין סיכוי שיהיו 2 מחוזות
גוטו היה קטן והוא כבר היה ליד קנטו אז שילבו אותם
כל השאר זה איים לא מחוברים בכלל אז אין סיכוי גדול שזה יקרה אולי בספינה להואן או לסינו אבל לא לכל שאר המחוזות
ראיתי את המפה זה מחוז ענקי אז כמעט בטוח שלא יהיה שילוב[/QUOTE]
איפה מצאת את המפה?
אני חושב שבאליט פור יהיה מאמן חושך ויהיה לו זורואק
[QUOTE=guylamed;693757]איפה מצאת את המפה?[/QUOTE]
יש מפה בסרביי זה מחוז סימטרי כזה
לגבי מאמן חושך וזוזוראק באליט פור:
לא נראה לי שיהיה מאמן חושך כבר היה 3 דורות ברצף
ואולי זוזוראק הוא כמו לוקריו משיגים מביצה באי אירון מריילי טוב לא מריילי והאי אירון אבל משהו דומה
כן בסוף מצאתי אבל אי אפשר לאמוד את גודל המחוז ממפה כזאת
[quote=Guille;693761]יש מפה בסרביי זה מחוז סימטרי כזה
לגבי מאמן חושך וזוזוראק באליט פור:
לא נראה לי שיהיה מאמן חושך כבר היה 3 דורות ברצף
ואולי זוזוראק הוא כמו לוקריו משיגים מביצה באי אירון מריילי טוב לא מריילי והאי אירון אבל משהו דומה[/quote]
יכול להיות שאתה צודק
אז אולי ייה מכון חושך זה יכול להיות מגניב