-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645923][spoiler][quote=DouBle R;645922][spoiler]
[spoiler]
"אוקיי... ג'ולי מה עכשיו?" אני אומר לאנג'לינה עם התרגשות רבה
[/spoiler][/quote]
"עכשיו מבחן אחרון , מבחן ההיתאדות יותרנכון שיעור" היא אומרת ולוקחת אותך לחדר מוזר.. אתה נכנס ורואה אנשים שמתאדים ונוצאים שוב במקום אחר.. ג'ולי אומרת לך :"לך תנסה"
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;645928][SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645923][spoiler]
"עכשיו מבחן אחרון , מבחן ההיתאדות יותרנכון שיעור" היא אומרת ולוקחת אותך לחדר מוזר.. אתה נכנס ורואה אנשים שמתאדים ונוצאים שוב במקום אחר.. ג'ולי אומרת לך :"לך תנסה"
[/SPOILER][/QUOTE]
אני נכנס ומסתכל מספר דקות על האנשים שמתאדים ואז אני מנסה להתרכז כדי לעשות את אותו הדבר[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645931][spoiler][quote=DouBle R;645928][spoiler]
אני נכנס ומסתכל מספר דקות על האנשים שמתאדים ואז אני מנסה להתרכז כדי לעשות את אותו הדבר[/spoiler][/quote]
אתה מנסה להיתרכז כדי להיתאדות אך לא מצליח אתה ממשיך לנסות כלפתע נשמע קול של ברזל נשבר אתה מסכל לכל הכיוונים כדי ליראות מאיפה זה הגיעה ושם לב שחרב שעפה אלייך במהירות עצומה ,אתה נכנס לפאניקה ועוצם עיניים בעודך מנסה לברוח אך לא מספיק לזוז ואתה מרגיש כאב חד מגופך.. כ חמש שניות עוברו ואתה מרגיש שכל גופך היתנתק מעצמו אתהפותח עיניייך ורואה שאתה עשן\אדים כ2 דקות עוברות וכל האדים מתאבים בחזרה לגוף שלך אך כחמש מטר מהמקום הו עמדת קודם לכן.[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;645938][SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645931][spoiler]
אתה מנסה להיתרכז כדי להיתאדות אך לא מצליח אתה ממשיך לנסות כלפתע נשמע קול של ברזל נשבר אתה מסכל לכל הכיוונים כדי ליראות מאיפה זה הגיעה ושם לב שחרב שעפה אלייך במהירות עצומה ,אתה נכנס לפאניקה ועוצם עיניים בעודך מנסה לברוח אך לא מספיק לזוז ואתה מרגיש כאב חד מגופך.. כ חמש שניות עוברו ואתה מרגיש שכל גופך היתנתק מעצמו אתהפותח עיניייך ורואה שאתה עשן\אדים כ2 דקות עוברות וכל האדים מתאבים בחזרה לגוף שלך אך כחמש מטר מהמקום הו עמדת קודם לכן.[/SPOILER][/QUOTE]
אני מסתכל על ג'ולי ואומר,"היי... עברתי נכון?" עם חיוך
[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645940][spoiler][quote=DouBle R;645938][spoiler]
אני מסתכל על ג'ולי ואומר,"היי... עברתי נכון?" עם חיוך
[/spoiler][/quote]
"עדיין לא ההיתאדות שלך איטית תתאמן קצת ואז נדבר" היא אומרת ומתיששבת על אחד הספסלים הקרובים אלייה...
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;645943][SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645940][spoiler]
"עדיין לא ההיתאדות שלך איטית תתאמן קצת ואז נדבר" היא אומרת ומתיששבת על אחד הספסלים הקרובים אלייה...
[/SPOILER][/QUOTE]
אני מנסה להתרכז ולהתאדות עוד מספר פעמים במשך חצי שעה[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645945][spoiler][quote=DouBle R;645943][spoiler]
אני מנסה להתרכז ולהתאדות עוד מספר פעמים במשך חצי שעה[/spoiler][/quote]
בתחלה לוקח לך הרבה זמן אך לאחר כ20 פעמים אתה מתחיל לעשות זאת חלק...
אתה מתאדה עוד כ-50 פעמים בערך וזהוא אתה מתאדה בצורה חלקה בלי בעיות בכלל "עברת את המבחן בהצלחה הצלחת לילמוד להיתאדות בפחות משעה ובפחות ממאה ניסיונות . עכשיו נעל ה לך טיפות את הניקוד במבחן בכתב ואתה תוכל ליהיות בן הזוג שלי לחיים ולקרב אבל קודם תצטרך לעבור את מאט דרגו והטירונות שלו...
*ברכותיי אתה קרוב לסייים את המשימה הראשונה..*
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;645946][SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645945][spoiler]
בתחלה לוקח לך הרבה זמן אך לאחר כ20 פעמים אתה מתחיל לעשות זאת חלק...
אתה מתאדה עוד כ-50 פעמים בערך וזהוא אתה מתאדה בצורה חלקה בלי בעיות בכלל "עברת את המבחן בהצלחה הצלחת לילמוד להיתאדות בפחות משעה ובפחות ממאה ניסיונות . עכשיו נעל ה לך טיפות את הניקוד במבחן בכתב ואתה תוכל ליהיות בן הזוג שלי לחיים ולקרב אבל קודם תצטרך לעבור את מאט דרגו והטירונות שלו...
*ברכותיי אתה קרוב לסייים את המשימה הראשונה..*
[/SPOILER][/QUOTE]
"אוקיי... אז לאן עכשיו?" אני אומר לה [/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645948][spoiler][quote=DouBle R;645946][spoiler]
"אוקיי... אז לאן עכשיו?" אני אומר לה [/spoiler][/quote]
"למשרד של מאט ואז לחדר שלי" היא אומרת ומדגישה את הסוף בקול חושני ובאותו הזמן מעבירה את ידה של ה*** שלך...^^[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;645951][quote=The King Of The Werewolf;645948][spoiler]
"למשרד של מאט ואז לחדר שלי" היא אומרת ומדגישה את הסוף בקול חושני ובאותו הזמן מעבירה את ידה של ה*** שלך...^^[/QUOTE]
*XD*
"יופי,בואי נלך..." אני אומר לה... [/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645919]1. יובל -
[spoiler]אתה מנסה לקחת שליטה על עצמך אבל נכשל,ואתה ממשיך לרדוף אחרי הנער כשלפתע מגיע מלאך וניצב לפני [URL="http://tektek.org/avatar/37595075"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d23/1601/9fe2214.png[/IMG][/URL]
הוא פונה אל הנער ואומר,"ברח..." ומסתכל עליך ואומר,"שד מזורגג מתי אתה וכל חבריך תבינו שאנחנו המלאכים הכי חזקים "ואז הוא מניף אץ חרבו לאוויר
[/spoiler][/quote]
אני מנסה לדבר ולאומר לו, "תציל אותי." ואם הוא מתחיל לתקוף אני משתמש בחרב בשביל להגן.[/SPOILER]
-
[QUOTE=The King Of The Werewolf;645919]1.
ג'ק
[SPOILER]ן שמספר שדים יורדים למטה והמלאך שהיתחזה לשומר הרג אותם וזרק לתא לאחר מכן עשה עוד רעש וחיכה שעוד שדים ירדו, הוא מסתכל עלייך ואומר,"עוד מספר דקות נוכל ללכת..."[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"יש סיכוי לשאול שאלה, אדוני?." אני שואל את המלאך.[/SPOILER]
-
יובל
[spoiler]
המלאך מסתכל עליך ואומר,"עזרה? מה רצונך?"
[/spoiler]
ג'ק
[spoiler]"... כן. מה השאלה?" עונה לך המלאך[/spoiler]
-
[QUOTE=The King Of The Werewolf;646348]
[/spoiler]
ג'ק
[spoiler]"... כן. מה השאלה?" עונה לך המלאך[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"מה אני עומד לעשות כאן, ומה קורה בכלל, ולמה אני מלאך, מה הסיפור של כול זה?." אני שואל.[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645953][spoiler][quote=DouBle R;645951]
*XD*
"יופי,בואי נלך..." אני אומר לה... [/quote][/spoiler]
אתם מגיעים משרד של מאט ואנג'לינה נותנת לו תמסמכים, מאט מסתכל עלייך במבט מופתע ואומר:"מאיפה אתה יודע שחרמש אבעת הפרשים הוא אחד מהנשקים החזקים ביותר שקיימים?"
[/SPOILER]