free at least!!!!
freedom!freedom!
חזרתי מבאן מעצבן לאללה....
Printable View
free at least!!!!
freedom!freedom!
חזרתי מבאן מעצבן לאללה....
תודה
אדם חי?
שלום
הולה D:
[QUOTE=Ritsuka kun;1463435]הולה D:[/QUOTE]
קומו אסטס?
בוקר טוב
הצבא הזה פשוט דפוק. שינו את מי שהיה אמור לצאת לאבט"ש היום ושכחו להודיע לי. יום יבוא ואני ארצח אותם. אני פיזית ארצח אותם.
אבל! כשיצאתי מהקריה ראיתי פנים מוכרות נכנסות פנימה. ראיתי לפי הכומתה שזה מישהו במשטרה הצבאית. ראיתי גם תג שם "ארווין איחייב". ניגשתי אליו ואמרתי לו שלום. כעת כל אנשי פורום פוקימון מחולון יודעים מי אני.
אלא אם הצגת את עצמך, אני בספק אם הדבר הראשון שצץ לו לראש זה "אלוהים ישמור זה לורדאביזי"
[quote=lordabizi;1463443]הצבא הזה פשוט דפוק. שינו את מי שהיה אמור לצאת לאבט"ש היום ושכחו להודיע לי. יום יבוא ואני ארצח אותם. אני פיזית ארצח אותם.
אבל! כשיצאתי מהקריה ראיתי פנים מוכרות נכנסות פנימה. ראיתי לפי הכומתה שזה מישהו במשטרה הצבאית. ראיתי גם תג שם "ארווין איחייב". ניגשתי אליו ואמרתי לו שלום. כעת כל אנשי פורום פוקימון מחולון יודעים מי אני.[/quote]
פגשת את ארווין?!
מגניב!
איך הצגת את עצמך?
אמרתי שאני לורד אביזי מפורום פוקימון. הוא שאל אם עברתי לקריה (אולי נוכח התיקים העצומים שהיו לי) אמרתי שאני משרת בקריה אבל אל בדיוק נמצא בה אף פעם. והוא התפלא שזכרתי את הפנים שלו.
הגיוס שלי הוקדם למרץ, יש לי צו ל27 בנובמבר שזה מחרתיים (הייתי בטוח עד עכשיו שזה עוד שבוע, אני כבר לא עוקב אחרי התאריכים) בנוגע לדברים כלכליים/משפחתיים
אין לי כוח לזה.
בהצלחה נדב
היי
אני זוכר שפעם אמרצת שפגשת אותו הרבה פעמים אבל הוא לא יודע :p