-
[QUOTE=TheChosenOne;660998][B]
[B]Shlomi[/B]
העיר פטלבורג
השומרים בוחנים אותך לכמה שניות ונותנים לך לעבור.[/QUOTE]
"הנה אנחנו בפטלבורג!טוטודייל אנחנו צריכים אימון" אומר לו ואלך ליער פטלבורג לחפש לו אימון ובזמן ההליכה אני אדבר איתו "מתי אתה חושב פרופסור בירץ' יביא לנו את צ'יקוריטה וסינדקוויל?"
-
[QUOTE=TheChosenOne;660998][B]LordAbizi[/B]
[B]Metagros[/B]
העיר פטלבורג
כולם מתעלמים ממך,הילד יוצא ממרכז הפוקימונים וכול האחרים חוזרים לעיסוקיהם
.[/QUOTE]
----------------------
אני וצא ממרכז הפוקימונים,ומתקדם לכיוון יער פטלבורג.
-
אם יש לך עוד מקום אז..
[RIGHT][I][I][B][I][B][FONT=Arial][COLOR=black][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]שם:[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/COLOR][/FONT][/B][/I][/B][/I][/I][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][I][B] ג'ייק ארמונדו[/B][/I]
[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][I][I][B][FONT=Arial][COLOR=black][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]גיל: 16
[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/COLOR][/FONT][/B][/I][/I][/RIGHT]
[RIGHT][I][FONT=Arial][COLOR=black][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]תמונה:[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/COLOR][/FONT][/I] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]רקע:[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT][I][B] לפני שג'ייק ומשפחתו הגיעו לעיר ליטלרוט הוריו היו נחשבים לאנשים מאוד חשובים, הם היו חברים במועצה הקובעת של המקום בו גרו והמון אנשים עשירים ומגעילים בהתנהגותם היו חברים שלהם, הם היו באים המון לביתם של משפחת ארמונדו שהיה בין הבתים המפוארים בעיר, כנראה להרבה גם הוריו של ג'ייק היו חלק מהעשירים המגעילים ההם ובגלל שהוא היה בנם זה השפיע עליו בצורה עקיפה. ג'ייק שקיבל כל חייו מה שרצה היה מין סוג של מתמרד בהוריו הוא היה יוצא המון ונפגש עם חברים בלי ידיעת הוריו, במקום לבוא איתם למסיבות היוקרתיות וחסרות הטעם שלהם הוא היה בורח אל החברים שוב ולמרות שהוריו היו מחמירים בנוגע ללבוש ג'ייק היה מתלבש כאחד בינוני ופשוט עם ולא כמו מישהו מהמעמד הגבוה. יום אחד כשהתחיל לראות בטלויזיה קרבות פוקימונים התחיל ג'ייק להתעניין יותר ויותר ביצורים המוזרים האלו, הוא חקר אותם וכדי להתקרב אליהם היה ג'ייק צריך לברוח אפילו יותר. אחרי כמה שנים טובות של החקירה שלו והתמרדות, הבריחה מההורים וההתנהגות המתאימה למישהו במעמד יותר נמוך ממשפחתו הם היו צריכים לעזוב, הם עברו לעיר ליטלרוט אבל היו צריכים להוריד בחנפנות שלהם, על המעמד הגבוה מה שהקל יותר ג'ייק. בהמשך החקירות שלו הוא הגיע לפוקימון אחד שהוא באמת אהב, אלקיד, הוא חקר אותו יותר והחליט בין רגע שהוא רוצה להיות מאמן פוקימונים ולבחור את אלקיד כפוקימון הראשון שהוא יקח איתו. הוריו המשיכו ללחוץ עליו, ניסו לגרום לא להפסיק עם ההתמרדויות שלו ושיתחיל להתנהג יותר כבן מעמד מכובד, כמו שהם מתנהגים אבל בסופו של דבר הוא הצליח לשכנע אותם לתת לו להתחיל את מסעו, הבעיה הייתה שהוא עמד להתחיל בגיל מאוחר למדי, הוא היה בן 16 באותו הזמן.[/B][/I]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]פוקימון:[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT][B][/B][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa239.png[/IMG] [I][B]אלקיד[/B][/I]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]ציוד: 5 פוקבולים, 2 פויישנים.[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]כסף: 200 ₪ [/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]
פוקימונים נוספים: [/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]בקשות, הערות:[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT][B][I] להתקבל D:[/I][/B]
-
[B]Kratos [/B]
מצטער אין מקום כרגע,אבל היי! כך שיר שיעשה לך מצברוח טוב:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=nnJZIjg7kZQ&feature=player_embedded[/URL]
[B]Dark Lugia[/B]
דרך 104
אתה יוצא מערבה לדרך 104,אתה הולך בעיר ומגיע לשביל שמוביל לדרך 104
אתה ממשיך ללכת ומגיע מקום שבו יש קצת עצים שמשם אתה שומע קולות לש פוקימונים
אבל גם אתה רואה ירידה למה שנראה כמו חוף ים,אתה רואה את הים והגלים באופק.
לפתע,פיצוץ ענקי גורם לך ליפול על הקרקע,הוא מגיע משמאלך בהמשך הדרך ליער פטלבורג
[B]Metagros[/B]
העיר פטלבורג
אתה יוצא מערבה לכיוון דרך 104,אתה מתחיל ללכת אבל לפתע משמאלך אתה שם לב
למכון פוקימונים! ובכלל לא ידעת שיש פה מכון!
[B]Shlomi[/B]
העיר פטלבורג
[B]LordAbizi[/B]
פלייגון פורס את כנפיו ומתעופף למעלה,הוא מנופף בכנפיו בחזוקה ויוצר רוח ששוברת את המחסום הזוהר
שהגן על האנשים בבגדים השחורים,אתה רואה שנשארו שלושה אנשים עומדים בעוד חבריהם מוטלים על הקרקע.
אתה רואה גם פוקימון נוסף מוזר וצהוב עומד לידם,כנראה הוא זה שיצר את המגן הזוהר. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa064.png[/IMG]
"וויזינג תשתמש בפיצוץ עצמי!" צורח אחד מהם,הוויזינג ששיחרר את מסך העשן עולה לאוויר
נצבע באדום ופשוט מתפוצץ,הפיצוץ מרעיד את כול היער וההדף מעיף אותך ואת השוטרים לאחור
פלייגון יורד לקרקע ופורס את כנפיו מעליך,הוא סופג את הפיצוץ בזעזוע קל אבל אתה אינך נפגע.
-
[quote=TheChosenOne;661420]
[B]Dark Lugia[/B]
דרך 104
אתה יוצא מערבה לדרך 104,אתה הולך בעיר ומגיע לשביל שמוביל לדרך 104
אתה ממשיך ללכת ומגיע מקום שבו יש קצת עצים שמשם אתה שומע קולות לש פוקימונים
אבל גם אתה רואה ירידה למה שנראה כמו חוף ים,אתה רואה את הים והגלים באופק.
לפתע,פיצוץ ענקי גורם לך ליפול על הקרקע,הוא מגיע משמאלך בהמשך הדרך ליער פטלבורג
[/quote]
"וואו מה זה היה אני חייב לראות את זה!" ואני ממשיך בריצה לעבר מקום הפיצוץ
-
[quote=TheChosenOne;661420]
[B]LordAbizi[/B]
פלייגון פורס את כנפיו ומתעופף למעלה,הוא מנופף בכנפיו בחזוקה ויוצר רוח ששוברת את המחסום הזוהר
שהגן על האנשים בבגדים השחורים,אתה רואה שנשארו שלושה אנשים עומדים בעוד חבריהם מוטלים על הקרקע.
אתה רואה גם פוקימון נוסף מוזר וצהוב עומד לידם,כנראה הוא זה שיצר את המגן הזוהר. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa064.png[/IMG]
"וויזינג תשתמש בפיצוץ עצמי!" צורח אחד מהם,הוויזינג ששיחרר את מסך העשן עולה לאוויר
נצבע באדום ופשוט מתפוצץ,הפיצוץ מרעיד את כול היער וההדף מעיף אותך ואת השוטרים לאחור
פלייגון יורד לקרקע ופורס את כנפיו מעליך,הוא סופג את הפיצוץ בזעזוע קל אבל אתה אינך נפגע.[/quote]
"תודה פלייגון, קדימה בוא נלך לשוטרים!" אני אומר לו, ואז אקום ואלך עם פלייגון לבדוק מה קורה עם השוטרים והאם האנשים בבגדים השחורים עדיין שם.
-
[QUOTE=TheChosenOne;661420][B]
[B]Shlomi[/B]
העיר פטלבורג
[/QUOTE]
"אנחנו לא צריכים את המכון טוטודייל,אנחנו לא מוכנים ויש לי רק פוקימון אחד שזה אתה אז נוותר על זה" אומר לו ואמשיך ליער פטלבורג לחפש אימון
-
[QUOTE=TheChosenOne;661420][B]Kratos [/B]
[B]Metagros[/B]
העיר פטלבורג
[/QUOTE]
---------------------
'זה מוזר,מילא מכון פוקימונים אבל באמצע שום מקום?'אני חושב לעצמי בערעור,ונכנס למכון כדי לגלות עוד פרטים.
-
[B]LordAbizi[/B]
דרך 104,צפונית לפטלבורג בכניסה ליער
אתה מגיע במהירות לשוטרים ופלייגון מאחוריך,אתה רואה שהם שרדו את הפיצוץ.
המפקד מסתובב אל אנשיו "הם עברו אותנו והתקדמו דרומית מפה,לאזור של חוף הים"
באותו רגע קבוצה של שוטרים באו מהיער "אנחנו צוות 2 מהעיר רוסטברו המפקד" אמר אחד מהם"
"יופי,תתפלו בפצועים פה,להצלחנו להוריד כמה מהם ולצערי גם כמה שוטרים נהרגו"
הוא עוצר לכמה שניות של דומיה. "צוות 1 בואו איתי,אנחנו הולכים לתפוס אותם" הוא אומר וקם על רגליו
"ילד" הוא פונה אליך "תודה רבה לך,עזרת לנו עם הפלייגון שלך אבל עכשיו באמת כדאי שתתפוס מחסה"
[B]Dark Lugia[/B]
דרך 104,בין העצים.
אתה רץ לעבר מקום הפיצוץ,בצפון דרך 104,אבל מיד מגיעים מבין העצים שלושה אנשים בבגדים שחורים.
אחד מהם תוך כדאי ריצה נותן לך אגרוף בבטן,אתה מתקפל לשניים ונופל על הקרקע.
[B]Shlomi[/B]
דרך 104,בכניסה בין פטלבורג לדרך
אתה נכנס לדרך 104,ברגע שאתה מגיע לשם אתה רואה שמשהו לא בסדר-
אתה רואה פוקימונים שמסתתרים בין השיחים או בצמרות העצים,ואתה גם שומע קולות
של ריצה מבין העצים.
[B]Metagros[/B]
העיר פטלבורג
אתה נכנס לתוך המכון,אתה רואה שהמכון כולו הוא חדר עשוי עץ עם שני דלות בצידיו
ואדם לבוש חולצה אדומה יושב באמצע המכון ועושה מדיטציה.
-
[quote=TheChosenOne;663245]
[B]Dark Lugia[/B]
דרך 104,בין העצים.
אתה רץ לעבר מקום הפיצוץ,בצפון דרך 104,אבל מיד מגיעים מבין העצים שלושה אנשים בבגדים שחורים.
אחד מהם תוך כדאי ריצה נותן לך אגרוף בבטן,אתה מתקפל לשניים ונופל על הקרקע.
.[/quote]
"איייייייייייי,מה זה מי אתם?"
-
[QUOTE=TheChosenOne;663245][B]
[B]Shlomi[/B]
דרך 104,בכניסה בין פטלבורג לדרך
אתה נכנס לדרך 104,ברגע שאתה מגיע לשם אתה רואה שמשהו לא בסדר-
אתה רואה פוקימונים שמסתתרים בין השיחים או בצמרות העצים,ואתה גם שומע קולות
של ריצה מבין העצים.
[B]Metagros.[/QUOTE]
"כדאי שנראה מה יש שם! די כבר כל הזמן אנחנו שומעים קולות אלב זה לא פוקימונים אנחנו רוצים אימון!" אומר ואלך לשיחים ואבדוק מאיפה הריצה מגיע
-
[quote=TheChosenOne;663245][B]LordAbizi[/B]
דרך 104,צפונית לפטלבורג בכניסה ליער
אתה מגיע במהירות לשוטרים ופלייגון מאחוריך,אתה רואה שהם שרדו את הפיצוץ.
המפקד מסתובב אל אנשיו "הם עברו אותנו והתקדמו דרומית מפה,לאזור של חוף הים"
באותו רגע קבוצה של שוטרים באו מהיער "אנחנו צוות 2 מהעיר רוסטברו המפקד" אמר אחד מהם"
"יופי,תתפלו בפצועים פה,להצלחנו להוריד כמה מהם ולצערי גם כמה שוטרים נהרגו"
הוא עוצר לכמה שניות של דומיה. "צוות 1 בואו איתי,אנחנו הולכים לתפוס אותם" הוא אומר וקם על רגליו
"ילד" הוא פונה אליך "תודה רבה לך,עזרת לנו עם הפלייגון שלך אבל עכשיו באמת כדאי שתתפוס מחסה"
[/quote]
"אתה יכול להשתמש בפלייגון, פרופסור בירץ' מסר לי אותו ואמר לי שאני יכול להשאיר אותו אצלך. ולגבי הדברים שפרופסור בירץ' רצה להעביר" אני אומר ואחפש בתיק את הדברים, אם אני מוצא אותם אתן לו אותם, ואם אני מבחין בסכנה קיומית, אז אני בורח משם.
-
[B]Dark Lugia[/B]
אתה מתנשף על הקרקע "מה זה מי אתם?" אבל הדמויות השחורות כבר עברו אותך והמשיכו דרומה.
אתה מנסה לקום אבל מהכאבים נופל שוב,בסופו של דבר אתה מצליח לקום
כשאתה גם אתה רואה קבוצה של שוטרים מגיחה מבין העצים.
"אתה בסדר?" עוצר אחד מהם לידך בעוד השאר ממשיכים דרומה "נפגעת מהם?"
[B]Shalomi[/B]
אתה מתקדם טיפה צפונה,אבל בדיוק אז מגיחה קבוצה של שלושה אנשים בבגדים שחורים מהעצים.
"קדימה אל החוף" צועק אחד מהם,שנראה שהוא המוביל,הם עוברים לידך ורצים לאזור חוף הים
[B]LordAbizi[/B]
אתה מוצא את החבילה החומה והמכתב בתיק,אתה מגיש למפקד המשטרה אותם עם הפוקדור של פלייגון.
מר האן מסתכל לשניה בחבילה שנתת לו ודוחף אותה לתוך כיס במעיל,הוא גם לוקח את הפוקדור של פלייגון.
"ילד אתה לא יודע כמה עזרת לנו" הוא אומר,"אני צריך עוד לתחקר אותך אבל זה אחר כך
תחזור לעיר ילד ותשמור על עצמך" הוא אומר ומתחיל לרוץ גם דרומה.
"פלייגון בוא" הוא צועק,פלייגון נפרד ממך בנהמה שקטה ועף אחריו.
-
[quote=TheChosenOne;663728][B]Dark Lugia[/B]
אתה מתנשף על הקרקע "מה זה מי אתם?" אבל הדמויות השחורות כבר עברו אותך והמשיכו דרומה.
אתה מנסה לקום אבל מהכאבים נופל שוב,בסופו של דבר אתה מצליח לקום
כשאתה גם אתה רואה קבוצה של שוטרים מגיחה מבין העצים.
"אתה בסדר?" עוצר אחד מהם לידך בעוד השאר ממשיכים דרומה "נפגעת מהם?"
[/quote]
"אה..כן אפשר לדעת מה קרה ומי הם?" 'אני חייב לגלות מי הם היו' אחשוב לעצמי
-
[quote=TheChosenOne;663728]
[B]Shalomi[/B]
אתה מתקדם טיפה צפונה,אבל בדיוק אז מגיחה קבוצה של שלושה אנשים בבגדים שחורים מהעצים.
"קדימה אל החוף" צועק אחד מהם,שנראה שהוא המוביל,הם עוברים לידך ורצים לאזור חוף הים
[/quote]
"טוטודייל כדאי שנעקוב אחריהם" אגיד לו ואעקוב אחרי שלושת האנשים ואנסה שלא להתגלות