[quote=Dan;772426]למה?[/quote]
בגלל שלא היו שם מספיק בנים... :(
Printable View
[quote=Dan;772426]למה?[/quote]
בגלל שלא היו שם מספיק בנים... :(
[QUOTE=SportMan;772424]אם אתה מדבר על האירוע של גיא עזורי, האוהדים שלכם עשיתם אותו דבר או אפילו גרוע יותר לאלישע אחר שהוא הפסיד למינסק ולאריק בנאדו.
כן של משרום.
הכל טוב דן, ואיתך?.[/QUOTE]
הכל טוב . קמתי לפני חצי שעה אם חום נוראי של 38.4 לא מספיק בחוץ חם
[QUOTE=pokedex;772430]בגלל שלא היו שם מספיק בנים... :([/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק
[quote=ReDevil;772427]לא כולם... תאמין לי שלא כולם היה הרבה מאוד חילוקי דעות ביציע אני הייתי מאלה שעודדו את אלישע... אז אל תדבר דברים שאתה לא מבין... עם רוני לוי באמת כל ג' היה נגדו[/quote]
כן, לא כולם אני יודע אמרתי האוהדים שלכם התכוונתי לחלק, גם אצלנו זה היה רק חלק קטן שעשה את זה.
וערכתי את ההודעה שלי.
יום שבת גלעד שליט "חוגג" יום הולדת 25
[QUOTE=HighDis;772429]עבדתי חצי מהחופש ,הייתי בצופים הרבה לקראת מחנה קיץ ,צריך להכין דברים וזה
ויצאתי הרבה עם חברים לשטויות
נשרף סתם זמן[/QUOTE]
תמיד יש זמן לקפוץ לבריכה .. כמה זה כבר קשה צופים אחח.. איזה חור חמוד זה ויצאת אם החברים שלך בבוקר? WTF יוצאים בערב בדר'כ
[QUOTE=SportMan;772433]כן, לא כולם אני יודע אמרתי האוהדים שלכם התכוונתי לחלק, גם אצלנו זה היה רק חלק קטן שעשה את זה.
וערכתי את ההודעה שלי.[/QUOTE]
חח אני אוהב ת'שלט שלכם עם סאות'פארק... חחח אבל אתם לא באים הרבה לקריה שלנו... תמיד יורדים עליכם שאתם באים עם גמלים
[QUOTE=pokedex;772430]בגלל שלא היו שם מספיק בנים... :([/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחח איתי..
[quote=Dan;772438]חחחחחחחחחחחחחחחחחח איתי..[/quote]
זה לא למה אני לא הלכתי לים... זה למה הוא לא הלך לים :O
[quote=ReDevil;772437]חח אני אוהב ת'שלט שלכם עם סאות'פארק... חחח אבל אתם לא באים הרבה לקריה שלנו... תמיד יורדים עליכם שאתם באים עם גמלים[/quote]
נקווה שאתם תבואו מחזור 3, יהיה מעניין, נקווה שאני יוכל להגיע.
[QUOTE=pokedex;772439]זה לא למה אני לא הלכתי לים... זה למה הוא לא הלך לים :O[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. ארוין זה מצחיק כן אני לא צוחק עליך בכוונה
[quote=Dan;772436]תמיד יש זמן לקפוץ לבריכה .. כמה זה כבר קשה צופים אחח.. איזה חור חמוד זה ויצאת אם החברים שלך בבוקר? WTF יוצאים בערב בדר'כ[/quote]
בערב ,אבל אחרי שאני יוצא אני יושן יום למחרת הרבה ,דבר ששורף לי את הזמן
[QUOTE=HighDis;772442]בערב ,אבל אחרי שאני יוצא אני יושן יום למחרת הרבה ,דבר ששורף לי את הזמן[/QUOTE]
אז תטמבל . יוצאים אחר כך קמים ממש מוקדם שורפים את כל היום ואז יושנים הרבה
[QUOTE=SportMan;772440]נקווה שאתם תבואו מחזור 3, יהיה מעניין, נקווה שאני יוכל להגיע.[/QUOTE]
ניתן לכם בראש כמו תמיד ;)
[QUOTE=ReDevil;772446]ניתן לכם בראש כמו תמיד ;)[/QUOTE]
ברור כמו תמיד