דיג'ימון לוחמי הנתונים
Printable View
דיג'ימון לוחמי הנתונים
יש שניים,תביא קישור לאקטואלי
בחתימה עידכנתי אותה
אוקיי,הלכתי לקרוא
מה קורה?
מאי, אם תראי את זה תזכרי שאת צריכה לשנות דברים אצל חלק מהדפים של הדב"שים.
מחר אני אראה את שני הפרקים של זקסל ועוד כמה פרקים של סייברס
[QUOTE=HyperNoob;1279461]מה קורה?
מאי, אם תראי את זה תזכרי שאת צריכה לשנות דברים אצל חלק מהדפים של הדב"שים.[/QUOTE]
הכול
סבבה
בשיעור כתיבה יוצרת נתנו לנו משימה ליצור דמות טובה ודמות רעה: עשיתי את הדמות הטובה מאשינאקס, או בשמה הארצי, סקוט גרין. הדמות הרעה עשיתי סיר דספאיר בלי היכולת של מ"א, ואת החבר של מאשינאקס עשיתי אקוואקוס, או בשמו הארצי, סת' קינגלר XDDDDD
[QUOTE=Ash Is A Nub;1279464]הכול
סבבה
בשיעור כתיבה יוצרת נתנו לנו משימה ליצור דמות טובה ודמות רעה: עשיתי את הדמות הטובה מאשינאקס, או בשמה הארצי, סקוט גרין. הדמות הרעה עשיתי סיר דספאיר בלי היכולת של מ"א, ואת החבר של מאשינאקס עשיתי אקוואקוס, או בשמו הארצי, סת' קינגלר XDDDDD[/QUOTE]
הרב שלנו יודע לספר סיפורים באופן מדהים. הוא סיפר לנו היום סיפור מומצא (ולא שמים לב שהסיפורים מומצאים עד שמגיעים הפרטים הקטנים שהם לא הגיוניים שהוא מוסיף כדי להגיע לרעיון שהוא רוצה) שהיה אחד המדהימים, ממש סרט השנה הבא אם יהיה מישהו שיפיק את זה.
היי..
איתי,אתה עוד חייב לי דואל אתה זוכר?
כאוס דרגון Vs ווינד אפ
אם אתה רוצה תגיד לי ב-DN
אני אבדוק אם פועל אצלי נורמאלי
טוב, התחלתי לכתוב את הדיון הפילוזופי לפורום חת"ם שאלו שיש להם גישה לפורום מנהלים ראו שבכוונתי לפתוח (אם כי איש זולתי לא יודע במה יעסוק הדיון הפילוזופי). ייתכן וחלקכם יקבלו ממני שאלון קצר בה"פ בנוגע לדיון הזה, וייתכן ודעתכם תופיע שם. אלו שאני ארצה לשלוח להם את השאלון כבר יגלו את כל המידע.
בהצלחה אביזי.
עוד יומיים ושבוע יומולדת D: !13
מזל טוב