-
[QUOTE=ttrrtte;1271564]דרייק-אני יודעת מה זה..
''החוקים פשוטים מאוד, קרב של שניים על שניים בלי החלפות אלה עם כן הפוקימון התעלף'', סנורנאט משתמש בצוות כפול אשר מבלבל את ג'יאודוד, ואז משתמש בקרן קרח וגיאודוד נפגע מכל הכיוונים, ג'אודוד פצוע אך לא נכנע ''זריקת אבנים לכל הכיוונים!'' זריקת האבנים של ג'יאודוד פוגעל ב''כל'' הסנוראנטים וגם באמיתי אשר עף לאחור
תומאס-דירלינג שוב משתמשת בעלי תער אך הפעם ג'אודוד אשר בטוח מידי בעצמו אינו שם לב ונפגע ישירות מן כל לאחד ואחד עלי התער ומתעלף, ''חכה..חכה..'' אומרמ נהיג המכון ומוציא פוקימון אחר, ''אוניקס..'' אתה מגמגם למראה הפוקימון הענקי העומד מולך מוכן לתקוף
מרקוס-''אני אהיה בסדר,הם במילא יחזרו אני לא שייכת לאף אחד שחרר אותי כי..'' אך היא לא גומרת את המשפט מפני שהיא נשאבת בחזרה לפוקדור, אתה לוקח את הפוקדור של קריקטוט ומאיה חוזרת לפוקדור, לפתע אתה רואה שלט מחוץ ללמרכז הפוקימונים ''תחרות פוקימון צד שמאל, מכון צד ימין''[/QUOTE]
*אני אקבל פוקימון התפתחות ראשונה
"מצטער צאי! עכשו רוצה תחרות פוקימון או מכון? אז איך מרגיש פוקימון הלוואי שאני הייתי פוקימון תגידי יש סיכוי שפעם זה יהיה הפוך זאת אומרת את תהיי המאמנת ואני הפוקימון מה זה להיות בפוקדור?" אומר בסקרנות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271570]
דרייק-סנוראנט מנסה למקד את אנרגיית קרן הקרח שלו ביד אך כמו מה שיוצא הוא שידו קופאת! הוא משחרר את ידו מיד ומשתמש בקרן קרח רגילה על ג'יאודוד אשר מתעלף במקום, ''יפה אך לא יותר מזה'' אומר מנהיג המכון ומוציא אוניקס אימתני ''אוניקס חפירה'' הוא אומר ואוניקס נכנס אל מתחת לפני האדמה[/QUOTE]
"תשתמש בזירת קרח!" אני צועק לו. "תשתמש בצוות כפול ואז באבקת שלג ותקפיא אותה עם קרן קרח!" אני צועק
-
תומאס-''דירלינג דיר'' אומרת דירלינג בשמחה וקופצת בדיוק בשנייה שאוניקס יוצא, אך יש ''תופעת לוואי'' לכך היא נוחתת על ראשו של אוניקס! היא משתמשת בשילוב עלי התער-עלים קסומים אשר פוגעים בראשו של אוניקס אשר מתפתל מכאב, דירלינג נופלת מראשו של אוניקס בגלל התפלותיו אך נופלת מאולפת, ''מי הבא?'' שואל מנהיג המכון
מרקוס-נראה עם מישהו לא יפתח לפנייך עמ' 20..
__________-
''תשחרר אותי...'' היא אומרת בשינים שחוקות,''אתה לא רוצה להיות פוקימון פוקימונים פראיים מאתגרים אותך כל רגע, ולהיות בפוקדור זה די נחמד... אתה בשדה פתוח ויכול לרוץ ולנוח חופשי והשמש תמיד במרומים'', ''אני אוהבת תחרויות'' היא אומרת ומסיימת את דבריה
דרייק-לפני שסנוראנט מספיק לעשות משהו אוניקס יוצא מן האדמה ונחבל קשות מן החפירה ולכן נופל מאולף, ''מי הבא?'' שואל מנהיג המכון אך לפני שאתה מספיק להגיב שרלין, בצורת איווי מתקדמת לזירה ומשתמשת בכדור צל אימתני ואחריו בכחמש-שש שריטות רצופות, נראה עשןהאך כאשר הוא מתפזר שרלין שוב לצדך ואוניקס שוכב מעולף, מנהיג המכון מסתכל בפה פעור ואומר ''חתיכת איווי...'' ומגיש לך את תג המכון, תג חסר צורה בצבע אפור-חום
-
[QUOTE=ttrrtte;1271574]תומאס-''דירלינג דיר'' אומרת דירלינג בשמחה וקופצת בדיוק בשנייה שאוניקס יוצא, אך יש ''תופעת לוואי'' לכך היא נוחתת על ראשו של אוניקס! היא משתמשת בשילוב עלי התער-עלים קסומים אשר פוגעים בראשו של אוניקס אשר מתפתל מכאב, דירלינג נופלת מראשו של אוניקס בגלל התפלותיו אך נופלת מאולפת, ''מי הבא?'' שואל מנהיג המכון[/QUOTE]
"צא איווי אל תיבהל שחרר כדור צל" אני אומר ברצינות
-
תומאס-הקרב הראשון של איווי עם אני לא טועה, בהצלחהxd
_________
איווי יוצא וומשתמש בכדור צל על אוניקס אשר מועד לאחור, בלי הוראותייך איווי משתמש בעוד כדור צל ואוניק סאינו מצליח לקום, ואז איווי משתמש בשריטה על עינו של אוניקס אשר נופל מעולף, ''אח...'' אומר מנהיג המגון למראה עינו של אוניקס, ''שום דבר שהאחות ג'וי לא ותכל לטפל'' הוא מחזיר את אוניקס ומגיש לך את תג המגון, תג אפור-חום חסר צורה ואומר ''קרב טוב אבל כדאי שתחנך את האיווי הזה שלך להקשיב לך...''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271574]
דרייק-לפני שסנוראנט מספיק לעשות משהו אוניקס יוצא מן האדמה ונחבל קשות מן החפירה ולכן נופל מאולף, ''מי הבא?'' שואל מנהיג המכון אך לפני שאתה מספיק להגיב שרלין, בצורת איווי מתקדמת לזירה ומשתמשת בכדור צל אימתני ואחריו בכחמש-שש שריטות רצופות, נראה עשןהאך כאשר הוא מתפזר שרלין שוב לצדך ואוניקס שוכב מעולף, מנהיג המכון מסתכל בפה פעור ואומר ''חתיכת איווי...'' ומגיש לך את תג המכון, תג חסר צורה בצבע אפור-חום[/QUOTE]
"וואו שרלין, זה היה אדיר!" אני קורא ברגע שאנחנו יוצאים מהמכון. "תגידי, לאיפה אנחנו צריכים להביא את הפיצ'ו עם האוזן המחודדת שתפסת במלכודת? אמרת שאנחנו מוכרים אותו..." אני אומר לה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271579]תומאס-הקרב הראשון של איווי עם אני לא טועה, בהצלחהxd
_________
איווי יוצא וומשתמש בכדור צל על אוניקס אשר מועד לאחור, בלי הוראותייך איווי משתמש בעוד כדור צל ואוניק סאינו מצליח לקום, ואז איווי משתמש בשריטה על עינו של אוניקס אשר נופל מעולף, ''אח...'' אומר מנהיג המגון למראה עינו של אוניקס, ''שום דבר שהאחות ג'וי לא ותכל לטפל'' הוא מחזיר את אוניקס ומגיש לך את תג המכון, תג אפור-חום חסר צורה ואומר ''קרב טוב אבל כדאי שתחנך את האיווי הזה שלך להקשיב לך...''[/QUOTE]
"הוא די קטן אפשר לדאוג לזה" אני יוצא
"איווי קרב מצוין צאי זואי"
-
דרייק-''שאתה פוקימון וחי ביער כמה שבועות אתה חייב ללמוד להסתדר בכוחות עצמך'' היא אומרת ואז אומרת שוב ''בוא'' היא מובילה אותך לסימטה די אפלה, ''עכשיו אנחנו אמורים להביא אותו למען האמת'', ''האיש יגיע עוד מעט אני לאאדבר הוא איש מפוקפק, איווי מדבר- הוא לא יעמוד בפיתוי''' היא אומרת כאשר הבעת חילחול על פניה, ''פשוט תמסור לו ששרלין לא יכלה להגיע, שמתי את הפיצ'ו אצלך בתיק, אתה פותח את התיק ובאמת מגלה כלוב קטן ובוא פיצ'ו ישן, לא עובר זמן רב ומגיע מסוק לסמטה, איש גבוהה בחליפת עסקים כהה,קירח ובעל עיינים אפורות חודרות אומר ''הבאת את הסחורה?''
תומאס-''אל תקרא לי זואי..'' אומרת לילך ברגע שהיא יוצאת מן הפוקדור בץקיפות כאשר היא עדיין בצורת פוניטה, ותעשה לי טובה ותשבור כבר את הפוקדור הזה בכדי שאהיה משוחררת...'', היא מסיימת את דבריה במהירות
-
[QUOTE=ttrrtte;1271574]תומאס-''דירלינג דיר'' אומרת דירלינג בשמחה וקופצת בדיוק בשנייה שאוניקס יוצא, אך יש ''תופעת לוואי'' לכך היא נוחתת על ראשו של אוניקס! היא משתמשת בשילוב עלי התער-עלים קסומים אשר פוגעים בראשו של אוניקס אשר מתפתל מכאב, דירלינג נופלת מראשו של אוניקס בגלל התפלותיו אך נופלת מאולפת, ''מי הבא?'' שואל מנהיג המכון
מרקוס-נראה עם מישהו לא יפתח לפנייך עמ' 20..
__________-
''תשחרר אותי...'' היא אומרת בשינים שחוקות,''אתה לא רוצה להיות פוקימון פוקימונים פראיים מאתגרים אותך כל רגע, ולהיות בפוקדור זה די נחמד... אתה בשדה פתוח ויכול לרוץ ולנוח חופשי והשמש תמיד במרומים'', ''אני אוהבת תחרויות'' היא אומרת ומסיימת את דבריה
דרייק-לפני שסנוראנט מספיק לעשות משהו אוניקס יוצא מן האדמה ונחבל קשות מן החפירה ולכן נופל מאולף, ''מי הבא?'' שואל מנהיג המכון אך לפני שאתה מספיק להגיב שרלין, בצורת איווי מתקדמת לזירה ומשתמשת בכדור צל אימתני ואחריו בכחמש-שש שריטות רצופות, נראה עשןהאך כאשר הוא מתפזר שרלין שוב לצדך ואוניקס שוכב מעולף, מנהיג המכון מסתכל בפה פעור ואומר ''חתיכת איווי...'' ומגיש לך את תג המכון, תג חסר צורה בצבע אפור-חום[/QUOTE]
*אני פתחתי
"בסדר בוא נלך לתחרויות אבל צריך לחשוב על מתקפות לתחרויות לפני נחשוב אחר כך בוא נלך" אומר בשמחה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271583]תומאס-''אל תקרא לי זואי..'' אומרת לילך ברגע שהיא יוצאת מן הפוקדור בץקיפות כאשר היא עדיין בצורת פוניטה, ותעשה לי טובה ותשבור כבר את הפוקדור הזה בכדי שאהיה משוחררת...'', היא מסיימת את דבריה במהירות[/QUOTE]
"לא נראה לי לא יהיה לי פוקימון במקומך אני צריך פוקימון אחר בשביל זה" אני אומר בכעס
-
[QUOTE=ttrrtte;1271583]דרייק-''שאתה פוקימון וחי ביער כמה שבועות אתה חייב ללמוד להסתדר בכוחות עצמך'' היא אומרת ואז אומרת שוב ''בוא'' היא מובילה אותך לסימטה די אפלה, ''עכשיו אנחנו אמורים להביא אותו למען האמת'', ''האיש יגיע עוד מעט אני לאאדבר הוא איש מפוקפק, איווי מדבר- הוא לא יעמוד בפיתוי''' היא אומרת כאשר הבעת חילחול על פניה, ''פשוט תמסור לו ששרלין לא יכלה להגיע, שמתי את הפיצ'ו אצלך בתיק, אתה פותח את התיק ובאמת מגלה כלוב קטן ובוא פיצ'ו ישן, לא עובר זמן רב ומגיע מסוק לסמטה, איש גבוהה בחליפת עסקים כהה,קירח ובעל עיינים אפורות חודרות אומר ''הבאת את הסחורה?''
[/QUOTE]
"שרלין לא יכלה להגיע, אז היא שלחה אותי" אני אומר ומוציא את הכלוב עם הפיצ'ו מהכלוב. אני מחזיק אותו רחוק מהישג ידו של האיש ומושיט את ידי השנייה קדימה, כהוראה אילמת להביא לי את הכסף.
-
מרקוס- קיבלת אותו עידכנתי לך אותו בדף הרשומים
אתה הולך לזירת אימונים מיוחדת שנמצאת מאחוריי מרכז הפוקימונים, מאיה מתיישבת בצד ואומרת ''נו תתאמן...'' (היא נראת לדעתך ממש חמודה כדירלינג ורודה כאדר רגליה מקופפלות תחת גופה, חמודה בקטע של תהיה מעולה לתחרויות סרט), אתה שם לב שמאיה שמה עין על הפוקדור שלה
תומאס-''למה אתה מתכוון בזה? אתה לא הולך לשחרר אותי?''
שואלת אותך לילך בתמיהה
דרייק-''על פי גישתך אתה הטירון של שרלין, מתלמד אצלה אה?'' הוא אומר וממשיך ''כל חבר של שרלין הוא חבר שלי'' הוא מושיט לך מזוודה קטנה שחורה אתה פותח אותה ומתפלא על כמה כסף אפשר שיהיה לך ואתה מביא לאיש את הפיצ'ו, האיש עולה למסוק וטס משם ''עבודה טובה'' אומרת שרלין מהצד, הכנס את הכסף לתיק ובוא נלך, ''תסתכל!'' היא צועקת לפתע ומקפיצה אותך, אתה רואה שלט םרסום לתחרות פוקימון
-
[QUOTE=ttrrtte;1271589]
דרייק-''על פי גישתך אתה הטירון של שרלין, מתלמד אצלה אה?'' הוא אומר וממשיך ''כל חבר של שרלין הוא חבר שלי'' הוא מושיט לך מזוודה קטנה שחורה אתה פותח אותה ומתפלא על כמה כסף אפשר שיהיה לך ואתה מביא לאיש את הפיצ'ו, האיש עולה למסוק וטס משם ''עבודה טובה'' אומרת שרלין מהצד, הכנס את הכסף לתיק ובוא נלך, ''תסתכל!'' היא צועקת לפתע ומקפיצה אותך, אתה רואה שלט םרסום לתחרות פוקימון[/QUOTE]
"מה זה תחרויות פוקימון?" אני שואל אותה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271589]
שואלת אותך לילך בתמיהה
[/QUOTE]
"לא אני לא משני סיבות א.הצלתי אותך ולא ענית לי ב.אני רוצה פוקימון אחר כדי לשחרר אותך"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271589]מרקוס- קיבלת אותו עידכנתי לך אותו בדף הרשומים
אתה הולך לזירת אימונים מיוחדת שנמצאת מאחוריי מרכז הפוקימונים, מאיה מתיישבת בצד ואומרת ''נו תתאמן...'' (היא נראת לדעתך ממש חמודה כדירלינג ורודה כאדר רגליה מקופפלות תחת גופה, חמודה בקטע של תהיה מעולה לתחרויות סרט), אתה שם לב שמאיה שמה עין על הפוקדור שלה
שואלת אותך לילך בתמיהה
דרייק-''על פי גישתך אתה הטירון של שרלין, מתלמד אצלה אה?'' הוא אומר וממשיך ''כל חבר של שרלין הוא חבר שלי'' הוא מושיט לך מזוודה קטנה שחורה אתה פותח אותה ומתפלא על כמה כסף אפשר שיהיה לך ואתה מביא לאיש את הפיצ'ו, האיש עולה למסוק וטס משם ''עבודה טובה'' אומרת שרלין מהצד, הכנס את הכסף לתיק ובוא נלך, ''תסתכל!'' היא צועקת לפתע ומקפיצה אותך, אתה רואה שלט םרסום לתחרות פוקימון[/QUOTE]
"יש לי רעיון האחות ג'וי האחות ג'וי! את יודעת איפה אפשר למצוא את הדברים האלה ששמים על הפוקדור ואז כשפותחים את הפוקדור יש איזו מין משהו חמוד כמו לבבות? ודירלינג יש לי רעיון למתקפה חדשה" אומר כשאני מסדיר את הנשימה.