יאי! אביעד מחלק חופשות! D:
Printable View
יאי! אביעד מחלק חופשות! D:
האמת...
זה בגלל שנדב חזר
פשוט אני לא רוצה וויט ליסט בהקדשות שלי(בעזרת השם)
[QUOTE=RockStar:D;624648]טוב אני שוקל לפרוש[/QUOTE]
ו...?
בשביל כל הבאנים האלה סעמק מה כבר עשיתי לעזאזל?!
[QUOTE=RockStar:D;624653]האמת...
זה בגלל שנדב חזר
פשוט אני לא רוצה וויט ליסט בהקדשות שלי(בעזרת השם)[/QUOTE]
ת'אמת שסתם באתי לבקר, אבל עכשיו בא לי להישאר פה.
[quote=איש האבטיח;624654]ו...?[/quote]
אופטימי לתגובותך
וזה שאני חסר הומור.זה אמת
[quote=חלאס כבר עם הבאנים;624657]בשביל כל הבאנים האלה סעמק מה כבר עשיתי לעזאזל?![/quote]
עשית הרבה בלאגן, קיללת את כל הפורום, ויתרה מזאת, הפכת את שם המשתמש שלך לקללה על כל חברי הפורום
ניתאי?שם שני לניב?
הוא לא קילל את כולם, אני לא הייתי ולא נראה שהוא היה מקלל אותי ):
[quote=Kratos;624667]הוא לא קילל את כולם, אני לא הייתי ולא נראה שהוא היה מקלל אותי ):[/quote]
[LIST=1][*]אז מה. אז לך אישית הוא לא עשה כלום. זה השוואה מוגזמת, אבל זה כמו שתגיד שלא צריך לאסור רוצח מסויים כי אותך הוא לא רצח.[*]זו החלטה של אלכס ועד שהוא יחזור היא לא הולכת להשתנות.[/LIST]
שלום לכולם...
רציתי לומר שכדי שהפרק הבא של OlDemon יפורסם כמה שיותר מוקדם, צריך עוד תגובות.
היי אסף :)
[FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2]עדן,ג'סיקה,בר,אופק ואלמוג
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[quote=הראשון מהסוף;624669]
[LIST=1][*]אז מה. אז לך אישית הוא לא עשה כלום. זה השוואה מוגזמת, אבל זה כמו שתגיד שלא צריך לאסור רוצח מסויים כי אותך הוא לא רצח.[*]זו החלטה של אלכס ועד שהוא יחזור היא לא הולכת להשתנות.[/LIST]
[/quote]
אבל הוא לא קילל את כולם רק את המנהלים בטח וכנראה אז רק את הגרועים (מלא מלא מלא מנהלים גרועים היו) והוא שינה את הכינוי שלו לכזה דבר באופן כללי על מי שהוא שונא לא על כל הפורום..
[quote=Kratos;624675]אבל הוא לא קילל את כולם רק את המנהלים בטח וכנראה אז רק את הגרועים (מלא מלא מלא מנהלים גרועים היו) והוא שינה את הכינוי שלו לכזה דבר באופן כללי על מי שהוא שונא לא על כל הפורום..[/quote]
הוא שינה את הכינוי שלו ל"כל הפורום על הזין שלי"