-
ג'ון-
אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימן הוא גילגר הפוקימון העקרב המעופף. "גליגר רוח חדה" אומר בשקט המאמן וגליגר מנופף בכנפיו ושולח כמה רוחות הפעות כנגד האבקת שינה של באטרפריי ומעיפים אותה לכל עבר באטרפריי לא נלחץ ומתחיל לזהור בכחול ופוגע בגליגר "עבור לעוקץ רעל" אומר שוב המאמן וגליגר מושיט את זנבו קדימה ושולח עשרות קוצים סגולים משם העפים לעברו של באטרפריי.
מה תעשה?
סם-
"אהה כמובן אני רוצה את הפוקימונים שלך" הוא אומר וצוחק ברשעות בזמן שדיטו שולח הופף לתותח ויורה פגז לעבר הקבר אבן של ריהורן ויוצר פיצוץ ענק המעיף את כולם לאחור "דיטו הזהר!" קורא מאמנו ומנקה את גלימתו ומחכה לך להמשך הקרב.
מה תעשה?
-
[quote]ג'ון-
אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימן הוא גילגר הפוקימון העקרב המעופף. "גליגר רוח חדה" אומר בשקט המאמן וגליגר מנופף בכנפיו ושולח כמה רוחות הפעות כנגד האבקת שינה של באטרפריי ומעיפים אותה לכל עבר באטרפריי לא נלחץ ומתחיל לזהור בכחול ופוגע בגליגר "עבור לעוקץ רעל" אומר שוב המאמן וגליגר מושיט את זנבו קדימה ושולח עשרות קוצים סגולים משם העפים לעברו של באטרפריי.
מה תעשה?[/quote]
"התקשחות כדי שלא תיפגע מהעשרות קוצים סגולים אשר עפים אליך!" אפקוד על באטרפרי, "לאחר מכן תשתמש בגל על-חושי על גליגר!" אוסיף.
-
[quote=Ritsuka Kun;1138718]
תומאס-
תראו תראו מי החליט להגיב...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד משתמש שוב בפזילה אבל טוגטיק נשאר מוגן מהמתקפה של אלקיד ושולח את הקול המהדהד שוב מפיו ופוגע באלקיד מה הגורם לו ליפול על הזירה ולהחזיק באוזניו- מנסה לחסום את הקול הנוראי. "עכשיו שהוא חסר הגנה תקוף עם כנף ברזל!" קורא וולי וטוגטיק עף במהירות לעברו של אלקיד עם כנפו זוהרת בכסף מטאלי. אבל שניות לפני המפגע אלקיד מתאפס ושולח מכת ברק ענקית לעברו של טוגטיק ומעלף אותו.
"טוגטיק אינו יכול להלחם! אלקיד הוא המנצח!" מכריז השופט שבצד.
"עבודה נהדרת לך" אומר וולי ולוחץ את ידך ואז מגיש לך ביד את תג המכון שלו. לפתע ארון קופץ עליך מאחור ומשבח אותך על הקרב המעולה.
"רוצה לחכות לראות את הקרב שלי?" שואל אותך בחיוך ומחכה לתשובתך.
מה תעשה?[/quote]
מישהו שיש לו עוד דברים לעשות חוץ מהמשחק שלך ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר, אבל קודם אני רוצה לרפא את הפוקימונים ולחזור להראות לאישה הזקנה את התג" אני אומר לו בחיוך "קרב מצויין אלקיד" אני משבח אותו ומשיב אותו לפוכדור שלו. לאחר מכן אני יוצא מהמכון וניגש למרכז הפוקימונים.
-
ג'ון-
פתחת את עמוד 20 אתה יכול לבקש חפץ התפתחות אחד (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
באטרפריי משתמש בהתקשחות ומבריק כולו בלבן ומתחיל להתחדד בצדדים והוא פורש את כנפיו לפניו ובכך שומר על עצמו מהמתקפה של גליגר, אבל לא לגמרי. בעודו פותח את כנפיו גליגר עף במהירות לעברו ומטיח את באטרפריי על האדמה ושניהם מתחילים להתקוטט ודחוף אחד את השני. "גליגר שוב עוקץ רעל מתווח אפס" קורא המאמן וגליגר מקרב את זנבו לראשו של באטרפריי ומתכונן לשלוח עוקץ רעל לתוך ראשו של באטרפריי. באטפריי מתאפס ומעיף אותו ממנו בעזרת הגל על חושי.
מה תעשה?
תומאס-
לבלות עם יד ימין או שמאל לא נחשב P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נוטש את ארון והולך למרכז פוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך ומיד חוזר למרכז הרבייה וניגש לסבתא הזקנה "נו?" היא שואלת ומרימה גבה למראה של התג "זה לא אומר לי כלום" היא אומרת וצוחקת בקול גבוהה.
"עכשיו הסתלק אני עסוקה!" היא אומרת וניגשת לקבוצה של איגליבאפים ומגישה לכל אחד מהם בקבוק חם.
מה תעשה?
-
[quote]ג'ון-
באטרפריי משתמש בהתקשחות ומבריק כולו בלבן ומתחיל להתחדד בצדדים והוא פורש את כנפיו לפניו ובכך שומר על עצמו מהמתקפה של גליגר, אבל לא לגמרי. בעודו פותח את כנפיו גליגר עף במהירות לעברו ומטיח את באטרפריי על האדמה ושניהם מתחילים להתקוטט ודחוף אחד את השני. "גליגר שוב עוקץ רעל מתווח אפס" קורא המאמן וגליגר מקרב את זנבו לראשו של באטרפריי ומתכונן לשלוח עוקץ רעל לתוך ראשו של באטרפריי. באטפריי מתאפס ומעיף אותו ממנו בעזרת הגל על חושי.
מה תעשה?[/quote]
[i]אני מקבל את הפרס?[/i]
~~~~~~~~~~
"באטרפרי תשתמש שוב בגל על-חושי על גליגר ואז תטיח אותו על האדמה, ואז תנסה לתקוף במתקפת כנף. פשוט תאגור כוח בכנף שלך ואז תעוף לעברו עם הכוח הזה!" אפקוד על באטרפרי.
-
ג'ון-
רשום למעלה אתה יכול לבחור חפץ התפתחות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
באטרפריי מנסה שוב להשתמש בגל על חושי, אבל גליגר מתחמק בקלות מהמתקפה בעזרת מהירותו. "גליגר השתמש ברוח חדה" קורא שוב המאמן וגליגר שוב יוצר חתכים באוויר העפים במהירות לבאטרפריי שהיה באמצע נסיון להשתמש במכת כנף, ומעיף אותו בעוצמה על העצים מאחוריו.
"אתה לא מתמודד ראוי לצוות גאדס!" צורח עליך המאמן. "אנחנו החיילים של הצוות הדגול ולא כמוך מאמן פשוט. זה שהצלחת פעם להביס את צוות גאדס לא יקרה שנית!" הוא אומר ומחזיר את גליגר לפוקדור ונעלם באפלה.
אתה מסתכל מסביב ומבחין שגם האישה נעלמה ומייגן מעולפת על האדמה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1139030]ג'ון-
רשום למעלה אתה יכול לבחור חפץ התפתחות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
באטרפריי מנסה שוב להשתמש בגל על חושי, אבל גליגר מתחמק בקלות מהמתקפה בעזרת מהירותו. "גליגר השתמש ברוח חדה" קורא שוב המאמן וגליגר שוב יוצר חתכים באוויר העפים במהירות לבאטרפריי שהיה באמצע נסיון להשתמש במכת כנף, ומעיף אותו בעוצמה על העצים מאחוריו.
"אתה לא מתמודד ראוי לצוות גאדס!" צורח עליך המאמן. "אנחנו החיילים של הצוות הדגול ולא כמוך מאמן פשוט. זה שהצלחת פעם להביס את צוות גאדס לא יקרה שנית!" הוא אומר ומחזיר את גליגר לפוקדור ונעלם באפלה.
אתה מסתכל מסביב ומבחין שגם האישה נעלמה ומייגן מעולפת על האדמה.
מה תעשה?[/QUOTE]
[I]אבן שחר פליז.[/I]
~~~~~~~~
"אוי לא!" אקרא בלחץ תוך כדי שאני מחזיר את באטרפרי לפכודור שלו, "מייגן אני בא!" אצעק לעברה ואז ארוץ לעברה, לבדוק מה קורה איתה ועם צ'נסי יכולה לעזור לה.
-
[quote=Ritsuka Kun;1138983]
תומאס-
לבלות עם יד ימין או שמאל לא נחשב P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נוטש את ארון והולך למרכז פוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך ומיד חוזר למרכז הרבייה וניגש לסבתא הזקנה "נו?" היא שואלת ומרימה גבה למראה של התג "זה לא אומר לי כלום" היא אומרת וצוחקת בקול גבוהה.
"עכשיו הסתלק אני עסוקה!" היא אומרת וניגשת לקבוצה של איגליבאפים ומגישה לכל אחד מהם בקבוק חם.
מה תעשה?[/quote]
"מה!?" אני אומר בכעס "מה עוד אני צריך לעשות כדי שתראי שאני מוכן לאמץ ולטפל בפוקימון תינוק או לאמץ ביצה?!" אני קורא לעברה "אם ככה את רוצה,שיהיה" אני מסתובב ומתיישב באחד הפינות, מתכנס בעצמי 'אני עוד אקבל ביצה ואטפל בה, ובעזרת הפוקימון שיקבע אנצח את כולם' אני חושב לעצמי.
-
[quote=Ritsuka Kun;1138718]אדם-
באנירי משתמשת שוב בהגנה, אבל הפעם המתקפה שלה חלשה יותר והיא נפגעת קלות ממפולת השלגים של טוגטיק. "ככל שמשתמשים יותר פעמים בהגנה ככה ההגנה עצמה חלשה יותר" אומר לך וויל בחיוך נלהב "הגב טוגטיק בכנף ברזל!" וטוגטיק ובאנירי מתקדמים אחד לעבר השנייה במהירות אבל באנירי מהירה יותר ממנו והיא פוגעת לו בפנים בחוזקה ומעיפה אותו אחורה על האדמה וגורמת לו להישרף במקומות שונים בגופו "קול מהדהד!" קורא וולי וטוגטיק פוער את פיו ומתחיל לצעוק בקול לעברה של באנירי הנפגעת מהמתקפה וסותמת את אוזניהה כדי לנסות לבלום את הרעש.
מה תעשה?
[/quote]
'אני חייב להשתיק אותו' אגיד בעצבים
"באנירי תשתמשי בהתקפה מהירה כדי לסתום לו ת'פה" אצעק בעצבים
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1138900]
סם-
"אהה כמובן אני רוצה את הפוקימונים שלך" הוא אומר וצוחק ברשעות בזמן שדיטו שולח הופף לתותח ויורה פגז לעבר הקבר אבן של ריהורן ויוצר פיצוץ ענק המעיף את כולם לאחור "דיטו הזהר!" קורא מאמנו ומנקה את גלימתו ומחכה לך להמשך הקרב.
מה תעשה?[/QUOTE]
"ריהורן הישאר חזק! הכל תלוי בנו!" אעודד אותו ואנסה להעלות לו את המוטיבציה.
"תנסה להשתמש שוב בקבר אבן ותשגר לכיוון דיטו את האבנים,בינתיים תרוץ לכיוון דיטו ותפטרל בין האבנים,כשתהיה מספיק קרוב תשתמש במתקפת קרן! קדימה אתה יכול!" אומר לו בנחישות.
"אני מבין שאתה עצלן מדי בשביל לתפוס לעצמיך" אומר לו בעוקצנות
-
ג'ון-
קיבלת (:
ורק שאני לא טועה זאת האבן שמפתחת את קריליה נכון?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את באטרפריי ורץ למייגן המעולפת ומנסה להעיר אותה. אבל אתה לא מצליח. אתה מבחין בצ'אנסי חצי מעולפת כמה מטרים ממכם ומנער אותה והיא מיד מתעוררת וקולטת את המאמנת שלה חסרת הכרה ורצה אליה מיד ונוגעת בה בראש ואז זוהרת בתכלת בהיר לרגע ומייגן מתעוררת. "מ..מה קרה? ניצחתי?" היא שואלת בקול ישנוני ואז פוקחת את עיניה "המנובלת הזאת!" היא צועקת וקמה מהאדמה בעזרתך ומנקה את בגדיה ושיערה.
"אני אראה לה מזה ברגע שאני אתפוס אותה" היא צועקת בקול ומתחילה להאדים. "איך הלך לך?" היא שואלת אותך.
מה תעשה?
תומאס-
"אתה צריך להתבגר" אומרת לך הזקנה ומגישה לאיגליבאפית קטנה את הבקבוק שלה. "אתה לא רציני ואתה לא נראה לי בחור מסור מספיק לחבריך. עובדה נטשת את הנכד שלי שהוא חיכה לך." היא אומרת בקול שקט ורגוע. "אבל אם אתה כל כך בטוח שאתה יכול בוא נראה אותך כמאמן" היא אומרת ומאותת לך עם ראשה לעקוב אחריה.
מה תעשה?
אדם-
'-' זה חשיבה P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
באנירי בעזרת חוש השמיעה שלה שומעת אותך מבעד הצרחות של טוגטיק ויוצאת במתקפה מהירה ועם אוזניה הארוכות פוגעת לטוגטיק ישירות בבטן ומעיפה אותו על הזירה פצוע. "אוי לא טוגטיק עלי קסם!" קורא במהירות וולי וטוגטיק מצליח, בקושי רב, לעמוד שוב על רגליו ומתחיל לנופף בכנפיו הקטנות ויוצר עשרות עלי ירוקים בהירים מולו והם מתחילים לעוף במהירות לעברה של באנירי.
מה תעשה?
סם-
"דיטו הפוך לרשת ולכוד את האבנים" אומר בקול מרושע המאמן ודיטו פורש את עצמו לכל עבר והופך לרשת ומצליח ללכוד את האבנים בתוכו, אבל נפגע מעוצמתן. דיטו העסוק בללכוד את האבנים לא מבחין בריהורן ונפגע ממתקפת הקרן שלו ומוטח בעצמה אחורה והאבנים קורסות עליו.
אתה מסתכל בגאווה על ריהורן המצליח לכלוא את דיטו מתחת לאבנים. אבל לפתע ריהורן מתחיל לרטוט וחומר צמיגי וסגול מתחיל לטפס עליו ולבלוע אותו בתוכו. "אתה לא תצליח להביס אותי" אומר לך המאמן ומצחקק לעצמו ברשעות.
מה תעשה?
-
[quote]ג'ון-
קיבלת (:
ורק שאני לא טועה זאת האבן שמפתחת את קריליה נכון?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את באטרפריי ורץ למייגן המעולפת ומנסה להעיר אותה. אבל אתה לא מצליח. אתה מבחין בצ'אנסי חצי מעולפת כמה מטרים ממכם ומנער אותה והיא מיד מתעוררת וקולטת את המאמנת שלה חסרת הכרה ורצה אליה מיד ונוגעת בה בראש ואז זוהרת בתכלת בהיר לרגע ומייגן מתעוררת. "מ..מה קרה? ניצחתי?" היא שואלת בקול ישנוני ואז פוקחת את עיניה "המנובלת הזאת!" היא צועקת וקמה מהאדמה בעזרתך ומנקה את בגדיה ושיערה.
"אני אראה לה מזה ברגע שאני אתפוס אותה" היא צועקת בקול ומתחילה להאדים. "איך הלך לך?" היא שואלת אותך.
מה תעשה?[/quote]
[i]מפתחת קירליה [u][b]בן[/b][/u] לגאלאד...[/i]
~~~~~~~~~~~~~
"בסדר, ניצחתי את מי שנלחמתי בו אך הוא ברח הטמבל..." אומר לה בקול חלש, "צריכה עזרה?" אשאל אותה.
-
ג'ון-
אוקי אתה מקבל את זה..
"לא אני בסדר." היא אומרת ומסתכלת על השמיים "אבל אנחנו חייבים להמשיך להתקדם. שכחת משהו בבקתה הזאת?" היא שואלת בחיוך נבוך וממשיכה להיסתדר.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1139540]ג'ון-
אוקי אתה מקבל את זה..
"לא אני בסדר." היא אומרת ומסתכלת על השמיים "אבל אנחנו חייבים להמשיך להתקדם. שכחת משהו בבקתה הזאת?" היא שואלת בחיוך נבוך וממשיכה להיסתדר.
מה תעשה?[/QUOTE]
"לא שכחתי כלום..." אומר לה בנימוס, אתן לה ללכת ראשונה כדי לצאת כבר מהיער המסריח.
-
[U][B]טופס הרשמה:[/B][/U]
[B]שם בפורום:[/B] Naruto.
[B]שם במשחק:[/B] בלייק ג'ונסון.
[B]גיל:[/B] 17.
[B]רקע:[/B] שמי בלייק, בלייק ג'ונסון, אני מניח שאני צריך להתחיל ולספר על עצמי קצת.. טוב אז, נולדתי למשפחה ממוצעת בעירייה קטנה, זה לא היה נורא, המקום היה שלוו ורגוע רוב הזמן. טוב, היה ככה עד ש"הם" הגיעו, הצוות הזה, צוות גאדס, הם פשוט היו נוראיים. מעירייה קטנה ורגילה לחלוטין הפכנו להיות עירייה שוממת שבה כל אחד דאג לתחת של עצמו והתסגר בבית כמו ילד בן חמש בפוחד ממפלצות מתחת למיטה. אז כן, הם היו די מפחידים וגם אני פחדתי כמובן, הייתי בן שש בערך כשנודע לנו עליהם, אבל די הגזימו אצלנו.. במקום לעשות משהו כדי באמת להגן על העירייה התחבאו ולא יצו לשום מקום. מתוך כלל העיר אולי חמישה עשר אנשים היו מספיק אמיצים כדי לצאת לרחוב מדי פעם, אפילו היו כאלה שניסו להלחם בצוות ההוא, בלי הצלחה. חיינו ככה במשך שנים ואני התבגרתי מאז, גדלתי לתוך המציאות הזאת של מישהו שמנסה "לצוד" אותך ופשוט התעלמתי מזה עם הזמן שחלף יותר ויותר. בגלל שהייתי כזה מדי פעם ההורים היו אומרים לי ללכת להביא איזה משהו מבחוץ, זה לא הפריע לי במיוחד. בגיל 17 בערך נשלחתי להביא משהו מהיער, זה היה די מסוכן כי היה חשש שהצוות יסתובב שם אבל לא חששתי והלכתי לשם. חיפשתי כמה צמחי מרפא שם למשפחה שלי ואפילו לשאר בעירייה ואז ראיתי אותו, פוקימון מוזר שלקח אותי תחת חזותו לכמה חודשים, לפי מה שהוא אמר זה היה כדי להביס את הצוות ההוא. אני זוכר שעשינו מין משימה שם ולפי הפוקימון הצלחנו אבל יותר מזה? כלום. אני לא זוכר מה היה שם ומה התרחש במשימה הזאת אבל אני אמשיך לנסות ולהביס את הצוות. עכשיו רק נשאר ללכת לפרופסור המעצבן ולקבל את הפוקימון שלי בשביל המסע..
[B]מראה:[/B] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]
[B]פוקימון התחלתי:[/B] אלקיד.
[B]סרטים / תגים:[/B] תגים.
[B]כסף:[/B] 1000$
[B]ציוד:[/B] 5 פוקדורים, פוקדע, אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים, פנס, שעון
[B]הערות/הארות:[/B] טוטודייל חביב יהיה נחמד.