עומר יש לי סיכוילתפוס את מגמר ונזליף ביחד?
Printable View
עומר יש לי סיכוילתפוס את מגמר ונזליף ביחד?
[QUOTE=Shikamaru;1064075]למה לא להירשם עכשיו?
וכן המשחק שלך טוב לדעתי =][/QUOTE]
אז תירשם לשלי.
וברקע צריך להיות שאתה לא מכיר בכלל את הדור ה5,
נולדת במחוז קנטו בעיר פאלט ואתה רצית להתחיל את המסע כדי להציל את אש עם באלבזור או עם פוקימון אחר התחלתי...
סיכוי כמו לתפוס פוקימון אחד 25% למגמר ו-25% לנאזליף
זה יהיה קל כי אני באמת לא כל כך מכיר את הדור החמישי (רק את הראשון עד הרביעי אני מכיר)
ועוד שאלה בנוגע לשותף, כשאני בוחר כן אני יכול לכתוב איך קוראים לה ומה הפוקימון ההתחלתי שלה?
מי שפותח עמוד 40 מקבל פרס יפה ממני...
התקדמתם יפה D:
הנה נו''ד שהתחפש בפסח למ''ת!
[QUOTE=Shikamaru;1064080]זה יהיה קל כי אני באמת לא כל כך מכיר את הדור החמישי (רק את הראשון עד הרביעי אני מכיר)
ועוד שאלה בנוגע לשותף, כשאני בוחר כן אני יכול לכתוב איך קוראים לה ומה הפוקימון ההתחלתי שלה?[/QUOTE]
הפוקימון התחלתי אני בוחר, ואם אתה רוצה שהיא\הוא יהיה על התחלה איתך תעשה את זה ברקע.
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1064079]סיכוי כמו לתפוס פוקימון אחד 25% למגמר ו-25% לנאזליף[/QUOTE]
אוף אני צריך את שניהם אני רוצה לאמן את נזליף עם אני יתפוס אותו עם מגמר ואחרי זה לאמן את ראלטס עם נזליף ככה אני יוכל לחזק אותו
[quote=Shikamaru;1064068]זזתי להירשם! (קראתי תמשחק קודם לא הייתי בטוח שיש מקום)[/quote]
[quote=!!~איתי~!!;1064085]אוף אני צריך את שניהם אני רוצה לאמן את נזליף עם אני יתפוס אותו עם מגמר ואחרי זה לאמן את ראלטס עם נזליף ככה אני יוכל לחזק אותו[/quote]
גם אם היית תופס רק אחד מהם הסיכוי הוא 25% בגלל שאתה משתמש בפוכדור רגיל,אם היית משתמש בגרייטבול אז 50%,אולטרה בול 75* ומאסטרבול 100%
אוקע תודה
הרשמה חדשה:
מה-31.4 עד ה-30.6!
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1064086]גם אם היית תופס רק אחד מהם הסיכוי הוא 25% בגלל שאתה משתמש בפוכדור רגיל,אם היית משתמש בגרייטבול אז 50%,אולטרה בול 75* ומאסטרבול 100%[/QUOTE]
אני צריך ללכת לקנות שחכתי למה אתה לא מזכיר לי לקנות><
ראית את התת ניק שלי מנהל ראשי ומייסד מזוייף><
למה ההרשמה?
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063990]בעוד חמש שנים גם אתה לא תהיה בפורום...[/QUOTE]
עובדה.אני ועוד איך אהיה בפורום.ובקשר לחברה,היו לי 2 חברות ואף אחת מהן לא זרקה אותי בגלל זה. אם זאת מישהי שבאמת אוהבת אותך היא תקבל אותך כמו שאתה
[quote=Shikamaru;1064092]למה ההרשמה?[/quote]
למ''ת שלי אבל תסתכל בתאריכים...