[QUOTE=LordAbizi;1404704]האם יש פואנטה להסתובבות עם ביאנקה בreversal Mountain? הבאתי אותה למקום שבו כנראה נמצא היטראן, יש עוד משהו שהיא רוצה לראות שם..?[/QUOTE]
אם היא מרפאת את הפוקימונים שלך לך על זה.. תאמן..
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1404704]האם יש פואנטה להסתובבות עם ביאנקה בreversal Mountain? הבאתי אותה למקום שבו כנראה נמצא היטראן, יש עוד משהו שהיא רוצה לראות שם..?[/QUOTE]
אם היא מרפאת את הפוקימונים שלך לך על זה.. תאמן..
[quote=Ilan;1404706]אם היא מרפאת את הפוקימונים שלך לך על זה.. תאמן..[/quote]
לאמן פוקימון זו הפחותה שבדאגות שלי (למרות שהם כן קצת UNDER LEVELED), אני רוצה לוודא שאני לא מפספס שום דבר במשחק.
אז אתה כמוני חח.. תגיד גם אתה לא משתמש בtmים במשחקי דור 4 במטה רק אם אתה ממש חייב או שהם מתחדשים?
אני צריך עזרה ממישהו עם אנגלית ברמה גבוהה ברמה שיכול לתרגם לי שיר כדי שאני אבין את המשמעות של השיר.. לתרגם בצורה הגיונית.. מישהו?
[quote=Ilan;1404708]אז אתה כמוני חח.. תגיד גם אתה לא משתמש בtmים במשחקי דור 4 במטה רק אם אתה ממש חייב או שהם מתחדשים?[/quote]
אני מניח שאפשר לאמר שכן. באדום אש שמתי AERIAL ACE לצ'ריזרד כי הרגשתי שזו מתקפה טובה, ובפלטינום שמתי כמה TMים לכמה פוקימונים, במחשבה שאני בונה להם סט טוב (הידע שלי בסטים אפסי.) גם במשחק הזה אני כמעט ולא שם TMים, אבל אם אני אראה צורך, אני אשים TMים לפני הליגה, כי שם אני אצטרך כל פיסת כח שאני יכול להשיג...
הגעת לפאקינג legion עם skeleton בHEROES 4 ):
שנים שלא הבנתי איך המחשב מגיע לכמות הזאת בכזאת מהירות שנים ):
[QUOTE=LordAbizi;1404710]אני מניח שאפשר לאמר שכן. באדום אש שמתי AERIAL ACE לצ'ריזרד כי הרגשתי שזו מתקפה טובה, ובפלטינום שמתי כמה TMים לכמה פוקימונים, במחשבה שאני בונה להם סט טוב (הידע שלי בסטים אפסי.) גם במשחק הזה אני כמעט ולא שם TMים, אבל אם אני אראה צורך, אני אשים TMים לפני הליגה, כי שם אני אצטרך כל פיסת כח שאני יכול להשיג...[/QUOTE]
תראה סטים זה פשוט.. אתה פשוט שם להם מתקפות עם PP גבוה מספיק (10 זה טוב 5 כבר לא) ועם כוח בסביבות ה 70-95 בקטגורייה שלהם תנסה לשים סאבים אבל לא יותר מאחד מכל סוג ואחרי זה תנסה לשים את הסוגים הבאים: לחימה,רוח,קרח,חשמל,אבן,אדמה,דרקון (רק לדרקונים) וזהו.. ככה בונים סט IN GAME.
בויפי 5 PP זה סטאנדרט.
[quote=Ilan;1404712]תראה סטים זה פשוט.. אתה פשוט שם להם מתקפות עם PP גבוה מספיק (10 זה טוב 5 כבר לא) ועם כוח בסביבות ה 70-95 בקטגורייה שלהם תנסה לשים סאבים אבל לא יותר מאחד מכל סוג ואחרי זה תנסה לשים את הסוגים הבאים: לחימה,רוח,קרח,חשמל,אבן,אדמה,דרקון (רק לדרקונים) וזהו.. ככה בונים סט IN GAME.
בויפי 5 PP זה סטאנדרט.[/quote]
אני מכיר את העקרונות הבסיסיים, אבל יש לי הרגשה שאני לא מנצל אותם. אבל זה לא מפריע לי יותר מדי.
[QUOTE=LordAbizi;1404715]אני מכיר את העקרונות הבסיסיים, אבל יש לי הרגשה שאני לא מנצל אותם. אבל זה לא מפריע לי יותר מדי.[/QUOTE]
אם אתה רוצה סטים טובים לך לסמוגון תחפש את הסטים עם הצ'ויס באנד,סקארף וספקס אלו הכי טובים למשחק.
דווקא מתאים לך להיות שחקן ויפי בPO יש שם המון מתמטיקה ואסטרטגייה.
[quote=Ilan;1404716]אם אתה רוצה סטים טובים לך לסמוגון תחפש את הסטים עם הצ'ויס באנד,סקארף וספקס אלו הכי טובים למשחק.
דווקא מתאים לך להיות שחקן ויפי בPO יש שם המון מתמטיקה ואסטרטגייה.[/quote]
כן, אבל פשוט לא אכפת לי. אין לי כח להסתבך, אני יותר במשחק למען העלילה והסיפור (במה שפלאטינום ושחור/לבן היו די שיפורים מהקודמים שלהם. לבן 2 בינתיים עומד בציפיות, אבל התאכזבתי כש-15 פלזמות הקיפו את צ'רן, את ד"ר אלעזר בירנבוים (היריב) ואותי, ולא מצאנו את עצמנו לפתע בכלא של צוות פלזמה כשאנחנו צריכים לבצע בריחה נועזת)
רוצה אני להיות גיבור הכי שבעולם
מי אתה
[QUOTE=Sagi030;1404719]רוצה אני להיות גיבור הכי שבעולם[/QUOTE]
שתוק כבר!
[QUOTE=Ilan;1404721]שתוק כבר![/QUOTE]
עזוב, זה כמו לדבר עם כלב, רק שכלב באמת חכם
השתקמה לך הנבדה?