אני רוצה לפרוש מהמשחק
Printable View
אני רוצה לפרוש מהמשחק
[COLOR=red][FONT=Arial]Ranrevah[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מה למה?[בה''פ תכתוב לי][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן הימני אומר לך :"כן הם נלחמים על כבוד ועל פרי האורן שלידם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה רואה שהשמש שוקעת ואתה רואה מאמן שאומר לך :"תגיד אתה רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[quote=אדון פלריון;731001]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן הימני אומר לך :"כן הם נלחמים על כבוד ועל פרי האורן שלידם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה רואה שהשמש שוקעת ואתה רואה מאמן שאומר לך :"תגיד אתה רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
כבר ריפאתי את טורצ'יק?
------
אני אומר לו:"אני אשמח לקרב, לא יזיק אימון לטורצ'יק"
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*אז זהו שלא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר :"אני רוצה שהטורצ'יק שלך עייף קצת בוא נלך למרכז תרפא את הטורצ'יק שלך ואז נעשה את הקרב,אוקיי?"?[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=אדון פלריון;730955][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי אומר :"מארלי פשוט רוצה שאני יהיה מאמן חזק יותר בעזרתה השגתי את השותף שלי פיג'י".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה מאמן בעל שכמייה כתומה מתקרב אל עבר מארלי והוא אומר לה :"מארלי,בתור שומרת העיר פאלט אני מצפה ליותר ערנות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לאיש הזה:"מה כבר קרה!?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש אומר :"[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]RE[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] פרץ למעבדה של הפרופסור והוא מאיים על חייו ועל חיי הפוקימונים שנמצאים שם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת למייקי :"תחזור הביתה עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי והאיש רצים אל עבר פאלט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
לאנס אומר לך :"קח את זה,זה יעזור לצ'רמנדר שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הוא מושיט לך אבן מחודדת צהובה לאנס אומר לך :"תיתן את זה לצ'רמנדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן שלידך אומר לך :"תגיד לי מה לא בסדר איתך אתה לא רואה את כול השוטרים שנמצאים שם?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שמגג המכון קופץ מישהו בעל שיער לבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]Ranrevah[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אתה לא יכול לתפוס אותו בגלל שהוא רובוט!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שני מאמנים בעלי חצי מסכה מתקרבים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן השמאלי אומר לך :"הרטטה שלנו והם נלחמים אז נראה לי צריך לעודד אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
כן ראיתי אותם אבל אני שואל מה אפשר לעשות עכשיו במרכז הפוקימונים?
[COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"טוב אני יודע,בוא נתגנב אל הקרב ונראה אותו,מה דעתך?".[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=אדון פלריון;732106][COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"טוב אני יודע,בוא נתגנב אל הקרב ונראה אותו,מה דעתך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מעדיף להישאר כאן במקום בטוח, אני אשאל את מאדקיפ מה הוא רוצה לעשות
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ מוכן לקרב ואתה מבין שגם הוא רוצה לצאת מפה.[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=אדון פלריון;732108][COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ מוכן לקרב ואתה מבין שגם הוא רוצה לצאת מפה.[/FONT][/COLOR]
טוב אם כולכם רוצים אז נצא לראות את הקרב!
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי שומעת אותך והיא אומרת לך בזעם :"אף אחד לא יוצא".[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=אדון פלריון;732114][COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי שומעת אותך והיא אומרת לך בזעם :"אף אחד לא יוצא".[/FONT][/COLOR]
טוב ... :( מה אפשר לעשות כאן בינתיים?
[QUOTE=אדון פלריון;730955][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי אומר :"מארלי פשוט רוצה שאני יהיה מאמן חזק יותר בעזרתה השגתי את השותף שלי פיג'י".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה מאמן בעל שכמייה כתומה מתקרב אל עבר מארלי והוא אומר לה :"מארלי,בתור שומרת העיר פאלט אני מצפה ליותר ערנות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לאיש הזה:"מה כבר קרה!?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש אומר :"[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]RE[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] פרץ למעבדה של הפרופסור והוא מאיים על חייו ועל חיי הפוקימונים שנמצאים שם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת למייקי :"תחזור הביתה עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי והאיש רצים אל עבר פאלט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני רץ אחרי מארלי והאיש לעבר העיר פאלט
[quote=אדון פלריון;732104][COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*אז זהו שלא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר :"אני רוצה שהטורצ'יק שלך עייף קצת בוא נלך למרכז תרפא את הטורצ'יק שלך ואז נעשה את הקרב,אוקיי?"?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
אני חושב לעצמי:'באמת טורצ'יק קצת, עייף הוא צריך קצת מנוחה מהקרב נגד הפיקאצ'ו הזה'
אני אומר למאמן:"אוקיי, אני אלך לרפאות אותו במרכז הפוקימונים, ואז נעשה את הקרב" ואני הולך איתו למרכז הפוקימון כדי לרפאות את טורצ'יק.
[COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי אומר :"טוב אני אשאר כאן אני מפחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רץ אל עבר פאלט אתה רואה את המעבדה כולה עם חלונות שבורים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת :"בקומה למעלה יש אצטדיון לקרבות להראות לך את האצטדיון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה מגיע למרכז ואתה רואה את האחות ג'וי מברכת את פניך היא שואלת אותך :"מה בשבילך נערי?".[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=אדון פלריון;732667][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי אומר :"טוב אני אשאר כאן אני מפחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רץ אל עבר פאלט אתה רואה את המעבדה כולה עם חלונות שבורים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את מארלי"מה קרה למעבדה?.מי עשה זאת?אתם יודעים"