הקרב בין השנים(אתם ופגאסוס) היה סוג של קרב מילניום לפגאסוס עין המילניום ולאתם פירמידת המילניום
Printable View
הקרב בין השנים(אתם ופגאסוס) היה סוג של קרב מילניום לפגאסוס עין המילניום ולאתם פירמידת המילניום
[quote=mor15;749508]הקרב בין השנים(אתם ופגאסוס) היה סוג של קרב מילניום לפגאסוס עין המילניום ולאתם פירמידת המילניום[/quote]
א' זה אתן וב' טעית
יוגי ואוטם התחלפו כל הזמן בכדי לבלבל את פגסוס,-ולגרום לעין המילניום שלו להיות חסרת תועלת.
[quote=METAGROSS16;749538]יוגי ואוטם התחלפו כל הזמן בכדי לבלבל את פגסוס,-ולגרום לעין המילניום שלו להיות חסרת תועלת.[/quote]
אני מדבר על הקרב הראשון
שמישהו יענה כבר על השאלה אני לא יודע את התשובה, רק היום גם אני מתחיל בחידון הזה. את רוב התשובות האחרות ידעתי אז חשבתי גם לנסות את זה.
אה נזכרתי אם אני לא טועה זה שיוגי נלחם בפגסוס כדי להשיב את סבא שלו ובקאיבה הוא נלחם כדי להביא לסבא שלו את כחול העין ואומרים אטם
[quote=mor15;749627]אה נזכרתי אם אני לא טועה זה שיוגי נלחם בפגסוס כדי להשיב את סבא שלו ובקאיבה הוא נלחם כדי להביא לסבא שלו את כחול העין ואומרים אטם[/quote]
לא בדיוק
נגד פגסוס כדי להחזיר את סבו ומקיבה להחזיר את אקסודיה שגנב ממנו
גם לא
זה היה משהוא שהקרב היה ע"י הטלויזיה או משהוא דומה
הראשון היה בשביל להחזיר את סבו,ונגד סטו הוא נלחם בכדי לנקום את זה שהוא הביס את סביו,-ושהוא השמיד את הדרקון כחול העין הרביעי,-שהיה שייך במקור לחבר של סבא של יוגי,(זה שלבת שלו יש משקפיים).
[quote=Golden Boy;749745]זה היה משהוא שהקרב היה ע"י הטלויזיה או משהוא דומה[/quote]
צודק 4נק'.
[SIZE=4]שאלה שישים ושתיים-4 נק'.[/SIZE]
[SIZE=4]קרו הולמן[למי שלא יודע זה עורב]משתמש בכנף שחורה זריחת ה.....?[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
שמש
לא
ירח ?