היי חזרתי מה קורה?
Printable View
היי חזרתי מה קורה?
אני חולה על voca people! ההופעה הייתה גדולה! כל מי שאמר שהוא גר במודיעין, אני גר שם.
מי גר במודיעין? אחד מהזמרים בסוף צעק we love you modi'in! ונתתי כיף לכל אחד מהם שעבר ליד הכיסא שלי בסוף ההופעה, ובת דודה שלי עלתה לבמה לאיזה קטע ארוך שכל הבנים שם כאיול שרו לה שירי אהבה וזה היה מגניב בטירוף!!!!!!
[QUOTE=PizzaBlaster;1261612]אני חולה על voca people! ההופעה הייתה גדולה! כל מי שאמר שהוא גר במודיעין, אני גר שם.
מי גר במודיעין? אחד מהזמרים בסוף צעק we love you modi'in! ונתתי כיף לכל אחד מהם שעבר ליד הכיסא שלי בסוף ההופעה, ובת דודה שלי עלתה לבמה לאיזה קטע ארוך שכל הבנים שם כאיול שרו לה שירי אהבה וזה היה מגניב בטירוף!!!!!![/QUOTE]
האא??:doubt:
[QUOTE=PizzaBlaster;1261612]אני חולה על voca people! ההופעה הייתה גדולה! כל מי שאמר שהוא גר במודיעין, אני גר שם.
מי גר במודיעין? אחד מהזמרים בסוף צעק we love you modi'in! ונתתי כיף לכל אחד מהם שעבר ליד הכיסא שלי בסוף ההופעה, ובת דודה שלי עלתה לבמה לאיזה קטע ארוך שכל הבנים שם כאיול שרו לה שירי אהבה וזה היה מגניב בטירוף!!!!!![/QUOTE]
אתה גר במודיעין? תשבע! גמאני גר במודיעין!
אנשים, טיפונת זהירות ברשת...
אל תעיזו בחיים להודיע את הדברים האלו בצורה הזאת בפורומים גדולים יותר, וגם כאן זאת בעייה, לכו תדעו מי קורא את זה.
אם בא לכם לדבר על זה, דברו מקסימום בפרטי.
אוי אני כל כך גאה בעצמי
[quote=ita;1261616]+1000 פלופי ימלך לא הייתי אומר את זה יותר טוב
כי תסתכל על הדיון ''למה אשכנזי זאת קללה?'' או איך שלא רשמו את זה ותבין למה
אני לא אגיד שמות של משתמשים, אם כי הם בטח יודעים שאני מדבר עליהם, המשתמשים הבעיתיים בדיון שציינתי אלו משתמשים מהסוג שיתחיל לקלל ערבים.
ראיתי מספיק דיונים שנגררו לקללות, ויש לי מספיק וותק בשביל לדעת שזה מה שיקרה
בקיצור, יש 3 פתרונות:
-להמשיך ככה ולהגיע לשלב הקללות
-לחזור למקור הדיון
-לנעול כבר עכשיו לפני הקללות
או לפחות ככה אני רואה זאת
[b]ודרך אגב כל מי ששונא ערבים הוא טמבל, טרוריסטים ערבים מותר לשנוא D= (ויש גם טרוריסטים יהודים בעולם אז גזענים שתקו Xd[/b])[/quote]
לא הייתי בפורום זמן מה מישהוא יכול לרשום מה קרה בפורום בחודש באחרון
הלכתי
הפכנו לכללי ואני לא בטוח מתי נעלמת.. אז לא אוסיף..
כרגע העולם מתחלק לשני חלקים
אלה שרואים את הקלאסיקו.
ואלה שמשתתפים בו.
הייתי ביום רביעי בירושלים אחד המצחיקים נכון??
[quote=ITA;1261619]הלכתי
הפכנו לכללי ואני לא בטוח מתי נעלמת.. אז לא אוסיף..[/quote]
למה פרשתה מניהול ועל אילו בחירות דיברו במשוב?
פרשתי מניהול כי הפסקתי להנות מלהיות ראשי, ואם לא הייתי נהנה כאן מלכתחילה לא הייתי בא לכאן O.o
בוקר..
בוקר טוב מאוד !
אחרי אתמול שנגמר ב3-1 , השבוע נפתח כמו שצריך !
היי יש פה מישהו?
סלאם עליכום.