-
[QUOTE=Alice;1482581][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אהמ הרומאנס לא יהיה איתה אהמ
מעריך מספיק בשביל לתת לי את הו הו? D=
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ניגש את הילדה, משום מה היא מזכירה לך את לילית-המעורבת ג'יראצ'י שפגשת פעם בדרך 30. "את בסדר? את צריכה עזרה כלשהי?" אתה שואל אותה. היא מסתובבת בבהלה-פוקימון הנחש שאיתה, שאתה מזהה כדרטיני מתחיל לנהום "זוז מפה!". הנערה מלטפת את ראשו "זה בסדר... אתה לא רואה את האות H על הבגדים שלו נכון?... הוא אמור להיות בסדר" היא אומרת בקול חולמני ומתמוטטת!. "ביאנקה! לא!" צועק דרטיני ומנסה נואשות לגרום לה להרים את ראשה
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]
בעיקרון אסור להילחם מעורב על פוקימון 1:1 אבל בגלל שהוא ביקש להילחם ספציפית מולך אתה יכול.
יאפ קול עמוק כי שהוא מתפתח הוא ענקי כזה
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חומק מהבועות, אך כמה בודדות מהן מצליחות לפגוע בך למרות שהן לא מסבות לך יותר מידי נזק. אתה מקווה שהפוליואג לא יסבול יותר מידי ורץ אליו עם זנב זוהק ומלא באנרגיה חשמלית! הפוקימון לא ידע מאיפה זה מגיע לו והוא מועף אחורנית. הוא מתאושש, לאחר זמן מה שבו חשבת שיש סיכוי שהוא התעלף. הוא פצוע מאוד ונראה שהרגזת אותו. הוא פוער את פיו וכדור קרח מוצק נוצר לפניו-הוא משלח אותו לכיוונך! אתה מנסה להתחמק אך לא מספיק, אתה מרגיש כאב חד בבטן מהמכה ומועף כמה מטרים אחורה למרות שאתה מצליח להישאר על הרגליים (ice ball)[/QUOTE]
אוקיי בוא נתקוף מרחוק, לא בא לי לחטוף עוד כדור קרח כזה. אתקוף אותו בניצוץ!!
-
[QUOTE=Alice;1482581][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אהמ הרומאנס לא יהיה איתה אהמ
מעריך מספיק בשביל לתת לי את הו הו? D=
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ניגש את הילדה, משום מה היא מזכירה לך את לילית-המעורבת ג'יראצ'י שפגשת פעם בדרך 30. "את בסדר? את צריכה עזרה כלשהי?" אתה שואל אותה. היא מסתובבת בבהלה-פוקימון הנחש שאיתה, שאתה מזהה כדרטיני מתחיל לנהום "זוז מפה!". הנערה מלטפת את ראשו "זה בסדר... אתה לא רואה את האות H על הבגדים שלו נכון?... הוא אמור להיות בסדר" היא אומרת בקול חולמני ומתמוטטת!. "ביאנקה! לא!" צועק דרטיני ומנסה נואשות לגרום לה להרים את ראשה
[/QUOTE]
בואי לא נגזים. אבל סידרתי לך בדיחת הו-או חביבה :wink:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני צועק :"ביאנקה!" אשאל את הנחשוש:"מי אתה? מי היא? ותאמין לי, אני לא עובד עם הארי. אתה צריך שאעזור לכם במשהו? אתה מוזמן לבדוק אותי בכל דרך שתרצה".
-
[SIZE=5]~זינק~[/SIZE]
מזלט פתחת עמוד 20. אתה זוכה בפוקימון מים התפתחות ראשונה לבחירתך
~~~~~~~~~~~~~~
אתה תוקף את פוליוואג בניצוץ-להתקפה יש השפעה רבה עליו ונראה כי ממש עוד התקפה אחת והוא יתעלף!.
הוא פוער את פיו ויורה אקדח מים עוצמתי, הוא לא היחיד עם מתקפות טווח רחוק. אתה מועף אחורנית ונכנס מעט לשוק מהמים הקפואים של המתקפה. אתה מתנער ונעמד שוב, מוכן להתקפה.
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
damn it
ואתה כבר יודע שהוא דרטיני חח
~~~~~~
אתה צועק "ביאנקה!" ומסתובב אל דרטיני. הוא מביט בך חזרה במבט חושד. "מי אתה? מי היא? ותאמין לי, אני לא עובד עם הארי. אתה צריך שאעזור לכם במשהו? אתה מוזמן לבדוק אותי בכל דרך שתרצה" אתה שואל. נראה שהוא חושב כמה דקות אך מבט אחד על ביאנקה משכנע אותו "זאת ביאנקה... היא השותפה שלי והיא מעורבת עם הפוקימון האגדי לוגיה. היא חייבת טיפול, אבל מרכז פוקימונים זה מקום ציבורי מידי. רק לפני כשעה הצלחנו לברוח מחייליו של הארי-מה שעלה לה בפציעה הזאת. יש לך דרך לעזור? אם לא. אז לך" הוא אומר לך בקול קשוח וחשדני
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
damn it
~~~~~~
אתה צועק "ביאנקה!" ומסתובב אל דרטיני. הוא מביט בך חזרה במבט חושד. "מי אתה? מי היא? ותאמין לי, אני לא עובד עם הארי. אתה צריך שאעזור לכם במשהו? אתה מוזמן לבדוק אותי בכל דרך שתרצה" אתה שואל. נראה שהוא חושב כמה דקות אך מבט אחד על ביאנקה משכנע אותו "זאת ביאנקה... היא השותפה שלי והיא מעורבת עם הפוקימון האגדי לוגיה. היא חייבת טיפול, אבל מרכז פוקימונים זה מקום ציבורי מידי. רק לפני כשעה הצלחנו לברוח מחייליו של הארי-מה שעלה לה בפציעה הזאת. יש לך דרך לעזור? אם לא. אז לך" הוא אומר לך בקול קשוח וחשדני[/QUOTE]
סוריי.. אבל היי, לפחות סודוודו!
~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר:"בדיוק קניתי ערכת עזרה ראושנה, אולי אוכל לעזור!" אני אומר רוכן ליד ביאנקה ופותח את הערכה, הכל בהשגחתו של דרטיני
-
[size=5]~מייק~[/size]
שייני אה? D= *לחץ שה"מי*-אני אפסיק עכשיו. לילט
~~~~~~~~~~~~~~~~
"בדיוק קניתי ערכת עזרה ראושנה, אולי אוכל לעזור!" אתה אומר ורוכן ליד ביאנקה. אתה פותח את הערכה, היא מחולקת ל10 ערכות קטנות יותר. אתה מוציא אחת מהן ופותח אותה-אתה רואה בפנים תחבושות, חומר חיטוי, בקבוקון שרשום עליו "עוצר דימום", כדורים מורידי חום וצמר גפן. אתה מוציא אחד מכדורי הצמר גפן ומטפטף עליו חומר חיטוי. אתה מנקה את החתך הגדול. למרות שביאנקה מעולפת פניה מתעוותים לנוכח הכאב-דרטיני נוהם בעצבנות. אתה לוקח כדור צמר גפן נוסף ומטפטף עליו חומר עוצר דימום ואתה מורח אותו גם על הפצע. תוך כמה דקות הדם מתקרש ומפסיק לזלוג מהפצע. אתה לוקח תחבושת וסופג אותה בחומר חיטוי ומיד חובש את היד הלוגייתית (?) של ביאנקה. דרטיני נראה מרוצה, למרות שהוא עדיין מעט חושד.
"תודה.. אני משער שאתה באמת לא עובד בשביל הארי.." אומר דרטיני בלי להסתכל לך בעיניים. ביאנקה משתעלת ופוקחת עיניים
-
[QUOTE=Alice;1482590][SIZE=5]~זינק~[/SIZE]
מזלט פתחת עמוד 20. אתה זוכה בפוקימון מים התפתחות ראשונה לבחירתך
~~~~~~~~~~~~~~
אתה תוקף את פוליוואג בניצוץ-להתקפה יש השפעה רבה עליו ונראה כי ממש עוד התקפה אחת והוא יתעלף!.
הוא פוער את פיו ויורה אקדח מים עוצמתי, הוא לא היחיד עם מתקפות טווח רחוק. אתה מועף אחורנית ונכנס מעט לשוק מהמים הקפואים של המתקפה. אתה מתנער ונעמד שוב, מוכן להתקפה.
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
damn it
~~~~~~
אתה צועק "ביאנקה!" ומסתובב אל דרטיני. הוא מביט בך חזרה במבט חושד. "מי אתה? מי היא? ותאמין לי, אני לא עובד עם הארי. אתה צריך שאעזור לכם במשהו? אתה מוזמן לבדוק אותי בכל דרך שתרצה" אתה שואל. נראה שהוא חושב כמה דקות אך מבט אחד על ביאנקה משכנע אותו "זאת ביאנקה... היא השותפה שלי והיא מעורבת עם הפוקימון האגדי לוגיה. היא חייבת טיפול, אבל מרכז פוקימונים זה מקום ציבורי מידי. רק לפני כשעה הצלחנו לברוח מחייליו של הארי-מה שעלה לה בפציעה הזאת. יש לך דרך לעזור? אם לא. אז לך" הוא אומר לך בקול קשוח וחשדני[/QUOTE]
הגבתי כבר... מוזר..
אני מתנער מהאקדח מים ומחליט לנצל את זה לטובתי. מים מוליכים חשמל. אנצל את היכולות האנושיות שלי. "היי פולי, אקדח מים נוסף ואני מתעלף!" אשחק אותה ממש חלש. משחק היה הקטע שלי. אם הוא יורה עלי אקדח מים כתקוותי, ארא עליו ניצוץ שיולך ישירות אליו!
-
[quote=alice;1482599][size=5]~מייק~[/size]
שייני אה? D= *לחץ שה"מי*-אני אפסיק עכשיו. לילט
~~~~~~~~~~~~~~~~
"בדיוק קניתי ערכת עזרה ראושנה, אולי אוכל לעזור!" אתה אומר ורוכן ליד ביאנקה. אתה פותח את הערכה, היא מחולקת ל10 ערכות קטנות יותר. אתה מוציא אחת מהן ופותח אותה-אתה רואה בפנים תחבושות, חומר חיטוי, בקבוקון שרשום עליו "עוצר דימום", כדורים מורידי חום וצמר גפן. אתה מוציא אחד מכדורי הצמר גפן ומטפטף עליו חומר חיטוי. אתה מנקה את החתך הגדול. למרות שביאנקה מעולפת פניה מתעוותים לנוכח הכאב-דרטיני נוהם בעצבנות. אתה לוקח כדור צמר גפן נוסף ומטפטף עליו חומר עוצר דימום ואתה מורח אותו גם על הפצע. תוך כמה דקות הדם מתקרש ומפסיק לזלוג מהפצע. אתה לוקח תחבושת וסופג אותה בחומר חיטוי ומיד חובש את היד הלוגייתית (?) של ביאנקה. דרטיני נראה מרוצה, למרות שהוא עדיין מעט חושד.
"תודה.. אני משער שאתה באמת לא עובד בשביל הארי.." אומר דרטיני בלי להסתכל לך בעיניים. ביאנקה משתעלת ופוקחת עיניים[/quote]
לילט x2
~~~~~
אני שואל את ביאנקה:" את בסדר? טיפלתי בך הרגע. שמי מייק פיורי, בן 15 מהעיר סאנישור" אומר לה ואציע לה את עזרתי לקום
-
[QUOTE=Alice;1482545][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"זה בסדר. הייתי צריכה לשים לב יותר!" היא אומר באופטימיות וקמה. "אני מיסטי-נעים להכיר" היא אומרת בחיוך ומושיטה לך יד ללחיצה. אתה מושיט יד במטרה ללחוץ לה את היד שלפתע היא שמה לב ללילית. היא מיידית מחזירה את היד שלה למקום ורצה אל עבר לילית "איזה חמודה! זאת אחותך? בת כמה היא?" היא שואלת. לילית מסמיקה ופרחים וורודים מופיעים סביבה "וואוו!" מיסטי אומרת בשוק שלפתע היא מבינה כמה לא מנומסת היא. "סליחה! אני מוסחת ממש בקלות" היא אומרת בחיוך ומושיטה שוב את ידה. "בוא נתחיל מחדש. אני מיסטי"
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
חח סורי רק עכשיו ראיתי שפירסמתי גם את התגובה שלך. אני תמיד עושה את זה ומוחקת שאני לא אצטרך לרדת כל שנייה לראות מה כתבת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הוטהוט משתמש בחיתוכי אוויר, לליף אין סיכוי להתחמק במצבו הנוכחי והוא מתעלף!
"אני חושב שזה מספיק. מזל טוב מוריס, על הניצחון בקרב המכון הראשון שלך!" אומר האיש הזקן וצועד קדימה. הוא ניגש אלייך עם קופסא קטנה ביד. "זו קופסאת התגים שלך. בתוכה אתה תמצא את התג הראשון שלך-תג העשב". אתה לוקח את הקופסא ופותח אותה. בפנים אתה רואה תג
[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQADH8lKf7_QPJdDhd8SmSrydERywnJVJM8e5L8ogZo1jGuf2ek[/IMG] [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/8c/Forest_Badge.png/60px-Forest_Badge.png[/IMG [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/8c/Forest_Badge.png/60px-Forest_Badge.png[/IMG]
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/8c/Forest_Badge.png/60px-Forest_Badge.png[/IMG]
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
"האונדור להביור על ליף!" אתה אומר. הונדור משתמש בלהביור על ליף שמתעלף באופן מיידי. אתה רץ אל ליפיאון עם ניב אש, הוא מנסה להתחמק אך לא מספיק. אתה לא נותן ללפיאון הזדמנות לברוח, אתה מחזיק אותו כשתי דקות במקום כשאתה נושך אותו עם ניב האש-אתה חש שגופו מתרפה ומגלה שהוא התעלף! "אני חושב שזה מספיק. מזל טוב מוריס, על הניצחון בקרב המכון הראשון שלך!" אומר האיש הזקן וצועד קדימה. הוא ניגש אלייך עם קופסא קטנה ביד. "זו קופסאת התגים שלך. בתוכה אתה תמצא את התג הראשון שלך-תג העשב". אתה לוקח את הקופסא ופותח אותה. בפנים אתה רואה תג
[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQADH8lKf7_QPJdDhd8SmSrydERywnJVJM8e5L8ogZo1jGuf2ek[/IMG] [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/8c/Forest_Badge.png/6 [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/8c/Forest_Badge.png/60px-Forest_Badge.png[/IMG]
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/8c/Forest_Badge.png/60px-Forest_Badge.png[/IMG][/QUOTE]
" שמי מוריס , וזאת לילית. ואלה הם : אמראה , אזוריל , סוובאק , צ'אטוט ודרטיני.
-
[QUOTE][SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~לוקאס~[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]"האונדור להביור על ליף!" אתה אומר. הונדור משתמש בלהביור על ליף שמתעלף באופן מיידי. אתה רץ אל ליפיאון עם ניב אש, הוא מנסה להתחמק אך לא מספיק. אתה לא נותן ללפיאון הזדמנות לברוח, אתה מחזיק אותו כשתי דקות במקום כשאתה נושך אותו עם ניב האש-אתה חש שגופו מתרפה ומגלה שהוא התעלף! "אני חושב שזה מספיק. מזל טוב מוריס, על הניצחון בקרב המכון הראשון שלך!" אומר האיש הזקן וצועד קדימה. הוא ניגש אלייך עם קופסא קטנה ביד. "זו קופסאת התגים שלך. בתוכה אתה תמצא את התג הראשון שלך-תג העשב". אתה לוקח את הקופסא ופותח אותה. בפנים אתה רואה תג [/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
"לא קוראים לי מוריס" אומר לאיש "תודה על התג" אומר ואצא מהמקום "בוא נלך למרכז הפוקימונים, שנינו קיבלנו קצת נזק מהקרב הזה" אומר להאונדור ואתחיל לצעוד למרכז
-
[QUOTE=Alice;1482552][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים. לא לוקח לכם הרבה זמן למצא אותו מפני שהוא יחסית גדול.
אתה נכנס פנימה ורואה מולך דלפק עם אישה במדי אחות בעלת שיער ורוד שלידה פוקימון ורדרד גדול שלא מפסיק לומר "צ'נסי!".
אתה מתקדם לדפק והאחות מברכת אותך "שלום! אני האחות ג'וי. ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים שלך!. בבקשה תאמר לכל הפוקימונים שלך להיכנס לחדר שמאחוריי-שם הם יקבלו טיפול מיטבי. בנוסף, אני רואה שאתה מעורב-יש לנו אופצייה גם לריפוי מעורבים. היכנס לחדר שמשמאלי בבקשה.".
כל הפוקימונים שלך נכנסים לדלת שמימין לאחות ג'וי ואתה נכנס לדלת שמשאלה. אתה ישר מגיעה לאולם רחב ובו הרבה חדרים סגורים. אחות במדים ניגשת אליך-זו האחות ג'וי שוב מה שנראה לך מוזר כי ראית אותה רק לפני רגע בדלפק. היא מלווה אותך לחדר סגור. בחדר, האחות ג'וי מצמידה אלקטרודות ללחיים ולזנב שלך-אתה רואה מספרים זזים על אחד המכשירים. "היציבות החשמלית שלך קצת לא מאוזנת. אני הולכת להוסיף לך חשמל כדי שהמספרים יתאזנו-זה אולי ידגדג טיפה". היא לוחצת על כפתור ואתה מרגיש זמזום מוזר אבל בו זמנית אתה גם מרגיש שהאנרגיה שלך מתחדשת. לאחר עוד כמה בדיקות שתוצאות שלהן תקינות האחות ג'וי משחררת אותך. אתה פוגש את הפוקימונים שלך באולם הגדול שוב-כולכם מלאי אנרגיה כמו שלא הייתם במשך ימים. הדבר היחיד שעדיין טיפה מדאיג אותך זה שאתה רואה משהו כמו לפחות 3 אחיות ג'וי מזווית העין שלך..
[SPOILER][IMG]http://vignette3.wikia.nocookie.net/trollpasta/images/2/2d/Three_Nurse_Joy.png/revision/latest?cb=20131230041947[/IMG]
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
לא כל הערים בשליטה שלו. האחת הכי קרובה אלייך-סאנדאגם היא לא. חוץ מזה המשטרה נגדו, במקומות שהוא השתלט עליהם אין משטרה פשוט חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחייג במהירות אל המשטרה.
"הלו? שלום. תקשיבו, אני פה.. אני וחבר יצאנו לטייל! בדרך 30! פתאום צצו חיילים של הארי ותקפו את החבר שלי! אני לא יודע מה לעשות! לכדתי אותם בינתיים בלי יכולת לברוח, אבל זה לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן! תגיעו כמה שיותר מהר!" אתה אומר ועושה את עצמך לחוץ "זה בסדר, הישאר שם!" עונה לך קול נשי. תוך כמה דקות מגיע רכב משטרתי ומתוכו יוצאת שוטרת בעלת שיער ירוק-כחלחל (אף פעם לא הצלחתי להחליט איזה צבע זה). "תודה רבה. זו בטח הייתה חוויה מלחיצה! אבל הכל בסדר עכשיו" מרגיע אותך השוטרת שלפי תג השם שלה קוראים לה ג'ני. שני שוטרים נוספים יוצאים וגוררים את זוג החיילים של הארי לרכב. הם נוסעים משם
[SPOILER][IMG]http://vignette3.wikia.nocookie.net/pokemon/images/2/23/Officer_Jenny_In_Hoenn.jpg/revision/latest?cb=20131112194603[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
"טוב.. זה היה... מהיר" אני ממלמל לעצמי
"אתה.. אתה בסדר?" אנינ שואל את אלקטרו בדאגה מפני שהוא לא הוציא הגה מאז שהוא השתחרר
-
[SIZE=5]~זינק~[/SIZE]
בחר פוקימון מים התפתחות ראשונה
אממ אני לא ראיתי תגובה
~~~~~~~~~
אתה מתנער מעט מהאקדח מים ולפתע מבין שמים מוליכים חשמל!. "היי פולי, אקדח מים נוסף ואני מתעלף!" אתה צועק לו ופוליוואג מביט בך בעניין. "אתה די ביקשת את זה.." הוא אומר ויורה עלייך אקדח מים נוסף. אתה ישר טוען ומשתמש בניצוץ. אתה רואה תנועות זהירות במים של חשמליות שאט אט הולכות ומקרבות לפה של פוליוואג!. שנייה לאחר מכן הוא מחושמל ומתעלף!
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
" את בסדר? טיפלתי בך הרגע. שמי מייק פיורי, בן 15 מהעיר סאנישור" אתה אומר לביאנקה ומציע לעזור לה לקום. היא מושיטה לך את היד ואתה עוזר לה. "תודה רבה, מייק" היא אומרת בסוג של חולמניות. "אני מצטערת על הטרחה.." היא מוסיפה שהיא רואה את ערכת העזרה הראשונה וכדורי הצמר גפן הספוגים בדם. אתה נזכר בדברי הפרופסור-הוא אמר לך לשמור על מעורבים אגדיים אם תיתקל בהם. מה תעשה?
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]" שמי מוריס , וזאת לילית. ואלה הם : אמראה , אזוריל , סוובאק , צ'אטוט ודרטיני" אתה אומר ומציג את כל השותפים שלך. "זאת אספיאון וזה פיצ'ו" היא מציגה את הפוקימונים שלה. אתה רואה את אספיאון אבל לא רואה שום פיצ'ו.. לפתע אתה שם לב לזוג אוזניים צהובות-שחורות קטנות מציצות מהכובע של מיסטי. במבט מעמיק אתה רואה שהאוזניים מחוברות לראש קטן-זה פיצ'ו!. "אז מוריס. לאן אתה הולך במסע שלך?" היא שואלת בעניין. אתה מתכונן לענות שלפתע אתה חש משהו זז בתיק שלך-אתה פותח אותו ורואה שביצת הפוקימון שלך זוהרת!. "היא בוקעת!" אומרת מיסטי בהתלהבות. הביצה זוהרת באור חזק יותר ויותר עד שלפתע היא נעלמת ובמקומה מופיע פוקימון חתולי סגול קטן שמביט סביבו בסקרנות. מזל טוב! בקע לך פורלוין!
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/172.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/509.gif[/IMG]
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
חח סורי בטעות לא שיניתי
~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה מודה לאיש על התג ויוצא מהמקום. אתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים.
לא לוקח לך הרבה זמן למצא אותו מפני שהוא יחסית גדול.
אתה נכנס פנימה ורואה מולך דלפק עם אישה במדי אחות בעלת שיער ורוד שלידה פוקימון ורדרד גדול שלא מפסיק לומר "צ'נסי!".
אתה מתקדם לדפק והאחות מברכת אותך "שלום! אני האחות ג'וי. ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים שלך!. בבקשה תאמר לפוקימון שלך להיכנס לחדר שמאחוריי-שם הוא יקבל טיפול מיטבי. בנוסף, אני רואה שאתה מעורב-יש לנו אופצייה גם לריפוי מעורבים. היכנס לחדר שמשמאלי בבקשה.".
הונדור נכנס לדלת שמימין לאחות ג'וי ואתה נכנס לדלת שמשאלה. אתה ישר מגיע לאולם רחב ובו הרבה חדרים סגורים. אחות במדים ניגשת אליך-זו האחות ג'וי שוב מה שנראה לך מוזר כי ראית אותה רק לפני רגע בדלפק. היא מלווה אותך לחדר סגור. בחדר, האחות ג'וי מצמידה אלקטרודות לזנב ולאוזניים שלך-אתה רואה מספרים זזים על אחד המכשירים. "היציבות של האש שלך קצת לא מאוזנת. אני הולכת להזרים לך נוזל מיוחד שהוכן מלבה כדי שהמספרים יתאזנו-זה אולי ידגדג טיפה". היא לוחצת על כפתור ואתה מרגיש זמזום מוזר אבל בו זמנית אתה גם מרגיש שהאנרגיה שלך מתחדשת. לאחר עוד כמה בדיקות שתוצאות שלהן תקינות האחות ג'וי משחררת אותך. אתה פוגש את הונדור באולם הגדול שוב-שניכים מלאי אנרגיה כמו שלא הייתם במשך ימים. הדבר היחיד שעדיין טיפה מדאיג אותך זה שאתה רואה משהו כמו לפחות 3 אחיות ג'וי מזווית העין שלך..
[SPOILER][IMG]http://vignette3.wikia.nocookie.net/trollpasta/images/2/2d/Three_Nurse_Joy.png/revision/latest?cb=20131230041947[/IMG][/SPOILER]
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
אתה שואל את אלקטרו לשלומו. הוא נראה עדיין קצת בשוק אך הוא עונה שהוא בסדר.
טרפינץ נצמד לרגלו, נראה שהוא מאושר שאלקטרו בסדר. אתה גם מרגיש הקלה גדולה לפתע למרות ההיכרות הקצרה שלך איתו.
אלקטרו מנער את ראשו ואתה רואה שהוא מתפקס "הכל בסדר טרפינץ" הוא אומר ומלטף את ראשו. "מה עכשיו?" הוא מביט בך במבט שואל
-
[QUOTE=Alice;1482631][SIZE=5]~זינק~[/SIZE]
אממ אני לא ראיתי תגובה
~~~~~~~~~
אתה מתנער מעט מהאקדח מים ולפתע מבין שמים מוליכים חשמל!. "היי פולי, אקדח מים נוסף ואני מתעלף!" אתה צועק לו ופוליוואג מביט בך בעניין. "אתה די ביקשת את זה.." הוא אומר ויורה עלייך אקדח מים נוסף. אתה ישר טוען ומשתמש בניצוץ. אתה רואה תנועות זהירות במים של חשמליות שאט אט הולכות ומקרבות לפה של פוליוואג!. שנייה לאחר מכן הוא מחושמל ומתעלף!
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
" את בסדר? טיפלתי בך הרגע. שמי מייק פיורי, בן 15 מהעיר סאנישור" אתה אומר לביאנקה ומציע לעזור לה לקום. היא מושיטה לך את היד ואתה עוזר לה. "תודה רבה, מייק" היא אומרת בסוג של חולמניות. "אני מצטערת על הטרחה.." היא מוסיפה שהיא רואה את ערכת העזרה הראשונה וכדורי הצמר גפן הספוגים בדם. אתה נזכר בדברי הפרופסור-הוא אמר לך לשמור על מעורבים אגדיים אם תיתקל בהם. מה תעשה?
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]" שמי מוריס , וזאת לילית. ואלה הם : אמראה , אזוריל , סוובאק , צ'אטוט ודרטיני" אתה אומר ומציג את כל השותפים שלך. "זאת אספיאון וזה פיצ'ו" היא מציגה את הפוקימונים שלה. אתה רואה את אספיאון אבל לא רואה שום פיצ'ו.. לפתע אתה שם לב לזוג אוזניים צהובות-שחורות קטנות מציצות מהכובע של מיסטי. במבט מעמיק אתה רואה שהאוזניים מחוברות לראש קטן-זה פיצ'ו!. "אז מוריס. לאן אתה הולך במסע שלך?" היא שואלת בעניין. אתה מתכונן לענות שלפתע אתה חש משהו זז בתיק שלך-אתה פותח אותו ורואה שביצת הפוקימון שלך זוהרת!. "היא בוקעת!" אומרת מיסטי בהתלהבות. הביצה זוהרת באור חזק יותר ויותר עד שלפתע היא נעלמת ובמקומה מופיע פוקימון חתולי סגול קטן שמביט סביבו בסקרנות. מזל טוב! בקע לך פורלוין!
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/172.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/509.gif[/IMG]
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
חח סורי בטעות לא שיניתי
~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה מתקדם לדפק והאחות מברכת אותך "שלום! אני האחות ג'וי. ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים שלך!. בבקשה תאמר לפוקימון שלך להיכנס לחדר שמאחוריי-שם הוא יקבל טיפול מיטבי. בנוסף, אני רואה שאתה מעורב-יש לנו אופצייה גם לריפוי מעורבים. היכנס לחדר שמשמאלי בבקשה.".
הונדור נכנס לדלת שמימין לאחות ג'וי ואתה נכנס לדלת שמשאלה. אתה ישר מגיע לאולם רחב ובו הרבה חדרים סגורים. אחות במדים ניגשת אליך-זו האחות ג'וי שוב מה שנראה לך מוזר כי ראית אותה רק לפני רגע בדלפק. היא מלווה אותך לחדר סגור. בחדר, האחות ג'וי מצמידה אלקטרודות לזנב ולאוזניים שלך-אתה רואה מספרים זזים על אחד המכשירים. "היציבות של האש שלך קצת לא מאוזנת. אני הולכת להזרים לך נוזל מיוחד שהוכן מלבה כדי שהמספרים יתאזנו-זה אולי ידגדג טיפה". היא לוחצת על כפתור ואתה מרגיש זמזום מוזר אבל בו זמנית אתה גם מרגיש שהאנרגיה שלך מתחדשת. לאחר עוד כמה בדיקות שתוצאות שלהן תקינות האחות ג'וי משחררת אותך. אתה פוגש את הונדור באולם הגדול שוב-שניכים מלאי אנרגיה כמו שלא הייתם במשך ימים. הדבר היחיד שעדיין טיפה מדאיג אותך זה שאתה רואה משהו כמו לפחות 3 אחיות ג'וי מזווית העין שלך..
[SPOILER][IMG]http://vignette3.wikia.nocookie.net/trollpasta/images/2/2d/Three_Nurse_Joy.png/revision/latest?cb=20131230041947[/IMG][/SPOILER]
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
טרפינץ נצמד לרגלו, נראה שהוא מאושר שאלקטרו בסדר. אתה גם מרגיש הקלה גדולה לפתע למרות ההיכרות הקצרה שלך איתו.
אלקטרו מנער את ראשו ואתה רואה שהוא מתפקס "הכל בסדר טרפינץ" הוא אומר ומלטף את ראשו. "מה עכשיו?" הוא מביט בך במבט שואל[/QUOTE]
" יאו איזה חתול חמוד בכלל לא ידעתי שיש לי ביצה בתיק ." אני אומר , " מסיטי תגידי בא לך להצטרף אלי אני זקוק לאנשים נוספים שיעזרו לי לחסל את הארי"
-
[QUOTE][SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~לוקאס~[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]חח סורי בטעות לא שיניתי[/COLOR]
[COLOR=#333333]~~~~~~~~~~~~~~;;[/COLOR]
[COLOR=#333333]אתה מודה לאיש על התג ויוצא מהמקום. אתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים. [/COLOR]
[COLOR=#333333]לא לוקח לך הרבה זמן למצא אותו מפני שהוא יחסית גדול.[/COLOR]
[COLOR=#333333]אתה נכנס פנימה ורואה מולך דלפק עם אישה במדי אחות בעלת שיער ורוד שלידה פוקימון ורדרד גדול שלא מפסיק לומר "צ'נסי!".[/COLOR]
[COLOR=#333333]אתה מתקדם לדפק והאחות מברכת אותך "שלום! אני האחות ג'וי. ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים שלך!. בבקשה תאמר לפוקימון שלך להיכנס לחדר שמאחוריי-שם הוא יקבל טיפול מיטבי. בנוסף, אני רואה שאתה מעורב-יש לנו אופצייה גם לריפוי מעורבים. היכנס לחדר שמשמאלי בבקשה.".[/COLOR]
[COLOR=#333333]הונדור נכנס לדלת שמימין לאחות ג'וי ואתה נכנס לדלת שמשאלה. אתה ישר מגיע לאולם רחב ובו הרבה חדרים סגורים. אחות במדים ניגשת אליך-זו האחות ג'וי שוב מה שנראה לך מוזר כי ראית אותה רק לפני רגע בדלפק. היא מלווה אותך לחדר סגור. בחדר, האחות ג'וי מצמידה אלקטרודות לזנב ולאוזניים שלך-אתה רואה מספרים זזים על אחד המכשירים. "היציבות של האש שלך קצת לא מאוזנת. אני הולכת להזרים לך נוזל מיוחד שהוכן מלבה כדי שהמספרים יתאזנו-זה אולי ידגדג טיפה". היא לוחצת על כפתור ואתה מרגיש זמזום מוזר אבל בו זמנית אתה גם מרגיש שהאנרגיה שלך מתחדשת. לאחר עוד כמה בדיקות שתוצאות שלהן תקינות האחות ג'וי משחררת אותך. אתה פוגש את הונדור באולם הגדול שוב-שניכים מלאי אנרגיה כמו שלא הייתם במשך ימים. הדבר היחיד שעדיין טיפה מדאיג אותך זה שאתה רואה משהו כמו לפחות 3 אחיות ג'וי מזווית העין שלך..[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
"משהו נראלך קצת מוזר פה?" אשאל את האונדור "למה יש פה כל כך הרבה אחיות?"
-
[QUOTE=Alice;1482631][SIZE=5]~זינק~[/SIZE]
אממ אני לא ראיתי תגובה
~~~~~~~~~
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
[SIZE=5]~מוריס~
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
חח סורי בטעות לא שיניתי
~~~~~~~~~~~~~~;;
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
אלקטרו מנער את ראשו ואתה רואה שהוא מתפקס "הכל בסדר טרפינץ" הוא אומר ומלטף את ראשו. "מה עכשיו?" הוא מביט בך במבט שואל[/QUOTE]
"בוא.. בוא נמשיך ללכת, נגיע לסאנדג'ם, ושם נלך למרכז פוקימונים, נוודא שהכל בסדר"
אני מנסה לעשור לו לקום
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
חחח תסתכל יותר בדף הרשומים. קיבלת אותה מזמן כפרס על משו (נראהלי פתיחת עמוד 10 או משו כזה).
"איזה חתול חמוד!" אתה מתלהב וסורק אותה בפוקדע- "פורלוין, פוקימון חתול האופל. הוא ידוע שבכך שלרוב הוא ערמומי אך הוא נקשר מאוד נאמן למי שהוא רואה בו כחבר" מזמזם הקול המתכתי. צ'אטוט ניגש אליו ומציג לו את כולם.
"אמ... נשמע מעניין. אשמח להצטרף!" אומרת לך מיסטי בתגובה להזמנה שלך. "גם יהיה נהדר אם לפי'צו יהיה חבר בגילו, פיצ'ו בקע רק לפני שבוע. לאן אתה רוצה ללכת?" היא שואלת
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
"בוא.. בוא נמשיך ללכת, נגיע לסאנדגאם, ושם נלך למרכז פוקימונים, נוודא שהכל בסדר" אתה אומר ועוזר לאלקטרו לקום. אתם צועדים לכיוון העיר סאנדגאם- בדרך אתם עוברים ליד מבנה הרוס, שנראה כי היה מפואר פעם ועליו שלט עקום "המעבדה לחקר התפתחויות פוקימונים" ולפני הבניין שלט גדול אדום "סגור עקב שיפוצים". אתם מבינים כי אין לכם מה לעצור וממשיכים הלאה.
אתם ממשיכים ללכת בדרככם-אך לא רואים יותר מידי דברים מעניינים חוץ משדות פרחים יפים. בסופו של דבר אתה מתחיל לראות בתים באופק. לאחר שאתה מתקרב יותר לבתים אתה רואה שלט "העיא סאנדגם". הגעתם לעיר הראשונה שמסע שלכם!
אתם נכנסים לעיר ורואים אגם ענק ויפה-המוני דוכני דייגים עומדים בכל פינה "מקלות מג'יקארפ ב10$!", "פיבסים טריים-5 ב100$" אתה שומע מקול עבר-וחש בריח הים החזק הנידף מהמוצרים. אתה רואה מפת דרכים למטיילים. במפה רשום שיש בעיר:
-מרכז פוקימונים
-חנות
-מכון
-אגם
-חנות בגדי פוקימונים
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
"משהו נראלך קצת מוזר פה?" אתה שואל את הונדור "למה יש פה כל כך הרבה אחיות?". אחת מהן שומעת את שאלתך "כולנו קרובות משפחה. אנחנו לא זהות אבל מאוד דומות אחת לשנייה" היא מסבירה לך ומראה לך תמונה משפחתית שלה עם קרובות המשפחה שלה. אתה מביט בתמונה ורואה המון אחיות ג'וי יושבות יחד.
[SPOILER][IMG]http://vignette2.wikia.nocookie.net/pokemon/images/4/4b/Pokemon_Nurse_Joy_Photo.jpg/revision/latest?cb=20131112162941[/IMG][/SPOILER]