[QUOTE=LordAbizi;1162395]
לי
"איפום, מכת זנב!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת שפוגעת באיפום המתקרב ומכה עם זנבו במגבי. מגבי נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
אני אומר למבגי" נסה להחזיק מעמד עד סוף הקרב.שלח גחלת חזק על איפום ונסה שאולי תהיה לי כויה מזה"
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1162395]
לי
"איפום, מכת זנב!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת שפוגעת באיפום המתקרב ומכה עם זנבו במגבי. מגבי נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
אני אומר למבגי" נסה להחזיק מעמד עד סוף הקרב.שלח גחלת חזק על איפום ונסה שאולי תהיה לי כויה מזה"
[quote=LordAbizi;1171429]דניס
טוב אין שום ערובה שהיא עדיין שם...
--
אתה סיימת לאכול את הואכל בהצלחה.[/quote]
אלך לנמל של העיר
לי
"איפום, תקוף בדחיפה!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת אל איפום ופוגע בו, איפום רץ אל מגבי ודוחף אותו.
דניס
אתה יוצא מהפונדק אל העיר שכבר חשוכה מהעדר תאורה. איכשהו אתה עושה את דרכך לנמל, שעכשיו שומם ואין בו בערך אף אחד.
[quote=LordAbizi;1175220]דניס
אתה יוצא מהפונדק אל העיר שכבר חשוכה מהעדר תאורה. איכשהו אתה עושה את דרכך לנמל, שעכשיו שומם ואין בו בערך אף אחד.[/quote]
אחפש מקום ללון בו ללילה הקרוב באכזבה מהנמל.
[QUOTE=LordAbizi;1175220]לי
"איפום, תקוף בדחיפה!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת אל איפום ופוגע בו, איפום רץ אל מגבי ודוחף אותו.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי, תשמש בנגיחה על איפום.תנגח בו פשוט עם הראש שלך בחוזקה.לאחר מכן שלח גחלת לבר איפום שתגמר אותו"
דניס
לצורך מטרה זו, עומד לרשותך הפונדק שהיית בו קודם, או אכסניה. (שהרי ישנים בפונדק או אכסניה, ומכיוון שאינני מבדיל ביניהם אז שוב יש רק פונדק אחד ויחיד ואכסנייה אחת ויחידה.)
לי
"איפום, מכת זנב ולאחר מכן שריטות!" אומר המאמן. מגבי רץ לכיוון איפום ונוגח בו. מגבי מסתובב ומנחית מכה עם הזנב שלו על מגבי. מגבי דוחף את איפום. איפום שורט את מגבי. מגבי לפתע כורע על רגל אחת, וזה נראה כאילו יהיה לו קשה להלחם.
[QUOTE=LordAbizi;1178734]
לי
"איפום, מכת זנב ולאחר מכן שריטות!" אומר המאמן. מגבי רץ לכיוון איפום ונוגח בו. מגבי מסתובב ומנחית מכה עם הזנב שלו על מגבי. מגבי דוחף את איפום. איפום שורט את מגבי. מגבי לפתע כורע על רגל אחת, וזה נראה כאילו יהיה לו קשה להלחם.[/QUOTE]
אני אומר למגבי" תנסה לאגור כוחות ולגמור את איפום בגחלת החזקה שלך"
[quote=LordAbizi;1178734]דניס
לצורך מטרה זו, עומד לרשותך הפונדק שהיית בו קודם, או אכסניה. (שהרי ישנים בפונדק או אכסניה, ומכיוון שאינני מבדיל ביניהם אז שוב יש רק פונדק אחד ויחיד ואכסנייה אחת ויחידה.)[/quote]
אכנס שוב לפונדק, ואגש למישהו שעובד שם "יש מקום פנוי שאוכל ללון בו הלילה אצלכם?"
[quote]אד
צ'ארמנדר תוקף עם הזנב שלו ופוגע בנידורן. ונידורן שורטת את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט בתגובה את נידורן, והיא דוחפת אותו. נידורן מתחילה להתעייף.[/quote]
"אוקיי-תשתמש בשריטה עכשיו!" אומר לצ'ארמנדר.
לי
"איפום, תן לו כמה אגרופים!" אומר המאמן. מגבי מנסה להשתמש בגחלת, אך הוא מוציא רק פיסות אש קטנות שמתפזרות די מהר מהעדר כח. בינתיים איפום מגיע ומכה במגבי.
דניס
"כן. המחיר הבסיסי לחדר הוא 2 ארד ללילה. זה אם אתה משתמש בחדר שיש בו רק מיטה וזהו." אומר לך העובד שאיתו אתה מדבר.
אד
צ'ארמנדר שורט את נידורן, ונידורן נושכת את צ'ארמנדר.
[quote=LordAbizi;1180750]דניס
"כן. המחיר הבסיסי לחדר הוא 2 ארד ללילה. זה אם אתה משתמש בחדר שיש בו רק מיטה וזהו." אומר לך העובד שאיתו אתה מדבר.
[/quote]
"טוב" אשלוף 2 מטבעות ברונזה ואגיש לו אותם
[quote]אד
צ'ארמנדר שורט את נידורן, ונידורן נושכת את צ'ארמנדר.[/quote]
"אוקיי צ'ארמנדר-תגמור אותה בכך שתשתמש בהנחטת זנב!" אומר לצ'ארמנדר בבטחון כיוון שאני יודע שהיא תתעלף ואז אלכוד אותה.
[QUOTE=LordAbizi;1180750]לי
"איפום, תן לו כמה אגרופים!" אומר המאמן. מגבי מנסה להשתמש בגחלת, אך הוא מוציא רק פיסות אש קטנות שמתפזרות די מהר מהעדר כח. בינתיים איפום מגיע ומכה במגבי.
[/QUOTE]
אני אומר למגבי" תשמש באגרוף אש ובנגיחה על איפום"
דניס
הוא לוקח את הכסף.
"בסדר." הוא אומר ומוביל אותך לכיוון החדר.
אד
כידוע, אתה קובע באיזה שלב אתה רוצה לסיים את הקרב. יש רמזים שלי שעוזרים להבין.
--
צ'ארמנדר רץ אל נידורן ומכה בה עם זנבו. נידורן בתגובה נושכת את צ'ארמנדר. נידורן נראית ממש עייפה.
לי
"איפום, תן לו מכה עם הזנב ודחיפה!" אומר המאמן. מגבי מנסה לתת אגרוף אש, אך כמקודם הוא לא מצליח, מה גם שהאגרוף הזה יוצא מאוד חלש. איפום נותן מכה עם הזנב למגבי. מגבי מנסה לנגוח באיפום אך איפום בורח ודוחף את מגבי. "בן אדם, לא נראה לך שאתה מתעלל בפוקימון שלך יותר מדי?" שואל אותך המאמן.
[quote=LordAbizi;1183826]דניס
הוא לוקח את הכסף.
"בסדר." הוא אומר ומוביל אותך לכיוון החדר.
[/quote]
אכנס לחדר ואלך לישון