אני אזרוק על האפיני פוקדור ואחריי שהיא נלכדת אלך לישון
Printable View
אני אזרוק על האפיני פוקדור ואחריי שהיא נלכדת אלך לישון
אופק-מזל טוב פתחתה עמ' 20 פוקימון היתפתחות 1 לבחירתך.
האפיני נכנסת לפוקדור בלי בעיה
אני אלך לישון
אופק- תראה איך שמתי את הפוקימונים של מיי חח Xd
אתה הולך לישון יחד עם מי,היא מוציאה סקיטי ואתם הולכים לישון כאשר הוא מכורבל לידכם.אתה מתעורר בסביבות 5 בבוקר אבל מיי לא לידך!
אחשוב איפ היא יכולהלהיות ואז אני אבדוק בבית ובחוץ ואוציא גם את ריאלו טוטודייל והאפיני לחפש
אני רוצה את צ'יקוריטה
אופק- חח מי לא..... תקבל עוד מעט Xd
אתה הולך לחפש את מיי אבל לא מוצא בשום מקום. אתה פתאום רואה צ'יקוריטה שמסמנת לך לעקוב אחרייה מה תעשה?
אני ילך אחרייה ואחשוב מה היא רוצה ממני
אופק-אתה הולך אחריי צ'יקוריטה במשך כ5 שעות. אתה מגיעה לשדה קטן ושם לב להרבה פוקימונים מציצים אלייך בסקרנות. אתה ממשיך ללכת אחרי צ'יקוריטה ולאחר עוד כ3 שעות הליכה אתה מגיעה למערה קטנה,אתה נכנס פנימה ורואה את מיי משחקת עם 8 גורי צ'יקוריטה קטנטנים.
אני ישאל את מיי "לא יכולתלהעיר אותי לפניי שהלכת?"
אוופק-תגיב במ''ת שלך
מיי מסתכלת אלייך מעט מובכת ואמרה ''שמעתי יללה מבחוץ,הסתכלתי בחלון וראיתי אותו (היא הצביעה ל אחד מגורי הציקוריטה אשר היה מכוסה בשמיכות ולא הפסיק לרעוד) הוא נלכד בזרם הנהר ששמחוץ למרכז הפוקימונים אז ישר הלכתי להציל אותו.
"אוקיי" אומר לה ואז אני יוציא את ריאלו ואלך להתאמן איתו
אופק-מיי מאושרת מההבנה וחוזרת לשחק עם כולם,בדרך החוצה אתה שם לב שמשהו לא בסדר עם הצ'יקוריטה שמיי הצילה מהנהר שמתחת למרכז הפוקימונים.
אני ילך לבדוק מה קרה איתו
אופק- אתה שם לב שהצ'יקוריטה קטנה יותר משאר אחיותיה והיא לא מפסיקה לרעוד ונראת על סף עילפון
אני ייקח את ציקוריטה בידיים ואנסה לחמם אותה