-
[COLOR="DarkOrchid"][B]ספיידי וטל~[/B]
*קיבלתם את הצבע הזה משום שאדום וכחול שווים סגול
אתה רואה שזה לא טנזין,אלא בחורה יפיהפייה שמגיעה עלייך בטעות על ביזון מעופף שלו היא קוראת קאי. אתה מרגיש שהיא כשפית מים וכשפית אש, ואת מרגישה שהאיש הוא כשף מים וכשף אש.אתם מרגישים את זה ושניכם מגיעים למצב אוואטר ביחד. אתם רואים את אנג אומר לכם "ברכותיי,אתם שניכם אוואטרים! מנאמי,תכירי את הארו.הארו,תכיר את מנאמי. אל תשאלו אותי איך שניכם אוואטרים,אני בעצמי לא יודע ממש.".[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355665][COLOR="DarkOrchid"][B]ספיידי וטל~[/B]
*קיבלתם את הצבע הזה משום שאדום וכחול שווים סגול
אתה רואה שזה לא טנזין,אלא בחורה יפיהפייה שמגיעה עלייך בטעות על ביזון מעופף שלו היא קוראת קאי. אתה מרגיש שהיא כשפית מים וכשפית אש, ואת מרגישה שהאיש הוא כשף מים וכשף אש.אתם מרגישים את זה ושניכם מגיעים למצב אוואטר ביחד. אתם רואים את אנג אומר לכם "ברכותיי,אתם שניכם אוואטרים! מנאמי,תכירי את הארו.הארו,תכיר את מנאמי. אל תשאלו אותי איך שניכם אוואטרים,אני בעצמי לא יודע ממש.".[/COLOR][/QUOTE]
''זה הוא?'' אומר בפליאה לאנג
''שלום אני מנאמי'' אציג את עצמי להארו,
''כמה יסודות אתה כבר יודע?'' אברר בחשדנות
''אני יודעת שלושה, אדמה,מים ואש, אני גם כשפית דם'' אסביר יותר לעומק
-
[QUOTE=ttrrtte;1355667]''זה הוא?'' אומר בפליאה לאנג
''שלום אני מנאמי'' אציג את עצמי להארו,
''כמה יסודות אתה כבר יודע?'' אברר בחשדנות
''אני יודעת שלושה, אדמה,מים ואש, אני גם כשפית דם'' אסביר יותר לעומק[/QUOTE]
'יאוו שלושה יסודות, איזה גבר..' אחשוב לעצמי, ואעטה חיוך מזויף, "אני יודע כשפות אש, שמש וחשמל אם זה נחשב.. אני יודע גם כשפות מים, וגם כשפות דם".
"כנראה אנחנו מיקומים מקבילים.." אומר לה, "ביקום שלי, הבסתי את אמון, והרסנו את בה סינג סה..- טוב, יותר נכון קרנג'" אומר לה ואת הקטע האחרון אמלמל אל עצמי.
"הו, מה קורה אנג אחי? כבר נפגשתי איתך לפני כמה זמן.." אומר לו ואחייך, נזכר ברגעים שקיבלתי את ספידי.
-
[QUOTE=Spider Man!;1355530]
[COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל~[/B]
אתה אומר לאנג שאתה קורא לביזון ראן ושואל אותו על הרעידה. אנג עונה לך "הגוף שלך נפגע קצת אז בגלל שהאוואטרים נמצאים בגופך זה מרגיש כמו רעידת אדמה.".
[/COLOR][/QUOTE]
הסתמכתי על הבת של טנזין שתלמד אותי כשפות אוויר
----------
"אוקיי" אגיד בשמחה ואלטף את ראן בחיוך רחב.
"אווטאר אנג כבוד הוא לי להיות בחברתך" אגיד לו ואקוד קידת כבוד.
"התוכל לעזור לי ללמוד כשפות אוויר?" אשאל אותו בחיוך קטן.
-
[COLOR="DarkOrchid"]
[B]טל+ספיידי~[/B]
את רואה את הארו מדבר עם אנג על מה שקרה כשהוא קיבל את הביזון שלו והארו אומר לך שאתם מיקומים מקבילים כנראה. אתם מבינים שלכל אחד מכם חסר יסוד אחד. הארו מרים חלק מהאדמה ומגלה שהוא מצליח לכשף אדמה. אנג יוצר שער ואומר לכם "אם תרצו להיות גם כשפי אוויר אז בואו אחריי". ואנג נכנס אל תוך השער.
[/COLOR]
[COLOR="Green"]
[B]דניאל~[/B]
אתה מלטף את ראן ומבקש מאנג שילמד אותך כשפות אוויר. אנג מראה לך תרגיל בסיסי. שואפים ונושפים 10 פעמים,אז מרכזים את האנרגיה בידייים וחשים את הרוח,מיד אחר כך צריך ללטף בעדינות את הרוח ולעקם אותה לכדור מתחתיך.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355690][COLOR="DarkOrchid"]
[B]טל+ספיידי~[/B]
את רואה את הארו מדבר עם אנג על מה שקרה כשהוא קיבל את הביזון שלו והארו אומר לך שאתם מיקומים מקבילים כנראה. אתם מבינים שלכל אחד מכם חסר יסוד אחד. הארו מרים חלק מהאדמה ומגלה שהוא מצליח לכשף אדמה. אנג יוצר שער ואומר לכם "אם תרצו להיות גם כשפי אוויר אז בואו אחריי". ואנג נכנס אל תוך השער.
[/COLOR]
][/QUOTE]
אני אלך אחריי אנג ואקווה ללמוד כשפות אוויר 'משהו באוואטר הזה לא נראה לי, החיוך שלו מקודם היה מזוייף זה היה ברור מה הוא מתכנן?' אחשוב לעצמי, אני אכין כדור מים קטן בידי, ואהיה מוכנה לנפח ולזרוק אותו במקרה הצורך.
אני אומר לאנג ''מה צריך לעשות בשביל להיות כשפי אוויר?''
-
[QUOTE=ttrrtte;1355692]אני אלך אחריי אנג ואקווה ללמוד כשפות אוויר 'משהו באוואטר הזה לא נראה לי, החיוך שלו מקודם היה מזוייף זה היה ברור מה הוא מתכנן?' אחשוב לעצמי, אני אכין כדור מים קטן בידי, ואהיה מוכנה לנפח ולזרוק אותו במקרה הצורך.
אני אומר לאנג ''מה צריך לעשות בשביל להיות כשפי אוויר?''[/QUOTE]
אז אני יעני יודע לכשף אדמה..? טוב לא נתלונן.. D:
~~~~
'תנו לי לחזור לג'ינג'ית שלי!' אחשוב בהתחננות לאלוהים 'ג'ינג'יות זה הדבר הכי טוב בעולם!'.
אביט על האווטרית מה שמה הזאתי, אסרוק אותה מכף רגל ועד ראש, לוודאות שהיא לא מוכרת לי ושהיא מהעיר שלי.
אשים לכדור מים קטן באחד מהידים שלה, מה היא חושבת לעצמה. כשפות השמש שלי יכול לאייד דבר כזה בשניות.
אבל אעדיף להיות נחמד אליה, אין לי צורך בריבים, לפחות לא עכשיו. שאני סוף סוף הולך ללמוד כשפות אוויר.
לאחר השאלה של האווטארית השנייה אוסיף. "צריך להיות במקדש האוויר הדרומי בשביל זה, אני יכול לחזור?" אשאל אותו.
-
]
[COLOR="DarkOrchid"]
[B]טל+ספיידי~[/B]
שניכם לא סומכים זה על זה ומסתקרנים איך לעשות כשפות אוויר.אנג מראה לכם תרגיל בסיסי. שואפים ונושפים 10 פעמים,אז מרכזים את האנרגיה בידייים וחשים את הרוח,מיד אחר כך צריך ללטף בעדינות את הרוח ולעקם אותה לכדור מתחתיך. הביזונים שלכם מצליחים לעשות זאת. אתם רואים פתאום בחורה יפייהפיה אחרת ונער חתיך(זה גם לטל)והארו מכיר אותה,הארו אומר שקוראים לה לין ומנאמי מכירה את הבחור. מנאמי אומרת שקוראים לו קיין. לין וקיין שמים מסכות ואז שניכם מסבירים להם ולחבריכם שמגיעים איתכם,מה קרה פה. אנג אומר לכולכם לנסות את התרגיל.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355707]]
[COLOR="DarkOrchid"]
[B]טל+ספיידי~[/B]
שניכם לא סומכים זה על זה ומסתקרנים איך לעשות כשפות אוויר.אנג מראה לכם תרגיל בסיסי. שואפים ונושפים 10 פעמים,אז מרכזים את האנרגיה בידייים וחשים את הרוח,מיד אחר כך צריך ללטף בעדינות את הרוח ולעקם אותה לכדור מתחתיך. הביזונים שלכם מצליחים לעשות זאת. אתם רואים פתאום בחורה יפייהפיה אחרת ונער חתיך(זה גם לטל)והארו מכיר אותה,הארו אומר שקוראים לה לין ומנאמי מכירה את הבחור. מנאמי אומרת שקוראים לו קיין. לין וקיין שמים מסכות ואז שניכם מסבירים להם ולחבריכם שמגיעים איתכם,מה קרה פה. אנג אומר לכולכם לנסות את התרגיל.
[/COLOR][/QUOTE]
למה אתה לא שם תמונות מטופס ההרשמה?
\_____________________________________
אני יקטין את כור המים עד שיעלם בכדי שאוכל לעשות את התרגיל
אני אשאף ואנשף עשר פעמים ואז ארכז את האנרגיה לאט לאט ביידים שלי, אני ינסה ללטף בעדינות טת הרוח ולהפוך אותה לכדור מתחת ליידים שלי, אני אשכח מריין, מלין ומהאוואטר השני ואשים לב רק לכדור ביידים שלי
-
[QUOTE=Spider Man!;1355690]
[COLOR="Green"]
[B]דניאל~[/B]
אתה מלטף את ראן ומבקש מאנג שילמד אותך כשפות אוויר. אנג מראה לך תרגיל בסיסי. שואפים ונושפים 10 פעמים,אז מרכזים את האנרגיה בידייים וחשים את הרוח,מיד אחר כך צריך ללטף בעדינות את הרוח ולעקם אותה לכדור מתחתיך.
[/COLOR][/QUOTE]
"מממ.., אוקיי" אגיד אחרי שאראה את אנג מבצע לי הדגמה של כשף אוויר בסיסי.
"איך אמרת ככה?" אשאל ואתחיל את התרגיל, אנשום ואשאוף ברוגע ושלווה ואנתק את עצמי מהעולם ולאחר מכן ארכז אנרגיה בידיי ואתחיל "ללטף" את הרוח עם הידיים בצורה סיבובית ואנסה ליצור כדור אוויר מתחתיי.
-
[QUOTE=Spider Man!;1355707]]
[COLOR="DarkOrchid"]
[B]טל+ספיידי~[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
נו תביא לי את ג'זליון מה אני צריך את הזונה הזאת לין..?!
ותפרט איך הם הגיעו לשם.. מה, סתם קפצו לביקור?
~~~~~
"טוב.." אמלמל חלושות כדי רק אני יישמע, "צריך להתרכז.."
אעצום עיניים, ואנשום ואנשוף 10 פעמים, מרגיש את האוויר ואת ההרמוניה. ארכז את האנרגיה שלי בשלווה אל עבר הידיים שלי, מתרכז יותר ויותר בכל נשימה ובכל משב רוח.
אעקם את הרוח, אתן לו להאסף בידיי, בשלווה. אחוש אותו ואנסה לשלוט בו, מתרכז עוד ועוד.
-
[COLOR="DarkOrchid"]
[B]טל+ספיידי~[/B]
אתם מצליחים ליצור כדורי אוויר ולהישאר עליהם,אז אנג אומר לכם לחזור לעולם הגשמי ולהישאר מעל לכדורי האוויר. אתם רואים שאתם מול זירה בצורת משושה, עם לוחות עץ בעלי סימן כחול של האוויר ובצד הנגדי סימן אדום של האוויר. אתם רואים עלה נכנס והוא מסובב את הלוחות,גורם לבליטות מהאדמה לצאת החוצה וגורם למים להשפריץ,בסוף העלה גורם לאש לצאת. כשהעלה יוצא הוא בריא ושלם. טנזין אומר לכם לנסות את זה עם הגוף.
[/COLOR]
[COLOR="Green"]
[B]דניאל~[/B]
אתה מנסה ליצור כדור אווויר מתחתייך ומצליח. אנג אומר לך לחזור עכשו לעולם האמיתי ולהישאר עם הכדור. אתה מגיע לעולם הגשמי ורואה פתאום שאתה בין שתי מערות והנינג'ה אומר לך שאתה צריך לבחור מנהרה ולעבור את המבוך שבה.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355751][COLOR="DarkOrchid"]
[B]טל+ספיידי~[/B]
אתם מצליחים ליצור כדורי אוויר ולהישאר עליהם,אז אנג אומר לכם לחזור לעולם הגשמי ולהישאר מעל לכדורי האוויר. אתם רואים שאתם מול זירה בצורת משושה, עם לוחות עץ בעלי סימן כחול של האוויר ובצד הנגדי סימן אדום של האוויר. אתם רואים עלה נכנס והוא מסובב את הלוחות,גורם לבליטות מהאדמה לצאת החוצה וגורם למים להשפריץ,בסוף העלה גורם לאש לצאת. כשהעלה יוצא הוא בריא ושלם. טנזין אומר לכם לנסות את זה עם הגוף.
[/COLOR]
אני זוכרת את זה מהסדרהXD
לאן שארגיש שהרוח נושבת בתקווה להצליח
-
[QUOTE=ttrrtte;1355755][QUOTE=Spider Man!;1355751][COLOR="DarkOrchid"]
[B]טל+ספיידי~[/B]
[/COLOR]
אני זוכרת את זה מהסדרהXD
לאן שארגיש שהרוח נושבת בתקווה להצליח[/QUOTE]
מתי זה היה בסדרה..? S:
~~~~~
אביט על העלה, מנסה להרגיש אותו.
'להיות העלה, להיות העלה' אחשוב לעצמי, ואביט עליו בעיניים מרותקות.
אחקה את התנועות שלו, בדממה, מתרכז בו כמה שיותר.
אנסה להרגיש כל משב רוח קל ולהיות פתוח לסביבה, זורם בהרמוניה שלה.
-
[COLOR="DarkOrchid"]
[B]טל+ספיידי~[/B]
*מעבר לעלה וללוחות עץ,המצאתי.
אתם עוברים בשקט ומחקים את העלה\הרוח ועוברים בשלום את הלוחות,אחר כך מגיעים בליטות האדמה ואתם מצליחים במזל לא להימחץ. אחר כך אתם נרטבים מהמים וכמעט נחרכים באש,פתאום אתם רואים שהקצה משונן ושהמכשיר חוזר על עצמו שוב ושוב. אתם רואים פתאום סופה מתקרבת אליכם.
[/COLOR]
[SIZE="4"]איוונט הסערה התחיל!!! פרטים בהודעה שלוש![/SIZE]