-
the rock:
"אני וסקווירטל לא ניתן להם לתקוף ואמילי וגראולית' יפגעו בהם עכשיו סקווירטל קרן קרח על הרגליים שלהם ואל תילחץ" אתה אומר לסקווירטל בקריצה ומנסה להרגיע אותו בקולך ובאמת הוא נראה הרבה יותר רגוע במיוחד בגלל שזוג האווים לא מצליחים לתקוף בשנית, לאחר מכן סקווירטל משתמש בקרן קרח על רגליהם של האווים אשר לא יכולים לזוז לאחר מכן גאולית' נוששך אותם בחוזקה בשיני המשחירות בעקבות ההתקפה ושניהם מתעלפים. "צא פוקדור" אומרת אמילי וזורקת את הפוקדור אשר מתחיל להתגלגל בחול בעוד שהיא אומרת לך בהתלהבות "קדימה תזרוק את הפוקדור!"
Gallade123:
"אודיש, תכנס לתוך הבור!" אתה צועק על אודיש המבוהל אשר מקל מאט ביטחון מכך שאתה מבקש ממנו בכל מיקראה להיכנס לבור עליו נפל והוא נוחט על זוג רגליו הקטנות וכל מה שנשמע מבחוץ הוא תפיחה קלה של רגליו.
"תצא מאחד הבורות, ותפגע באגזקיוט בעלי תער בלי שהוא ישים לב אליך!" אתה מוסיף לעבר אודיש אשר מנסה לתפס ושמע כי הוא נופל שוב ושב לתוך הבור אך הוא ממשיך עם עלי התער אשר יוצאים מהבור במהירות וחוסר דיוק בשל הראייה הגרועה ונופלים בכל המגרש. "עבודה טובה אגגזקיוט עכשיו הוא לא יכול לפגוע! תשתמש בזריקת זרעים לעבר הבור!" אומר איתן עם חיוך מאט מרושע על פיניו הוא נראה ממש להוט לקרב.
ace grace:
גרובייל,תשתמש בחבטת שאיבה נגד המתקפה של סקווירטל אתה אומר לגרובייל, והוא ממהר לתקוף על ההעלה הגדול שעל ראשו אשר מתחיל לקבל גווין ירוק זוהר בעוד ששניהם מתקרבים אחד לשני ולבסוף של דבר טוטדייל נושך את גרובייל בעלה ראושו אשר מופנה עליו ונאחז בו, והדבר היה טעות מפני שמייד השאיבה מתחילה לשאוב אנרגייה מטוטדייל.
"מיד לאחר מכן תשתמש בחבטה לכיוון העצים ותעשה כך שהם יפלו ככלוב לכיוון טוטודייל בזמן שאתה מעסיק את טוטדייל" אתה ממשיך להגיד לגרובייל לאחר המהלך הקודם והוא זורק את טוטדייל עם עלה ראשו לעבר האדמה ומפיל כמה עצים אשר אוסרים אותו במין מבוך של עלים ענפים וגזעים.
-
[QUOTE=מונקי;1425694]the rock:
ace grace:
גרובייל,תשתמש בחבטת שאיבה נגד המתקפה של סקווירטל אתה אומר לגרובייל, והוא ממהר לתקוף על ההעלה הגדול שעל ראשו אשר מתחיל לקבל גווין ירוק זוהר בעוד ששניהם מתקרבים אחד לשני ולבסוף של דבר טוטדייל נושך את גרובייל בעלה ראושו אשר מופנה עליו ונאחז בו, והדבר היה טעות מפני שמייד השאיבה מתחילה לשאוב אנרגייה מטוטדייל.
"מיד לאחר מכן תשתמש בחבטה לכיוון העצים ותעשה כך שהם יפלו ככלוב לכיוון טוטודייל בזמן שאתה מעסיק את טוטדייל" אתה ממשיך להגיד לגרובייל לאחר המהלך הקודם והוא זורק את טוטדייל עם עלה ראשו לעבר האדמה ומפיל כמה עצים אשר אוסרים אותו במין מבוך של עלים ענפים וגזעים.[/QUOTE]
'נתפסת.' אני חושב , "גרובייל , תשתמש את זה עם חבטת שאיבה , ותשאב מימנו את כל מה שנשאר לו!!"אני צועק , אם טוטודייל לא מוכן להיכנע אז אני במהירות מחזיר את גרובייל , "טפיג , הגיע הזמן שלך , תשתמש בצרחה ולאחר מכן בדחיפה , אחרי זה תשתמש פעם נוספת בדחיפה ואז תשתמש בגחלת!" אני צועק לטפיג , "אני מאמין שאתה יכול לעשות את זה!!" אני צועק .
-
ace grace:
"גרובייל, תשתמש את זה עם חבטת שאיבה , ותשאב מימנו את כל מה שנשאר לו!!" אתה צועק על גרובייל אשר מתחיל לרוץ לעבר טוטדייל ומשתמש בחבטת שאיבה עוצמתית אשר מעיפה את טוטדייל לרצפה מלאת העצים אך הוא איננו מוותר עדיין ונראה כי הוא להוט לסיים את הקרב הזה ולהרשים אותך בעודו עושה זאת, ועל כן אתה מוציא את טופיז ומתחיל להרות עליו בצעקה טפיג , הגיע הזמן שלך , תשתמש בצרחה ולאחר מכן בדחיפה , אחרי זה תשתמש פעם נוספת בדחיפה ואז תשתמש בגחלת!" וממשיך בצעקה ואומר "אני מאמין שאתה יכול לעשות את זה!!"
טופיג נראה ממש להוט בעקבות הנחישות שלך והוא מתחיל לצרוח בקול אולם ניראה כי זה לא מפריע לטוטדייל והוא נראה בטוח בעצמו אפילו יותר והוא מתחיל להתקרב על טופיג אשר מתחיל להשתמש בדחיפה עם נשיכה ושניהם נפגשים ומעפים לשתי צדידי מבוך העלים., לאחר מכן טופיג מנסה למצוע את טוטדייל במבוך אך ללא הצלחה ומתחיל מייד להשתמש בגחלת אשר גורמת לשרפיה גדולה ומבריחה פוקימונים רבים מהאזור.
"טו טוטו טוטודייל" אומר לעברך טוטדייל עם מבט עצבני בעניין ומתחיל להשתמש באגדח מיים לעבר האזור ומביט עליך בשנית עם מבט מאשים.
-
[QUOTE=מונקי;1425747]ace grace:
"גרובייל, תשתמש את זה עם חבטת שאיבה , ותשאב מימנו את כל מה שנשאר לו!!" אתה צועק על גרובייל אשר מתחיל לרוץ לעבר טוטדייל ומשתמש בחבטת שאיבה עוצמתית אשר מעיפה את טוטדייל לרצפה מלאת העצים אך הוא איננו מוותר עדיין ונראה כי הוא להוט לסיים את הקרב הזה ולהרשים אותך בעודו עושה זאת, ועל כן אתה מוציא את טופיז ומתחיל להרות עליו בצעקה טפיג , הגיע הזמן שלך , תשתמש בצרחה ולאחר מכן בדחיפה , אחרי זה תשתמש פעם נוספת בדחיפה ואז תשתמש בגחלת!" וממשיך בצעקה ואומר "אני מאמין שאתה יכול לעשות את זה!!"
טופיג נראה ממש להוט בעקבות הנחישות שלך והוא מתחיל לצרוח בקול אולם ניראה כי זה לא מפריע לטוטדייל והוא נראה בטוח בעצמו אפילו יותר והוא מתחיל להתקרב על טופיג אשר מתחיל להשתמש בדחיפה עם נשיכה ושניהם נפגשים ומעפים לשתי צדידי מבוך העלים., לאחר מכן טופיג מנסה למצוע את טוטדייל במבוך אך ללא הצלחה ומתחיל מייד להשתמש בגחלת אשר גורמת לשרפיה גדולה ומבריחה פוקימונים רבים מהאזור.
"טו טוטו טוטודייל" אומר לעברך טוטדייל עם מבט עצבני בעניין ומתחיל להשתמש באגדח מיים לעבר האזור ומביט עליך בשנית עם מבט מאשים.[/QUOTE]
"מצטער טוטודייל , כולם , צאו לעזור לטוטודייל לסלק את האש!" אני צועק ומוציא את כולם מהפוקדור , לאחר מכן אני אוסף הרבה אבנים וזורק על האש (אש פחות חזקה מעלים).
"טפיג , לפי איך שזה נראה לא כדאי שתשתתף בקרב." אני חושב.
לאחר מכן אני קורא לדון ומבקש מימנה להוציא את אמפוליון בשביל שיכבה את האש.
-
[QUOTE=מונקי;1425694]the rock:
"אני וסקווירטל לא ניתן להם לתקוף ואמילי וגראולית' יפגעו בהם עכשיו סקווירטל קרן קרח על הרגליים שלהם ואל תילחץ" אתה אומר לסקווירטל בקריצה ומנסה להרגיע אותו בקולך ובאמת הוא נראה הרבה יותר רגוע במיוחד בגלל שזוג האווים לא מצליחים לתקוף בשנית, לאחר מכן סקווירטל משתמש בקרן קרח על רגליהם של האווים אשר לא יכולים לזוז לאחר מכן גאולית' נוששך אותם בחוזקה בשיני המשחירות בעקבות ההתקפה ושניהם מתעלפים. "צא פוקדור" אומרת אמילי וזורקת את הפוקדור אשר מתחיל להתגלגל בחול בעוד שהיא אומרת לך בהתלהבות "קדימה תזרוק את הפוקדור!"
[/QUOTE]
זורק את הפוכדור ומתרכז בו "נו כבר תתפס" אני אומר בלחץ.
-
the rock:
אתה זורק את הפוכדור ומתרכז בו ואומר בלחץ "נו כבר תתפס", בעוד שאתה אומר זאת הפוכדורים מתחילים להתנדנד ולאחר כמה שניות הפוכדורים מפסיקים והפוקדע של שניכם אומר בקול "מזל טוב תפסת/ה את הפוקימון אווי, אווי יודע מתקפת כדור צל,צרחה ודחיפה.
"יש תפסנו אותם" אומרת אמילי בהתרגשות ומכחה לתגובתך בעודה לוקחת את הפוכדור.
ace grace:
כן אבל יש גם הרבה ענפים
------------------------------------------------
"מצטער טוטודייל , כולם , צאו לעזור לטוטודייל לסלק את האש!" אתה צועק בעודך מוציא את כולם מהפוקדורים ומתחיל לזרוק אבנים על האש כמוך גם כל הפוקימונים שלך מתחילים לזרוק אבנים וחול על האש ולבסוף אתה קורא לדון אשר מכבה את האש סופית עם אמבליון אשר משתמש באגדח מים עוצמתי.
"אתה צריך להיזהר שאתה נלחם בסביבה כזו עם פוקימון אש" אומרת לך דון עם פרצוץ חמוץ בעוד שטוטדייל מתחיל לרוץ על כיוון הפוקימונים שלך עם פרצוף שמח ופוגע בטופיג באגדח מים כאשר הוא משוחח עם הפוקימונים הנותירים בשפת לא מובנת.
-
[QUOTE=מונקי;1425788]the rock:
אתה זורק את הפוכדור ומתרכז בו ואומר בלחץ "נו כבר תתפס", בעוד שאתה אומר זאת הפוכדורים מתחילים להתנדנד ולאחר כמה שניות הפוכדורים מפסיקים והפוקדע של שניכם אומר בקול "מזל טוב תפסת/ה את הפוקימון אווי, אווי יודע מתקפת כדור צל,צרחה ודחיפה.
"יש תפסנו אותם" אומרת אמילי בהתרגשות ומכחה לתגובתך בעודה לוקחת את הפוכדור.
[/QUOTE]
"יש" אני קופץ באוויר.
"אני אפתח אותו לאמביריון והוא יהיה הכי חזק" אני אומר בשמחה.
"עכשיו אני הולך למכון.את באה?" אני שואל בשמחה.
-
[QUOTE=מונקי;1425788]
ace grace:
כן אבל יש גם הרבה ענפים
------------------------------------------------
"מצטער טוטודייל , כולם , צאו לעזור לטוטודייל לסלק את האש!" אתה צועק בעודך מוציא את כולם מהפוקדורים ומתחיל לזרוק אבנים על האש כמוך גם כל הפוקימונים שלך מתחילים לזרוק אבנים וחול על האש ולבסוף אתה קורא לדון אשר מכבה את האש סופית עם אמבליון אשר משתמש באגדח מים עוצמתי.
"אתה צריך להיזהר שאתה נלחם בסביבה כזו עם פוקימון אש" אומרת לך דון עם פרצוץ חמוץ בעוד שטוטדייל מתחיל לרוץ על כיוון הפוקימונים שלך עם פרצוף שמח ופוגע בטופיג באגדח מים כאשר הוא משוחח עם הפוקימונים הנותירים בשפת לא מובנת.[/QUOTE]
אני צוחק בקול ומרים את טפיג , "אל תדאג , הוא התעצבן בגלל השריפה." אני אומר לטפיג ומלטף אותו , "את צודקת , במקום כזה אסור היה לי להשתמש בטפיג." אני אומר , אוקיי , "טוטודייל , אם אתה רוצה , אולי תצטרף אלי ואז תוכל לגרום לזה שלא יהיו שריפות בשום מקום שבו נבקר , כך שאם טפיג יצית בטעות שריפה אז נוכל לכבות אותה בקלות?" אני שואל את טוטודייל.
-
the rock:
"יש" אתה אומר ממתחיל לקפץ באוויר ומיד אחריך גם אמילי קופצת איתך,"אני אפתח אותו לאמביריון והוא יהיה הכי חזק" אתה ממשיך ואומר ואז שואל את אמילי האם היא באה איתך למכון "טוב אין לי ממש משהו אחר לעשות" היא אומרת בציניות ומתחילה להתקדם לעבר מרכז העיר בו המכון נמצע.
ace grace:
אתה מרים את טופיג ומלטץ אותו בעודך אומר "אל תדאג הוא התעצבן בגלל השרפה" אומנם טופיג עדיין לא נרגע והוא רועד בתוך ידיך בעודו מנסה להתיבש על ידך.
"את צודקת , במקום כזה אסור היה לי להשתמש בטפיג." אתה אומר לדון והיא אומר לך בציחקוק "אתה צודק אבל יש לך מזל שיש לך אותי כדי לתקן את השטיות שלך" ואז היא מתרחקת בשנית ונותנת לך לדבר עם טוטודייל בעוד שהיא שמה לב כי אתה מתחיל לפנות אליו בשאלה, "טוטודייל , אם אתה רוצה , אולי תצטרף אלי ואז תוכל לגרום לזה שלא יהיו שריפות בשום מקום שבו נבקר , כך שאם טפיג יצית בטעות שריפה אז נוכל לכבות אותה בקלות?"
טוטדייל מתלבט מאט ובסופו של דבר הוא קופץ לעבריך עם חיוך ומאשר כי הוא רוצה להמשיך ולעזור לך במסע.
-
[QUOTE=מונקי;1425832]
ace grace:
אתה מרים את טופיג ומלטץ אותו בעודך אומר "אל תדאג הוא התעצבן בגלל השרפה" אומנם טופיג עדיין לא נרגע והוא רועד בתוך ידיך בעודו מנסה להתיבש על ידך.
"את צודקת , במקום כזה אסור היה לי להשתמש בטפיג." אתה אומר לדון והיא אומר לך בציחקוק "אתה צודק אבל יש לך מזל שיש לך אותי כדי לתקן את השטיות שלך" ואז היא מתרחקת בשנית ונותנת לך לדבר עם טוטודייל בעוד שהיא שמה לב כי אתה מתחיל לפנות אליו בשאלה, "טוטודייל , אם אתה רוצה , אולי תצטרף אלי ואז תוכל לגרום לזה שלא יהיו שריפות בשום מקום שבו נבקר , כך שאם טפיג יצית בטעות שריפה אז נוכל לכבות אותה בקלות?"
טוטדייל מתלבט מאט ובסופו של דבר הוא קופץ לעבריך עם חיוך ומאשר כי הוא רוצה להמשיך ולעזור לך במסע.[/QUOTE]
אני מוריד את טוטודייל מימני ואז זורק פוקדור על טוטודייל , לאחר שהוא נעצר (הרי עשיתי קרב נגד טוטודייל וגם הוא עצמו הסכים להצטרף אלי) אני זורק את הפוקדור של טוטודייל , ואז שם אותו על סטארלי , לאחר מכן אני שם את טפיג על כתפי , גרובייל ודון הולכים לצידי וסטארלי עף לצידי, וכולנו הולכים להירשם לתחרות הסרט.
-
ace grace:
אתה מוריד את טוטודייל ממך וזורק לעברו פוקדור אשר הוא מרים עם זבו באוויר וקופץ לתוכו בשימחה לאחר התעלול והפוקדור נעצר מייד לאחר מכן, לאחר התפיסה הפוקדע אומר לך בקול "מזל טוב תפסתה טוטדייל, טוטודייל יודע להשתמש במתקפה :נשיכה,אגדח מים, פרצוץ מפחיד." ומייד משתתק.
"ויוא טוטדייל שלך ממש חזק" אומרת לך דון בחיוך בעודך זורק אותו באוויר ומניך אותו על סטארלי, סטארלי נראה מאט מתקשה לעוץ בשל המשקל העודף אך לאחר כמה שניות מעייפות הוא מצליח לעוף ליידך בבטחה, לעומתו טוטדייל נראה ממש שמח מהסידור החדש והוא מפזר מים באוויר אשר מקררים את סטארלי אשר נהנה ממאט קור בשל המאמץ הגדול, בעוד שסטארלי וטודייל עפים אתה דון גרובייל וטפיג אשר עליתה על כתפיך הולכים לכיוון העיר ובכוונתך להרשם לתחרות הסרט.
לאחר כמה דקות של הליכה אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ודון אומרת לך במבוחכה וחשש "כמעט שחכתי להגיד לך אבל התחרות מחר כדי שתרשם אצל האחות ג'יו בהקדם האפשרי."
-
[QUOTE=מונקי;1425832]the rock:
"יש" אתה אומר ממתחיל לקפץ באוויר ומיד אחריך גם אמילי קופצת איתך,"אני אפתח אותו לאמביריון והוא יהיה הכי חזק" אתה ממשיך ואומר ואז שואל את אמילי האם היא באה איתך למכון "טוב אין לי ממש משהו אחר לעשות" היא אומרת בציניות ומתחילה להתקדם לעבר מרכז העיר בו המכון נמצע.
.[/QUOTE]
רץ למכון ונכנס אליו בהתרגשות לקראת הקרב המכון הראשון שלי.
-
[QUOTE=מונקי;1425694]
Gallade123:
"אודיש, תכנס לתוך הבור!" אתה צועק על אודיש המבוהל אשר מקל מאט ביטחון מכך שאתה מבקש ממנו בכל מיקראה להיכנס לבור עליו נפל והוא נוחט על זוג רגליו הקטנות וכל מה שנשמע מבחוץ הוא תפיחה קלה של רגליו.
"תצא מאחד הבורות, ותפגע באגזקיוט בעלי תער בלי שהוא ישים לב אליך!" אתה מוסיף לעבר אודיש אשר מנסה לתפס ושמע כי הוא נופל שוב ושב לתוך הבור אך הוא ממשיך עם עלי התער אשר יוצאים מהבור במהירות וחוסר דיוק בשל הראייה הגרועה ונופלים בכל המגרש. "עבודה טובה אגגזקיוט עכשיו הוא לא יכול לפגוע! תשתמש בזריקת זרעים לעבר הבור!" אומר איתן עם חיוך מאט מרושע על פיניו הוא נראה ממש להוט לקרב.
[/QUOTE]
"אודיש, תשתמש בהתקלה כדי לצאת מהבור לחסום את הזרעים! ואחרי שאתה יוצא, תשתמש בעלי תער!" אני צועק.
-
the rock:
אתה רץ על עבר המכון ונכנס עליו בהתרגשות לקראת הקרב הראשון שלך נגד מאמן מכון אמיתי.
בתוך המכון ישנו נער צעיר בעל שער ירוק חולצה לבנה ומכנסיים ירוקים וצמודים אשר משקה את העצצים שנצבים בקידמת המכון, "שלום אפשר לעזור לכם?" שואל אותכם הנער בנימוס.
Gallade123:
"אודיש , תשתמש בהתקלה כדי לצאת מהבור לחסום את הזרעים! ואחרי שאתה יוצא, תשתמש בעלי תער!" אתה צועק לעבר אודיש אשר מאט מבוהל מהסטואציה ולמרות זאת הוא מתחיל לתפס בעזרת ההתקלה ולבסוף יוצא מהבור ושולח עלי תער אשר מעלפים את אגזקיוט המותש, "עבודה טובה" אומר לך איתן בהתרגשות מהקרב ומעיף לאוויר פוקדור נוסף ואומר "בו ניראה מה תעשה נגד משהו שלא מהאזור הזה".
מהפוקדור שאיתן זרק ניתן לראות פוקימון דמיו צבי יוצא אשר מוכן להלחם([IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/585.png[/IMG]) ואיתן אומר לו "דארלינג תשתמשי בדחיפה!"
-
[QUOTE=מונקי;1425893]the rock:
אתה רץ על עבר המכון ונכנס עליו בהתרגשות לקראת הקרב הראשון שלך נגד מאמן מכון אמיתי.
בתוך המכון ישנו נער צעיר בעל שער ירוק חולצה לבנה ומכנסיים ירוקים וצמודים אשר משקה את העצצים שנצבים בקידמת המכון, "שלום אפשר לעזור לכם?" שואל אותכם הנער בנימוס.
[/QUOTE]
"כן אפשר אתה יודע איפה מנהיג המכון?אני צריך לנצח אותו" אני אומר בביטחון מופרז למדי.