-
[QUOTE=Yuval Ramot;1118262]אה מגניב!!! תגיד איזה עוד כוחות יש??[/QUOTE]
בוא נראה: יש מכשף, משתלב, מאגנו, רוכב דרקונים או בקיצור רוכב, וכמובן יש גם לוחם חייזרי. אני גם מכשף וגם לוחם חייזרי :)
בוויזל- סמוך עליי, הכוחות העיקריים שלי הרבה יותר חזקים מכולם פה ביחד. וזה לא כשפים :)
-
[QUOTE=cladino;1118270]בוא נראה: יש מכשף, משתלב, מאגנו, רוכב דרקונים או בקיצור רוכב, וכמובן יש גם לוחם חייזרי. אני גם מכשף וגם לוחם חייזרי :)
בוויזל- סמוך עליי, הכוחות העיקריים שלי הרבה יותר חזקים מכולם פה ביחד. וזה לא כשפים :)[/QUOTE]
אה... תוכל ללמד אותי קסמים אני לא יודע קסמים אני רוצה לנסות!
-
[quote=Yuval Ramot;1118271]אה... תוכל ללמד אותי קסמים אני לא יודע קסמים אני רוצה לנסות![/quote]
אתה באמת מאמין בזה?
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1118271]אה... תוכל ללמד אותי קסמים אני לא יודע קסמים אני רוצה לנסות![/QUOTE]
בעמוד 18 הגבתי לראול כישוף בסיסי. הוא רצה שאני אלמד אותו. תנסה אותו.
-
[QUOTE=mor15;1118273]אתה באמת מאמין בזה?[/QUOTE]
ברור!!!!! הדרקון שלי כזה חמוד! אני נותן לו פרה פה לאכול יש לו תאבון!
-
חלאס כולכם לחיות בסרט שאתם מכשפים אין דבר כזה לא היה ולא יהיה יש רק אחד עם כוחות כאלה וגם הוא בשמיים
-
חלאס!
אני באתי לספאים!!
האוו האוו!!!
יואב-אני חולם להיות רוכב דרקונים :)
-
-
גם אני קיבלתי דרקון... סליחה 2...
אחד הוא עם פלומה כזאת, והזנב שלו מתפצל ל2 אפשר לראות את הניבים החדים שלו... ויש לו סוג של פלואט.
השני הוא לובש כמו מכנסיים כאלה ועל הראש יש לו קרבולת, ועל הזנב יש גם... הוא לובש חולצה עם כובע מאחורה.
-
[QUOTE=mor15;1118276]חלאס כולכם לחיות בסרט שאתם מכשפים אין דבר כזה לא היה ולא יהיה יש רק אחד עם כוחות כאלה וגם הוא בשמיים[/QUOTE]
די לבאס. תן לחיות בשקט. ואלוהים לא קיים בכלל, לפחות לא זה שאנחנו מכירים.
-
-
[QUOTE=cladino;1118274]בעמוד 18 הגבתי לראול כישוף בסיסי. הוא רצה שאני אלמד אותו. תנסה אותו.[/QUOTE]
תוכל ללמד אותי בה"פ עוד? אני עושה מחברת קסמים! ותגיד הקסמים של הארי פוטר עובדים?
-
אהוווו אהווווו
לכל הספרטנים!!!
-
[quote=cladino;1118281]די לבאס. תן לחיות בשקט. ואלוהים לא קיים בכלל, לפחות לא זה שאנחנו מכירים.[/quote]
שמע אחי עוד פעם אחת תגיד תשמפט הזה, לפחות כלפיי אני באמת יתחיל לריב איתך פה ברצינות
-
[QUOTE=cladino;1118281]די לבאס. תן לחיות בשקט. ואלוהים לא קיים בכלל, לפחות לא זה שאנחנו מכירים.[/QUOTE]
עכשיו הגזמתה..
עדיף שלא תכתוב דברים כאלה..