-
[B]פרק 108
[/B]כל העולם מחכה בתדהמה לקרב של אש נגד ראהין,נחמד מאוד שהם מתמקדים קצת גם בראהין- אני מאמר שהוא יפסיד ואש יכנס לטופ 8.
לפי הפרומו לפרק הבא זה יהיה קרב 3V3:love:
פרוקי של גו התפתח לאחר 3/4 פרקים(?)- הוא התפתח יותר מהר מארנב האש של גו שלקח לו איזה 13 פרקים להתפתח.
חברים יש לנו שיא גינס חדש בפוקימון התחלתי שהתפתח הכי מהר!
אז [COLOR=#030303][FONT=Roboto]Greninja חזר אבל למה הוא לא הפך לאש גרנינג'ה? ויותר חשוב למה אש לא מחזיר אותו לצוות?!.
[/FONT][/COLOR]אני בדיוק צופה בארק האחרון של XYZ שבו זיגראד תוקף את קאלוס עם בדיוק אותם עצים! למה לא טורחים להסביר לנו מאיפה הם הגיעו?
לוקאריו למד גנקי דאמה- שלב הבא סופר סאייה 1?
-
אני מניח שזה לא מוגזם שזה ידווח בחדשות, ארועי ספורט פופולריים מדווחים בקצרה במהדורות חדשות. אני מתאר לעצמי שמראיינים את נדאל לקראת קרב בין אלקרז וסינר או משהו, והתגובה של נדאל זה מה שדנדה אמר כולל התנועה ביד... כן... זה לא יקרה אבל זה מצחיק לדמיין את נדאל עונה ככה. Wtf וזהו, קרומטסו התפתח. טוב. הרעד בעיניים של אש, והitalics במילה "him" עשה לי את זה. אה גקוגה הוא פוקימון אופל? לא ידעתי את זה. אז אש אימן פוקימון אופל, חשבתי שלא באמת היו לו כאלו. קיבאנה נותן fan service טוב. וואו יש לו אגרוף חזק. הוא אוהב לעשות סלפים אה. כי הוא רוצה לא לראות את ה"פאתטיות" בפנים שלו? כה מוזר. אש חמוש בכפפת מגה התפתחות. כן, הארועים שאש מתאר כתובים ברשומות שלי מהצפייה ב-xyz, הם אכן קרו. כן, העצים האלו... עדיין בסביבה, אני מניח. אה כן, מתקפת המחץ של גקוגה- cut! הוא ליטרלי מספים cut, לא??? ועוד כדי לחתוך עצים! גקוגה מתייחס מאוד בנונשלנטיות לאש.... אש מרמה! הוא מרגיש את גקוגה מהר יותר משלוקאריו יכול! וואו גקוגה עושה לו בית ספר. עכשיו תאר לעצמך את הפוקימונים הנוכחיים של אש נגד אגדות כמו צ'ריזרד וסנורלקס... גקוגה על המגה התפתחות של לוקאריו: בתקופתי לא עשית דברים כאלו!! כן לוקאריו עוד בתור ריולו היה מעט פזיז מכדי טובתו האישית. העצים חזרו! אה גקוגה השתדרג לslicing draw (במקום cut?) אני מניח שאש יכול להיות מקושר לרק פוקימון אחד כל פעם, ולכן הוא לא יכול גם מגה לפתח את לוקאריו וגם להפוך לגוקגה אלוהים. הnarutard בין 12 בתוך המוח שלי לא יכול שלא לצעוק: Fuhma shuriken - kage hunsha! אה כן, אש צועק more more more, כמו ב-xyz. כן, זה לגמרי genki dama. אייסברן - לא משלמים לי מספיק על החרא הזה, כנראה. כן, חבל שבזה תם (?) החלק של גקוגה בסדרה, היה אפשר לקוות ליותר. פרק טוב.
אגב, המסקנה היא שאם גו לא היה לוכד קרומטסו ומפתח אותו, אש לא היה זוכר שיש לו גקוגה...
בפרק הבא:
[spoiler]
נומלגון! אבל לא של אש, מן הסתם. פלייגון נומלגון וכנראה הפוקימון הלבן שהוא השתמש בו באימון. ואש עם גנגר דרגונייט ולוקאריו. Hype.
[/spoiler]
-
[b]פרק 109
[/b]פרק מעולה, יפה שלא בזבזו לנו זמן להגיע לקרב.
הנה אש הגיע לטופ 8. ברכותיי אש! אהבתי שטופ 8 מורכב מאלוף מכל מחוז (נחשיב את אש כאלוף אלולה).
ממש לא ציפתי שאלן ואפילו איריס עשתה קאמבק ויגיעו לטופ 8. פששי סטיבן:d
כל הכבוד לגנגר שניצח 2 פוקימונים לראיהן- אש הממזר כולם חשבו שהוא ישתמש במגה לוקאריו ובסוף השתמש בדאינמקס על גנגר.
היה יפה שלוקאריו ניצח את הקרב עם גנקי דאמה.
-
אוקיי, היום זה פרק hype, נכון?
איזו טירה הזויה יש לקיבאנה הזה. דנדה פשוט מנמם בתוך שיח... אני די בטוח שגו היה יכול לבקש מקום ב player box של אש, ולא סתם לשבת בקהל, אבל אוקיי. Reeeydiz and geterrrmenuuu - אני מקבל ygo arcv וייבס. אני לא יודע עם הגאלאר סנשרו שיושב ליד גו הוא שלו או של מי שלידו? וואו יש שופט אמיתי בקרב הזה, אילו תנאים. חשבתי שהם כולם מובטלים כי הרוטומים took der jobs. דרגונייט נגד פלייגון... קרב די שקול. על הנייר. אש מתחיל עם stat boost... איזה meta. אני נזכר בפרק עם איריס שהיא לימדה את דרגונייט לא לפחד ממשהו או משהו כזה. כן, אם פגיעה כירורגית לא עובדת, תשתמש בטילים גרעיניים! ודרגונייט כבר בחוץ! השופט משתמש בפוקימון הזה בתוך כלי רחף כזה? השני זה גנגר. אש נראה משותק קצת. בדיוק תהיתי איך השופט יודע לבוא לבדוק את הפוקימון בדיוק באותם המקרים כשהפוקימון מפסיד.. אבל הנה השופט בא לבדוק והפוקימון עדיין ממשיך. קצת טראש טוק של קיבאנה. תפסיקו לדבר יש לכם קרב לערוך. Geez. הוא לא הולך על מגה התפתחות! נראה עם סופת החול שלך משפיעה עכשיו... נראה שזה תפס את קיבאנה קצת בהפתעה... המתקפות kyodai max כאלו מוגזמות זה נפלא. ופלייגון בחוץ. עד עכשיו אין חילופים טקטיים, כבר היו להם קרבות יותר מעניינים בקטע הזה. נומלגון חיימשלי. וקיבאנה אוהב אפקטים של מזג אוויר, מעניין. אה, קומבו קלאסי. אפילו אני זוכר עדיין שזה עובד ככה, thunder + rain storm. משתמשים בsurf באנימה??? אש רצה לעושת חילוף טקטי, אך גנגר לא הסכים. Double ko קצת זול של הכותבים. כעת לקרב הקובע. דוראדון נגד לוקאריו... והנה בא דורלדון-גדול... זה שרט אותו. אולי. לואקריו-אלוהים מוד? אה לא, הגנקי דאמאה מהפרק הקודם... הוא יכול לעשות את זה יותר חזק משהוא עשה את זה בצורת המגה התפתחות שלו כשהוא לא מגה מפותח?? אז מה הפואנטה במגה התפתחות? מה גקוגה קשור xd זה כזה plot armor אלוהים אדירים xd הוא מת במכה אחת. ואש ניצח. ברכותיי, אש ב top 8 מאמנים בעולם. אייריס!!! אלאן!!!!!!!! הפה שלי ממש נפער כשראו אותו. קארנה... לאנסססססססס סטיבבןןןןןן וסינתיה... תראו לי קרב של כל שניים מבין האנשים האלו והפה שלי יהיה רטוב. אלדר חסר לי. לא יודע למה, אני ממש אוהב את אלדר.
אוקיי הקרב עצמו... היה בסדר. היו קרבות שנכתבו יותר טוב בעבר. אבל אלים אדירים איזה hype זה כל ה-8 האלו. חוץ מקארנה, לא ראו אותה כל כך ב-xyz, אז אני אדיש אליה. אבל לשאר יש לי פינות חמות בלב.
בפרק הבא:
[spoiler]
חוזרים לגו... גו נגד טוקיו ונגד המון אנשים אחרים בספינה ההרוסה של הואן?
[/spoiler]
-
[QUOTE=LordAbizi;1514373]אוקיי, היום זה פרק hype, נכון?
איזו טירה הזויה יש לקיבאנה הזה. דנדה פשוט מנמם בתוך שיח... אני די בטוח שגו היה יכול לבקש מקום ב player box של אש, ולא סתם לשבת בקהל, אבל אוקיי. Reeeydiz and geterrrmenuuu - אני מקבל ygo arcv וייבס. אני לא יודע עם הגאלאר סנשרו שיושב ליד גו הוא שלו או של מי שלידו? וואו יש שופט אמיתי בקרב הזה, אילו תנאים. חשבתי שהם כולם מובטלים כי הרוטומים took der jobs. דרגונייט נגד פלייגון... קרב די שקול. על הנייר. אש מתחיל עם stat boost... איזה meta. אני נזכר בפרק עם איריס שהיא לימדה את דרגונייט לא לפחד ממשהו או משהו כזה. כן, אם פגיעה כירורגית לא עובדת, תשתמש בטילים גרעיניים! ודרגונייט כבר בחוץ! השופט משתמש בפוקימון הזה בתוך כלי רחף כזה? השני זה גנגר. אש נראה משותק קצת. בדיוק תהיתי איך השופט יודע לבוא לבדוק את הפוקימון בדיוק באותם המקרים כשהפוקימון מפסיד.. אבל הנה השופט בא לבדוק והפוקימון עדיין ממשיך. קצת טראש טוק של קיבאנה. תפסיקו לדבר יש לכם קרב לערוך. Geez. הוא לא הולך על מגה התפתחות! נראה עם סופת החול שלך משפיעה עכשיו... נראה שזה תפס את קיבאנה קצת בהפתעה... המתקפות kyodai max כאלו מוגזמות זה נפלא. ופלייגון בחוץ. עד עכשיו אין חילופים טקטיים, כבר היו להם קרבות יותר מעניינים בקטע הזה. נומלגון חיימשלי. וקיבאנה אוהב אפקטים של מזג אוויר, מעניין. אה, קומבו קלאסי. אפילו אני זוכר עדיין שזה עובד ככה, thunder + rain storm. משתמשים בsurf באנימה??? אש רצה לעושת חילוף טקטי, אך גנגר לא הסכים. Double ko קצת זול של הכותבים. כעת לקרב הקובע. דוראדון נגד לוקאריו... והנה בא דורלדון-גדול... זה שרט אותו. אולי. לואקריו-אלוהים מוד? אה לא, הגנקי דאמאה מהפרק הקודם... הוא יכול לעשות את זה יותר חזק משהוא עשה את זה בצורת המגה התפתחות שלו כשהוא לא מגה מפותח?? אז מה הפואנטה במגה התפתחות? מה גקוגה קשור xd זה כזה plot armor אלוהים אדירים xd הוא מת במכה אחת. ואש ניצח. ברכותיי, אש ב top 8 מאמנים בעולם. אייריס!!! אלאן!!!!!!!! הפה שלי ממש נפער כשראו אותו. קארנה... לאנסססססססס סטיבבןןןןןן וסינתיה... תראו לי קרב של כל שניים מבין האנשים האלו והפה שלי יהיה רטוב. אלדר חסר לי. לא יודע למה, אני ממש אוהב את אלדר.
אוקיי הקרב עצמו... היה בסדר. היו קרבות שנכתבו יותר טוב בעבר. אבל אלים אדירים איזה hype זה כל ה-8 האלו. חוץ מקארנה, לא ראו אותה כל כך ב-xyz, אז אני אדיש אליה. אבל לשאר יש לי פינות חמות בלב.
בפרק הבא:
[spoiler]
חוזרים לגו... גו נגד טוקיו ונגד המון אנשים אחרים בספינה ההרוסה של הואן?
[/spoiler][/QUOTE]
המומחיות של קיבאנה לפי המשחקים זה שימוש במתקפות מזג אוויר פלוס פוקימוני דרקון.
-
[COLOR=#ffff00][/COLOR][B]פרק 110
[/B]אחלה פרק, דווקא הימרתי שגו ינצח, הפתיע אותי שהוא הפסיד.
נראה שמתקרבים לסוף המבחנים של פרויקט מיו.
לא מפתיע שגארי במקום ראשון.
[COLOR=#ffff00]
[/COLOR]
-
אז היום עוסקים בגו ופרוייקט מיו. זה הספינה ההרוסה בהואן, אני מניח. האם levi-חרב יהיה פה? גו הביא רק פוקימון אחד? אני מניח שאלו חוקי הפורמט. מזכיר לי את אחד המבחנים של hunterxhunter עם תגי המספר שצריך לגנוב... אינטלאון מנצח את גרנבול במכה אחת. וגו פגש את טוקיו אבל הם לא נלחמו בינתיים, אבל חייבים להילחם בהמשך. לול האזומריל מקרין את מה שהdrone מצלם?? במקום שפשוט... הם ישתמשו במכשיר סטנדרטי לזה? שוב, לפי ההגדרה של המשימה last man standing wins. אתם לא יכולים סתם להתחבא. מן הסתם הדבר החכם הוא לנסות לכפות עליהם זיווג הפוך שבו אין יתרון סוג לזוג הילדים הגנריים. כן, בדיוק. פוקימונים עם יכולות ריפוי op. פשוט יש להם מאגרים של skiploom ארוזים ומוכנים לשימוש wtf. וארגזים של מגבים, קופינג, ורוזלדות... לול wounded gazelle gambit. יפה מאוד. אם לפרדס באמת לא יכול להילחם, הdrone היה בא ואומר את זה... גו הבן אדם השפוי היחיד שמבין את חוקי הפורמט xd כולנו יודעים מה קורה כשפוקימון מים מתחבא במים ויש פוקימון חשמל ליד... הפוקימון חרק/חשמל הזה די מגניב. מעניין אם נפגוש את השניים האלו בעתיד או שהם סתם villain of the day. כן... יש רק מנצח אחד, זה היה בחוקים של הפורמט. וגו הפסיד. אה אוקיי, אז הייתה סיבה לעשות team up. אגב, זה כבר אתגר שני שבו tokio מקבל מטבע אחד יותר מגו. גם בקרב נגד ארטיקונו... אוקיי אני מניח שנראה אותם עוד כי יש להם 8 tokens. אוקיי אז גם בסיפור של גו מתמקדמים כאלו. מרגיש קצת כמו cosmic deadline עם הסיפור של אש והסיפור של גו "עוברים ככה" לשלב הבא.
בפרק הבא:
[spoiler]
היי זאת היסטוריה! אה רגע, זאת לא האנימה הנכונה.
זה הפוקימון steampunk הזה מהסרט שראיתי עם הגב פעם.
[/spoiler]
-
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=thhRi11aTI8[/URL]
-
[B]פרק 111
[/B]זה נדיר שפרק לא מתמקד בגו או אש או קוהרו אלה בדמות מסדרת קודמת.
אחלה סגירת מעגל לסיפור של לילי.
לחשוב שכל הזמן הזה אביהם היה במחוז אחר.
היה פרק עצוב, מרגש כאחד.
-
[b]פרק 111[/b]
אוקיי לא כל כך הבנתי מה פרסמת אבל המילים הראשונות בפרק הזה גורמות לי לחשוב שזה קשור אולי. אולי בפרק הזה קוהארו תפגוש גלסיאון? אנשים שאנחנו מכירים מאלולה, כלומר אני לא מכיר מאלולה, נמצאים על אונייה שנוסעת דרך קרח. והאדם שהם מראיינים הוא מטורלל עם משקפיים עם @ בעדשות. איזה עד ראייה גרוע. לול זה ממש כמו הקפסולות בדרגון בול. למה הבקתה שלו נראית כמו מרתף עינויים. ויש לו פסנתר בבקתת העינויים הזאת. רפרנסים לארועים שקרו ואני לא מכיר? אוטסורואיד זה הפוקימון המסתורי שהוא גם לבן וגם צהוב שהזקן ראה? אז אני מניח שלא נראה גלסיאון בפרק הזה. ואיכשהו אש הגיע בדיוק בזמן וידע במה הבעיה לפני שהוא נכנס פנימה? מה זה הפוכדור הפנסי הזה?
אם להיות 100% כן הפרק הזה הרגיש כאילו הוא קצת נלקח מאופרה אחרת ולא מפוקימון... אבל תכלס זה מגניב שקו עלילה של sm נפתר בסדרה הזאת?
בפרק הבא:
[spoiler]
ממשיכים עם הדמויות האלו לדברים של אלולה.
[/spoiler]
-
[B]פרק 112
[/B]פרק נחמד, איזה חלאות שלא הראו לנו מי נצח בבאטל רויאל.
-
כן אז זה המשך ישיר לפרק הקודם. שבו אני ארגיש שאני לא מבין כלום כי מדברים על הרבה דברים מאלולה. כולם נחמדים חוץ מההוא שהתעלל קצת בגו כשהם היו שם קודם, או משהו. היי זה החנון ההוא עם תחנת החלל, פגשנו גם אותו. אש עם ה-z band על היד, אני חושב. קלאסי כלבים שמריחים את התחת אחד של השני. כל הכבוד suiren, לא הצלחת להקטין את כמות האפשרויות של koharu בבחירה xd. כן, זה הבחור שעליו חשבתי. וקוראים לו kaki, נכון... כבר שכחתי את השם של אח של לילי, אבל מגניב שיש לו פוקימונים בפוכדורים שונים. המון רפרנסים שאני לא מבין. וגם גו וקוהארו לא מבינים. רגע גם חלק מהפוקימונים של אש מאלולה ישתתפו? מה זה ההפעלות כיתה א האלו... אה גלדיו היה מקום שני בליגה?!? לא ידעתי את זה. אז הראשים שבהם נמצאים המתחרים זה צ'אריזרד, גיאראדוס, טיריניטאר... והצהוב זה... האקסורוס? המפותח של קיבגו? כולם עושים gnag up על אש. מה שפיקאצ'ו צריך לעשות זה לגרום להם לפגוע אחד בשני ככה. גאוגן לא הספיק לברוח כי הוא מותש מblast burn :) לול הם מתחילים לתקוף אחד את השני. אי אפשר הרי לבדוק שutsoroid לא יכול להילחם אם אין לו עיניים שיהיו @.@ איך הוא בורח בעזרת מכת ברק @.@ מה זה האקים כזה. עוד רפרנסים שלא אומרים לי כלום. סוף סוף אש זוכה לrespect שמגיע לו. הם עושים לנו את ה judai vs yugi.
טוב היה פרק חביב אפילו שלא הבנתי חצי ממנו.
בפרק הבא:
[spoiler]
עוד משהו על גו, גארי והרג'ים נגד השניים מהספינה. נראה כיף.
[/spoiler]
-
זה מדהים שהם מקפידים על שתי עלילות, מעניינות באותה המידה, של שתי גיבורים ראשיים. שניהם גם נותנים מקום לכל אחד ואחד מהם. אני פשוט נהנה מהסידרה הזאת יוצר מכל סדרה שהיתה עד כה. אהבתי שגיבורים מהעבר חוזרים למסך כל הזמן.
-
כאילו, הקונספט של לפתח מטרות של שתי דמויות ראשיות באותו הזמן לא בדיוק חדש, זה קורה באיזשהי צורה החל מהואן עם ה"תחרויות תיאום". אני מסכים שהביצוע כעת מרגיש יותר מוצלח ממה שהוא היה קודם. ואני חייב לציין שבהתחלה של האנימה לא כל כך התחברתי לזה או הבנתי לאן זה הולך, אבל מהרגע שהתחילו לדבר באופן אקטיבי על כל מיני מטרות זה נהיה טוב יותר. אבל אם קוראים כאן את התגובות שלי על הפרקים הראשונים אז לא התלהבתי כל כך. עכשיו זה סבבה. ודבר אחרון שחשוב לזכור: כמובן שלעונה הזאת לא הייתה זכות קיום ללא העונות הקודמות. אבל כן, היעדר של זיכרון של דברים שקרו פעם זה אחד הדברים שהכי אכזבו אותי בעונות קודמות, והפעם זה מקבל יותר מקום.
עוד שאלה זה "מה הלאה"? יהיה מוזר לחזור לקונספט של מסע במחוז חדש כשמתחילים מ-0 אחרי העונה הזאת, ומצד שני גם לא ברור כמה הם יכולים להמשיך עם הפורמט הנוכחי לאורך זמן, אם הם באמת רוצים לקדם את המטרות של הדמויות הראשיות...
-
[B]פרק 113
[/B]עוד פרק מצוין.
די צפוי שגו, גארי וטוקיו יבחרו בסוף לפרויקט.
מפתיע שגארי כמעט סולק מהתחרות כמו גו.
הם אשכרה תפסו אגדי עם פוגדור רגיל בנסיון ראשון? אני אשמח לצי'טים שגו וגארי השתמשו.