אפשר בבקשה תשובה...
אם משתמשים רגילים לא יכולים לשנות כינוי ותת כינוי
אז גם מנהלים לא יכולים?
Printable View
אפשר בבקשה תשובה...
אם משתמשים רגילים לא יכולים לשנות כינוי ותת כינוי
אז גם מנהלים לא יכולים?
[quote=barney stinson;1454535]יש כאן אנשים שמתעניינים בכל סוג ספורט אפשרי? אני מתכנן פרוייקט להחייאת הפורום הזה[/quote]
אני - אני - אני - אני - אני - אני!
[QUOTE=itayQT;1454541]אני - אני - אני - אני - אני - אני![/QUOTE]
כגון?
[quote=barney stinson;1454535]יש כאן אנשים שמתעניינים בכל סוג ספורט אפשרי? אני מתכנן פרוייקט להחייאת הפורום הזה[/quote]
אני מתעניין בך דודי ):
הם יכולים כנראה [הם מורידים את היכולת הזאת לכולם,מין הסתם הם גם יכולים]
בסופו של דבר אסכם את הדיון ואומר: המהלך שאני ואיתי מתניעים הוא לא לטובת היחיד, זה נכון. הוא לטובת הפורום. ווינר יקבל את הכל בסופו של דבר. זה גם נכון. אבל יש מחשבה מאחורי זה ואנשים אשר ירצו את הדרגה ואת מה שהיא מציעה, יתחילו להריץ פה פעילויות, ירתמו לפורום ויהפכו אותו לפעיל, וכך לא נמשיך להיות פורום של "12 אנשים שפעילים בלחץ".
אני מה זה בבאסה
היה פרק אחד שאש כמעט סוף סוף נפתר מפיקאצ'ו אבל פיקאצ'ו חזר עליו ):
[quote=togfi;1454547]אני מה זה בבאסה
היה פרק אחד שאש כמעט סוף סוף נפתר מפיקאצ'ו אבל פיקאצ'ו חזר עליו ):[/quote]
חחח לפחות אתה יודע שפיקאצ'ו נוב!
[QUOTE=Canaan;1454544]אני מתעניין בך דודי ):[/QUOTE]
הלוואי שיכולתי לזהות מי אתהההה :nose_pick:
sry man...אבל הפורום הזה כבר אבוד,הוא ישאר פורום של פחות מ-20 משתמשים
[QUOTE=Barney Stinson;1454549]הלוואי שיכולתי לזהות מי אתהההה :nose_pick:[/QUOTE]
זה נדב האגדי
[QUOTE=Alien;1454545]הם יכולים כנראה [הם מורידים את היכולת הזאת לכולם,מין הסתם הם גם יכולים][/QUOTE]
לא הבנתי...
[quote=cho'gath;1454548]חחח לפחות אתה יודע שפיקאצ'ו נוב![/quote]
אני שונא את פיקאצ'ו!!
הלואי יחליפו אותו בדננה!
[quote=hit man;1454546]בסופו של דבר אסכם את הדיון ואומר: המהלך שאני ואיתי מתניעים הוא לא לטובת היחיד, זה נכון. הוא לטובת הפורום. ווינר יקבל את הכל בסופו של דבר. זה גם נכון. אבל יש מחשבה מאחורי זה ואנשים אשר ירצו את הדרגה ואת מה שהיא מציעה, יתחילו להריץ פה פעילויות, ירתמו לפורום ויהפכו אותו לפעיל, וכך לא נמשיך להיות פורום של "12 אנשים שפעילים בלחץ".[/quote]
איך אני אעשה את זה? אני מנהל,זה התפקיד שלי,אם אני מקבל ווינר על כל אחד כזה,אני אקבל ווינר כל יום
[QUOTE=Odin Borson;1454554]איך אני אעשה את זה? אני מנהל,זה התפקיד שלי,אם אני מקבל ווינר על כל אחד כזה,אני אקבל ווינר כל יום[/QUOTE]
אתה מנהל, אתה אמור להשקיע בכל מקרה :what: