-
[quote=מאסטר פלריון;833161]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"אני מנסה לעשות משהו אחר כאן אל תפריע לי ילד,הנה זה אש",אתה רואה תמונה של זרקום שמתחיל להיעלם,אתה רואה שני אנשים לידו,אתה רואה את אש ואת ג'פרי מסתכלים זה בעל זה באימה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
*פתחתי את עמוד 20 :)
"מה קרה?" אשאל אותם בבהלה ואז אשאל את אש:"מצאתה ברי לחץ?" אני מסתכל על שתי הילדים שהופיעו איפה שזקרום היה ושואל אוצתם:"שלום אני לוקאס איך קוראים לכם?" אני מחכה לתשובה ואז חוזר למרכז הפוקימונים ושואל את האחות גוי:"הכל בסדר עכשיו את יכולה לרפא את הפוקימונים שלי?"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ג'פרי אומר:"לא מישהו מנסה לפגוע בזרקום",אתה מסתכל במכשיר של ג'פרי ואתה רואה שני אנשים בעלי חליפות מוזרות נלחמים מול זרקום בעזרת פוקימוני דרקון חזקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אן אומר לך:"צא מונוזו,אני בוחר בך",אתה רואה לפניך מונוזו בצבעים שחור וכחול,ג'פרי אומר:"זה לא פוקימון שראיתי אי פעם,מאיזה מחוז הוא!",אן אומר:"מחוז אישו תן לי את המכשיר ואני אתן לך את הפוקדע המושלם של אישו".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לאן יש מונוזו![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הילד אומר לך:"תן לי לבדוק אתה בר וקנין,יש לטורצ'יק שיודעת ניקור וצעקה ויש לך גם דבורן זכר שיודע על-חושי,ראיית העתיד ומתקפה עתידית נכון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]שימו לב שימו לב מעכשיו כול מי שפותח עמוד עשירי[עמוד עם כפולה של עשר]יקבל פרס מעמוד שלושים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;834647]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אן אומר לך:"צא מונוזו,אני בוחר בך",אתה רואה לפניך מונוזו בצבעים שחור וכחול,ג'פרי אומר:"זה לא פוקימון שראיתי אי פעם,מאיזה מחוז הוא!",אן אומר:"מחוז אישו תן לי את המכשיר ואני אתן לך את הפוקדע המושלם של אישו".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לג'פרי"אל תסכים לעסקה של אן תצא פראיר.המחשב שלך יותר טוב" אני אומר לצ'ימצ'אר"גחלת על מונזו של אן"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"היי יש לי גוביטו אז אני לא צריך את העסקה הזו,אני פשוט הייתי סקרן כי במסעי באישו לא ראיתי פוקימון כזה",אן אומר:"מונוזו תשתמש במתקפת שנהב דרקון",אתה רואה את השניים של מונוזו גדלות והוא רץ אל עבר צ'ימצ'אר והוא פוגע בו.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;834680][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"היי יש לי גוביטו אז אני לא צריך את העסקה הזו,אני פשוט הייתי סקרן כי במסעי באישו לא ראיתי פוקימון כזה",אן אומר:"מונוזו תשתמש במתקפת שנהב דרקון",אתה רואה את השניים של מונוזו גדלות והוא רץ אל עבר צ'ימצ'אר והוא פוגע בו.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תתאושש מהתקפה של מונזו ואז תשתמשבשריטה וגחלת על מונזו של אן"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אן אומר:"צא קיבאגו אני בוחר בך,כן אני יודע יש לי חיבה לפוקימוני דרקון נדירים,זה לא כאילו שפוקימוני דרקון עצמם לא נדירים",אתה רואה לפניך קיבאגו חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לאן יש קיבאגו![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;834693][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אן אומר:"צא קיבאגו אני בוחר בך,כן אני יודע יש לי חיבה לפוקימוני דרקון נדירים,זה לא כאילו שפוקימוני דרקון עצמם לא נדירים",אתה רואה לפניך קיבאגו חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לאן יש קיבאגו![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאן"זה לא אופר 2 1 .יש לי רק את צ'ימצ'אר שלי.אני רוצה קרב 1 על 1 מובן?" אני אומר לג'פרי"עכשיו הקרב 2 על 1 אז בוא תילחם איתי נגד האן הרמאי הזה.אתה מסכים ג'פרי?" אני אומר לצ'ימצ'אר"גחלת על קיבאגו ומונזו באותו הזמן"
-
[quote=מאסטר פלריון;830622][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה שומע רעש חזק שאחרי זה אתה רואה את עצמך במערה מוזרה,אתה רואה גם את חבורת הרטטה שנעלמו איתך,אתה רואה את אותם העיניים האדומות מסתכלות עליך.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "מה זה העיינים האלה?, הם מסתכלות עליי מאוד, זה פוקימון או אדם רשע" ואז עדיין מחפש פוקימון לתפיסה.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;834647][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ג'פרי אומר:"לא מישהו מנסה לפגוע בזרקום",אתה מסתכל במכשיר של ג'פרי ואתה רואה שני אנשים בעלי חליפות מוזרות נלחמים מול זרקום בעזרת פוקימוני דרקון חזקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הילד אומר לך:"תן לי לבדוק אתה בר וקנין,יש לטורצ'יק שיודעת ניקור וצעקה ויש לך גם דבורן זכר שיודע על-חושי,ראיית העתיד ומתקפה עתידית נכון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]שימו לב שימו לב מעכשיו כול מי שפותח עמוד עשירי[עמוד עם כפולה של עשר]יקבל פרס מעמוד שלושים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לילד: "אכן אלו הפוקימונים שלי, אבל אם אתה חושב שסוגים שעולים על הסוגים של הפוקימונים שלי אתה טועה". והתכונן לקרב.
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אן אומר:"אני זה שנלחם אחד על שניים אתה וג'פרי הזה ילד אז הוצאתי את קיבאגו שלי,אפשר להגיד אלי הרבה דברים רשע,מגעיל,גנב אבל רמאי אני לא,זה יהיה קרב זוגות ברור?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה שומע צליל מפחיד של זעקת כאב,אתה רואה שהעיניים האדומות מתרוממות ואתה רואה פוקימון ענק שלושה מטרים כמו זרקום הוא ענק,אתה רואה שזה זרקום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הילד אומר לך:"הסוגים שלך זה על חושי ואש ולי יש מים ואופל תעשה אחד ועוד אחד שווה אני ניצחתי ואתה הפסדת",אתה רואה את טורצ'יק ואת דבורן די לחוצים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;834722][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אן אומר:"אני זה שנלחם אחד על שניים אתה וג'פרי הזה ילד אז הוצאתי את קיבאגו שלי,אפשר להגיד אלי הרבה דברים רשע,מגעיל,גנב אבל רמאי אני לא,זה יהיה קרב זוגות ברור?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לאן"טוב אוקי זה היה קרבזוגות צ'ימצ'אר שלי וגיבטו של ג'פריי נגד מונזו וקיבאגו שלך"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;834722][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה שומע צליל מפחיד של זעקת כאב,אתה רואה שהעיניים האדומות מתרוממות ואתה רואה פוקימון ענק שלושה מטרים כמו זרקום הוא ענק,אתה רואה שזה זרקום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הילד אומר לך:"הסוגים שלך זה על חושי ואש ולי יש מים ואופל תעשה אחד ועוד אחד שווה אני ניצחתי ואתה הפסדת",אתה רואה את טורצ'יק ואת דבורן די לחוצים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אומר לילד: "אוקיי!!, אז תעשה חשבון שובב ובוא נראה מי ינצח". אומר גם לטורצ'יק ודבורן: "אל תיהיו לחוצים ננצח אותו שאתם אפילו לא תרגישו את המתקפות של הפוקימונים שלו".
-
[quote=מאסטר פלריון;834647][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
*אוף למה מעמוד 30? :sleep:
---------------------------------
"אוי לא"אחשוב לעצמי ואז היכנס למרכז הפוקימונים ואגיד לכל המאמנים שם להיתאסף ואומר:"תקשיבו זקרום הפוקימון האגדי אולי הוא שואב חשמל זה לא נורא אבל הוא עדיין שומר עלינו! יש פה אנשים שתוקפים אותו אני רוצה שכולכם יחד איתי נלך להילחם בהם בשביל שיעזבו אותו ואז הוא יוכל לחזור למשכבו והם יעזבו לבד לא הוכל לנצח אותם אבל עם העזרה של כל המאמנים פה נוכל לנצח את האנשים האלה! אז מי איתי?" אצעק בחיוך ואז הוציא את אלקיד ומיגמרו ואומר:"כולם להוציא פוקימונים לצאת החוצה ולהישתמש במתקפה הכי חזקה של הפוקימון שלכם" "בטרי אגרוף רעם מיגמרו סטירה!" אצעק בעודי יוצא ורואה שכולם באים איתי
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;833296][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]צ'נסי מתחמק שוב פעם ושוב פעם,אתה רואה שטרטוויג כבר חלש,האחות ג'וי אומרת:"צ'נסי מתקפת ראש פלדה יצוקה,עד שהוא יובס!",אתה רואה את ראשה של צ'לסי מתחיל להפוך למתכת והיא מתחילה לרוץ לעברו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר לך:"אתה לא תיקח את זה ילד,כי אני אקח!",אתה רואה איש צעיר כבן עשרים בערך עם שיער ירוק בהיר מבחיל חלק,בעל כובע חום הוא מוסיף:"נעים מאוד,שמי 'אן' ואני מצוות פלזמה".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טרטוויג תקפוץ ואז תשתמש בנשיכה נוספת על צ'נסי!" אמרתי לו " אתה יכול להשקיע את כל הכוח שלך בשביל הניצחון כי אם אנחנו מנצחים אנחנו מקבלים ריפוי!"
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות צ'נסי אומרת:"סיימתי את זה",אתה רואה את ראש הפלדה של צ'נסי פוגע בטרטוויג ומנצח אותו,האחות ג'וי לוקחת את טרטוויג ואת צ'ימצ'אר הפצועים ומרפא אותם,כעבור מספר שניות היא חוזרת.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי ניצחה![/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אני בוחר מתי לתת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי צועקת בכריזה:"מי שיוצא ממרכז הפוקימונים אסור לא להיכנס לפה לעד!",אתה מבין שאם אתה יוצא אתה לא יכול לחזור אש אומר לג'פרי:"במילא אנחנו רוצים ללכת לעיר ג'ול-ריו",אתה רואה אותם יוצאים מין המרכז.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע מישהו בעל קול מוזר שאומר:"אני ואן נלחמים נגד שניכם",אתה רואה איש בעל מסכה אדומה וכחולה מתקרב אליך,אתה רואה את אן משתחווה בפניו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אגב שמי הוא ג'פרי,נעשה קרב שניים על שניים בלי אפשרות להחליף בניהם בזמן הקרב נתחיל קודם עם דבורן או עם טורצ'יק אהה ידידי",אתה רואה אותו מוציא שני פוכדורים.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]פגשת את ג'פרי![/FONT][/COLOR][/B]