-
[QUOTE=r03e;1288086]"שדה יולי הקדום? מה זה המקום הזה?" אשאל בסקרנות "ואיך הגענו לכאן בכלל" אפנה אל אמילי בסקרנות ואחזור שוב על השאלה הקודמת "מה המקום הזה אמילי? יש משהו שאת יודעת ולא מספרת לי?" אשאל בכונה לגלות יותר על אמילי[/QUOTE]
אמילי מסבירה שטליה מצאה דרך לךעבור בזמן ואתה רואה סוויפר ענק.
[QUOTE=YoDude;1288082]שם משתמש- YODUDE
שם במשחק- ניסים
אופי- בעל פתיל קצר (מתעצבן בקלות), אלב חברותי ועם חוש הומור. חכם ואוהב להלחם עם סכינים באותה מידה שהוא אוהב להלחם עם פוקימונים.
מראה-[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/82.png[/IMG]
רקע- ניסים נולד למשפחה מרוקאית ענייה, גלמודה וערירית בעלת 17 ילדים. הוא היה האחד לפני האחרון וכל אחיו הגדולים הרביצו לו. רק אחיו הקטן לא הרביץ לו מכיוון שניסים היה מרביץ לאחיו הקטן. ניסים יום אחד הלך ברחוב ולפתע ראה ילד שזורק מקל על ג'ינקס. ניסים רץ כדי להציל את הג'ינקס ודקר עם סכין את הילד. הילד מת, וג'ינקס התקדמה לעברו ונתנה לו נשיקה גדולה על הפופיק. ניסים חייך וידע שהג'ינקס הזאת שלו לנצח.
הערות- אני מקווה שאני אתפוס גם את ספוינק ויימסק.[/QUOTE]
רשום תגיב להתחלה
-
[QUOTE=Diamondes;1288153]אמילי מסבירה שטליה מצאה דרך לךעבור בזמן ואתה רואה סוויפר ענק.
[/QUOTE]
"אוקי אז איך אנחנו חוזרים" אומר תוך כדי שאביט בסוויפר הענק בפחד וחשש שיתקוף ולאחר זמן מה אסתכל סביבי לראות איפה אני
-
[QUOTE=r03e;1288164]"אוקי אז איך אנחנו חוזרים" אומר תוך כדי שאביט בסוויפר הענק בפחד וחשש שיתקוף ולאחר זמן מה אסתכל סביבי לראות איפה אני[/QUOTE]
סוויפר תוקף אתכם ואמילי אומרת שצריך לחכות ולראות הסוויפר כמעט טורף אתכם ואז מופיע מולך גרצ'ומפ חזק גדול וכועס ולידו הונצ'קרוו ולידם דרגונייר (כולם התפתחו) וסניאבי וויקטיני החליטו להישאר איתך בלי פוקדור אבל אתה תופס את סנאיבי שמתפתחת לסרביין.
-
[QUOTE=Diamondes;1288165]סוויפר תוקף אתכם ואמילי אומרת שצריך לחכות ולראות הסוויפר כמעט טורף אתכם ואז מופיע מולך גרצ'ומפ חזק גדול וכועס ולידו הונצ'קרוו ולידם דרגונייר (כולם התפתחו) וסניאבי וויקטיני החליטו להישאר איתך בלי פוקדור אבל אתה תופס את סנאיבי שמתפתחת.(איך קוראים לצורה המפותחת של סניאיבי?).[/QUOTE]
לא יודע תבדוק ב serbii
--------------
"הונצ'קרו כנף מתכת גרצ'ומפ מטאור דרקון דרגונאיר בועות וההתפתחות של סנייבי כדור אנרגיה" אדריך במהירות את הפוקימונים שלי "קדימה תביסו אתו" אומר להם בעידד ובביטחון
-
[QUOTE=r03e;1288170]לא יודע תבדוק ב serbii
--------------
"הונצ'קרו כנף מתכת גרצ'ומפ מטאור דרקון דרגונאיר בועות וההתפתחות של סנייבי כדור אנרגיה" אדריך במהירות את הפוקימונים שלי "קדימה תביסו אתו" אומר להם בעידד ובביטחון[/QUOTE]
*קוראים להתפתחות סרביין המתקפות יתעדכנו בקרוב
כולם פוגעים בסוויפר שמובס ואז אתם מגיעים לקולוסאום עתיק שבו נמצאת טליה.
-
[QUOTE=Diamondes;1288172]*קוראים להתפתחות סרביין המתקפות יתעדכנו בקרוב
כולם פוגעים בסוויפר שמובס ואז אתם מגיעים לקולוסאום עתיק שבו נמצאת טליה.[/QUOTE]
אארוב בצללים ואגיד לאמילי לעשות זאת גם "אני רוצה לראות מה הם מתכננים" אסביר לה בשקט ואציץ לעבר טליה ג'י
-
[QUOTE=r03e;1288226]אארוב בצללים ואגיד לאמילי לעשות זאת גם "אני רוצה לראות מה הם מתכננים" אסביר לה בשקט ואציץ לעבר טליה ג'י[/QUOTE]
טליה מוציאה פוקדור עינק ומוציאה ממנו אלאקזם ענק שיורה בלבול אליך
-
[QUOTE=Diamondes;1288077]עלי התער פוגעים בטליה והיא הופכת מאלקאטליוסל למפלצת עד שהיא סוג של מתפוצצת בזוהר ואת איכשהו חוזרת לאיפה שהיית יחד עם צ'יקוריטה שנופלת לאגם ומתוך האגם יוצאת בייליף גדולה וחזקה ואת תופסת איווי.(איפה היית?).
~פורשת~
תמחק אותי מהרשומים
-
אתם קמים יום אחד בבוקר שימשי ויפה. אתם מעט לחוצים בגלל העובדה שהיום אתם מתחילים את מסע הפוקימונים שלכם. אתם לחוצים עוד יותר כי זאת הולכת להיות הפעם הראשונה שתיראו פוקימון מפני שבמחוז רליק (המחוז שלכם) אסור לראות פוקימון עד גיל 7. אתם לוקחים מכתב שהונח על השולחן רק בשבילכם ויוצאים. אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ג'ון ומדברים איתו בהתרגשות,ג'ון אומר לכם שאתם יכולים לבחור אתד מהמתחילים של הדורות.
אני אומר לו:" יו, ג'ון, אפשר לקרוא לך ג'וספין?"
לאחר שהוא עונה אני אומר לו:" חבל מאודאוקיי. אז ג'וספין, אולי תוכל בבקשה להביא לי את ג'ינקס?"
אחרי שהוא מביא לי אותו אני יוצא מהמעבדה וצועק לו:" תודה רבה!!" ואז אחרי שאני בחוץ אני מוציא את הפוקימון ונוגע בה. ומסביר לה שאני המאמן שלה, ועכשיו היא תהיה החברה הכי טובה שלי.
-
[QUOTE=YoDude;1288237]אתם קמים יום אחד בבוקר שימשי ויפה. אתם מעט לחוצים בגלל העובדה שהיום אתם מתחילים את מסע הפוקימונים שלכם. אתם לחוצים עוד יותר כי זאת הולכת להיות הפעם הראשונה שתיראו פוקימון מפני שבמחוז רליק (המחוז שלכם) אסור לראות פוקימון עד גיל 7. אתם לוקחים מכתב שהונח על השולחן רק בשבילכם ויוצאים. אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ג'ון ומדברים איתו בהתרגשות,ג'ון אומר לכם שאתם יכולים לבחור אתד מהמתחילים של הדורות.
אני אומר לו:" יו, ג'ון, אפשר לקרוא לך ג'וספין?"
.[/QUOTE]
הפרופסור אומר "אם אתה חייב אז כן ואשר לפוקימון שתרצה יש לנו היום רק סמוצ'אם(היאתהפוך בקרוב לג'ינקס) וטפיג ואתה רואה את שניהם משחקים.
-
[QUOTE=Diamondes;1288249]הפרופסור אומר "אם אתה חייב אז כן ואשר לפוקימון שתרצה יש לנו היום רק סמוצ'אם(היאתהפוך בקרוב לג'ינקס) וטפיג ואתה רואה את שניהם משחקים.[/QUOTE]
אני אומר לו:" אני רוצה בבקשה את סמוצ'אם. וואי, איזה חמודה!!"
-
[QUOTE=YoDude;1288259]אני אומר לו:" אני רוצה בבקשה את סמוצ'אם. וואי, איזה חמודה!!"[/QUOTE]
ג'וספין נותן לך אותה וטפיג עוקב אחריך לפני שאתה יוצא ג'וספין נותן לך 6 פוקדורים תרמיל משוכלל וכל מה שצריך ואתה הולך אל כיוון דרך 1(יער ואט) עם סמוצ'אם על כתפך ומסביר לה שאתה המאמן שלה ואתם החברים הכי טובים עכשו וטפיג ליד רגליך הולך.
-
"טאפיג... אתה רוצה להצטרף אליי למסע?" ואז אני שם פוקדור לידו ומחכה שהוא יכנס פנימה.
-
[QUOTE=YoDude;1288263]"טאפיג... אתה רוצה להצטרף אליי למסע?" ואז אני שם פוקדור לידו ומחכה שהוא יכנס פנימה.[/QUOTE]
טפיג נכנס לפוקדור ואתה מגיע ליער ואט כשלידך סוכריה כחולה ואתה נותן לסמוצ'אם אשר לומדת כוח עתיק ומנשקת אותך כמה פעמים אתה חושב לעצמך "מעניין עוד כמה זמן העיר הראשונה" והולך אל כיוון דרך 1.
-
טופס הרשמה-
שם משתמש- Master Po
שם במשחק- ששון ניסים
אופי- גלמוד, עצוב, ערירי, מסכן, אפס, שמן מאוד, אוכל כל היום, יש לו בגוף מגנט שממגנט חפצים ופוקימונים אדירים שמיד נתפסים.
מראה- [IMG]http://i743.photobucket.com/albums/xx76/dickintoaster/superburger.jpg[/IMG]
רקע- ששון הגלמודון היה ילד שחי בערבות אפריקה ותמיד חלם להיות מאסטר פוקימונים גדול. אבל הוא השמין והפך לאפס אז החלום החדש שלו היה שיהיו לו מלא פוקימונים גמדים כדי שהוא יוכל למעוך אותם כל הזמן ולהיות הכי חזק. אז ששון יצא למסע להכרת עצמו, ומצא את ייעודו- מקדונלדס. הוא אכל ואכל עד שהפך לבטט ואז הוא שמח ויצא למסעו!
הערות- אני רוצה שיהיה לי לאבדיסק כי הוא גלמוד וגם איגליבאף וסנוראנט וטוגפי ושלכולם יהיה אבן נצח כדי שלא יתפתחו.