שי אף אחד לא מיתגרה פשוט הוא חושב שמותר לו לקלל את כולם, וארכימדס אתה נן אדם ממש מוזר
Printable View
שי אף אחד לא מיתגרה פשוט הוא חושב שמותר לו לקלל את כולם, וארכימדס אתה נן אדם ממש מוזר
עזבתי את זה מזמן....
הכל בסדר.....
ואביזי אני מודה שגם אני מעריך מתמטיקה אבל מה יש לך נגד הצרפתים?
תומר יא עבריין מקלדת מתערבים שפנים מול פניחם אתה יורד על הברכיים ומבקש סליחה אהה לא פוחד ממיני תזכיר לי איפה אתה ובויזל גרים?
תומר אל תגיב על זה...
רומה די כבר אני ממש לא רוצה לריב איתך תפסיק כבר לריב אם כל אחד
נוו די למה לריב עכשיו יאאלה דפדפו
@chimcharboy,
ואתה הבן אדם מספר 31415926535897932384626433 שאומר לי זאת. (הערה: מספר זאת הוא החלק השלם של מספר אי רציונלי ידוע כפול בחזקה מסויימת של 10, מי יכול לאמר לי מי המספר האי רציונלי?)
@buizel שולט,
הצרפתים היו עד למאה 18,19 אחלה אנשים, הרבה מתמטיקאים באו משם כמו קושי, לגרנז', פורייה, לופיטל ודומיהם, אך ברגע שהתחילה להתפתח השירה הצרפתית המודרנית נוצר רוע מאין כמוהו המאיים להשמיד את עולמינו כפי שאנו מכירים אותו כיום. הנשק היחיד שיכול להלחם כנגד רוע זה הוא המתמטיקה. ואם נוסיף לכך אנקדודה קטנה, ידידי משכבר הימים בני גורן נאלץ להשחיט את פניו, מחשש שזמר צרפתי יכתוב שיר על הפנים שלו ובכך יהרוג אותו. לכן לא תוכל למצוא בשום מקום תמונה של בני גורן.
וואי איזה חופר אתה
שי אתה ממש צודק, ארכימדס בן כמה אתה?
חברה תירשמו למשחק המאומץ שלי חדש דנדש [url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=23522[/url]
[quote=chimcharboy;649032]שי אתה ממש צודק, ארכימדס בן כמה אתה?[/quote]
בערך בין 2230, אתה יודע, מגיל מסויים כבר מפסיקים לספור. אה ואפשר גם לקרוא לי [B]Άρχιμήδης[/B]
חחח בני גורן....
תומר זאת הבעיה כאן שאתה לא רוצה לריב ומדבר יותר מידי לגובהה שלך .. אז אם אתה לא רוצה שאני ימשיך לצאת עליייך תישתוק ואתה בוייזל אל תתערב גם כן עוד אחד..
יואוו איפה הקהילה של פעם שכולם היו בערך בחטיבה היה צחוקים בנו"ד רוב פורום חת"מ היה מלא במשחקים עם רמה שהיו שחקנים אם רמה ולא הייתי אפילו צריך להיסתכל על הרקעים המושלמים שללחו לי כדי להגיד להם שהם היתקבלו למשחק איפה אותם ימים איפה?
איפה:
שיי המעדכן לשעבר ,ליאור המעדכן והדרגונייט,, יהב הסואיסייד, דניאל , ניר , דינגוו -ירין,שוון ,ניתאי , ערד ועוד מלא משץמשים שפרשו בגללל חוסר זמן ,מנהלים , היתבגרו או שסתם נהלמו או שקיבלו באן נצחי...
[quote=LordAbizi;649035]בערך בין 2230, אתה יודע, מגיל מסויים כבר מפסיקים לספור. אה ואפשר גם לקרוא לי [B]Άρχιμήδης[/B][/quote]
וואו עכשיו אתה באמת מפחיד אותי :what:
אביזי אני עליתי עליך..... חחחח.... ואני בכלל לא מתרשם מהתוכן הריק שאתה אומר.. חחח...