[QUOTE] אדם-
"אוקי" אומרת גלורי, שנראה שציפתה ליותר יחס ממך. מסתובבת והולכת משם ונעלמת באופק, משאירה אותך מאחור [/QUOTE]
מבולבל למדי אמשיך לי לחפש פוקימונים. לעולם לא אבין נשים כנראה...
Printable View
[QUOTE] אדם-
"אוקי" אומרת גלורי, שנראה שציפתה ליותר יחס ממך. מסתובבת והולכת משם ונעלמת באופק, משאירה אותך מאחור [/QUOTE]
מבולבל למדי אמשיך לי לחפש פוקימונים. לעולם לא אבין נשים כנראה...
[QUOTE=Ritsuka kun;1484241]
קארון-
אני לא אתנגד לאחד.
זה תחליף בשרי חח טופו מעטבד
~~~~~~~~~~~~
"אוקי" אומרת תמי בחיוך ושניכם הולכים לאחד לבית קפה מקומי ומזמינים ארוחת בוקר זוגית. אתם מקבלים מגש ענקי ועליו שקשוקה מבעבעת, חמישה סוגי לחמים,עשרות סלטים, גבינות ונקניקים למינהם. אחרי ששניכם טורפים את הארוחה, אתם מקבלים בנוסף עוד קינוח על חשבון הבית סופלה שוקולד לבן עם גלידת מנטה.
"אז מה עכשיו?" שואלת תמי.
[/QUOTE]
עשית לי חשק לארוחת שחיתות :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בואי נסתובב קצת בעיר, אולי נגלה איזה מקום מעניין" אומר לאחר [B]שאשלם למלצר[/B] ואקום ממושבי.
[QUOTE=Ritsuka kun;1484241]אלון-
אתה הולך בצעד בטוח לעבר החנות ועובר בין מדפים ומעברים רבים. עד שלבסוף אתה מוצא את הקופה מצידה השני של החנות. המוכר מגיש לך את הפוקדורים שביקשת. "יש לנו היום מבצע. קנה 6 פוקדורים קבל אבן או דיסק לימוד מתקפה במתנה" מציע בחביבות.
[/QUOTE]
"דיסק לימוד מתקפה? מעניין.." אמלמל.
"אני ארצה אבן שמש, שישה פוכדורים ודיסק." אומר לאחר מספר מחשבות.
"המתקפה, היא כל מתקפה שאבחר? או שיש לכם מגוון שעליי לבחור ממנו?" אשאל.
[B]אדם-
[/B]פתחת את עמוד 20!
נשלחה אליך רשימה של חמישה פוקימונים תבחר אחד ותשלח לי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להסתובב, מחפש פוקימונים נוספים לאתגר אותם, כשלפתע גלורי חוזרת אליך במבט רציני. "שמע, אתה נראה לי מבולבל במיוחד וקצת עצוב לי לראות לוזרים שלא מצליחים" אומרת ומנערת את שערה הבלונדיני ומגישה לך פוקדור חדש ואדום.
"לא משהו מפואר, אבל אתה יכול להשתמש בזה בתחרות הבאה אם תרצה" אומרת.
[B]קארון-[/B]
"איזה ג'נטלמן!" אומרת תמי בחיוך כשאתה משלם חשבון על סך 55$.
אתם קמים מהמסעדה, נפרדים מהמלצרים ומהמארחת השופעת. אחרי שיטוט של שעה בעיר, וראיתם עוד עשרות בתי קפה ומסעדות כאלה ואחרות, אתה מבחין מצד אחד חנות גדולה לציוד לפוקימונים ובאופק עוד מבנה גדול, המזכיר לך גן ילדים ועליו שלט "מרכז רבייה" רשום בשלט מפואר וישן למראה.
[B]אלון-[/B]
המוכר משפשף בסנטרו וניגש לאיזה מעבר אחורי ומביא לך 8 דיסקים כאלה ואחרים "אז יש לנו פה.." מתחיל לומר ומקריא לך את תכולת החבילה "יום שמש, כדור צל, ריקוד גשם, להביור, אגרוף דינמאיט,מכת ברק, קרן סולרית, צוות כפול" מסיים ומקריא בחיוך "אהה רגע יש לי עוד איזה שניים ישנים מוסיף "שאיבת ג'יגה ועוד אחד של נשימת דרקון" אומר בחיוך
"ובגלל שאתה כזה נחמד, אני אעשה לך את הכל ביחד ב 500$. 6 פוקדורים+האבן מתנה ועוד דיסק אחד ואם תרצה עוד דיסק אעשה לך שתיים ב 200$ בנוסף"
[QUOTE=Ritsuka kun;1484265][B]
[B]קארון-[/B]
"איזה ג'נטלמן!" אומרת תמי בחיוך כשאתה משלם חשבון על סך 55$.
אתם קמים מהמסעדה, נפרדים מהמלצרים ומהמארחת השופעת. אחרי שיטוט של שעה בעיר, וראיתם עוד עשרות בתי קפה ומסעדות כאלה ואחרות, אתה מבחין מצד אחד חנות גדולה לציוד לפוקימונים ובאופק עוד מבנה גדול, המזכיר לך גן ילדים ועליו שלט "מרכז רבייה" רשום בשלט מפואר וישן למראה.
[/QUOTE]
אולהלה
~~~~~
"חנות גדולה לציוד? נשמע כמו מקום שכדאי לעבור בו" אומר לעבר תמי ואלך אל החנות. לא אצפה להתנגדות עזה ממנה.
[QUOTE=Ritsuka kun;1484265]
[B]אלון-[/B]
המוכר משפשף בסנטרו וניגש לאיזה מעבר אחורי ומביא לך 8 דיסקים כאלה ואחרים "אז יש לנו פה.." מתחיל לומר ומקריא לך את תכולת החבילה "יום שמש, כדור צל, ריקוד גשם, להביור, אגרוף דינמאיט,מכת ברק, קרן סולרית, צוות כפול" מסיים ומקריא בחיוך "אהה רגע יש לי עוד איזה שניים ישנים מוסיף "שאיבת ג'יגה ועוד אחד של נשימת דרקון" אומר בחיוך
"ובגלל שאתה כזה נחמד, אני אעשה לך את הכל ביחד ב 500$. 6 פוקדורים+האבן מתנה ועוד דיסק אחד ואם תרצה עוד דיסק אעשה לך שתיים ב 200$ בנוסף"[/QUOTE]
'קרן סולרית, או צוות כפול?' אחשוב לעצמי, 'או שמא עליי לקחת יום שמש וריקוד גשם?'.
לאחר הצעתו של המוכר, אענה "כן אני אשמח!", "אני אקח.. צוות כפול, יום שמשי וקרן סולרית, בבקשה".
[QUOTE][RIGHT][COLOR=#333333][INDENT]לוקאס-
זה שאתה לא יכול לצאת, לא אומר שהוא לא יכול לתקוף
~~~~~~~~~~~~~
אלקיד מתחיל להקיף במהירות אדירה את הקופסה הבלתי נראית ומידי פעם חובט עם אגרופו בקיר בלתי נראה. לפתע קרן ירוקה וחמה נשלחת לכיוונו פוגעת בו בדיוק במרכז גופו ומטיחה אותו לאחור.
"בוא נעשה עסק" אומר דני "אם תנצח, אני אלמד את אלקיד מתקפה מיוחדת במינה. ואני אוסיף לזה גם ביצת פוקימונים" אומר ומסתכל לראות את תגובתך[/INDENT]
[/COLOR]
[COLOR=#242A2D][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
איך המתקפות שלו יעברו את המחסום
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לפי מה שאתה אומר לא נראלי שיש לי מה להפסיד מהעסקה הזאת, אז יאללה" אומר לו "אלקיד תצא מאיפה שהקרן הסולארית נכנסה, רוץ למיים ג'ר עם מתקפת מהירות ותשתמש בגניבה!"
[QUOTE=Ritsuka kun;1483729][B]ג'ון-[/B]
אין לו כל כך הרבה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קקונה שלך שולח שוב חוט לבן ודק, אבל הפעם לעבר ג'יאדוד, אשר נמצא באמצע הדרך לדחיפה נוספת על ארון. החוט מתחיל להיקשר סביבו, אבל שוב אגסקיוט מתערב והחוט פשוט נשלח ממנו לעבר קקונה וקושר גם אותו.
המצב לא מזהיר בכלל לשני הפוקימונים שלך. אגסקיוט מתחיל לצרוח בקול רם וגבוהה אשר יוצר גלים כחולים של קול, אשר פוגעים בשני הפוקימונים שלך. למרות זאת, קקונה לא מוותר ובזכות זה שאין לו רגליים, החוט לא מפריע לו יותר מידי והוא קופץ מול ארון, ומגן עליה בגופו ואז שולח מתר כבד של עוקצי רעל על שני הפוקימונים. לפתע שניהם זוהרים בסגול בהיר.
שניהם הורעלו.
[/QUOTE]
'וואו קקונה! זו רעות אמיתית!' אני חושב לעצמי בשמחה "קקונה עבודה מעולה! תשתמש ביריית חוטים שוב רק שהפעם תעשה אותה על אחד העצים ותתפס למעלה, משם תמטיר עליהם עוקצי רעל כמה שאתב יכול!" אני פוקד במהירות על קקונה "ארון תנסי להשתמש ברעידת אדמה!" אני פוקד גם על ארון הלכודה "תנסי להפעיל כמה שיותר כוח על האדמה וכל הדרך תנבי להשתחרר מהחוט!" אני מוסיף לפקודותיי
_____
הצלחתי כמו כישרון לקבל שבת אז התגובות שלי יהיו ממש מועטות גם בסוף שבוע הזה ובשלושה אחריו, אני סוגר יותר מידי :(
[B]בלו-[/B]
את נכנסת לחדר טיפולים מאולתר ושם שוכבת הנערה, שיערה השחור פזור על כרית תפוחה. היא נראית מעט חיוורת, אבל מבחינה שהיא נושמת. כשאת עומדת צעד מעליה, עיניה נפתחות בפתאומיות המקפיצה אותך לאחור.
"מי את? איפה אני?" שואלת בקול נורמאלי, עם כי מעט מסוחררת עדיין. את מסבירה לה מה קרה והיא מנערת את ראשה בשלילה "לא אכלתי שום פטרייה" אומרת ברצינות ומתיישבת "בחור לבוש שחורים, נראה כמו בחורה ניסה לתקוף אותי בשיחים אחרי שהוא חטף לי תרופה שקניתי בחנות" אומרת ומשפשפת את ראשה "היה לו קקליאון. כנראה הוא סימם אותי או משהו" מוסיפה "תודה לך שהצלת אותי. בלעדייך בטח הייתי מתה פה או משהו" אומרת ומסדרת את שערה הארוך לקוקו גבוה.
"אני קרולינה. אבל את יכולה לקרוא לי קיה" אומרת בחיוך ומושיטה את ידה אלייך ואז בוחנת את הפוקימונים שלך בהתלהבות "את מאמנת. וגם עכשיו התחלת ממש לפני בזמן האחרון נכון?" שואלת בחיוך צנוע.
"אני בלו. בלו דיי" אציג את עצמי לקיה. "כן, התחלתי את המסע שלי לא מזמן. אני שמחה שאת מרגישה טוב יותר. יש לך פוקימונים משלך?" אשאל אותה בסקרנות. 'אולי גם היא מאמנת' אחשוב במוחי. לאחר שתענה אשאל "מי זה האיש הזה? את יודעת למה הוא לקח את התרופה?" אשאל
[B]קארון-[/B]
אתה הולך לעבר החנות, שתמי בעקבותיך, ונכנס לתוך חנות ענקית מלאת ציוד כזה או אחר. אתה מבחין במעבר מלא בפוקדורים מיוחדים ורגילים, מדבקות, תרופות, דיסקי מתקפות, חפצי התפתחות ומה לא.
אתה מסתכלל סביב ורואה בחור בערך בן גילך יושב ליד הקופה ומסתכל עליך ישירות ועל פניו עולה חיוך חביב "אפשר לעזור?" שואל.
[B]אלון-[/B]
"אין בעיה" אומר לך ומביא לך את כל הדברים. אתה משלם והוא נפרד ממך בחיוך.
[B]לוקאס-[/B]
חכה ותראה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד רץ במהירות לעבר הקיר שממנו נכנסה הקרן סולרית אבל נהדף לאחור בחוזקה ומוטח על גבו. הוא מסתכל עליך בבהלה.
"לא הבנת עדיין?" שאול דני "הוא לא יכול לצאת סתם ככה. מיים ג'וניור שלי הוא מאוד ייחודי.. המוח שלו מחולק לשניים. אחד טוען מתקפות, והשני משפצר את הקירות. אין סיכוי שתצליח בכזאת קלות לצאת מהקופסה שלי. למדתי את הטריק הזה מחברה מאוד מיוחדת שלי" מוסיף "קדימה מיים ג'וניור עבור לבילבול!" קורא בהתלהבות.
[B]ג'ון-[/B]
חחחח מסכן :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קקונה קפוץ במהירות לענף גבוה ומתחיל לשלוח קוצים סגולים וחדים לעבר האדמה ופוגע באגסקיוט בעיקר, שנראה ממש רע מהרעל. למרות זאת כל הביצים מתחילות להתנגח אחת בשנייה בחוזקה, ויוצרות גל חזק של קול נוראי ומציק ויוצרות מהומה ענקית.
קקונה עוצר את מתקפתות ומנסה למצוא דרך לסגור את אוזניו, אבל בגלל שאין לו ידיים הוא נפגע ישירות מרוב המתקפה.
ארון בינתיים צורחת וקופצת בחוזקה על האדמה, מצליחה לשחרר את עצמה מהחוטים, ויוצרת רעידת אדמה ענקית המפילה את ג'יאדוד אשר סופג את רוב המתקפה.
שני הפוקימונים של היריב נראים מותשים לגמרי, אבל נראה שהם לא הולכים לוותר. אגסקיוט שולח מפיו זרע קטן וירוק אשר מועף על ארון, ומתחיל לגדול בפראיות ברגע שהוא נוגע בגופה. אגסקיוט, השתמש בזרע- עלוקה.
מהצד השני ג'יאדוד משתמש בחבטת ראש על העץ שעליו יושב קקונה ומעצמת המכה, קקונה מתחיל ליפול לכיוון האדמה הקשה.
[B]בלו-[/B]
"כן יש לי" אומרת בפיזור דעת "אני לא זוכרת! הדבר היחידי שאני זוכרת זה שהוא לבש חולצה שחורה ומתחתיה סריג אדום והיה לו קקליאון" אומרת "אני זוכרת ששמעתי רעש מאחורי ופתאום גנבו לי את התרופה מהתיק ואז רצתי אחרי הרעש וראיתי את ההקליאון מוסר אותה לבחור וזהו. הכל שחור" אומרת ומנערת את ראשה.
[QUOTE=Ritsuka kun;1484468][B]קארון-[/B]
אתה הולך לעבר החנות, שתמי בעקבותיך, ונכנס לתוך חנות ענקית מלאת ציוד כזה או אחר. אתה מבחין במעבר מלא בפוקדורים מיוחדים ורגילים, מדבקות, תרופות, דיסקי מתקפות, חפצי התפתחות ומה לא.
אתה מסתכלל סביב ורואה בחור בערך בן גילך יושב ליד הקופה ומסתכל עליך ישירות ועל פניו עולה חיוך חביב "אפשר לעזור?" שואל.
[/QUOTE]
אומר לעברו:" שלום לך. אני מחפש דיסקי מתקפות ופוקדורים איכותיים, יש לכם מה להציע לי?" אני שואל.
[QUOTE=Ritsuka kun;1484468]
[B]אלון-[/B]
"אין בעיה" אומר לך ומביא לך את כל הדברים. אתה משלם והוא נפרד ממך בחיוך.
[/QUOTE]
כל דיסק זה לפוקימון אחד?
או שאני יכול ללמד כמה?
---
אחזור למקום בו אני לן ביחד עם הופיפ, אכבה את האורות ואלך לישון.
[B]קארון-[/B]
"ובכן יש לנו את כל סוגי הפוקדורים, אש יש משהו מסויים שאתה מחפש? כי יש לנו את הרגילים ויש לנו גם את הפוקדורים המיוחדים של קורט מג'וטו" אומר בחיוך
"והיה לנו לא מזמן מכירת חיסול על הדיסקים, אז לא נשארו הרבה אבל בוא אני אראה לך מה יש" אומר בחיוך והולך איתך למעבר קצר יחסית, ואתה רואה שרוב המדפים כבר ריקים. "בוא נראה מה יש לנו פה" אומר ומתחיל להצביע לך על דיסקים כאלה ואחרים "פצצת רפש, שאיבת ג'יגה, רעידת אדמה, הגנה, פעימת מים, אגרוף ניקוז, סופה( blizzard) וחפירה" אומר בחיוך "ויש לנו שניים של אספנות ומצביע על עוד שני דיסקים ישנים למראה "אחד של קרן בועות ומתקפה משולשת (tri attack) אבל הבעיה היא שבגלל שכבר לא משתמשים בהם כל כך, אני לא יכול לומר לך אם הם יהיו לך שימושיים כל כך. בנוסף יש להם מבצע אחר של 2 במאתיים"
[B]אלון-[/B]
זה חד פעמי, אז ברגע שאתה משתמש בזה זה נעלם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חוזר לחדר במרכז הפוקימונים, מניח את השקית עם הדברים שקנית והולך לישון. אחרי כמה שעות שינה טובות, אתה מתעורר לבוקר קיצי ונעים במיוחד.
[QUOTE] אתה מתחיל להסתובב, מחפש פוקימונים נוספים לאתגר אותם, כשלפתע גלורי חוזרת אליך במבט רציני. "שמע, אתה נראה לי מבולבל במיוחד וקצת עצוב לי לראות לוזרים שלא מצליחים" אומרת ומנערת את שערה הבלונדיני ומגישה לך פוקדור חדש ואדום.
"לא משהו מפואר, אבל אתה יכול להשתמש בזה בתחרות הבאה אם תרצה" אומרת.
[/QUOTE]
"מתנה? בשבילי? אני לא מאמין!" אקרא אתיה בהתרגשות ואשחרר את הפוקדור בהתרגשות, מעניין מה יש בפנים!
[QUOTE=Ritsuka kun;1484474][B]קארון-[/B]
"ובכן יש לנו את כל סוגי הפוקדורים, אש יש משהו מסויים שאתה מחפש? כי יש לנו את הרגילים ויש לנו גם את הפוקדורים המיוחדים של קורט מג'וטו" אומר בחיוך
"והיה לנו לא מזמן מכירת חיסול על הדיסקים, אז לא נשארו הרבה אבל בוא אני אראה לך מה יש" אומר בחיוך והולך איתך למעבר קצר יחסית, ואתה רואה שרוב המדפים כבר ריקים. "בוא נראה מה יש לנו פה" אומר ומתחיל להצביע לך על דיסקים כאלה ואחרים "פצצת רפש, שאיבת ג'יגה, רעידת אדמה, הגנה, פעימת מים, אגרוף ניקוז, סופה( blizzard) וחפירה" אומר בחיוך "ויש לנו שניים של אספנות ומצביע על עוד שני דיסקים ישנים למראה "אחד של קרן בועות ומתקפה משולשת (tri attack) אבל הבעיה היא שבגלל שכבר לא משתמשים בהם כל כך, אני לא יכול לומר לך אם הם יהיו לך שימושיים כל כך. בנוסף יש להם מבצע אחר של 2 במאתיים"
[/QUOTE]
"כמה יעלו אגרוף ניקוז, שאיבת ג'יגה ופעימת מים?" אשאל את המוכר ובנוסף אשאל אותו למחיר של 5 פוקדורים רגילים.