-
[quote=Spamer Girl;860293]סיבה פרטית שאמרתי בנו''ד הראשון שהגבתי בו .
אני מעדיפה לא לדבר על זה.[/quote]
אולי... כי גם את בת יותר מ-2000 כמוני? היית אי פעם בתקופה שלי בסירקוזה? מה הרומאים אמרו עלייך? איך היה במלחמת 100 השנה?
לדבר עם עוד יצור זקן כמוני, שהוא לא בני גורן, יהיה כל כך מעניין לשם שינוי.
-
[QUOTE=Spamer Girl;860293]סיבה פרטית שאמרתי בנו''ד הראשון שהגבתי בו .
אני מעדיפה לא לדבר על זה.[/QUOTE]
זה לא שרוצחים בפומבי ילדים בני 10:wink: ודברים כאלה...
-
[QUOTE=LordAbizi;860290]לא.. לא לצחוק, אלא היא מפחדת שקהילתה הפדופילים הפורה כאן תערוב לה מתחת לבית יום אחרי שהיא תאמר את הגיל שלה [B]בלבד[/B].[/QUOTE]
חחח צודק בגלל זה אני אומר לכולם שאני בן 14 ולא את גילי האמיתי שהוא 29 שאם הפדופילים הצעירים ירדו מתחת לבית שלי אני אבוא עם החרב שקניתי באיתליה ואחסל אותם אחד אחד
-
[QUOTE=LordAbizi;860296]אולי... כי גם את בת יותר מ-2000 כמוני? היית אי פעם בתקופה שלי בסירקוזה? מה הרומאים אמרו עלייך? איך היה במלחמת 100 השנה?
לדבר עם עוד יצור זקן כמוני, שהוא לא בני גורן, יהיה כל כך מעניין לשם שינוי.[/QUOTE]
שקר זה היה 106 שנה חוץ מזה במלחמת 7 השנים היה הרבה יותר נחמד...
-
[QUOTE=LordAbizi;860296]אולי... כי גם את בת יותר מ-2000 כמוני? היית אי פעם בתקופה שלי בסירקוזה? מה הרומאים אמרו עלייך? איך היה במלחמת 100 השנה?
לדבר עם עוד יצור זקן כמוני, שהוא לא בני גורן, יהיה כל כך מעניין לשם שינוי.[/QUOTE]
אביזי,לא להגזים.
המורה ללשון שלי המציאה את העברית.
היא עוד הייתה בתנ"ך,בעברית הקדומה.
-
חברה ,אם אני אבטיח לחשוב על זה ברצינות לומר לכם ,תעזבו אותי?
-
בזמן האחרון דיי שומם שזה מפחיד הלכתי ביי
-
[quote=the necromancer nilasak;860306]אביזי,לא להגזים.
המורה ללשון שלי המציאה את העברית.
היא עוד הייתה בתנ"ך,בעברית הקדומה.[/quote]
אז אולי אני מכיר אותה...
יש יחידי סגולה כמוני שהצליחו לשמר את הנשמה שלהם בדרך הזמן.
מבין אלו שאני מכיר, מי שעשה את זה בדרך הכי נורמלית היה בני גורן, שחי עד היום כי הוא פתר את משוואת חיי הנצח. אבל הוא עבר הרבה המסכן.
-
[QUOTE=Spamer Girl;860308]חברה ,אם אני אבטיח לחשוב על זה ברצינות לומר לכם ,תעזבו אותי?[/QUOTE]
אני מילא לא אכפת לי...
אבל יש לי העדפה של האות כ'.
-
[QUOTE=Spamer Girl;860308]חברה ,אם אני אבטיח לחשוב על זה ברצינות לומר לכם ,תעזבו אותי?[/QUOTE]
אם לא נבטיח שדודי (בן 13) לא יערוב לך מתחת לבית ויאנוס אותך תהיי רגועה?
-
[quote=לוקאס;860316]אם לא נבטיח שדודי (בן 13) לא יערוב לך מתחת לבית ויאנוס אותך תהיי רגועה?[/quote]
אני יודעת שהוא לא יעשה את זה Xdd
ובסדר ,אבל אל תצחקו עליי ...12 וחצי
-
[QUOTE=LordAbizi;860312]אז אולי אני מכיר אותה...
יש יחידי סגולה כמוני שהצליחו לשמר את הנשמה שלהם בדרך הזמן.
מבין אלו שאני מכיר, מי שעשה את זה בדרך הכי נורמלית היה בני גורן, שחי עד היום כי הוא פתר את משוואת חיי הנצח. אבל הוא עבר הרבה המסכן.[/QUOTE]
היא בת 20000+
היא יד ימינו של אלכסנדר המקדוני,היא זה שהסבירה לו מה זה "פיל" בצבא הודו.
-
-
[quote=Spamer Girl;860320]אני יודעת שהוא לא יעשה את זה Xdd
ובסדר ,אבל אל תצחקו עליי ...12 וחצי[/quote]
אז ברור למה את מעדיפה את אלקסיס על פני סרטוריוס... כל אדם מספיק לא שפוי יודע להבין שסרטוריוס גדול באינסוף סדרי גודל על אלקסיס.
[quote=the necromancer nilasak;860321]היא בת 20000+
היא יד ימינו של אלכסנדר המקדוני,היא זה שהסבירה לו מה זה "פיל" בצבא הודו.[/quote]
אה... יפה. אני צריך לדבר איתה, יהיה לנו הרבה על מה לדבר.
-
מנשה התימני,עוזי הרזה,שולמית החובשת וישראל קטורזה