-
[quote=Primo;1204984]אתה יודע שאני צודק יא עצבני
תגיד יש לך טיפים איך לשפר את חפיסת הבלאק ווינג שלי?[/quote]
*צוחק אתה מתכוון
ולא קשור אני פשוט מתעצבן שעושים ואמרים דברים כאלה כי בינינו זה סתם מעצבן ומגעיל....
לא משנה בכל מקרה אני צריך תביילד לפני למרות שאני לא מבין יותר מדי נBW ולא מתכוון בעתיד הקרוב להתעניין בהם P:
-
כן יצא לי צודק בטעות לא יודע למה...
יש איזשהו דק טוב שקל לשלוט בו אבל קשה לנצח אותו?
-
יש הרבה אבל בינינו מה שווה הדק אם אין לך מושג מה היא עושה אתה צריך ללמוד אותה בכל מקרה יש פרוג מונארך אם כי אני מאמין שיהיה לך קשה מאוד לשלוט בה אפילו שהיא דק מצויינת, יש קוויקדראו דנדידק שאתה מתבסס בה בעיקר כשמה על קוויקדראו ודנדי(משתמש באפקט של קוויק דראו שולח דנדי לגרייב ויש לך טונר רמה 5 ושני טוקניים בזירה שלא לדבר על זה שלא עשית עוד זימון רגיל) כשרוב הסינכרואים שלך עם כל הג'אנק ווריור,\דיסטוריר\ארצ'ר\ברייסיקר, דריל ורריור,נייטרוס ווריור וכו'....
-
וואלה דק סכירנו מהיר לא בניתי תודה על הצעה.
כדי לי לשים את סטארוס דרגון בחפיסה הזו?
-
אתה מתכוון לסטארדאסט?
כן למה לא שים ממנו 2-3 בכל מקרה את לא יכול להסתמך רק על קוויקדראו בתור הטונר היחיד בדק אז למה לא
ותחפש גרסאות של הדק הזאת באינטארנט תלמד תרעיון והעיקרון ותבנה אחת בעצמך
-
כן למה שבמדובב קוראים "הקוסמי" כול הזמן אני קורא לו סטארוס איך קוראים לקלף מלכודת הזה שיכול לזמן את סטארדאסט בלי סיכרו סמון?
-
סטרלייט רוד והדרישות שלו די גבוהות יחסית בשביל להפעיל אותו אתה צריך שהאויב יפעיל דארק הול\מירור\הבי סטורם(עוד מעט הבאנליסט החדש יכנס לתוקף ועוד דברים בסגנון שמשמידים לך 2 קלפים או יותר
-
סטארדאסט טוב בכל חפיסה חוץ מאלה שאין להם טיונרים בחפיסה כמו GraveKeepers וכולי.
-
דווקא יש כמה חפיסות שאין בהם אף טאנר אבל יש בהם את סטרלייט רוד שלוש פעמים ובעזרתם הם מזמינים את סטארדרסט
-
שיפרתי את המרנופוניק דק שלי ועכשיו היא מטורפת!!
ורון, ראיתי פרק של דו קרב עם הילד שיש לו חפיסת מרנופוניק והוא עשה בדיוק אותו מהלך שהיריב לא יכול לתקוף!
למישהו בא דואל?
-
אני מעוניין דור.. דבר איתי אני נכנס עכשיו!
-
לעזאזל עם הsolem warning הזה! פעמיים הרסת לי את המפלצת הכי טובה שלי!
-
-
[QUOTE=SexStyle;1205414]מישהו רוצה קרב?...[/QUOTE]
אחרי שאני אבחן עם ניב את החפיסה החדשה שלי :)
-
עומר ויואב איך קוראים לך שמה?