שונתה כותרת
Printable View
שונתה כותרת
עושה את האירוע השלישי של לאו
מחר פורצים לי את ה-psp מחר!!!
היי כולם
הפורום יותר מידי "לבן"
דור עוד מעט הקדשה שלך!
מישהו רוצה דואל?
איזה נו''ד שוקק!!!!
חכו כמה ימים, תאמינו לי שרותם יתקן את מה שצריך (וגם הוא אמר שיש תקלות),
אני בטוח שניצן ומור ישמחו בשינוי הזה חח.
[QUOTE=Aporia;1224349]עושה את האירוע השלישי של לאו
מחר פורצים לי את ה-psp מחר!!![/QUOTE]
מזל טוב עכשיו גם אתה תוכל לשחק בטאג פורס 6 בלי לחכות שהוא יצא בישראל
[size=3]הגיעה הזמן ידפוקים, בעוד שאתה בבועה של החברים כאן מנוד"ים אתם אינכם מבינים שהפורום הוא מת, הולך ומתפורר!!![/size]
[b][size=6]והשינוי הזה הוא הדבר היחיד שיחייה אותו במצב שבוא הוא כרגע!!!![/size][/b]
[quote=brieza;1224353]מזל טוב עכשיו גם אתה תוכל לשחק בטאג פורס 6 בלי לחכות שהוא יצא בישראל[/quote]
ביפנית?
היית מת,tf זה שונה לחלוטין מ-wc,המשחק הזה מבוסס על המון קרבות צוות,אתה צריך לשמח את הדמויות בשביל לעשות אירועים וצריך לדעת יפנית בשביל לשמח אותם ב-tf6 אני אחכה להוצאה באמריקה\אירופה
[QUOTE=Aporia;1224351]דור עוד מעט הקדשה שלך!
מישהו רוצה דואל?
איזה נו''ד שוקק!!!![/QUOTE]
אני יודע! הקדשה לשנה החדשה! ייאי! נראה לי זה הולך לקרות מחר...
שיחזירו ת'צבע המקורי (התכלת והאפור), זה ייראה הרבה יותר טוב
[quote=Brieza;1224276]ניחוש שלי יוגי הו יתחיל או ביום הראשון לחופשת סוכות או ביום שחוזרים ממנו מחופשות סוכות.ככה נראה לי[/quote]
אומר זה יהיה ב16:10 החל מסוכות :).
אני מעדיף את זה דווקא
[QUOTE=NivX10;1224355][size=3]הגיעה הזמן ידפוקים, בעוד שאתה בבועה של החברים כאן מנוד"ים אתם אינכם מבינים שהפורום הוא מת, הולך ומתפורר!!![/size]
[b][size=6]והשינוי הזה הוא הדבר היחיד שיחייה אותו במצב שבוא הוא כרגע!!!![/size][/b][/QUOTE]
over dramatic :nose_pick:
שאני חושב על זה... אהבתי יותר את פורום פוק'מונס... אבל נראה איך נסתדר עם זה...
הלכתי (עוד הודעה להקדשה!)
אני לא סובל את השינוי הזה עד שהתרגלנו לאפור פתאום הכל לבן
[quote=NivX10;1224355][SIZE=3]הגיעה הזמן ידפוקים, בעוד שאתה בבועה של החברים כאן מנוד"ים אתם אינכם מבינים שהפורום הוא מת, הולך ומתפורר!!![/SIZE]
[B][SIZE=6]והשינוי הזה הוא הדבר היחיד שיחייה אותו במצב שבוא הוא כרגע!!!![/SIZE][/B][/quote]
מסכים עם עומר,
אבל באמת שינוי כזה יעזור לחיות את הפורום, אבל אולי זה מאוחר מידי, כמו שמור אמר.