-
[QUOTE=May Chan;1307471][B][COLOR="Red"][SIZE="5"]המשתמשים הבאים: master Po, scizor-x, וMachine X, יוצאים מהמשחק עקב חוסר הגבה/פרישה.
יש מקום נוסף למשתמש אחד בלבד! הרשמות בה''פ בלבד.
עודכנו הדב''שים![/SIZE][/COLOR][/B]
[IMG]http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/49/66/62/626649/posts/19110783.png[/IMG]
[B]אישור החייאה מלורדאביזי-[/B]
[IMG]http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/49/66/62/626649/posts/19110784.png[/IMG]
[IMG]http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/49/66/62/626649/posts/19110784.png[/IMG]
[B]PizzaBlaster, ריי-[/B]
" א-אה.. " היא אומרת לך בחיוך. " תודה שהבאת אותי לכאן. " היא מחייכת שוב.
" מצטערת שהתעלפתי, לפעמים יש לי התקפים כאלה.. >< " היא אומרת לך במבוכה.
" היא תכף תשתחרר, אנחנו רק צריכים לערוך בדיקות אחרונות. " אומרת לך האחות
בחיוך.
" חכה לבנתיים בחדר ההמתנה," היא אומרת לך, ואתה יוצא מן החדר.
לאחר מספר דקות, שוקו יוצאת מחדר האחות. "ריי!" היא קוראת ומחבקת אותך.
" תודה שחיכית לי," היא אומרת, ושניכם הולכים במסדרון.
לפתע, תוך כדי כשאתם מדברים, אתה מבחין באוזני חתול שחורות שיוצאות מתוך ראשה
של שוקו, וזנב ארוך ושחור שיוצא מעצם הזנב שלה, היא לא שמה לב
לכך וממשיכה לדבר איתך.
[IMG]http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/49/66/62/626649/posts/19110783.png[/IMG]
[/QUOTE]
"הממ... שוקו, תגידי את חולה בחתלת (יש מחלה כזו X3) או שנשך אותך ערפתול (או באנגלית שזה נשמע יותר מגניב catpire)?" אני שואל ומגחך. " מה את אומרת, נירשם למגמות וניקח לנו יום חופש? בכל זאת, את התעלפת., אני אומר ומנסה לשמור על מבט רציני, ואז אני מוסיף בחיוך "בואי נשכח לספר להם על העובדה שאני בריא לגמרי, ותאמיני לי, אף אחד לא יעשה לנו כלום, כי אני צריך לספר לך משהו" אני אומר במסתוריות ומחכה לתגובתה
-
[QUOTE]Itachi, קיריה-
" הא? על מה אתה מדבר?" היא שואלת אותך. " אתה לפתע התעלפת פה ," היא אומרת לך.
" ו-ואין לי בכלל חרב, רואה?" היא אומרת לך ואתה רואה שבאמת אין לה חרב.[/QUOTE]
"וואוו זה היה חלום משונה.." אומר לאקימי,כדי להסתיר את החשדות שלי עליה 'כן בטח,אני בטוח שהיא כיוונה אליי חרב ושאלה עליי דברים.דברים שהיא לא אמורה לדעת.' אחשוב לעצמי ואסתכל עליה.
-
[quote=May Chan;1307471]
[B]~Donphan~, אלון-[/B]
" לא, אוגרים לא יכולים לעוף," היא אומרת לך וכל הילדים צוחקים עליך.
אתה מצייר להנאתך פצצה, וזורק אותה מהחלון. לפתע נשמע ''בום!!!!'' גדול, וכל הילדים
נלחצים.
"ת-תרגעו, זה רק פיצוץ קטן," מנסה להרגיעם המורה.
" טוב, עוד חצי שעה היום הולך להיגמר!" היא אומרת בחיוך, " ולכן, בגלל שזה היום הראשון,
אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים אבל בלי רעש כמובן," היא אומרת בחיוך נחמד, וכולם
מתלהבים.
[/quote]
"בלי רעש?.. פצצה?" אשאל במבוכה.
לאחר מכן אחכה שכולם יצאו, אצייר קרפד על השולחן של המורה, ואצא מהכיתה :)
לאחר מכן אבדוק אם יש משהו טוב בבית הספר הזה.
-
[QUOTE=May Chan;1307471][B][COLOR="Red"][SIZE="5"]המשתמשים הבאים: master Po, scizor-x, וMachine X, יוצאים מהמשחק עקב חוסר הגבה/פרישה.
[B]ttrrtte, שלי-[/B]
הו, הוא בהחלט שולט ם:
אני מקווה שתהרגי אותי בדרך מהירה. XD
--
''הממ.. חצי חיה, מעניין." הוא אומר לך בחיוך ובקול אדיש, ושם את ידיו בכיסים.
את אומרת שאת צריכה ללכת, ומתחילה לפנות לכיוון הנגדי של אוסאי, לכיוון הכיתה.
" חכי, " נשמע קולו של אוסאי מאחוריך. את מסתובבת לבדוק מה קורה; ולפתע, אוסאי מופיע
ממש לידך. הוא מצמיד אותך לקיר עם ידיו בצורה כזאת שאת לא יכולה לברוח, ומנשק אותך.
ברגע הראשון אני לא יעשה כלום, אני אהיה המומה, אני אצליח להתאושש לאחר כמה שניות מן ההלם הראשוני ואתחיל להבין מה קורה 'הוא...מנשק אותי WTF?!' תעלה המחשבה במוחי, 'אוקיי, תוכנית א' לנסות ולהשתחרר מן החסימה שלו' אחשוב במוחי ואבין כמה זה טיפשי לחשוב על תוכניות כאשר שפתיו צמודות לשלי, אני אתחיל להאבק בוא(לא מאי, לא כאפהXD), ואנסה להשתחרר מן אחיזו החזקה של אוסאי, עם לא אצליח אנסה לראות עם יש ילדים במסדרון ואצעק לעזרתם, עם אין אשתנה לצורת החצוייה שלי ואנסה להצליף ברגלו של אוסאי בעזרת זנבי.
-
[B]מאסטר ליאון, אייס-[/B]
אתה מחפש את ג'ק בלקרי, אך לא מוצא אותו משום מה.
" טוב, תודה בכל מקרה!" אומרת לך הילדה בחיוך חמוד, ומביאה לך כתודה 10 דולר.
אתה מטייל לך ברחבי בית הספר, ולפתע רואה יצורון קטן שנראה כמו מוטציית חתול-ארנב.
יש לו טבעות זהובות שמרחפות סביב אוזניו, חיוך חמוד, ועיינים אדומות כדם.
[B]סליחה שוב על התגובות הקצרות, כתבתי הכל וזה נמחק לי!
[/B]
[IMG]http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/49/66/62/626649/posts/19110783.png[/IMG][/QUOTE]
*מתי אני אקבל דב"ש? והתיאור נראה בדיוק כמו יצור אחד שרציתי שתציירי אחרי שתסיימי את הציורים, ותשלחי כבר.
אתקרב אליו ואשנה את ידי לצורה שלה כשהיא חצויה ואקווה שלא יראו אותי, באותו זמן אני אסרוק את הסביבה ואנשנש 10 עוגיות שלקחתי במהירות(יש מהירות זאב פלוס מהירות בנאדם שאצלי זה מהיר מאוד פלוס מהירות איש זאב שווה מהירות של שנייה). אחשוב במוחי אם לתת ליצור עוגיה ובסוף אתן לו שתי עוגיות.
-
[QUOTE]Amitlv, מיקואו-
" רין, " אומר לך לן בחיוך, ולפתע המורה מתחילה לדבר.
" טוב, עוד חצי שעה היום הולך להיגמר!" היא אומרת בחיוך, " ולכן, בגלל שזה היום הראשון,
אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים אבל בלי רעש כמובן," היא אומרת בחיוך נחמד, וכולם
מתלהבים. "יש! " צועק לן. " מה דעתך שנלך עכשיו לכיתה של אחותי? היום גם ככה תכף נגמר," הוא שואל
אותך בחיוך.[/QUOTE]
"למה לא!" אגיד בחיוך ללן "תזכיר לי באיזה כיתה היא?" אשאל אותו ואוסיף "אבל אחרי זה אני רוצה ללכת לחדר דרמה להיבחן להצגה בסדר?" אשאל
-
" אה, " היא אומרת ומסתכלת לרצפה. "אממ.. טוב, אי אפשר לומר שחייתי חיים רגילים."
היא אומרת לך. " אני נולדתי למשפחת מלוכה, אמא שלי מתה אז אבי הוא זה שמלך. והוא אמר לי שכשאהיה גדולה אצטרך למלוך, אבל
מעולם לא אהבתי ממש את כל הקטע הזה של המלוכה, " היא אומרת לך.
" ואז הגיע הקטע של הכוחות והשליחה לכדור הארץ והכל, ואבא שלי הכריח אותי ללכת,
כי אני חייבת להביא כבוד למשפחה. " היא אומרת לך, מבואסת מעט. " אני, ואחותי הקטנה."
''כן לא נשמע מהנה במיוחד'' אענה בגיחוך ''אז מה יקרה כשתחזרי?''
-
[QUOTE]!!♕Sniper♕!!, גאארה-
"וואו, יפה, " הוא אומר לך בהתפעלות ומסתכל על המתקפה שלך. " כן, יש לי עוד מתקפה,"
הוא אומר לך, " אבל היא מאוד מסוכנת. היא לוקחת המון אנרגיה ופשוט הופכת אותה
לכוח, וגורמת לאזור הקרוב אליך להתפוצץ," הוא אומר.[/QUOTE
"אוקי,אני אמנע מזה" אומר ואכין סכין קטן מחול,אשים אותו בשרוולי,לאחר מכן אחל לעוף עד לחלון של הכיתה,לפתוח אותו (אם הוא נעול,זכוכית זה חול-משמע אני יכול לפתוח) ואכנס לכיתה
-
[QUOTE=May Chan;1286295][CENTER]
[B]Uzumaki Naruto, בארי-[/B]
" הוא.. הוא מנסה להרוג אותי..." אומר הקול. הקול לא דומה כלל לקולו של אוסאי,
הוא דומה יותר לקול של ילד קטן, או ילדה. " בבקשה עזור לי.." אומר הקול. " בוא
למגרש בית הספר.. בלילה. " הוא אומר לך, ולפתע אתה שומע צעקה בראשך, והקול לא מדבר
יותר.
לאחר מספר דקות, נשמע הצלצול המעיד על תחילת השיעור.
אתה הולך לכיוון כיתתך, כיתה A, ואתה רואה שהמורה הגיע. מורה בעלת שער שחור בינוני, האסוף בשתי קוקיות. " שלום לכם, " היא אמרה, והניחה את הערמת דפים שבידה על השולחן. " אני רים. אני המורה שלכם למדעים, " היא אומרת בחיוך נחמד. " טוב, אנו נתחיל את השיעור הראשון שלנו במשחק היכרות קצר. " היא אומרת ומחייכת, ומוציאה מהתיק הקטן שלה קופסא שחורה עם חור קטן. " כל אחד יבוא בתורו, ויוציא פתק מן הקופסא. בפתק תיהיה שאלה הקשורה אליכם, ותצתרכו לענות עליה, ולומר את שמכם. " היא אומרת,ומצביעה על הנער הראשון שישב בכיתה, נער בעל שער בלונדיני ארוך מעט האסוף בקוקו קטן. הוא ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.
" התחביב שלי הוא... אמ. " הוא אומר, ואז עונה מיד " נגינה, שירה, ציור, בננות. " הוא אומר בחיוך
חמוד, " אה, וקוראים לי לן." הוא אומר, ומתיישב במקומו. " אוקי, לן. עכשיו.. אתה. " היא אומרת בחיוך, ומצביעה על נער שהיה נמצא בספה שלידך. (אלון) הוא ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.
" ארץ המוצא שממנה באתי. " הנער אומר. " ממ לא יודע" הוא אומר.
"תמיד הייתי טס עם הוריי.. אבל אני חושב שישראל" הוא אומר בהחלטיות.
" יפה מאוד. רק.. מה שמך? " המורה שואלת. " אלון. " הנער אומר, ומתיישב.
" טוב.. עכשיו אתה ^^" היא אומרת, ומצביעה עליך. אתה ניגש לקופסא באדישות,
ומוציא ממנה פתק. אתה מסתכל על הפתק, ומבחין במילים הבאות: ''מי החבר הכי טוב שלך?''
לפתע, נכנסת נערה בעלת שער שטני לכיתה, ונותנת למורה ערמת דפים.
" בבקשה תעבירו את זה בינכם," היא אומרת, והמורה מחלקת לכם את הדפים.
בדף, אתה מבחין שכתוב:
[/CENTER][/QUOTE]
אני מסמם בV את המגמה אומנויות לחימה דיי במהירות. בקשר לשאר אני לא ממש רציתי אף אחד מהם. הבנתי שסייף יהיה לי מועיל לקרבות עם נשקים אז סימנתי גם אותו בV. אחרי אנדנדינו קצר, אני סימנתי גם את האנימציה בV.
-
[B][COLOR="Red"][SIZE="5"]למשתמשים ששלחו לי טופס הרשמה בה''פ-
התקבלתם! ^^ אתם תתחילו מיד כשהיום השני יתחיל.
(בערך מחר)[/SIZE][/COLOR][/B]
" ה-הא?... על מה אתה מדבר? ערפדחתו--" אומרת שוקו ולפתע קופאת ומסתכלת על ראשה.
"א-אה! ז-זה?" היא אומרת בגמגום, ומאוד לחוצה. "ז..ה.. זה.. טוב, זה... אמ.. זה תחפושת! זה לא אמיתי, חחח. " היא אומרת ומנסה להסתיר. " אוי אני שקרנית גרועה T^T" היא אומרת בצער.
" אני אסביר לך אח''כ, אבל בבקשה אל תספר >< " היא אומרת, ושמה את הכובע של הקפוצ'ון החמוד שהיא לבשה, וניסתה להסתיר את הזנב בתוך בגדיה.
" אממ.. אוקיי ^^ " אומרת לך שוקו, בנוגע ליום חופש. " א-אבל, אתה בטוח שזה בסדר? כלומר, אני לא חושבת שהמנהל ירשה לנו להבריז מלימודים, ז-זה פגיעה במצב הלימודי שלנו!" אומרת שוקו. (חנונית בסתר XDD)
" ו..ומה רצית לספר לי? 3:" היא אומרת לך בהתעניינות.
לפתע, נשמע הצלצול המודיע על סיום הלימודים.
" כולם לבוא הנה! לפה, תלמידים!!" צועק סגן-המנהל בכניסת הבית ספר, ומחלק דפים לתלמידים.
[B]Itachi, קיריה-[/B]
"נכון," היא אומרת לך, ועוזרת לך לקום. " אמממ.. " אומרת אקימי, ומסתכלת בשעון שלה.
" אני חייבת ללכת!" היא אומרת לך, ונעלמת כלא הייתה.
אתה הולך מהמקום, ולפתע נשמע הצלצול המודיע על סיום הלימודים.
" כולם לבוא הנה! לפה, תלמידים!!" צועק סגן-המנהל בכניסת הבית ספר, ומחלק דפים לתלמידים.
[B]~Donphan~, אלון-[/B]
אתה מצייר קרפדה, ויוצא מהכיתה; אתה יכול לשמוע את הצרחות של התלמידים והמורה נלחצים.
אתה הולך לכיוון המסדרון, ולפתע נשמע לו הצלצול המודיע על סיום הלימודים.
[B]ttrrtte, שלי-[/B]
אוף! למה לא כאפה? ;-; טוב נו, שיהיה XDD
--
אף אחד לא נמצא במסדרון; וגם את לא מצליחה להשתחרר מאחיזתו.
את משתנה לצורת החצוי שלך, ומתחילה להצליף לו בזנב, לא נראה שזה מזיז לו, אבל הוא מבין
שאת רוצה ללכת, ועוזב אותך, ושם ידים בכיסים.
" הממ. זה לא כאב," הוא אומר באדישות (ראי תמונה מגניבה 1: [url]http://www.up2me.co.il/images/98041579.jpg[/url]) ופצע אדום מופיע על פניו, מהצלפות הזנב.
את בורחת משם במהירות, ולפתע נשמע הצלצול המודיע על סיום הלימודים.
[B]מאסטר ליאון, אייס-[/B]
לא, הוא נראה בכלל אחרת ^^'' הוא לקוח מאיזה שהיא אנימה, אז הוא לא מועתק ממה שהמצאת.
ותקבל דב''ש כשתמצא אחד.
--
היצור מתקרב לעוגיות בלי פחד, ואוכל כל עוגיה בביס אחד, ומבטו לא משתנה; הוא נשאר
עם אותו מבט של עיינים אדומות ופה חמוד וקטן. לפתע, הוא מוזיז את אוזניו וחש במשהו-
ונעלם כלא היה.
[B]Amitlv, מיקואו-[/B]
''בסדר גמור!" אומר לך לן בחיוך. "אז סוכם, קודם נלך לבקר את רין ולראות מה שלומה, ואז נלך להיבחן להצגה. '' סיכם לן את דברייך, ''רין בכיתה B, '' אמר לן תוך כדי הליכה, נעמדתם מול דלת הכיתה ופתחתם אותם. חיפשת את רין במבטך, ולפתע ראית ילדה שדומה מאוד ללן, בעלת אותו צבע שער ועיינים כחולות; זיהית אותה כרין. היא הייתה בפינת השולחן מדברת עם ילדה בעלת שיער לבן, שניכם ניגשים אל רין ואומרים לה ''שלום רין'', רין מביטה עלייך ועל לן ומבקשת מהילדה לחכות שנייה, אתה מבין כי היא חברתה של רין. ''מה קרה? למה באתם?'' שאלה רין בחיוך נחמד.
[B]Chopper, ג'ק-[/B]
" אני --" אומרת איקו, אך לא מספיקה לסיים את המשפט; ונשמע הצלצול המודיע על סיום יום הלימודים.
[B]!!♕Sniper♕!!, גאארה-[/B]
אתה מגיע לחלון, ובא להיכנס לכיתה; אך מבין שאין צורך בכך מכיוון שאז נשמע הצלצול המודיע על
סיום יום הלימודים.
לסמם V זה טוב XDD
----
אתה מסמן את המקצועות, ומגיש למורה את הדף, שבוחנת אותו בדקדוק, ומהנהנת.
" וואו, הלוואי שהשיעור הזה יגמר!" אומרת לך ילדה שיושבת לידך.
מיד אחר כך, נשמע הצלצול המודיע על סיום יום הלימודים.
-
[QUOTE=May Chan;1307634][B][COLOR="Red"][SIZE="5"]למשתמשים ששלחו לי טופס
לסמם V זה טוב XDD
----
אתה מסמן את המקצועות, ומגיש למורה את הדף, שבוחנת אותו בדקדוק, ומהנהנת.
" וואו, הלוואי שהשיעור הזה יגמר!" אומרת לך ילדה שיושבת לידך.
מיד אחר כך, נשמע הצלצול המודיע על סיום יום הלימודים.
" כולם לבוא הנה! לפה, תלמידים!!" צועק סגן-המנהל בכניסת הבית ספר, ומחלק דפים לתלמידים.[/QUOTE]
" ומצביעה על נער שהיה נמצא בספה שלידך."
"אומרת לך ילדה שיושבת לידך."
תתאמי עם עצמך גרסאות XD
~~~~~~~~~~~~~~~
אני ניגש לקחת את הדף ולא קורא אותו עד שאני מגיע לתחנת אוטובוס.
-
[B]ttrrtte, שלי-[/B]
אוף! למה לא כאפה? ;-; טוב נו, שיהיה XDD
--
אף אחד לא נמצא במסדרון; וגם את לא מצליחה להשתחרר מאחיזתו.
את משתנה לצורת החצוי שלך, ומתחילה להצליף לו בזנב, לא נראה שזה מזיז לו, אבל הוא מבין
שאת רוצה ללכת, ועוזב אותך, ושם ידים בכיסים.
" הממ. זה לא כאב," הוא אומר באדישות (ראי תמונה מגניבה 1: [url]http://www.up2me.co.il/images/98041579.jpg[/url]) ופצע אדום מופיע על פניו, מהצלפות הזנב.
את בורחת משם במהירות, ולפתע נשמע הצלצול המודיע על סיום הלימודים.
אני אחזור במהירות לצורת האדם שלי מצורת החצויה שלי ואומר לאוסאי בהלם ''אבל לי כן!'', ''אני לא מאמינה אני לא מאמינה שהוא עשה את זה'' אמלמל לעצמי, תוך כדי התרחקות מאוסאי במהירות, ארגיש שדמעות זולגות מעייני, אתקרה אל סגן מנהל בית הספר ואקח את הדף במהירות מן ידיו של סגן מנהל בית הספר ואקרא אותו בטשטוש תוך כדי החתמתו בדמעותיי.
לאחר שאקרא את הדף עד סופו בתנאי שדמעותיי לא יטשטשו וימרחו את הדיו אדחוף אותו לתיק שלי וארוץ כאשר הדמעות עדיין זולגות מעייני אל מחוץ לבית הספר אל ביתי.
אשכב על המיטה ואבכה בשקט
-
[QUOTE=May Chan;1307634][B][COLOR="Red"][SIZE="5"]למשתמשים ששלחו לי טופס הרשמה בה''פ-
התקבלתם! ^^ אתם תתחילו מיד כשהיום השני יתחיל.
(בערך מחר)[/SIZE][/COLOR][/B]
" ה-הא?... על מה אתה מדבר? ערפדחתו--" אומרת שוקו ולפתע קופאת ומסתכלת על ראשה.
"א-אה! ז-זה?" היא אומרת בגמגום, ומאוד לחוצה. "ז..ה.. זה.. טוב, זה... אמ.. זה תחפושת! זה לא אמיתי, חחח. " היא אומרת ומנסה להסתיר. " אוי אני שקרנית גרועה T^T" היא אומרת בצער.
" אני אסביר לך אח''כ, אבל בבקשה אל תספר >< " היא אומרת, ושמה את הכובע של הקפוצ'ון החמוד שהיא לבשה, וניסתה להסתיר את הזנב בתוך בגדיה.
" אממ.. אוקיי ^^ " אומרת לך שוקו, בנוגע ליום חופש. " א-אבל, אתה בטוח שזה בסדר? כלומר, אני לא חושבת שהמנהל ירשה לנו להבריז מלימודים, ז-זה פגיעה במצב הלימודי שלנו!" אומרת שוקו. (חנונית בסתר XDD)
" ו..ומה רצית לספר לי? 3:" היא אומרת לך בהתעניינות.
[/QUOTE]
"את תגלי עוד מעט" אני אומר לחנונית בסתר. "בואי נלך לראות מה זה." אני אומר לה והולך לכניסת ביה"ס.
~~~~~~~~~
עריכה: מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון!
-
אני מהאייפון*
אחטוף דף וארוץ במהירות אל עבר הבית שלי, שם אקרא מה כתוב
-
" אני --" אומרת איקו, אך לא מספיקה לסיים את המשפט; ונשמע הצלצול המודיע על סיום יום הלימודים.
''אממ אוקיי..?'' אקח שני דפים ואביא אחד לאיקו, אסתכל עליהם