-
[quote=Overkill;1394663]העניין הוא שהצד השני שהבאת לא קיים בוויכוח. הצד של עמית טוען ש"מודרני זה חרא ישן זה טוב", הצד השני לא בא בגישה של "חדש יותר - טוב יותר" מלכתחילה, הוא בא בגישה של "מתי שהשיר יצא לא רלוונטי לאיכותיות הכתיבה והשיר עצמו", מה שהוא מסרב להבין.[/quote]
אתה צודק. החפזון מן השטן. כל כך התלהבתי מלפרסם בפעם השיוויליארד את שני השירים האלו כאן, ששכחתי לחשוב.
-
לא נורא אביזי אני עדיין אוהב אותך ♥ ):
-
לוקח ת'אוטו, יורד אל הים
לוחץ על הגז, המנוע חם
פותח חלון, הרוח בשיער
מדרך כורכר לדרך עפר
יורד את הצוק ברוח סערה
מרגיש כל כך חופשי
כי...
זה רכב חברה
רכב חברה
מעניין לי את התחת שנדלקת נורה
רכב חברה רכב חברה
מישהו פה רוצה להעביר ת'דירה.
לא מקפל ת'מראות ברחוב הכי צר
חונה תחת פיקוס בעונת מעבר
עולה עם תנופה למדרכה שממול
שומע כחחחחחח - צוחק בביטול
בערב יוצא לבלות עם רונית
את צריכה לשירותים? תעשי במכונית!
זה רכב חברה, רכב חברה
חורט את השם מקדימה עם פצירה
רכב חברה, רכב חברה
נותן לילד שלי לנהוג לראש הנקרה
רכב חברה - אוכל פיתה בלי מפית
רכב חברה - נותן טרמפ לדוס
רכב חברה - חוזר מהים בלי מגבת
רכב חברה - יורד לאילת ברוורס
רכב חברה - חונה לפי שמיעה
רכב חברה - מוביל פוספטים
רכב חברה - אם נגמר לי הדלק שם קולה
אם רכב זה עבר עבירה
תתקשר לזין שלי
רכב חברה, רכב חברה
אם קר לך בפנים אז תדליקי מדורה
רכב חברה, רכב חברה
מבצע מאחורה המלטה של פרה
רכב חברה, רכב חברה
זה לא ליסינג תפעולי, זה ממש
רכב חברה, רכב חברה
גם ככה זה פדיחה לנסוע בשכונה
נותן לבחורה לנהוג, נותן לבחורה לנהוג...
-
הממ... נקודת מבט מעניינת: שני השירים האחרונים שהוא פרסם הם Help וlet It Be. השיר Help! הוא מעיד על חוסר אונים של הדובר, שהוא מבקש ממישהו שיציל אותו, ו Let It Be הוא שיר תבוסתני הקורא לוותר.
לעומת זאת, לפי מה שזכור לי מתרגום לעברית של שיר הפתיחה של דט נוט שפעם נתקלתי בו, אומר "הבטחנו בחושך הבטחות מהפכה, כי אני לא אתן לאיש לעמוד בדרכי", ו-all Hail Britannia קובע שהחיילים שלנו לא יעצרו. אלו שירים שקוראים לפעילות, ליוזמה.
לכן: השירים של הביטלס שפורסמו כאן קוראים לכולם לשקוע בחוסר אונים ולהניח לעולם לחלוף על פנינו, בעוד ששירים רבים אחרים מעודדים בני אדם לפעול ולעשות דברים.
אני באמת שלא יודע מה יותר טוב...
-
[QUOTE=♣לשתות♣;1394467]נגמרה לי התחמושת )):[/QUOTE]
בשביל זה המציאו את התחמושת הנוספת.
[QUOTE=Flupy;1394673]לוקח ת'אוטו, יורד אל הים
לוחץ על הגז, המנוע חם
פותח חלון, הרוח בשיער
מדרך כורכר לדרך עפר
יורד את הצוק ברוח סערה
מרגיש כל כך חופשי
כי...
זה רכב חברה
רכב חברה
מעניין לי את התחת שנדלקת נורה
רכב חברה רכב חברה
מישהו פה רוצה להעביר ת'דירה.
לא מקפל ת'מראות ברחוב הכי צר
חונה תחת פיקוס בעונת מעבר
עולה עם תנופה למדרכה שממול
שומע כחחחחחח - צוחק בביטול
בערב יוצא לבלות עם רונית
את צריכה לשירותים? תעשי במכונית!
זה רכב חברה, רכב חברה
חורט את השם מקדימה עם פצירה
רכב חברה, רכב חברה
נותן לילד שלי לנהוג לראש הנקרה
רכב חברה - אוכל פיתה בלי מפית
רכב חברה - נותן טרמפ לדוס
רכב חברה - חוזר מהים בלי מגבת
רכב חברה - יורד לאילת ברוורס
רכב חברה - חונה לפי שמיעה
רכב חברה - מוביל פוספטים
רכב חברה - אם נגמר לי הדלק שם קולה
אם רכב זה עבר עבירה
תתקשר לזין שלי
רכב חברה, רכב חברה
אם קר לך בפנים אז תדליקי מדורה
רכב חברה, רכב חברה
מבצע מאחורה המלטה של פרה
רכב חברה, רכב חברה
זה לא ליסינג תפעולי, זה ממש
רכב חברה, רכב חברה
גם ככה זה פדיחה לנסוע בשכונה
נותן לבחורה לנהוג, נותן לבחורה לנהוג...[/QUOTE]
אומנות.
חבר שלי יודע לנגן את זה על פסנתר ועל גיטרה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1394677]הממ... נקודת מבט מעניינת: שני השירים האחרונים שהוא פרסם הם Help וlet It Be. השיר Help! הוא מעיד על חוסר אונים של הדובר, שהוא מבקש ממישהו שיציל אותו, ו Let It Be הוא שיר תבוסתני הקורא לוותר.
לעומת זאת, לפי מה שזכור לי מתרגום לעברית של שיר הפתיחה של דט נוט שפעם נתקלתי בו, אומר "הבטחנו בחושך הבטחות מהפכה, כי אני לא אתן לאיש לעמוד בדרכי", ו-all Hail Britannia קובע שהחיילים שלנו לא יעצרו. אלו שירים שקוראים לפעילות, ליוזמה.
לכן: השירים של הביטלס שפורסמו כאן קוראים לכולם לשקוע בחוסר אונים ולהניח לעולם לחלוף על פנינו, בעוד ששירים רבים אחרים מעודדים בני אדם לפעול ולעשות דברים.
אני באמת שלא יודע מה יותר טוב...[/QUOTE]
כנס בו אביזי ):
-
[QUOTE=LordAbizi;1394677]הממ... נקודת מבט מעניינת: שני השירים האחרונים שהוא פרסם הם Help וlet It Be. השיר Help! הוא מעיד על חוסר אונים של הדובר, שהוא מבקש ממישהו שיציל אותו, ו Let It Be הוא שיר תבוסתני הקורא לוותר.
אני באמת שלא יודע מה יותר טוב...[/QUOTE]
פירסמתי את השיר הראשון ביוטיוב
-
[quote=Overkill;1394680]כנס בו אביזי ):[/quote]
להכנס במי עם מה? אמרתי שאני לא יודע איזו מהגישות עדיפה. אני באמת לא יודע אם להניח לעולם לחלוף על פניך עדיף או גרוע יותר מלנסות לשנות אותו. לשני המקרים יש דוגמאות נהדרות.
@Amitlv
ואיך... זה... רלוונטי... למה... שכתבתי...
-
[QUOTE=LordAbizi;1394683]להכנס במי עם מה? אמרתי שאני לא יודע איזו מהגישות עדיפה. אני באמת לא יודע אם להניח לעולם לחלוף על פניך עדיף או גרוע יותר מלנסות לשנות אותו. לשני המקרים יש דוגמאות נהדרות.[/QUOTE]
כנס בעמית בשבילי עם הבולבול שלך כי אני חתיך וביקשתי יפה ואתה אוהב אותי ):
-
[quote=Overkill;1394684]כנס בעמית בשבילי עם הבולבול שלך כי אני חתיך וביקשתי יפה ואתה אוהב אותי ):[/quote]
אתה מתחיל להגזים. אני קורא אותך לסדר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1394685]אתה מתחיל להגזים. אני קורא אותך לסדר.[/QUOTE]
תסדר אותי אביזי
תסדר אותי כאילו לא סידרו אותי מעולם )))):
-
[QUOTE=LordAbizi;1394683]להכנס במי עם מה? אמרתי שאני לא יודע איזו מהגישות עדיפה. אני באמת לא יודע אם להניח לעולם לחלוף על פניך עדיף או גרוע יותר מלנסות לשנות אותו. לשני המקרים יש דוגמאות נהדרות.
@Amitlv
ואיך... זה... רלוונטי... למה... שכתבתי...[/QUOTE]
כי בהודעת היתיחסת לשירים כאילו הם בסדר הזה בכוונה אך הם כך במיקריות
-
[quote=Overkill;1394688]תסדר אותי אביזי
תסדר אותי כאילו לא סידרו אותי מעולם )))):[/quote]
ברצינות, אתה יכול להפסיק עם זה? אין לי בעיה שתאנוס מישהו אחר, אבל ההודעות האלו טורדות אותי מעט... (לא הצלחתי למצוא תרגום טוב ל-OFFENDED. זה לא כל כך מעליב, וזה גם לא כל כך פוגע... זה... אני לא יודע.. אוצר המילים שלי קופא בשעות כאלו)
@Amitlv
אני מתקשה להבין איך מה שאתה אומר מתקשר למה שכתבתי על כך שהביטלס מעודדים אנשים לוותר על העולם ולהביט בו חולף על פניהם בחוסר אונים. (אני לא אומר שזה דבר רע.)
-
[QUOTE=LordAbizi;1394683]להכנס במי עם מה? אמרתי שאני לא יודע איזו מהגישות עדיפה. אני באמת לא יודע אם להניח לעולם לחלוף על פניך עדיף או גרוע יותר מלנסות לשנות אותו. לשני המקרים יש דוגמאות נהדרות.
@Amitlv
ואיך... זה... רלוונטי... למה... שכתבתי...[/QUOTE]
אביזי מתחיל להראות חולשות טכניות!
מהר-לקרוא לטכנאי!לעשות ריבוט!משו!
כולם לראות את יצירת האומנות שהבאתי באשכול של עמית2.
-
[QUOTE=LordAbizi;1394693]ברצינות, אתה יכול להפסיק עם זה? אין לי בעיה שתאנוס מישהו אחר, אבל ההודעות האלו טורדות אותי מעט... (לא הצלחתי למצוא תרגום טוב ל-OFFENDED. זה לא כל כך מעליב, וזה גם לא כל כך פוגע... זה... אני לא יודע.. אוצר המילים שלי קופא בשעות כאלו)[/QUOTE]
אני מניח שהמילה שאתה מחפש היא "מביך".
בדיוק בגלל שאני יודע שזה יהיה AWKWARD בשבילך לקבל הודעות כאלה עשיתי את זה. זה משעשע. אתה אדם משעשע.
אבל בסדר, אם זה מפריע אני אפסיק~