-
[QUOTE=מאסטר אספיון;890337]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מחזיר בכעס את שני הפוקימונים שלו והוא אומר לך:"אני אמרתי לך שזה קרב זוגות איך בדיוק חשבת לנהל את הקרב הזה,אהה עד שאין לך עוד פוקימון אחד לפחות לך מהמכון הזה",עומר נכנס בזעם לחדר שמאחוריו,האורות בזירת המכון נכבים והזירה הופכת להיות שדה מתכת גדול.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]הקרב עם עומר בוטל![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את פוקאבו לפוכדור שלו.יוצא מהמכון.ואז מתחיל לחפש ברחבי האי סניבר פוקימון לצצות שלי
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אודיש מהנהן,הפרופסור אומר לך:"שילוב של ברי אורן וברי סיירו עם דבש אודיש אמור לרפא כול פציעה שקיימת,חוץ מפציעת שאדו,זו פציעה שאף אחד לא יכול לעזור בלרפא את זה,גם לא הזמן".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את אלקיד אוסף את החשמל שבאוויר והוא משגר סילון אדיר של חשמל,אתה רואה את מונוזו משתמש במתקפת קרן-אופל שמצליחה להדוף בחוזקה ולפורר את מתקפת מכת הוולט,אתה מרגיש איך נתיכי החשמל חותכים את ידך הימנית וגורמים לה להיפצע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"מערת הנבואה היא מקום שבו השאדו-לוגיה הקים את העולם הזה,עולם השאדו,הנבואה היא שיום יבוא ושני לוחמים שאדו החזקים ביותר ילחמו זה בזה אחד טהור בהיותו שאדו אחד חצוי,חצי רגיל חצי שאדו,אני חצוי למשל אבי היה שאדו ואמי הייתה בת אנוש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]*פתחת את ע''מ 20,תשלח לי ה''פ עם הפוקימונים שאתה רוצה לפתח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה יוצא מהמכון ואתה רואה את הפתח הנסתר של הר הגעש נעלם כלא היה,אתה רואה ווינגל נלחם מול פיג'י בקרב אווירי,אתה רואה שהפיג'י הזה מרים בעזרת מתקפת על-חושי חזקה.[/FONT][/COLOR]
-
[quote]אתה רואה את צ'ימצ'אר מתנפל על איזה מרקורו שהוא רואה בסביבה ואתה רואה שכעבור שלוש דקות של קרב צמוד צ'ימצ'אר מנצח את המרקורו בלי לחטוף אפילו שריטה אחת מין מרקורו.[/quote]
"יופי צ'ימצ'אר,טואוב!,אגיד לו בשמחה." 'הצ'ימצ'אר הזה יכול לגדול לגדות,הוא יודע מהלכים כאילו אין מחר.' אחשוב לעצמי. "פוקדור צא!" אזרוק את הפוקדור על המורקרו. "צ'ימצ'אר,תהיה מוכן לתקוף את המורקרו אם יצא,קדימה!"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;890494][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אודיש מהנהן,הפרופסור אומר לך:"שילוב של ברי אורן וברי סיירו עם דבש אודיש אמור לרפא כול פציעה שקיימת,חוץ מפציעת שאדו,זו פציעה שאף אחד לא יכול לעזור בלרפא את זה,גם לא הזמן".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את אלקיד אוסף את החשמל שבאוויר והוא משגר סילון אדיר של חשמל,אתה רואה את מונוזו משתמש במתקפת קרן-אופל שמצליחה להדוף בחוזקה ולפורר את מתקפת מכת הוולט,אתה מרגיש איך נתיכי החשמל חותכים את ידך הימנית וגורמים לה להיפצע.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"מערת הנבואה היא מקום שבו השאדו-לוגיה הקים את העולם הזה,עולם השאדו,הנבואה היא שיום יבוא ושני לוחמים שאדו החזקים ביותר ילחמו זה בזה אחד טהור בהיותו שאדו אחד חצוי,חצי רגיל חצי שאדו,אני חצוי למשל אבי היה שאדו ואמי הייתה בת אנוש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*פתחת את ע''מ 20,תשלח לי ה''פ עם הפוקימונים שאתה רוצה לפתח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה יוצא מהמכון ואתה רואה את הפתח הנסתר של הר הגעש נעלם כלא היה,אתה רואה ווינגל נלחם מול פיג'י בקרב אווירי,אתה רואה שהפיג'י הזה מרים בעזרת מתקפת על-חושי חזקה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''בסדר ואני שואל אותו מה אני צריך לעשות כי להיות מאמן שאדו''
-
[QUOTE]Monster
*פתחת את ע''מ 20,תשלח לי ה''פ עם הפוקימונים שאתה רוצה לפתח.
אתה יוצא מהמכון ואתה רואה את הפתח הנסתר של הר הגעש נעלם כלא היה,אתה רואה ווינגל נלחם מול פיג'י בקרב אווירי,אתה רואה שהפיג'י הזה מרים בעזרת מתקפת על-חושי חזקה.[/QUOTE]
אני חושב לעצמי'באמת וינגל.פוקאבו היה חלש נגד וינגל הזה.אך נגד פיגי הוא יכול להיות חזק.אז אבחר בפיג'י" אני מוציא את פוקאבוא אומר לו"גחלת במהירות על פיגי"
-
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,הפוכדור חוזר אליך,אתה רואה את מרקורו מתאושש מהר מאוד והוא מתחיל לברוח,אתה רואה את צ'ימצ'אר עושה תנועה של מצטער,אתה רואה מרחוק את מרכז העיר ורידיאן לידו המכון של העיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"לדעת איך עושים קרב שאדו,תבין זוכר שברגע שהשאדו-וופר נכנס לקרב מתוך וופר המים נהיו שחורים,קרבות שאדו הרבה יותר מסוכנים וקשים מקרבות רגילים,קודם כול בקרבות שאדו רק מתקפות שאדו פועלות,דבר שני ברגע שהפוקימון נפגע אתה נפגע איתו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את צ'אובו מתקרב אל עבר פיג'י והוא משתמש בגחלת חזקה מאוד והוא אומנם פוגע בו אך אתה רואה את הווינגל נכנס לזירת הקרב,אתה שומע רעש מוזר ושאתה מסתובב במקום שהיה אמור להיות המכון,המכון נעלם.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;890494]
[COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"חכה רק רגע אלקיד" אומר לו עם חיוך שאני מנסה לעכל את הכאב,ואז ייקח כמה שניות בשביל שהיד תסתדר ואז אומר לו:"טוב כניראה שמרחוק אי אפשר,אז נשתמש בפיזיות,עכשיו אגרוף רעם,עם תנופה של מכת וולט!" אחייך אליו ואז אגיד לרטטה וטרטוויג שילכו אחורה בשביל שאם שוב יקרה משהו מסוכן שלא יפגעו,ואני ינסה לרכך את הכאב ואומר לגולי:"אני מקווה שזה לא חמור,הפציעה הזאת,אף פעם לא היתחשמלתי" אחייך אלייה והסתכל על אלקיד,אבדוק אם קשה לו או כואב לו באיזה שהו מקום,ואז התחיל לעודד אותו ואומר לו:"אל תדאג,זה לא היה בכוונה,אני יודע שאתה מנסהה כמה שיותר,קדימה אלקיד אתה יכול לנצח,אני בוטח בך,נכון חברים?" אחייך אליהם ואחזור לצפות בקרב
-
[QUOTE][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את צ'אובו מתקרב אל עבר פיג'י והוא משתמש בגחלת חזקה מאוד והוא אומנם פוגע בו אך אתה רואה את הווינגל נכנס לזירת הקרב,אתה שומע רעש מוזר ושאתה מסתובב במקום שהיה אמור להיות המכון,המכון נעלם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אי אומר לצ'ובו"יש התפתח איזה כיף.תירה על וינגל גחלת.ואז על פיגי שוב תירה עליו גחלת"
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;890537][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,הפוכדור חוזר אליך,אתה רואה את מרקורו מתאושש מהר מאוד והוא מתחיל לברוח,אתה רואה את צ'ימצ'אר עושה תנועה של מצטער,אתה רואה מרחוק את מרכז העיר ורידיאן לידו המכון של העיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"לדעת איך עושים קרב שאדו,תבין זוכר שברגע שהשאדו-וופר נכנס לקרב מתוך וופר המים נהיו שחורים,קרבות שאדו הרבה יותר מסוכנים וקשים מקרבות רגילים,קודם כול בקרבות שאדו רק מתקפות שאדו פועלות,דבר שני ברגע שהפוקימון נפגע אתה נפגע איתו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את צ'אובו מתקרב אל עבר פיג'י והוא משתמש בגחלת חזקה מאוד והוא אומנם פוגע בו אך אתה רואה את הווינגל נכנס לזירת הקרב,אתה שומע רעש מוזר ושאתה מסתובב במקום שהיה אמור להיות המכון,המכון נעלם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל אותו ''איך זה שאני גם יפגע''?
-
[quote]נדנוד ראשון,הפוכדור חוזר אליך,אתה רואה את מרקורו מתאושש מהר מאוד והוא מתחיל לברוח,אתה רואה את צ'ימצ'אר עושה תנועה של מצטער,אתה רואה מרחוק את מרכז העיר ורידיאן לידו המכון של העיר.[/quote]
אני לוקח את הפוקדור מן האדמה ואומר לצ'ימצ'אר: "לא נורא שהוא ברח,נמצא פוקימון אחר,הפעם תעלה על עץ גבוה,ותחפש פוקימון טוב טוב,בשמחה מסוג על חושי\אופל ותקפוץ עליהם בזמן שאתה עושה גלגול,ומשנה את האש בזנב שלך לכל הגוף,לגלגל להבה!
-
[quote=מאסטר אספיון;890337]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]הקטרפי הפראי מהנהן בשמחה ואתה רואה שמדקיפ גם שמחה,אתה רואה את הנער שדיבר איתך קודם נעלם כלא היה,אתה רואה מונוזו יוצא מין השיחים,אתה רואה את שלושת הפוקימונים ממוקדם חוזרים והם לוקחים איתם את המונוזו הזה,אתה מבין שהם רק רצו את הילד שלהם.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"נחמד לראות את ההרומניה המשפחתית בינהם!"אני מסתכל ונהנה אחרי ראית המחזה המלהיב אני זורק פוקדור על קטרפי.'מעניין לאן הנער הזה הלך אולי למעבדה?'.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;890494][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
.[/][/QUOTE]
"תודה אל המידע הזה, זה יכול לעזור לי מאוד בהמשך" אומר לפרופסור ואפנה לאודיש:"תרצה להצטרף אליי למסע שלי? אשמור אלייך ולא תצטרך לחיות בפחד ובחשש מפוקימונים שיירצו אותך בגלל הדבש שלך. ובזכות כולך האדיר תוכל לעזור לי, ונוכל להגיע להשגים מדהימים! מה אתה אומר?"
-
[quote=מאסטר אספיון;890337]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הפוכדור שלך נזרק בחוזקה לכיוונו של הגרווילט הפראי והחזק,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי נלכד,אתה רואה את הזקן אומר לך שמח מאוד:"תודה לך נערי הצעיר ועסקה זו עסקה,אז קח שלושה ברי שרפה ואבן אש",הוא לך שלושה ברים אדומים ואבן אדומה עם להבה הקטנה בתוכה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial]לכדת גרווילט זכר שיודע גחלת,להביור ופצצת אש,קיבלת שלושה ברי שריפה,קיבלת אבן אש ואיבדת פוכדור.[/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"תודה לך!" אני אומר לזקן "אתה יודע איפה נימצא המכון הכי קרוב לכאן?" אני אשאל אותו בסקרנות
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפרופסור מוציא פוכדור מין הכיס שלו והוא תופס את האודיש הזה אתה רואה שאין סימן לכידה מה שאומר שהאודיש הזה לא פראי בכלל,הפרופסור אומר לך:"מצטער אודיש לא יוכל להיות הפוקימון שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שצ'ימצ'אר מריח משהו והוא מוביל אותך לשביל נסתר בתוך הדרך המחברת בין העיר ורידיאן לעיירה פאלט,אתה רואה שלושה פוקימונים,מרקורו,אברא וגם ראלטס משחקים להם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע את ג'ולי מדברת בטון קטלני ולא כמו הטון הנחמד שלה והיא אומרת לך:"אז מה אם נפצעת זה משנה עכשיו,מונוזו קרן אופל!",אתה רואה קרן שחורה מתקרבת אל עברו של אלקיד שמנסה להתגונן אך לא מצליח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"שזירת השאדו נפתחת רק מאמן אחד ופוקימון אחד יצאו מין הזירה,מי שינצח כמובן,מי שיפסיד יעלם לתוך הריק האפל היותר,רק כמובן אחרי ליקוי ירח המפסיד יחזור ורק בליקוי חמה הוא יעלם,כך שבמשך עשרים שנה הוא יהיה בריק,הוא לא יוכל,לא ישתה,לא יוכל לנשום עד שחלון האור יפתח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הזקן מהנהן בשמחה והוא אומר לך:"כן הוא נמצא פה בעיר פיושה העיר הזו מפורסמת היות ומאסטר הרעל קוגה נולד והתאמן,הוא מאמן נינג'ה,כול העיר מלאה במאמני נינג'ות חזקים מאוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה שקטרפי מתחמק מין הפוכדור ואתה מבין שהוא רוצה קודם קרב קצר לפני שהוא הופך להיות פוקימון מביות,אתה רואה את מדקיפ נכנסת לתוך זירת הקרב,אתה מרגיש את הרוח הלוהטת של הקיץ מתחילה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את צ'אובו יורה גחלת כפולה וגם הווינגל וגם הפיג'י נפגעים בחוזקה רבה,שניהם נופלים על רצפת האי,אתה רואה מרחוק עוד אי,אי עשוי קולו מקרח,אתה רואה דמות כחולה מעופפת על פני האי שעשוי קרח.[/FONT][/COLOR]
-
שם משתמש: barfon2
שם במשחק: בר
תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/7a9a80c37bf333ae063f23446becb1c9.png[/IMG][/URL]
פוקימונים התחלתי: טריקו
פוקימונים:לא לגעת.
חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.
כסף:3000$
בקשות: לתפוס מורקרו, חזרתי לשחק טעות שפרשתי אבל הנה קבקשתך בה"פ