-
[QUOTE][B][COLOR=#008000][U][SIZE=3]האק
[/SIZE][/U]אל תשכח בשביל מה הבאת את הרדיו איתך .. :wink:
תגיב שוב , אין לך אפשרות לגנוב במסעדה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]אוףף..
----------
'טוב אני חייב לפעול מהר'אחשוב בלחץ.
"יש לי רעיון"אלחש לעצמי בשקט כשאשליך את הרדיו לרצפה ואנסה להתחיל ולהבחין בחוטי חשמל כשאני יורד ארצה ומתחיל לאסוף חוטי חשמל.
כשאהיה לי חופן חוטי חשמל אתחיל לחשוב על אותו המקום בו ביליתי אתמול שעות של סבל ותסכול.
-
[quote=Steve;968969][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתקרב לדלת ושומע אותם מרוצים "הוא כוח האוויר , חסר לנו כוחות כאלה בצבא של זורקאס , הוא ישמח לדעת שיש לוחם אווירי חדש .. ניראה שג'ק לא מפחד להראות את כוחותיו הוא שלנו , אין לו סיבה לברוח עכשיו ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]תזכור , הסיפור הוא כזה , שטחיו של זורקאס נכבשו ע"י רשעים וזורקאס מגייס צבא כדי להחזיר את שטחיו בחזרה , אל תגיד מילה על זה שזורקאס רק רוצה להשתלט על אדמות חפי מפשע ולהרגם !" אתה שומע ונדהם לגלות מה יהיה יעודך אם תישאר כאן (רוצח)[/COLOR][/B]
[/quote]
'כמו שחשבתי הם אכן רעים,,אבל אין לי מה לעשות כרגע אני אתכנן בריחה כלשהיא במצב שיהייו לי סיכויים לזה.רגע אולןי ההורים שלי יודעים משהו על זה הם בכל זאת אימצו אותי מהעולם האחר.'אני חושב
ומחפש את הטלפון בחדרי,אני מחייג למספר של אבי וכבר מתחיל לחשוב איך לנסח את שאלתי לבי לאומר מידע חיוני על המצב בו כרגע נתקלתי בלי לעורר חשד.
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה שובר על הרצפה את הרדיו ואז באה מלצרית עם החשבון "הכל בסדר ?" היא שואלת , אתה מהנהן והיא חוזרת לעבודה שלה , אתה מחזיק את חוטי החשמל וחושב עמוק על המקום בו היית אתמול , אך שום דבר לא קורה והעובדים מתחילים לחשוד לגביך , אתה משפשף את ידיך ומחמם אותך ואז מנסה שנית ואז פתאום בבום אחד אתה נשאב לתוך חוטי החשמל ומרגיש כאילו אתה גולש בתוכם , זרמים חשמליים עוטפים אותך וזה מרגיש מאוד נעים ומדגדג ואז הצינור מתעוות ואתה מוצא את עצמך באותו מקום שהיית בו אתמול אחרי הרגשה נפלאה של גלישה בחשמל .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה ממהר לחדר שלך , מתיישב על הספה ומרפה את השרירים שלך שעייפים מכל היום , אתה מחייג
לבית ההורים המאמצים שלך ואביך עונה (הם יודעים שאתה יודע שאתה מאומץ) "הלו ?" הוא אומר ,
נשמע שהוא עירני ולא ישן למרות השעה שבה בד"כ הוא היה ישן צהריים .
[/COLOR]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה רץ בשיא המהירות ומשחרר אגרוף חזק אל הדמות המסתורית , שוב השדה המגנטי חוסם אותך ואתה נופל ומתגלגל על הרצפה ,אתה מתחיל להתעצבן במיוחד שאתה רואה לידך את הכתובת "כמו שאמרתי , אתה חלשלוש" אתה מרגיש שאתה חייב להצליח ! 'אף אחד לא יצחק עליי !' אתה חושב לעצמך ומתעצבן
[/COLOR]
[/B]
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]אתה שובר על הרצפה את הרדיו ואז באה מלצרית עם החשבון "הכל בסדר ?" היא שואלת , אתה מהנהן והיא חוזרת לעבודה שלה , אתה מחזיק את חוטי החשמל וחושב עמוק על המקום בו היית אתמול , אך שום דבר לא קורה והעובדים מתחילים לחשוד לגביך , אתה משפשף את ידיך ומחמם אותך ואז מנסה שנית ואז פתאום בבום אחד אתה נשאב לתוך חוטי החשמל ומרגיש כאילו אתה גולש בתוכם , זרמים חשמליים עוטפים אותך וזה מרגיש מאוד נעים ומדגדג ואז הצינור מתעוות ואתה מוצא את עצמך באותו מקום שהיית בו אתמול אחרי הרגשה נפלאה של גלישה בחשמל .[/color][/b]
[/quote]
"וואו!"אומר לעצמי "זה היה מגניב"אוסיף בהתפעלות אדירה.
"גיין?"אצעק במרחבי החדר הגדול
"את פה?יש פה מישהו?"אמשיך ואצעק בחשדנות
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"תירגע אני פה" היא אומרת ומופיעה גם היא . " זהו יום האימונים הראשון שלך , תתכונן להזיע" היא אומר ומכה ברצפה , הרצפה מתנפצת לסלעים ענקיים , היא קופצת וחובטת אותם ישירות אליך !!!!
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;968764]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
"אתה חלשלוש , אתה לא תצליח להזיז אותי מהמקום בכלל" נכתב פתאום על הרצפה והדמות העלתה חיוך קטן על פניה , ניראה שהוא מזלזל בך והוא זה שכתב את הדבר הזה על הרצפה .
[/COLOR]
[
[/B][/QUOTE]
" האא כן אני חלשלוש ?" אומר בציניות ואבעט לאיש בבולילה ואכניס לו בוקס " מה אתה אומר על זה שאני לא מסוגל " אומר לאוויר שבחדר
-
[quote=Steve;970438][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה ממהר לחדר שלך , מתיישב על הספה ומרפה את השרירים שלך שעייפים מכל היום , אתה מחייג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לבית ההורים המאמצים שלך ואביך עונה (הם יודעים שאתה יודע שאתה מאומץ) "הלו ?" הוא אומר ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]נשמע שהוא עירני ולא ישן למרות השעה שבה בד"כ הוא היה ישן צהריים .[/COLOR][/B]
[/quote]
"שלום אבאב זה נאי ג'ק,תגיד אתה זוכר במקרה מאין אימצת אותי?"אני שואל אותו בנימוס ומקווה לקבל תשובה אמיתית ולא שקרית.
-
[QUOTE=Steve;970438][B][COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה רץ בשיא המהירות ומשחרר אגרוף חזק אל הדמות המסתורית , שוב השדה המגנטי חוסם אותך ואתה נופל ומתגלגל על הרצפה ,אתה מתחיל להתעצבן במיוחד שאתה רואה לידך את הכתובת "כמו שאמרתי , אתה חלשלוש" אתה מרגיש שאתה חייב להצליח ! 'אף אחד לא יצחק עליי !' אתה חושב לעצמך ומתעצבן
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"אני עוד אשבור את השדה הזה!"אנסה בזעם להרביץ לו עם אגרופים המון פעמים
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]"תירגע אני פה" היא אומרת ומופיעה גם היא . " זהו יום האימונים הראשון שלך , תתכונן להזיע" היא אומר ומכה ברצפה , הרצפה מתנפצת לסלעים ענקיים , היא קופצת וחובטת אותם ישירות אליך !!!! [/color][/b]
[/quote]"אההה!"אצרח בבהלה וישר אשכב על הריצפה ואתגלגל אחורה.
"מה עובר עליך?"אצעק עליה בכעס "ומה לעזאזל עובר עליךך!"
-
[QUOTE=Steve;966355][B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
"לא חשוב , הבנתי שהגעתי לכאן לחינם , להתראות דיויד" אומר הסוכן ויוצא מהסטודיו שלך
לאחר שהעיף מבט בעוד כמה מהציורים שלך .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
מצטער שלא הגבתי יותר מוקדם, פשוט לא היה לי זמן בימים האחרונים.
--------------------------
אני מסתכל עליו בהלם. אבל מייד מתעשת. "אני מבין שאיבדתי אותו לזמן הקרוב" אני ממלמל. אני לוקח את ערכת המכחולים והצבעים שלי, נועל אותם במגרה, יוצא מהסטודיו, נועל את הדלת ופונה לעבר הכיכר,בתקווה שאמצא את זה שהתקשר אלי.
-
[B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
אתה נועל את הכל ואוסף את הציוד שלך , שלא ייגנב גם הוא , אתה מכניס אותו לתוך תיק גב שיהיה צמוד אליך בזמן שאתה בחוץ , אתה יוצא החוצה ומסתכל בשעון העיר , אתה רואה שיש עוד חצי שעה עד זמן הפגישה שלכם
מה תעשה עד אז ?
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה מרגיש שהראייה שלך מתחדדת והחושים שלך מכריחים אותך לעשות משהו בשביל להינצל , משהו מטורף ,
אתה מתחיל לראות גיצים בידיים שלך ומרגיש לשנייה כמו במן סלואו מוושן (Slow Motion) ההחלטה בידך
מה תעשה ? תסתכן בלהיפגע מהסלעים , או תנפץ אותם ?
[/COLOR]
"מבית היתומים יקירי , אך למה זה כל כך מעניין אותך ? אם קרה משהו אתה יכול לדבר איתי ..
אני יכול לספר לך כל מה שאני יודע , וגם מה שאני לא יודע אתה יכול לשתף אותי , אני גידלתי אותך כאילו היית הבן
שלי , ואתה הבן שלי , אמנם לא הביולוגי אבל הרוחני !" הוא אומר לך , הוא נשמע רציני , הוא מכיר אותך והוא יודע
שקרה משהו , וכמו שאתה מכיר את אבא שלך .. הוא לא יעזוב עד שירגיש שהכל בסדר איתך .
[/COLOR]
אתה מתכוון להכות אותו באיבר המין שלו אך היד שלך זזה למקום אחר ולא נגעה בו 'מוזר' אתה חושב לעצמך ומנסה להכות אותו בפנים , אבל שוב שדה מגנטי מזיז את היד שלך ומונע ממך לפגוע בו .
הוא מחייך לשנייה והחיוך יורד , ואז נכתב על הקיר בגדול "אלן , חלשלוש"
[/COLOR]
אתה מנסה לתת אגרופים חזקים , אתה מרגיש לאט לאט שהידיים שלך מתחזקות אך השדה המגנטי לא נשבר וכל פעם מחדש מוזיז את ידיך הצידה ומעייף אותך , ופתאום נחרט על הקיר "מכה ישירה בידיוק לאמצע תהיה הנשק המרכזי שלך , אך ראה .. הנשק הוא לא החזק , אלא הלוחם שמשתמש בו"
-
אם אתה מתעניין במשפט הזה , הוא לקוח מצבי הנינג'ה :)
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=#008000][U][SIZE=3]האק
[/SIZE][/U]אתה מרגיש שהראייה שלך מתחדדת והחושים שלך מכריחים אותך לעשות משהו בשביל להינצל , משהו מטורף ,
אתה מתחיל לראות גיצים בידיים שלך ומרגיש לשנייה כמו במן סלואו מוושן (Slow Motion) ההחלטה בידך
מה תעשה ? תסתכן בלהיפגע מהסלעים , או תנפץ אותם ?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]אושיט את ידי אחורה לאגרוף באבן בכל כוחי כשאני מעודד את עצמי במחשבה ובמוח 'אתה יכול לעשות את זה!קדימה!'
-
[QUOTE=Steve;971999]
אתה מתכוון להכות אותו באיבר המין שלו אך היד שלך זזה למקום אחר ולא נגעה בו 'מוזר' אתה חושב לעצמך ומנסה להכות אותו בפנים , אבל שוב שדה מגנטי מזיז את היד שלך ומונע ממך לפגוע בו .
הוא מחייך לשנייה והחיוך יורד , ואז נכתב על הקיר בגדול "אלן , חלשלוש"
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"אני - לא - חלשלווווווווווש !!!!!!!!!!!!!!!!!! " אשאג וארוץ אל הדמות עם אגרופי מורם והעיף לו בוקס ואז עוד אחד ועוד אחד ותוך כדי אכניס לו בעיטות ברגלים " אני לא חלשלוש ושלא תעיז להגיד לי את זה עוד פעם " אומר תוך כדי שהעיף בוקס ובעיטה אחרונים
-
[QUOTE=Steve;971999][B]
אתה מנסה לתת אגרופים חזקים , אתה מרגיש לאט לאט שהידיים שלך מתחזקות אך השדה המגנטי לא נשבר וכל פעם מחדש מוזיז את ידיך הצידה ומעייף אותך , ופתאום נחרט על הקיר "מכה ישירה בידיוק לאמצע תהיה הנשק המרכזי שלך , אך ראה .. הנשק הוא לא החזק , אלא הלוחם שמשתמש בו"
-
אם אתה מתעניין במשפט הזה , הוא לקוח מצבי הנינג'ה :)
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
'אוקי אני צלף מיומן,אבל לצערי אני לא אצליח לפגוע בו כי מהעצבים אני לא מרוכז' אחשוב לעצמי,אפנה עם הגב אליו ואעשה מדיטציה קצרה,כשארגע אחזור אליו ואתרכז אנסה לתת אגרוף אחד ישר לכיוון הלב שלו.
-
[B][SIZE="3"]משקיען הסבב - ב10 העמודים האחרונים המשתמש שהשקיע הכי הרבה בתגובות הוא
"הרוח המתמטיקאית" - הפרס שלך הוא פתק שמציל אותך מהמקום שאתה נמצא בו .[/SIZE]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה ממהר נורא ויוצר שני טעינות חשמל עם הידיים , ומכה חזק בסלעים , הידיים שלך משתפשפות ואתה מרגיש כאב עז בהם אך הצלת את עצמך ! הסלעים נפלו לצדדים אחרים אך לא נשברו "כל הכבוד" ג'יין אומרת ומחייכת
"הצלחת לעמוד נגד החולשה האולטימטיבית של כוח החשמל ---> כוח האדמה . תנוח קצת" היא אומרת ופתאום משתנה החדר למסעדה מפוארת ! אך היא ריקה לגמריי !
[/COLOR]
אתה מכה שוב ושוב ושוב עד שהידיים שלך מתחילות להזיע מרוב שאתה לא מצליח והן זזות לכיוון שונים ,
אתה מתעצבן ונותן את האגרוף הכי הכי הכי חזק שלך עד שפתאום הופך האגרוף שלך לבועת מים ומתנפץ חזק על האיש , הוא מחייך ומתחיל לדבר "כל הכבוד , זאת הייתה המטרה .. לגרום לך להבין שאתה - מיוחד." הוא אומר ונעלם ואז אתה חוזר למקום בו היית עם הרגשה כל כך מיוחדת .
[/COLOR]
"אוקיי .. שיהיה יום מהנה" הוא אומר ומנתק , השעה היא צהריים ואתה מרגיש רעב , אך מחשבות עוברות בראשך ואז אתה מוצא פתק על הרצפה (זה הפרס שלך)
על הפתק כתוב [I][COLOR="Black"]"מהמקום הזה אי אפשר לצאת מהגדרות , אבל לעוף אפשר , לעננים , שם יש אנשים כמוך "[/COLOR][/I]
[/COLOR]
אתה מסתובב .. נרגע קצת , לוקח כמה צעדים אחורה ומכניס את המחשבות לעולם שלך , אתה אוסף את כל האנרגיה ומנסה לא להוציא זעם אך בבת אחת אתה מרגיש את כל הזעם בך משתחרר וידיך נאספות בצללים שחורים ! אתה נותן אגרוף חזק תוך כדי הבהלה מה שיוצר הדף שחור~סגול ששובר את השדה המגנטי !
הדמות תופסת את יידך בחוזקה וגורמת לך לכאבים עזים וקרים , היד שלו זוהרת בצבע לבן~תכלת
והיד שהוא תפס מרגישה כאילו נרדמה לך , הוא מחייך אך לא מדבר כלל .
על הקיר נחרט "אדון האופל . המטרה היא להזיז אותי ממקומי"
[/COLOR]
[/B]