בלי קשר לזה שזה לא הפרק האחרון יצאה עוד עונה (עונה 5) שזאת הייתה העונה האחרונה
באמת שזאת הסדרה הכי טובה שראיתי כדאי לך לראות מהתחלה
Printable View
בלי קשר לזה שזה לא הפרק האחרון יצאה עוד עונה (עונה 5) שזאת הייתה העונה האחרונה
באמת שזאת הסדרה הכי טובה שראיתי כדאי לך לראות מהתחלה
[QUOTE=ShadowPokemon;1355428]בלי קשר לזה שזה לא הפרק האחרון יצאה עוד עונה (עונה 5) שזאת הייתה העונה האחרונה
באמת שזאת הסדרה הכי טובה שראיתי כדאי לך לראות מהתחלה[/QUOTE]
סליחה שאני מתערב, אבל יותר מחברים?!:what:
[quote=FORZA ITALIA!;1355429]סליחה שאני מתערב, אבל יותר מחברים?!:what:[/quote]
הרבה יותר מחברים אבל בעיקרון זה אפילו לא אותו קונספט אני ממליץ לך לראות
[QUOTE=ShadowPokemon;1355431]הרבה יותר מחברים אבל בעיקרון זה אפילו לא אותו קונספט אני ממליץ לך לראות[/QUOTE]
אני לא מאמין שאתה אומר דבר כזה:O, לא היתה ולא תהיה סדרה כמו "חברים" זו הסדרה מס' 1 מבחינתי!
שמע שחברים זה לא משו ואתה יודע במקרה מתי יהיה הפרק 1000 ב- WWE של RAW?
והינה הורדה עם תרגום מובנה לפרק הראשון של צ'אק אם אתה רוצה לראות [URL]http://www.fileflyer.com/view/1QJETPVEJX0TBi[/URL]
[QUOTE=ShadowPokemon;1355435]שמע שחברים זה לא משו ואתה יודע במקרה מתי יהיה הפרק 1000 ב- WWE של RAW?
והינה הורדה עם תרגום מובנה לפרק הראשון של צ'אק אם אתה רוצה לראות [URL]http://www.fileflyer.com/view/1QJETPVEJX0TBi[/URL][/QUOTE]
טוב זו הדעה שלך וזו זכותך לחשוב כך, הנה ציטוט אחד מוויקיפדיה: הסדרה זכתה במספר רב של פרסי טלוויזיה והייתה מועמדת ל-63 פרסי אמי.
וברור שאני יודע אחי, פנית לאיש הנכון זה בעוד שבועיים שזה יוצא ב-23 ביולי החודש הזה..
וסבבה תודה על ההורדה..:wink:
[quote=FORZA ITALIA!;1355437]טוב זו הדעה שלך וזו זכותך לחשוב כך, הנה ציטוט אחד מוויקיפדיה: הסדרה זכתה במספר רב של פרסי טלוויזיה והייתה מועמדת ל-63 פרסי אמי.
וברור שאני יודע אחי, פנית לאיש הנכון זה בעוד שבועיים שזה יוצא ב-23 ביולי החודש הזה..
וסבבה תודה על ההורדה..:wink:[/quote]
חחחח סבבה אין בעד מה וה- money in the bank היה כבר? פשוט לא ראיתי כבר הרבה
זמן
[QUOTE=ShadowPokemon;1355438]חחחח סבבה אין בעד מה וה- money in the bank היה כבר? פשוט לא ראיתי כבר הרבה
זמן[/QUOTE]
עדיין לא, יום ראשון הקרוב זה ב-15 ביולי:wink: רק חבל שדרו שלי לא יהיה באחד הקרבות האלה, החלום שלי לראות אותו סוף סוף אלוף עולם במשקל כבד התנפץ לרסיסים:(:um_face:
מה איתו באמת הוא פצוע או משו כי גם לפני שהפסקתי לראות כבר בקושי הראו אותו?
[QUOTE=ShadowPokemon;1355441]מה איתו באמת הוא פצוע או משו כי גם לפני שהפסקתי לראות כבר בקושי הראו אותו?[/QUOTE]
בכלל לא, הם פשוט לוקחים מתאבק צעיר וכשרוני עם פוטנציאל אדיר להיות אלוף עולם ולהפוך לכוכב אמיתי ב-WWE ופשוט הורסים אותו ואת הקריירה שלו, לך תבין אותם..:doubt:
בוקר טוב מה נישמע מושיקו :d
מתי יצאו הפרקים החדשים של האו נו אקסורוקיסט?
Gg לגוף שלי; מצא לעצמו יום להתפגר.
בוקר..
כע שקד, את ממציא אי ובוחר מאיזה ים הוא
[quote=Uzumaki Naruto;1355191]אני מעריץ אותך..[/quote]
לא, יש לי סיפור שמציג הרבה יותר את חולי הנפש שלי. האם סיפרתי לך על 'תקרית הפייסבוק'?
אביזי בוקר טוב מה נישמע :d