[quote=שלום לכם;1445362]אה הלכת לכנס אנימה? הוא אמר לי שהוא מרצה שם אבל לא ציפיתי שמישהו באמת יפגוש אותו שם... אז שמעת את ההרצאה שלו?[/quote]
לא הצטרפתי אחרי ההרצעה שלו אבל שמעתי שהיא הייתה מצוינת אבל אני כבר יודע הכל שם..
Printable View
[quote=שלום לכם;1445362]אה הלכת לכנס אנימה? הוא אמר לי שהוא מרצה שם אבל לא ציפיתי שמישהו באמת יפגוש אותו שם... אז שמעת את ההרצאה שלו?[/quote]
לא הצטרפתי אחרי ההרצעה שלו אבל שמעתי שהיא הייתה מצוינת אבל אני כבר יודע הכל שם..
אני יודע שזה באיחור דיי גדול אבל הם הייתם רוצים כתבה על ההופעה של כוורת שהייתי בה?
וואו רגע
אני כבר משתמש ותיק
עברו כבר 3 שנים
וואו.
[quote=lordabizi;1445351]כל הקטע של החיות המזונבות שמדברות ביניהן... קצת סוריאליסטי...
ו... קוראים לו סון גוקו. Lolwat?[/quote]
הוא מבוסס על אותו מקור שדמות סון גוקו מבוססת עליה גם.
כן, תארתי לעצמי שנארוטו לא העתיקו מדרגון בול, אלא ששניהם העתיקו מאגדת עם יפנית...
[quote=lordabizi;1445380]כן, תארתי לעצמי שנארוטו לא העתיקו מדרגון בול, אלא ששניהם העתיקו מאגדת עם יפנית...[/quote]
שמת לב שלג'ינורקי של סון גוקו קוראים רושי?
היום אני חוזר לארץ :-(
[quote=monster;1445382]שמת לב שלג'ינורקי של סון גוקו קוראים רושי?[/quote]
לא זכרתי שהזכירו את השם שלו. אבל עכשיו כשאני חושב על זה מהפלשבק הוא כן נראה כמו איזה זקן מנוסה כזה מה שדומה לרושי מדרגון בול...
אבל חשבתי שמלך הקופים זה enma (מי שבדרגון בול ממיין את המתים) הזימון של סארוטובי... מה היחס שלו אל סון גוקו?
[quote=marco reus;1445378]וואו רגע
אני כבר משתמש ותיק
עברו כבר 3 שנים
וואו.[/quote]
תגיד,איך קוראים להיטמן באמת?
[quote=lordabizi;1445385]לא זכרתי שהזכירו את השם שלו. אבל עכשיו כשאני חושב על זה מהפלשבק הוא כן נראה כמו איזה זקן מנוסה כזה מה שדומה לרושי מדרגון בול...
אבל חשבתי שמלך הקופים זה enma (מי שבדרגון בול ממיין את המתים) הזימון של סארוטובי... מה היחס שלו אל סון גוקו?[/quote]
לא יודע בדוק בויקי נארוטו או בויקיפדיה.
זה לא כזה מעניין אותי האמת... סתם קפצה לי לראש העובדה שהתואר "מלך הקופים" כבר תפוס...
[url]http://www.animeflavor.com/cartoon/phineas-and-ferb-mission-marvel[/url]
פיניאס ופרב המשימה:מארוול יצא עכשיו לצפייה ישירה. מה אתם חושבים?
[QUOTE=Odin Borson;1445386]תגיד,איך קוראים להיטמן באמת?[/QUOTE]
יוסי אוחנה
שלום אנשים ^_^
[quote=שלום לכם;1445390]יוסי אוחנה[/quote]
אבל לפי מה שהבנתי יוסי אוחנה מת...