-
[b]בן-[/b]
*מזל טוב , קיבלת שינקס מתנה !*
הוא שם את ידיו על פניו , ומתחיל לחשוב , ''הוא מאמן טוב , יחסית ..''
הוא אומר בנימה קצת מודאגת , ''היה כאן מאמן אחד , אכזרי , פשוט טירוף אחד גדול , הוא ריסק בעזרת פוקימון אחד את שלושת הפוקימונים של רוראק , פוקימון אחד !'' הוא אומר לך , ''אני לא זוכר בבירור איזה פוקימון זה היה , אבל האדם העצמו , היה בעל מבט אכזרי ופשוט עשה קרב פוקימונים אכזרי מול רוראק .''
הוא מסיים את דבריו .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 17 2009, 03:50 PM
[b] [b]בן-[/b]
*מזל טוב , קיבלת שינקס מתנה !*
הוא שם את ידיו על פניו , ומתחיל לחשוב , ''הוא מאמן טוב , יחסית ..''
הוא אומר בנימה קצת מודאגת , ''היה כאן מאמן אחד , אכזרי , פשוט טירוף אחד גדול , הוא ריסק בעזרת פוקימון אחד את שלושת הפוקימונים של רוראק , פוקימון אחד !'' הוא אומר לך , ''אני לא זוכר בבירור איזה פוקימון זה היה , אבל האדם העצמו , היה בעל מבט אכזרי ופשוט עשה קרב פוקימונים אכזרי מול רוראק .''
הוא מסיים את דבריו . [/b][/quote]
למה?
------------
"עם איזה פוקימון?" אשאל.
-
[b]בן-[/b]
*אני רואה שלא התעדכנת בדף הראשי , תתעדכן ואז תשאל ^^*
''צר לי , אני לא זוכר , אבל הפוקימון היה מאוד מאוד חזק ! הוא פשוט פיזר ניצוצות לכל עבר , הוא הרס במכות חזקות מאוד את הפוקימונים של רוראק , אפילו קריינדוס , הפוקימון החזק ביותר של רוראק , חוסל במכה אחת !''
הוא אומר בתדהמה , ''אני זוכר שהפוקימון היה גדול , אבל לא הספקתי לראות את כל גופו , בכל מתקפה הוא פיזר ניצוצות לכל עבר .''
הוא ממשיך ואומר .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 17 2009, 03:57 PM
[b] [b]בן-[/b]
*אני רואה שלא התעדכנת בדף הראשי , תתעדכן ואז תשאל ^^*
''צר לי , אני לא זוכר , אבל הפוקימון היה מאוד מאוד חזק ! הוא פשוט פיזר ניצוצות לכל עבר , הוא הרס במכות חזקות מאוד את הפוקימונים של רוראק , אפילו קריינדוס , הפוקימון החזק ביותר של רוראק , חוסל במכה אחת !''
הוא אומר בתדהמה , ''אני זוכר שהפוקימון היה גדול , אבל לא הספקתי לראות את כל גופו , בכל מתקפה הוא פיזר ניצוצות לכל עבר .''
הוא ממשיך ואומר . [/b][/quote]
"אלקטריוויר?" אשאל, "או אולי אלקטרובאז?" אוסיף.
-
[b]בן-[/b]
הוא מתחיל לצחקק , ''מה פתאום ! זה היה פוקימון גדול יותר , עצום יותר , וחזק יותר בהרבה !
הוא היה ..חלום , פשוט חלום של פוקימון , חזק מאוד , ממש אולטימטיבי , כתבי תקשורת של מחוז קלוואה מסתובבים בכל העיר , מחפשים את המאמן הזה , בודקים כל מאמן איזה פוקימונים יש לו , אבל כנראה המאמן המשיך למכונים הבאים . דרך אגב , אילו פוקימונים יש לך?''
הוא שואל אותך .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 17 2009, 04:38 PM
[b] [b]בן-[/b]
הוא מתחיל לצחקק , ''מה פתאום ! זה היה פוקימון גדול יותר , עצום יותר , וחזק יותר בהרבה !
הוא היה ..חלום , פשוט חלום של פוקימון , חזק מאוד , ממש אולטימטיבי , כתבי תקשורת של מחוז קלוואה מסתובבים בכל העיר , מחפשים את המאמן הזה , בודקים כל מאמן איזה פוקימונים יש לו , אבל כנראה המאמן המשיך למכונים הבאים . דרך אגב , אילו פוקימונים יש לך?''
הוא שואל אותך . [/b][/quote]
"ראיקו?" אשאל בשנית, "ולי יש פיפלאפ, סלאקות', קריינדוס ושינקס" אומר לו, "או ווטר, סלאק, ראמפה וספארק".
-
שם בפורום: stm
גיל במציאות: 12
שם במשחק(עם שם משפחה) : חיים כהן
גיל במשחק: 10
רקע(לפחות שלושה שורות, אני מנסה לעשות משחק מושקע) :
הוריו של חיים הכירו כאשר ברחו מההרס והחורבן והמלחמות שהתרחשו בעולם.
תודות לפידג'יוט שפגשו בדרך הם ניצלו והוא לקח אותם למקום מבטחים. מאז הם הפכו למאמנים שמתמחים בסוג מעופף, דבר שמאוד השפיע גם על חיים.
החלום של חיים זה להציל את המחוז שלהם, ואת כל העולם, מאימת הצוותים הרעים ולמצוא את הפידג'יוט שהציל את ההורים שלו.
ספרייט/תמונה: [img]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer42.png[/img]
הערה לספרייט/תמונה , הינה עוד קטגוריה שתוכלו אם אין לכם ספרייט או תמונה:
תיאור הדמות: סקרן, הרפתקאן, שאפתן.
הערות/בקשות: לתפוס יחסית יותר פוקימונים מעופפים.
-
בן-
''ראיקו ? לא חושב , הפוקימון היה יותר נדיר מראיקו , אני דיי בטוח , אבל בבקשה , תפסיק לשאול שאלות כאלה , רק מלחשוב על פוקימונים אגדיים כאלה עולה לי בחילה , אני דיי בטוח שתפגוש אותו בדרך למכון השני , אולי הוא יהיה היריב שלך?'' הוא קורץ לך בחיוך .
[b]חיים-
רשום , ברוך הבא למשחק !
יש התחלה ממש אחריי העלילה .[/b]
-
[quote][b]אתם קמים לכם לבוקר צח ורענן , שאימך מעירה אותכם ומכריזה שאתם הולכים להיות מאמנים חדשים ברגע שהיא מפילה אותכם מהמיטה .
אתם קמים , מתרחצים ומצחצחים שיניים , אוכלים ארוחת בוקר ועוזבים את אימכם הבוכה מה יעלה בגורלו של הילד שלה , אתם מתייצבים מול דלת המעבדה של ארבעת הפרופסורים , בהתרגשות להתחיל את המסע שלכם ![/b][/quote]
אני דופק בדלת ואומר "היי! זה חיים!"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 17 2009, 12:17 AM
[b] [b]תומאס-[/b]
אתה דופק , כולך התרגשות ורגשות של סיפוק , לפתע פרופסור נעמד בדלת המעבדה , עם משקפיו , ''שלום לך , אני פרופסור האלם , באת לקבל את הפוקימון שלך?''
הוא אומר בקריצה , ומחייך לפתע , ''יש לי בחירה מצויינת של פוקימון בשבילך , בוא כנס .''
הוא אומר , ומשאיר לך את הדלת פתוחה . [/b][/quote]
מופתע מיחסו החם, אנ אכנס אחריו.
-
[b]חיים-[/b]
אתה דופק בדלת , נחוש בדעתך להתחיל את מסעך , באמירת התרגשות אתה צועק אל הפרופסור , אך לפתע הדלת נפתחת , ובתוכה עינייך מסתכלות בתדהמה על ארבעת הפרופסורים שנמצאים בחדר .
''שלום לך , אתה עוד מאמן חדש?''
אחד מהם קם מכיסאו באמירת הדברים האלה וניגש אליך .
''אני פרופסור אוק , נעים מאוד .''
[b]תומאס-[/b]
אתה רואה עוד שלושה פרופסורים , בנוסף לפרופסור האלם , ''נו נו , אז עוד אחד בא'' אמר אחד מהפרופסורים , שהתגלה כפרופסור אוק , ''אבל הם הולכים מהר '' קטל אותו בריץ' , ''בסדר , זוג זקנים , בואו ניתמקד בחדש '' אמר פרופסור רואן וציחקק , ''אז..באיזה פוקימון בחרת?'' הוא פונה אליך .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 17 2009, 05:14 PM
[b] בן-
''ראיקו ? לא חושב , הפוקימון היה יותר נדיר מראיקו , אני דיי בטוח , אבל בבקשה , תפסיק לשאול שאלות כאלה , רק מלחשוב על פוקימונים אגדיים כאלה עולה לי בחילה , אני דיי בטוח שתפגוש אותו בדרך למכון השני , אולי הוא יהיה היריב שלך?'' הוא קורץ לך בחיוך .
[/b][/quote]
"אני מקווה שלא..." אמלמל בשקט.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 17 2009, 07:05 PM
[b] [b]תומאס-[/b]
אתה רואה עוד שלושה פרופסורים , בנוסף לפרופסור האלם , ''נו נו , אז עוד אחד בא'' אמר אחד מהפרופסורים , שהתגלה כפרופסור אוק , ''אבל הם הולכים מהר '' קטל אותו בריץ' , ''בסדר , זוג זקנים , בואו ניתמקד בחדש '' אמר פרופסור רואן וציחקק , ''אז..באיזה פוקימון בחרת?'' הוא פונה אליך . [/b][/quote]
"חשבתי.." אני אומר במלמול קטן "לקבל את הפוקימון אלקיד" אני אומר להם ומסיט את מבטי אל הקרקע.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 17 2009, 07:05 PM
[b] [b]חיים-[/b]
אתה דופק בדלת , נחוש בדעתך להתחיל את מסעך , באמירת התרגשות אתה צועק אל הפרופסור , אך לפתע הדלת נפתחת , ובתוכה עינייך מסתכלות בתדהמה על ארבעת הפרופסורים שנמצאים בחדר .
''שלום לך , אתה עוד מאמן חדש?''
אחד מהם קם מכיסאו באמירת הדברים האלה וניגש אליך .
''אני פרופסור אוק , נעים מאוד .'' [/b][/quote]
"היי!
אני חיים כהן, נעים מאוד!
וכן, אני מאמן חדש"
-
[b]בן-[/b]
''אל תפחד , כל אחד יכול להיות מאמן טוב , לא משנה איזה פוקימונים יש לו , נכון?''
הוא אומר לך בחיוך .
[b]תומאס-[/b]
''אלקיד .. מעניין , אוקיי אלך להביא לך אותו .'' אומר פרופסור האלם , ורץ אל החדר השני , בנתיים פרופסור רואן פונה אליך , ''נו נו , אז אתה מתחיל את המסע?כיף נכון?'' הוא אומר בחיוך .
[b]חיים-[/b]
''יופי .'' אמר פרופסור אוק , ''אז חשבת כבר באיזה פוקימון להתחיל את המסע?תזכור שאתה צריך להיתמודד מול קבוצות רשע ופוקימונים אגדיים , אתה באמת מוכן לזה? '' הוא נאנח ויושב על הכיסא .