-
[B]monster[/B]
צ'ימצ'אר מתאושש ומשתמש במתח גיצים חזק ביותר על נוקטוול ופוגע בו! נוקטוול מתרסק באדמה ואתם רואים שנוקטוול לא מצליח לזוז. נוקטוול איבד את ההכרה. השופט מניף דגל ירוק עליך ואומר "נוקטוול לא יכול להילחם, צ'ימצ'אר מנצח. הזוכה בקרב הוא המאמן!".
השקיעה מגיעה, וג'מון מוציא מכיסו את מה שנלחמת עליו- תג כנף העל [IMG]http://www.up2me.co.il/images/97121228.gif[/IMG]. אתה נפרד מג'מון אחרי קרב קשה ומפרך, מה תעשה?
[B]Powerslave[/B]
בכיף, עכשיו תגיב להתחלה (הירוק שבעמוד הראשון.).
[B]shlomii4[/B]
"ובכן," הוא אומר, "אתה יכול לתפוס בדרך 602, שזאת הדרך למטה, אבל אם אתה רוצה להגיע לעיר קרוס זה בדרך 604. בדרך 602 יש הרבה פוקימונים מעופפים כמו סוובלו, פידג'י, ובלילות הוטהוט.". הוא אומר ואז נפרד מכולם ואומר שהוא צריך להמשיך לעיר קרוס להשיג את תג המכון שלו.
[B]buizel שולט[/B]
טורצ'יק משתמש בגחלת שטס ופוגעת בשוק חשמלי של פיקאצ'ו. נראה שהכוחות שווים ולאחר מכן פיקאצ'ו וטורצ'יק מתעייפים. פיקאצ'ו לא מוותר ומשתמש בשוק חשמלי שפוגע בטורצ'יק. טורצ'יק נופל ארצה ואז ק מעוצבן.
[B]LordAbizi[/B]
מדקיפ מזנק לאוויר ומשתמש באקדח מים קטלני שפוגע בוופר. ופר נופל ארצה, אבל עדיין בקרב. ופר מצליח לקום ומשתמש בקצה סלע חזק שפוגע בכל הכוח במדקיפ. מדקיפ עף באוויר כשני מטר מהאדמה ואז הוא נוחת על האדמה ומאבד את ההכרה. שון אומר "יופי, לפחות ניצחתי לך פוקימון אחד."
[B]NatiMan[/B]
אחי, זה בסדר שזה מ"ת ראשון שלך, אבל כל הזמן הזה לא ידעת מה זה ספרייט???!! יעני תמונת מאמן, אתה לא יודע איך להשים?
-
[QUOTE=BlaiziKen;745384][B]monster[/B]
צ'ימצ'אר מתאושש ומשתמש במתח גיצים חזק ביותר על נוקטוול ופוגע בו! נוקטוול מתרסק באדמה ואתם רואים שנוקטוול לא מצליח לזוז. נוקטוול איבד את ההכרה. השופט מניף דגל ירוק עליך ואומר "נוקטוול לא יכול להילחם, צ'ימצ'אר מנצח. הזוכה בקרב הוא המאמן!".
השקיעה מגיעה, וג'מון מוציא מכיסו את מה שנלחמת עליו- תג כנף העל [IMG]http://www.up2me.co.il/images/97121228.gif[/IMG]. אתה נפרד מג'מון אחרי קרב קשה ומפרך, מה תעשה?
[/QUOTE]
אני הולך לרפא את הפוקימונים שלי במרכז הפוקימונים
-
[quote=BlaiziKen;745384]
[B]LordAbizi[/B]
מדקיפ מזנק לאוויר ומשתמש באקדח מים קטלני שפוגע בוופר. ופר נופל ארצה, אבל עדיין בקרב. ופר מצליח לקום ומשתמש בקצה סלע חזק שפוגע בכל הכוח במדקיפ. מדקיפ עף באוויר כשני מטר מהאדמה ואז הוא נוחת על האדמה ומאבד את ההכרה. שון אומר "יופי, לפחות ניצחתי לך פוקימון אחד."
[/quote]
"תשמח כל עוד יש לך הזדמנות. מדקיפ חזור. צ'ארמנדר צא! השתמש במסך עשן ואז גחלת!" אחזיר את מדקיפ ואוציא את צ'ארמנדר.
-
[QUOTE=BlaiziKen;745384][B]monster[/B]
[B]buizel שולט[/B]
טורצ'יק משתמש בגחלת שטס ופוגעת בשוק חשמלי של פיקאצ'ו. נראה שהכוחות שווים ולאחר מכן פיקאצ'ו וטורצ'יק מתעייפים. פיקאצ'ו לא מוותר ומשתמש בשוק חשמלי שפוגע בטורצ'יק. טורצ'יק נופל ארצה ואז ק מעוצבן.
[/QUOTE]
"קדימה טורצ'יק עוד קצת...... תשתמש בשריטה ואז הגחלת!"
-
[QUOTE][COLOR=green][B][I][U]התחלה:[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green]אתם בביתכם, בעיר לאדי, ומתעוררים לשעה 10:34 ונזכרים שעליכם להגיע לדואר, לבדוק אם יש דואר. אתם מתארגנים מהר ובודקים דואר ואתם קוראים במעטפה העליונה: [/COLOR]
[COLOR=green]"לכבוד מארק[/COLOR]
[COLOR=green]ליד ביתך יהיה בשעה 11:00 איש שייתן לך את הפוקימון שרצית כשדיברנו על היציאה שלך למסע שלך במחוז דרייגנו. שיהיה לך בהצלחה, הפרופסור נילי."[/COLOR]
[COLOR=green]אתם בודקים מה השעה ורואים 11:54. מה תעשו?[/COLOR]
[/QUOTE]"אני כבר לא יכול לחכות!" אני אומר ומחכה שהתרגשות אדירה ליד הדלת.
-
[quote=BlaiziKen;745384]
[B]shlomii4[/B]
"ובכן," הוא אומר, "אתה יכול לתפוס בדרך 602, שזאת הדרך למטה, אבל אם אתה רוצה להגיע לעיר קרוס זה בדרך 604. בדרך 602 יש הרבה פוקימונים מעופפים כמו סוובלו, פידג'י, ובלילות הוטהוט.". הוא אומר ואז נפרד מכולם ואומר שהוא צריך להמשיך לעיר קרוס להשיג את תג המכון שלו.
[/quote]
"אוקי לפרס,אנחנו הולכים לדרך 602!" אקרא בהתלהבות ואתחיל לחפש את הדרך ואתחיל ללכת
-
[B]monster[/B]
אתה הולך למרכז הפוקימונים ושם אתה מרפא את הפוקימונים שלך, לאחר כרבע שעה של ריפוי אתה רואה את ג'סי, המאמנת שנלחמת נגדה בעיר האריאן (זאת עם הטורצ'יק). היא רואה אותך ואומרת "היי שוב אנחנו נפגשים!"
[B]LordAbizi[/B]
את מחזיר את מדקיפ ובמקומו אתה מוציא את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר משתמש במסך עשן שמעוור את וופר ואז במתח גיצים אדיר שפוגע בכל גופו של וופר. וופר מתאושש. "וופר תשתמש באקדח מים עכשיו!" וופר משתמש באקדח מים קטלני שפוגע בצ'ארמנדר ומחליש אותו כמעט לגמרי.
[B]buizel שולט[/B]
טורצ'יק מזנק כדי לשרוט אותו, אך פיקאצ'ו מזנק ממקומו וחומק בהצלחה מהניקור של טורצ'יק. פיקאצ'ו משתמש בשוק חשמלי שפוגע בטורצ'יק. טורצ'יק משתמש בגחלת שפוגעת בפיקאצ'ו (זה הזמן לתפוס אותו.) ומעיפה אותו יותר רחוק.
[B]Powerslave[/B]אתה רואה שמגיע עליך אופנוען עם שקית שכתוב עליה את שמך, הוא מגיש לך את השקית ונוסע. אתה רואה בשקית 6 פוקדורים צמודים ואחד לא צמוד, שם נמצא ההתחלתי שלך, יש שם גם פוקידע. מה תעשה עכשיו?
[B]shlomii4[/B]
אתה מתחיל ללכת לדרך 602 שנמצאת בדרום העיר ורואה שם מלא פוקימונים מעופפים, בניהם אתה רואה גם את הפוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/333.png[/IMG] סוואבלו. לפרס מעותת לך שאותו יותר כדאי לך לתפוס.
-
[QUOTE=BlaiziKen;747476][B]monster[/B]
אתה הולך למרכז הפוקימונים ושם אתה מרפא את הפוקימונים שלך, לאחר כרבע שעה של ריפוי אתה רואה את ג'סי, המאמנת שנלחמת נגדה בעיר האריאן (זאת עם הטורצ'יק). היא רואה אותך ואומרת "היי שוב אנחנו נפגשים!"
[/QUOTE]
אני אומר לה"זכיתי בתג ה1 שלי כמה את זכית?"
-
[quote=BlaiziKen;747476][B]LordAbizi[/B]
את מחזיר את מדקיפ ובמקומו אתה מוציא את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר משתמש במסך עשן שמעוור את וופר ואז במתח גיצים אדיר שפוגע בכל גופו של וופר. וופר מתאושש. "וופר תשתמש באקדח מים עכשיו!" וופר משתמש באקדח מים קטלני שפוגע בצ'ארמנדר ומחליש אותו כמעט לגמרי.
[/quote]
"צ'ארמנדר, עוד לא סיימנו, תשרוט אותו כמה פעמים!" אומר לצ'ארמנדר.
-
[QUOTE=BlaiziKen;747476][B]monster[/B]
[B]buizel שולט[/B]
טורצ'יק מזנק כדי לשרוט אותו, אך פיקאצ'ו מזנק ממקומו וחומק בהצלחה מהניקור של טורצ'יק. פיקאצ'ו משתמש בשוק חשמלי שפוגע בטורצ'יק. טורצ'יק משתמש בגחלת שפוגעת בפיקאצ'ו (זה הזמן לתפוס אותו.) ומעיפה אותו יותר רחוק.
[/QUOTE]
*אני מוציא פוכדור מהתיק*
"פוכדור צא!" אני אומר בזמן שאני זורק אותו על פיקצ'ו.
-
[B]NatiMan[/B]
אחי, זה בסדר שזה מ"ת ראשון שלך, אבל כל הזמן הזה לא ידעת מה זה ספרייט???!! יעני תמונת מאמן, אתה לא יודע איך להשים?[/QUOTE]
לא מ"ת ראשון שלי, הייתי באיזה 20 מ"תים בפורומים אחרים, פשוט זה המ"ת פוקימון הראשון שלי.
ולא, אף פעם לא ביקשו ממני ספרייט, כאילו לשים תמונה במקום מראה?
-
[QUOTE=BlaiziKen;747476]
[B]Powerslave[/B]
אתה רואה שמגיע עליך אופנוען עם שקית שכתוב עליה את שמך, הוא מגיש לך את השקית ונוסע. אתה רואה בשקית 6 פוקדורים צמודים ואחד לא צמוד, שם נמצא ההתחלתי שלך, יש שם גם פוקידע. מה תעשה עכשיו?
[/QUOTE]
אני לוקח את הפוקדור הלא צמוד, וזורק אותו בציפייה לראות מי מחכה לי בפנים.
-
[quote=BlaiziKen;747476]
[B]shlomii4[/B]
אתה מתחיל ללכת לדרך 602 שנמצאת בדרום העיר ורואה שם מלא פוקימונים מעופפים, בניהם אתה רואה גם את הפוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/333.png[/IMG] סוואבלו. לפרס מעותת לך שאותו יותר כדאי לך לתפוס.[/quote]
סוף סוף אתה מגיב XD
"לפרס את צודקת,התייצבי לקרב!" אומר ואוריד אותה באדמה.
"תשתמשי ברסיסי קרח מהירים ואחר כך אקדח מים!" אומר לה
-
[B]monster[/B]
"גם אני זכיתי," ג'סי אמרה ואז היא מוציאה לך מכיסה את התג שאתה קיבלת. "ובנוסף לכדתי עוד שני פוקימונים. היי מה דעתך אולי על קרב כפול?" היא שואלת.
[B]LordAbizi[/B]
צ'ארמנדר משתמש בהתקפות שריטות, אבל וופר מספיק לחמוק מכמה שריטות של צ'ארמנדר, אך לבסוף הוא נפגע מספר פעמים. וופר חוזר לעמוד. "וופר תשתמש באקדח מים!" אומר שון. וופר משתמש באקדח מים שפוגע בצ'ארמנדר!
[B]NatiMan[/B]
כן אחי שים תמונה של מאמן..
[B]Powerslave[/B]
אתה משליך לאויר את הפוקדור המופרד מהשישיה ורואה שיוצא משם הפוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/198.png[/IMG]. מורקרוו מתעופף באוויר ואז הוא קולט אותך ויוש על כתפך.
[B]shlomii4[/B]
סוואבלו נח לו על אחד העצים, לפרס משתמשת ברסיסי קרח שפוגעים בכל גופו של סוואבלו ומפילים אותו. סוואבלו משתמש בניקור ופוגע בלפרס. לפרס משתמשת באקדח מים מהיר שפוגע בסוואבלו. סוואבלו משתמש גם הוא בניקור ומתקרב ללפרס.
-
[QUOTE=BlaiziKen;757518][B]monster[/B]
"גם אני זכיתי," ג'סי אמרה ואז היא מוציאה לך מכיסה את התג שאתה קיבלת. "ובנוסף לכדתי עוד שני פוקימונים. היי מה דעתך אולי על קרב כפול?" היא שואלת.
[/QUOTE]
אני אומר לגס'י"גם אני לכדתי עוד שני פוקימונים.אין בעיה קרב כפול"