-
[QUOTE=LordAbizi;1489326][B]
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, העיר סובפרום, אחר הצהריים
--
[/I]"טוב." אומר אוגוסט. "מנצ'לקס, תנשך את בלספראוט!"
"בסלפראוט, תנסה להתגונן כמה שאתה רק יכול!" אומר רול.
"פנפי, תנסה לעזור לבלספראוט, תתגלגל ביניהם ותנסה להגן עליו!" אומר לואיס.
גראוליט ומנצ'לקס מתחילים להתעלל היטב בבלספראוט, שמנסה להיאבק, אך לא כל כך מצליח, ולפני שפנפי מגיע לעזרתו הוא כבר נראה פגוע די קשה.
"היי אנשים טובים אתם צריכים לעצור!" השופט השיכור משהו נזכר. "בלספראוט הזה כמעט גופה אה???"
"טוב כן." אומר רול, נכנס לזירה, ומחזיר את בלספראוט לפוקרשת, ויוצא מהזירה.
"יאללה, תהרגו אותם!" אומר השופט השיכור.[/QUOTE]
אני פונה אל הפוקימון שלי: "גראוליט, אתה לוחם מעולה! כל הכבוד!", ומעיד לאוגוסט זוגי לקרב, מעט ביוהרה ובלי להסתיר את האסטרטגיה הפשטנית: "שארטיקונו יחלוף בקיץ, אני חושב שאנחנו מנצחים! הפוקימונים שלנו נראים במצב טוב, בוא נתקוף את פנפי ביחד עד לניצחון בדו-קרב הזוגות!". אני מורה לגראוליט לדחוף את פנפי, בלי להתייחס לפרטים.
-
טוב אני מתחיל פחות ליהנות מלהגיב פה. אז יש סיכוי שהמשחק הזה ימות בקרוב. אבל אני עדיין אנסה, אולי זה סתם היה שבוע עמוס.
[B]איתי
[/B][I]יום שני, דרך פאיוש נוקדאורון, בוקר
--
[/I]לרביטר דוחף את מאצ'ופ לתוך העץ עוד קצת, אבל קשה לו להתמיד את הלחץ על העץ, ומאצ'ופ זז מבין העץ ולרביטר. לרביטר ממהר להגיב במכה עם הזנב שלו במאצ'ופ שפוגעת, ומאצ'ופ מחזיר באגרוף שפוגע בלרביטר. נראה שמאצ'ופ מתחיל להתעייף.
[B]לי
[/B][I]יום שני, העיר אקרוס טיום, בוקר
--
[/I]אתה עולה לקומה העליונה ומתחיל לחפש שם אחרי השאמאן לודוויג. אתה רואה שיש כמה חדרים פתוחים בקומה השנייה, ורק באחד מהם אתה רואה בן אדם. יתר על כן, אתה רואה שם בן אדם ומולו עומד גנגר, שניהם עומדים באותה תנוחה. לא ברור מה הם מנסים לעשות.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
--
[/I]"קקטורן, תדחוף בחוזקה את גרבודור ותנשך אותו!" אומר קרטר.
"גרבודור, תירה רפש עליהם!" אומר ונטור.
גיבל קופץ על הגב של גרבודור, ונאחז בו ונושך אותו. נראה שזה די מפריע לגרבודור. קקטרון מתקרב ודוחף את גרבודור, נשאר לידו ונושך אותו. גרבודור מתכונן לירות את הרפש, וקקטורן מתכוון לברוח, וגם גיבל עוזר קצת לכוון את גרבודור כך שהרפש יפגע רק חלקית בקקטורן. נראה שגרבודור מתחיל להתעייף, אבל קקטורן כבר ממש עייף.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, העיר צ'רלוגם, ערב
--
[/I]"תעשה מה שאתה רוצה. זה החדר שלך." עונה בנדר. אתה הולך לישון. אתה מתעורר בבוקר המחרת, כרגיל קצת אחרי שהשמש עלתה. בנדר ישן על הרצפה עדיין.
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, אחר הצהריים
--
[/I]אתה מתרחק מאזור הקרב עם סולוסיס. כעבור כמה זמן אתה בודק אחורה, אבל אינך רואה שום זכר לאיפום. הוא ודאי מלקק את פצעיו אי שם במרחק.
[B]רודי
--
[/I]"מנצ'לקס, תשתמש בחבטת גוף על פנפי!" אומר אוגוסט.
"פנפי, תתגלגל מגראוליט ולמנצ'לקס וחזרה!" אומר לואיס. פנפי מתחיל להתגלגל לכיוון לגראוליט, וגראוליט דוחף אותו. פנפי מנצל את החדיפה גם כדי לשנות את הכיוון שלו ונע אל מנצ'לקס. מנצ'לקס גם כן חובט בפנפי עם הגוף שלו, וזה שוב משנה את הכיוון של פנפי לכיוון גראוליט, והוא גם פוגע בגראוליט שוב עם הגלגול שלו.
-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, העיר צ'רלוגם, ערב
--
"תעשה מה שאתה רוצה. זה החדר שלך." עונה בנדר. אתה הולך לישון. אתה מתעורר בבוקר המחרת, כרגיל קצת אחרי שהשמש עלתה. בנדר ישן על הרצפה עדיין[/QUOTE]
אתארגן ואצא לפונדק, ארד למטה לאכול את הארוחה ששילמתי עליה מראש, אקח חלק ממנה לאחר כך אם אני יכול 3:
אצא החוצה אל העיר ואחפש את השלטים שמובילים ליעד הבא שלי העיר פאולטום.
-
[QUOTE=LordAbizi;1489474]טוב אני מתחיל פחות ליהנות מלהגיב פה. אז יש סיכוי שהמשחק הזה ימות בקרוב. אבל אני עדיין אנסה, אולי זה סתם היה שבוע עמוס.
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, אחר הצהריים
--
[/I]אתה מתרחק מאזור הקרב עם סולוסיס. כעבור כמה זמן אתה בודק אחורה, אבל אינך רואה שום זכר לאיפום. הוא ודאי מלקק את פצעיו אי שם במרחק.
[/QUOTE]
לכולם יש את התקופה הזאת. הרגשתי ככה עד אתמול, ואז הותנעתי מחדש. זה יעבור :) (פליז אל תסגור אני לא רוצה שיהיו לי רק 2 מ"תים להשתתף בהם :()
~~~~~~~~~~~
"טוב סולוסיס, חייבים לעבוד על המגן שלך, אבל זה לא חשוב עכשיו. אל אגם הזעם!" אומר ואתחיל ללכת עם סולוסיס עד שאגיע לפיצול, כשאגיע אליו, אלך מערבה על אגם הזעם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1489474]טוב אני מתחיל פחות ליהנות מלהגיב פה. אז יש סיכוי שהמשחק הזה ימות בקרוב. אבל אני עדיין אנסה, אולי זה סתם היה שבוע עמוס.
[B]איתי
[/B][I]יום שני, דרך פאיוש נוקדאורון, בוקר
--
[/I]לרביטר דוחף את מאצ'ופ לתוך העץ עוד קצת, אבל קשה לו להתמיד את הלחץ על העץ, ומאצ'ופ זז מבין העץ ולרביטר. לרביטר ממהר להגיב במכה עם הזנב שלו במאצ'ופ שפוגעת, ומאצ'ופ מחזיר באגרוף שפוגע בלרביטר. נראה שמאצ'ופ מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
׳אוקיי, הגיע הזמן לסיים את זה׳ אחשוב לעצמי ׳מצ'ופ לא יחזיק עוד הרבה זמן׳
״קפוץ לאוויר לארביטר! תשתמש בעץ כדי לקפוץ יותר גבוה!״ אצעק ״עכשיו סיים את זה! תשתמש בהצלפת זנב ותגלגל באוויר! תנחת על מ'צופ ותגמור את זה!״
--
לא הייתי בטוח אם יש התקפה של גלגול, אז אילתרתי
-
[QUOTE=LordAbizi;1489474]
[B]לי
[/B][I]יום שני, העיר אקרוס טיום, בוקר
--
[/I]אתה עולה לקומה העליונה ומתחיל לחפש שם אחרי השאמאן לודוויג. אתה רואה שיש כמה חדרים פתוחים בקומה השנייה, ורק באחד מהם אתה רואה בן אדם. יתר על כן, אתה רואה שם בן אדם ומולו עומד גנגר, שניהם עומדים באותה תנוחה. לא ברור מה הם מנסים לעשות.
[/QUOTE]
אכנס אל החדר הזה ואומר " סליחה על הפרעה. אבל אתה במקרה השאמן לודוויג? יש לי מגילה שקבילתי עבורך מן הבן שלך שעלי להראות לך".
-
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
--
[/I]"קקטורן, תדחוף בחוזקה את גרבודור ותנשך אותו!" אומר קרטר.
"גרבודור, תירה רפש עליהם!" אומר ונטור.
גיבל קופץ על הגב של גרבודור, ונאחז בו ונושך אותו. נראה שזה די מפריע לגרבודור. קקטרון מתקרב ודוחף את גרבודור, נשאר לידו ונושך אותו. גרבודור מתכונן לירות את הרפש, וקקטורן מתכוון לברוח, וגם גיבל עוזר קצת לכוון את גרבודור כך שהרפש יפגע רק חלקית בקקטורן. נראה שגרבודור מתחיל להתעייף, אבל קקטורן כבר ממש עייף.
[/QUOTE]
הגיב פעם בארבעה ימים גם אפשרות, אולי זו פשוט תקופה.
אגב, מרגיש לי שהקרב כבר מתנהל נצח :0
--
"קרטר, נסו לעמוד בצד ולספוג כמה פחות נזק!" אומר לו בדאגה, ואביט בגיבל.
"גיבל, תשתמש בחפירה שוב!" אורה לו, בתקווה שזה יהיה מספיק אפקטיבי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1489474]
[B]רודי
--
[/I]"מנצ'לקס, תשתמש בחבטת גוף על פנפי!" אומר אוגוסט.
"פנפי, תתגלגל מגראוליט ולמנצ'לקס וחזרה!" אומר לואיס. פנפי מתחיל להתגלגל לכיוון לגראוליט, וגראוליט דוחף אותו. פנפי מנצל את החדיפה גם כדי לשנות את הכיוון שלו ונע אל מנצ'לקס. מנצ'לקס גם כן חובט בפנפי עם הגוף שלו, וזה שוב משנה את הכיוון של פנפי לכיוון גראוליט, והוא גם פוגע בגראוליט שוב עם הגלגול שלו.[/QUOTE]
אני קורא ללואיס "מהלך יפה, יריב, אך מוטב שתיכנע!", ואל הפוקימון שלי, "גראוליט, נשוך את פנפי בחדק!"