[QUOTE=ACMilaneZi;1318136][SPOILER]גיוקי נחשף באנימה זה קילר ביי והוא נחשף בקרב נגד סאסקה[/SPOILER][/QUOTE]
שאלה
[SPOILER]מאיפה אתה ידע מה ג'יוקי שהוא הביג'ו של קילר בי? הרי נחשף רק במנגה[/SPOILER]
Printable View
[QUOTE=ACMilaneZi;1318136][SPOILER]גיוקי נחשף באנימה זה קילר ביי והוא נחשף בקרב נגד סאסקה[/SPOILER][/QUOTE]
שאלה
[SPOILER]מאיפה אתה ידע מה ג'יוקי שהוא הביג'ו של קילר בי? הרי נחשף רק במנגה[/SPOILER]
מצטער לי הייתי מפגר לגמרי והתבלבלתי Xd אבל תיקנתי בסוף
[QUOTE=monster;1318137]3 דברים:
א סאסקה חי עוד לא מת
ב ביג'ו בעל שמונת הזמנבות הופיע באנימה והוא שייך לקילר בי
ג אתה צודק זה באמת מסובך לא הבנתי כמעט הכולxd.[/QUOTE]
אבל לא סיימתי עדיין.. ההמשך הוא שכשהביג'ויים יתאספו כצ'אקרה(הג'ינג'וצ'ריקי והביג'ואים יהפכו לצ'אקרה חתומה בסאסקה) סאסוקה ימות מהכוח וזה יגרום שטובי יחיה(טובי הוא סאסקה שהפך לביג'ו של קילר בי, שהביג'ו שלו יצא ממנו וגרם לו למות.) ולכן טובי יקבל את הצ'אקרה לזימון ג'ובי, יחד עם היכולת של טובי להחיות גופות, הוא יחייה את ג'ובי ויחתום אותו בתוך עצמו מבחירה של הנשמה האמיתי של טובי שנמצתאת בסאסאסקה.
[QUOTE=Blackbeard;1318146]מצטער לי הייתי מפגר לגמרי והתבלבלתי Xd אבל תיקנתי בסוף[/QUOTE]
חח קראת לי, לא חשבתי שעבושד פה על מישהו. שמי המלא זה ליאור.
בכל מקרה הית יכול לרשום עד 3 דברים בכל קטוגריה-אם הית רוצה.
וואן פיס זאת המאנגה היחידה שאתה קראת שכמעט לה רק הצבעת?
[QUOTE=~prinny;1318143]טובי הוא קילר בי??
וזה ג׳יובי לא ג׳ובי..[/QUOTE]
לפי ההשערה שלי: טובי הוא כל הג'ינג'צ'וריקים וסאסאקה יחד עם כל הביג'ואים והוא הופך לג'יובי
[quote=מאסטר ליאון;1318147]אבל לא סיימתי עדיין.. ההמשך הוא שכשהביג'ויים יתאספו כצ'אקרה(הג'ינג'וצ'ריקי והביג'ואים יהפכו לצ'אקרה חתומה בסאסקה) סאסוקה ימות מהכוח וזה יגרום שטובי יחיה(טובי הוא סאסקה שהפך לביג'ו של קילר בי, שהביג'ו שלו יצא ממנו וגרם לו למות.) ולכן טובי יקבל את הצ'אקרה לזימון ג'ובי, יחד עם היכולת של טובי להחיות גופות, הוא יחייה את ג'ובי ויחתום אותו בתוך עצמו מבחירה של הנשמה האמיתי של טובי שנמצתאת בסאסאסקה.[/quote]
יש בכל הסיפור הזה בערך אותה רמת היגיון כמו בעלילות של משחקי התפקידים שלך.
[QUOTE=LordAbizi;1318150]יש בכל הסיפור הזה בערך אותה רמת היגיון כמו בעלילות של משחקי התפקידים שלך.[/QUOTE]
רק שהמשחק הבא יהיה על הנושא שאני יודע עליו הכול ואם צריך אז אוסיף הסבר. ויש בזה המון היגיון
[quote=מאסטר ליאון;1318147]אבל לא סיימתי עדיין.. ההמשך הוא שכשהביג'ויים יתאספו כצ'אקרה(הג'ינג'וצ'ריקי והביג'ואים יהפכו לצ'אקרה חתומה בסאסקה) סאסוקה ימות מהכוח וזה יגרום שטובי יחיה(טובי הוא סאסקה שהפך לביג'ו של קילר בי, שהביג'ו שלו יצא ממנו וגרם לו למות.) ולכן טובי יקבל את הצ'אקרה לזימון ג'ובי, יחד עם היכולת של טובי להחיות גופות, הוא יחייה את ג'ובי ויחתום אותו בתוך עצמו מבחירה של הנשמה האמיתי של טובי שנמצתאת בסאסאסקה.[/quote]
כמה דברים לא הגיונים:
למה שסאסקה ימות כשהביגוים יהפכו לצ'אקרה?
טובי הוא לא הביג'ו של קילר בי.
אי אפשר להחיות את ג'ובי. צריך תגופה שלו בשביל זה אבל היא לא קימת.
טובי לא יכול להחיות מתים.
[quote=מאסטר ליאון;1318151]רק שהמשחק הבא יהיה על הנושא שאני יודע עליו הכול ואם צריך אז אוסיף הסבר. ויש בזה המון היגיון[/quote]
אין לי כל ספק שזה יהיה אכן המצב.
אביזי, אתה ציני?
ליאור, אתה לא מבין את ההשערה בכלל..
די לקרוא לו ג׳ובי, זה ג׳יובי.. זה כמו שתקראו לקיובי קובי..
[quote=מאסטר ליאון;1318154]אביזי, אתה ציני?
ליאור, אתה לא מבין את ההשערה בכלל..[/quote]
אז תסביר תשערה שכולנו נבין.
ממתי אתה רואה נארוטו?
עידןXD
[QUOTE=~prinny;1318155]די לקרוא לו ג׳ובי, זה ג׳יובי.. זה כמו שתקראו לקיובי קובי..[/QUOTE]
אז נארוטו יהיה נג'יטו וסאסאקה יהפוך לסאסאילן וסאקורה לסקאלונה..
ליאור,אני רואה ממזמן ואני ממשיך, יש לי רק עוד 10 פרקים
[QUOTE=מאסטר ליאון;1318154]אביזי, אתה ציני?
ליאור, אתה לא מבין את ההשערה בכלל..[/QUOTE]
רמת ההבחנה שלך מפתיעה אותי..
[QUOTE=monster;1318157]אז תסביר תשערה שכולנו נבין.
ממתי אתה רואה נארוטו?
עידןXD[/QUOTE]
הוא לא רואה נארוטו, הוא בטח קורא השערות מהאינטרנט וכותב אותן פה..
[quote=מאסטר ליאון;1318154]אביזי, אתה ציני?
ליאור, אתה לא מבין את ההשערה בכלל..[/quote]
יש כאלו שיגידו שזו אכן הייתה ציניות.