[b]דן[/b]
היי אתה תקפת 0:
[b]דן[/b]
היי אתה תקפת 0:
[b]נתן[/b]
כן אתה מיהר
_______________-
הנערה לא עונה, היא עדיין מביטה בך בפחד ובלבול, מתלבטת עם אתה דובר אמת, מוכנה לתקוף אותך עם תזוז רק צעד אחד.
''מאיפה לי לדעת שאתה לא מצוות הרס?'' היא שואלת בקול רועד, ''לא אפגע בפוקימון בחיים, אבל בך לא תהיה לי בעיה'' היא מוסיפה[/QUOTE]
"אני לא מצוות הרס מהסיבה הפשוטה שאני בן 14. חשבת על זה אולי?" אגיד לה. "וגם אני לא אפגע בפוקימון בחיים. ומה צוות הרס עשו לך? את פוקימון או בת אדם?"
[QUOTE=ttrrtte;1353925][b]דן[/b]
היי אתה תקפת 0:
אתה רואה את הנערה מוכנסת לרכב קשורה על ידי שני חיילי צוות הרס
אתה רואה שוקרים ביידים שלהם ומבין שהם חישמלו אותה כדי להיות בטוחים שהיא מעולפת.
[QUOTE=ttrrtte;1353937][b]דן[/b]
לפתע אתה שומע זעקות כאב וצרחה
אתה רואה שוקרים ביידים שלהם ומבין שהם חישמלו אותה כדי להיות בטוחים שהיא מעולפת.[/QUOTE]
מה איתי? ותעדכני לי את אלקיד
[QUOTE=ttrrtte;1353937][b]דן[/b]
לפתע אתה שומע זעקות כאב וצרחה
אתה רואה שוקרים ביידים שלהם ומבין שהם חישמלו אותה כדי להיות בטוחים שהיא מעולפת.[/QUOTE]
״אניי לא מאמין! אוי לא!״ אני אומר ואז רץ לכיוון האוטו ואז אגיד לטורצ׳יק להשתמש בגחלת על האוטו לנידורינה אני אגיד לחפור ואז לקפוץ מתחת לאוטו כדי להעיף אותו ולוולפיקס אני אגיד ליצור מערבולת אש על האוטו בתקווה שהילדה תהיה בסדר.
[b]נתן[/b]
לא עידכנתי לאף אחד עדיין אני מעדכנת היום בלילה כי יש לי מר לא מוסבר בלילות><'
___________________________________________-
"אני לא מצוות הרס מהסיבה הפשוטה שאני בן 14. חשבת על זה אולי?" אתה אומר לה. "וגם אני לא אפגע בפוקימון בחיים. ומה צוות הרס עשו לך? את פוקימון או בת אדם?"
''פוקימון'' אומרת הנערה, אתה מביט בה והיא בך.
[b]דן[/b]
״אניי לא מאמין! אוי לא!״ אתה צועק ורץ לכיוון האוטו.
טורצ׳יק משתמש בגחלת על האוטו ונידורינה נעלמת בחפירה, אך מיד קופצת אל מתחת לאוטו, ומחזיקה את ראשה בכאב אבל המטרה הושגה האוטו מתהפך.
וולפיקס לא מתקיף ומסמן לך שהנערה באוטו שהרגע התהפך!
[quote]״אניי לא מאמין! אוי לא!״ אתה צועק ורץ לכיוון האוטו.
טורצ׳יק משתמש בגחלת על האוטו ונידורינה נעלמת בחפירה, אך מיד קופצת אל מתחת לאוטו, ומחזיקה את ראשה בכאב אבל המטרה הושגה האוטו מתהפך.
וולפיקס לא מתקיף ומסמן לך שהנערה באוטו שהרגע התהפך![/quote]
״אוי שחכתי ממנה!״ אני אומר בלחץ ורץ לאוטו בתקווה שהילדה בסדר . אם היא בסדר אני אסביר לה שאני [u]לא[/u] מצוות הרס כי אני עוד צעיר לזה ואם היא רוצה אני אנסה לעזור לה להימלט.
[b]דן[/b]
הנערה בסדר, היא קמה מעט מטושטשת ואתה משחרר אותה מהחבלים שלה.
היא מחזיקה בראשה מעט בכאב, זרם קטן עובר בך שאתה נוגע בה.
''אך... ודרך אגב טעית הם לא ''הצמיחו'' לי אוזניים וזנב, הייתי פיקאצ'ו במקור'' אומרת הנערה
''טוב אני צריכה ל...'' היא מתחילה לומר ומתעלפת מותשת, תזכורת לעצמך: לאחר שאתה תוקף נערה ואחרי כן היא מחושמלת ושורדת התהפכות רכב, סביר להניח שהיא תתעלף
[QUOTE=ttrrtte;1353968][b]דן[/b]
הנערה בסדר, היא קמה מעט מטושטשת ואתה משחרר אותה מהחבלים שלה.
היא מחזיקה בראשה מעט בכאב, זרם קטן עובר בך שאתה נוגע בה.
''אך... ודרך אגב טעית הם לא ''הצמיחו'' לי אוזניים וזנב, הייתי פיקאצ'ו במקור'' אומרת הנערה
''טוב אני צריכה ל...'' היא מתחילה לומר ומתעלפת מותשת, תזכורת לעצמך: לאחר שאתה תוקף נערה ואחרי כן היא מחושמלת ושורדת התהפכות רכב, סביר להניח שהיא תתעלף[/QUOTE]
אני יודע XD שחכתי מזה
[/B]
בבקשה תצוטט!!! עם לא תצוטט תצא מהמשחק
היא מביטה בך מעט חוששת
[B]דן[/B]
אתה ממשיך ללכת
ברוכה הבאה לעיר טילינס!
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyCkGuYEdgT7Ewdcj2B-EJ_UHytZ9AL8sCimMvqhtZuWDnqhDvSQ[/IMG]
בעיר יש-
מרכז פוקימונים
מכון
פארק פוקימונים
זירת אימונים
זירה לזוגות
חנות
שוק
בואו מרתון
[QUOTE=ttrrtte;1353957]
לא עידכנתי לאף אחד עדיין אני מעדכנת היום בלילה כי יש לי מר לא מוסבר בלילות><'
___________________________________________-
"אני לא מצוות הרס מהסיבה הפשוטה שאני בן 14. חשבת על זה אולי?" אתה אומר לה. "וגם אני לא אפגע בפוקימון בחיים. ומה צוות הרס עשו לך? את פוקימון או בת אדם?"
''פוקימון'' אומרת הנערה, אתה מביט בה והיא בך.
[/QUOTE]
"אז כמו שחשבתי, צוות הרס מנסים להעלים פוקימונים בהפיכה לבני אדם. הם בטח מבינים שזה יהיה קשה מדי בשבילם לחסל את כולם." אני אסתכל אל הנערה ואגיד "את ממש גיבורה שהצלחת לברוח משם. אני מבין שהיית פעם איווי. בואי איתי, גם אני מנסה לעצור את צוות הרס. ברגע שאוכל, אנסה להחזיר אותך לצורה הרגילה שלך. את מסכימה איווי?"
[quote]אריאל
בבקשה תצוטט!!! עם לא תצוטט תצא מהמשחק
היא מביטה בך מעט חוששת[/quote]
"אני לא מפחד ממך!" אומר בביטחון. "אני לא רוצה לפגוע בך. אני רוצה לנקום בצוות הרס על מה שהם עשו לילד בשם תומר ולטרטוויג שלו, ועכשיו גם למה שהם עשו לך. אני מבטיח שאעזור לך לחזור לצורה הרגילה שלך. את היית בן אדם או וולפיקס לפני שהם פגעו בך ככה?"