-
[quote=שלושה מחוזות 2;917880][COLOR=green][B]אייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אתה אוכל את הגרגר שאור נותן לך.אתה אוכל אותוטה לאטמ לאט.ולאחר דקה אתה גומר לאכול את הגרגר.אתה מחין שכול כוחיתך שבים אליך.והרגל הפצועה שלך החלימה לגמרי.ואתה מוכן להמשיך להתאמן.[/COLOR][/B][/quote]
אשאג על המטרות בעודי תוקף עם הרגל בסיבוב כמו לפני הפציעה
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה שואג על מטרות ואתה שור הרבה מראות עם השאגה שלך.אתה מסובב את רגלך ושובר עוד כמה מראות.אור אומר לך"יפה השתפרת בקרוב היו לך חצי מראות ממה שהיה קודם."עליה ב10%[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;918210][B][COLOR=Blue]מייקל
נמאס לך מן האימונים האלו ולכן אתה מתקדם לעבר הדלת הבאה.אך אין דלת הבאה.רון אומר לך"אני מבין שבאימונים האלו מעצבנים אותך.אבל אני יכול לגרום שהשליטה שלך תעלה ל100% תוך שניות.תרצה תחפץ שיעשה לך את זה?אם כן אני מיד מביא לך אחד כזה.ואז תוכל להתחיל תמסע שלך"[/COLOR][/B][/quote]
"גאון למה לא אמרת לי את זה קודם" אומר לו בלעג .
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;918560][B][COLOR="Red"]איתי
צ'ימצ'אר מנסה להתחמק מהשוק של גייר.צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מהשוק של ג'ייר.צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את גייר.גייר לא מצליח להתחמק מימנה ונפגע קשות.לאחר מכן צ'ימצ'אר תוקף את גייר בשריטות.גייר גם מזה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גייר משתמש בשוק שוב על צ'ימצ'אר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ''לחמוק שוב מהשוק ולתקוף בגחלת פעם נוספת''
ואחרי זה אני זורק על הגייר פוכדור
-
[quote=שלושה מחוזות 2;918596][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שואג על מטרות ואתה שור הרבה מראות עם השאגה שלך.אתה מסובב את רגלך ושובר עוד כמה מראות.אור אומר לך"יפה השתפרת בקרוב היו לך חצי מראות ממה שהיה קודם."עליה ב10%[/COLOR][/B][/quote]
זה לא היה מטרות?
---
"יש דרך שאני אוכל ללמוד עוד מתקפה?" אשאל את אור ואמשיך עם השאגה והבעיטות הסיבוביות
-
[B][COLOR="Blue"]מייקל
רון אומר לך"אה שכחתי.טוב לא משנה הנה החפץ.קוראים לחפץ האבן האסורה.בגלל שאסור להשתמש בה כי מזרזת את השליטה בכוח המיוחד ומחזקת אותו.המחתרת השיגה כמה כאלו.ואני מביא לך אחד כזה"רון מביא לך אבן בצבע שחור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
צ'ימצ'אר מהשוק של גייר.צ'ימצ'אר תוקף בגחלת אדירה את גייר.גייר מתחמק מן הגחלת של צ'ימצ'אר בקלות.אתה מציא פוכדור מתיקך.וזורק אותו על גייר.הפוכדור לוכד את גייר בתוכו.אך כעבור ני גייר משתחר מהפוכדור שזרקת אליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אופס
רון אומר לך"כן תוכל פשוט איכשהו להמציא שקשורה ליכולת שלך.או פשוט איכשהו מתקפה חדשה תבוא אליך.כמו עם שאגת האריה שלך."אתה ממשיך עם השאגה והבעיטות הסיבוביות ושובר עוד כמה מטרות.עליה ב5%[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;919224][B][COLOR="Blue"]מייקל
רון אומר לך"אה שכחתי.טוב לא משנה הנה החפץ.קוראים לחפץ האבן האסורה.בגלל שאסור להשתמש בה כי מזרזת את השליטה בכוח המיוחד ומחזקת אותו.המחתרת השיגה כמה כאלו.ואני מביא לך אחד כזה"רון מביא לך אבן בצבע שחור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
צ'ימצ'אר מהשוק של גייר.צ'ימצ'אר תוקף בגחלת אדירה את גייר.גייר מתחמק מן הגחלת של צ'ימצ'אר בקלות.אתה מציא פוכדור מתיקך.וזורק אותו על גייר.הפוכדור לוכד את גייר בתוכו.אך כעבור ני גייר משתחר מהפוכדור שזרקת אליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אופס
רון אומר לך"כן תוכל פשוט איכשהו להמציא שקשורה ליכולת שלך.או פשוט איכשהו מתקפה חדשה תבוא אליך.כמו עם שאגת האריה שלך."אתה ממשיך עם השאגה והבעיטות הסיבוביות ושובר עוד כמה מטרות.עליה ב5%[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ''לתקוף את גייר שוב בגחלת ואחרי זה תתקוף אותו בצעקה''
ואני זורק עליו עוד פוכדור
-
[b]איתי[/b]
[b]צ'ימצ'אר תוקף את גייר בגחלט חזקה והוא נשרף הוא מוציא שוק חשמלי שמחשמל מעט את צ'ימצ'אר אבל לא קורה כלום... אתה זורק פוקדור בעוצמה חזקה וגייר נופל מזה הוא נכנס לפוקדור ו: "... ... ... גלינג!"[/b]
[b]הוא נלכד מזל טוב![/b]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;918006][B][COLOR=Blue]לוקאס
הגיע הזמן שאני עדכן לך את פוליאג
פוליאג עודכן לך
אתה מוציא את פולויאג ואת פיצ'ו להראות לריין.ריין אומר לך"בסדר אנו נלחם בקרב 2על 2 ביחידם.מובן לך.ואסור להשתמש ביכולת המיוחדת שלנו.תרצה לתקוף ראשון או שאני יתקוף ראשון?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Red][/COLOR][/B][/quote]
"אין בעיה,אתה תיתקוף ריאשון,אני רק יטעין את הפיצו שלי,סטטיות" אומר לו ואז לעצמי בחיוך,אגב בפיצו בשביל לחזק אותו עם חשמל אחייך אל פוליואג אלך לפינה של הדשא והתיחיל את הקרב עם פיצו.
-
[QUOTE=לוקאס;919245][b]איתי[/b]
[b]צ'ימצ'אר תוקף את גייר בגחלט חזקה והוא נשרף הוא מוציא שוק חשמלי שמחשמל מעט את צ'ימצ'אר אבל לא קורה כלום... אתה זורק פוקדור בעוצמה חזקה וגייר נופל מזה הוא נכנס לפוקדור ו: "... ... ... גלינג!"[/b]
[b]הוא נלכד מזל טוב![/b][/QUOTE]
אני שמח והולך לפוכדור ומוציא את גייר ואומר לו ולצ'ימצ'אר ''שמהיום הם בצוות אחד''
ואחרי זה אני מחזיר אותם וממשיך בדרך
-
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה שמח על תפיסת גייר אתה מוציא את גייר החוצה.גייר נהנה להכיר אותך ואת צ'ימצ'אר.גייר וצ'ימצ'אר חוזרים לפוכדוירים שלהם.אתה ממשיך בדרך 1 ופוגש באיש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
אתה מטעין את פיצ'ו שלך בסטטיות.אתה הולך לדשא עם פיצ'ו ופוליאג שלך.גם ריין הולך לדשא.ריין אומר"אוקי אני אתחיל.צא סטריו תקוף בבועות את הפיצ'ו שלו"ריין מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/120d.png[/IMG] סטריו זוהר שתוקף בועות את פיצ'ו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;919303][B][COLOR="Red"]איתי
אתה שמח על תפיסת גייר אתה מוציא את גייר החוצה.גייר נהנה להכיר אותך ואת צ'ימצ'אר.גייר וצ'ימצ'אר חוזרים לפוכדוירים שלהם.אתה ממשיך בדרך 1 ופוגש באיש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
אתה מטעין את פיצ'ו שלך בסטטיות.אתה הולך לדשא עם פיצ'ו ופוליאג שלך.גם ריין הולך לדשא.ריין אומר"אוקי אני אתחיל.צא סטריו תקוף בבועות את הפיצ'ו שלו"ריין מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/120d.png[/IMG] סטריו זוהר שתוקף בועות את פיצ'ו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל אותו ''עם הוא רוצה להילחם נגדי בקרב זוגות''
-
[B][COLOR="Red"]איתי
המאמן אומר לך"שמי אלן.כן בשמחה אני אלחם נגדך בקרב זוגות.מה שמך?אנחנו מתחילים עכשיו"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;919322][B][COLOR="Red"]איתי
המאמן אומר לך"שמי אלן.כן בשמחה אני אלחם נגדך בקרב זוגות.מה שמך?אנחנו מתחילים עכשיו"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו ''ששמי איתי'',ואני מוציא את גייר ואת צ'ימצ'אר ''ושואל אותו במי הוא ישתמש?''
-
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מוציא את גייר ואת צ'ימצ'אר לקרב זוגות שלך.אלן מוציא מכיסו 2 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/69d.png[/IMG] 2 בלספורטים והרים.אלן אומר לך"אתה רוצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב הזוגות הזה"[/COLOR][/B]