-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 11:32 AM
[b] ירין
רררררררר
--
שניהם פוגעים, אבל מיסדרווס עדיין שם. וכשאתה מתכוון להחזיר אותם בא צ'אטוט שגונב לך את הפוכדורים שלהם, אתה עוקב אחריו ורואה שהוא שם אותם בראש המפל, ושהוא הסתלק משם. ראה בכך עוד סוג של "התערבות אלוהית" בחיי שזה מתחיל לעצבן אותי. זמן הגעה למפל: 5 שניות. שים לב שצריך לשנות את הכיוון של אונפוע הים רק ברגע ההתנגשות, כלומר בתגובה שלך אתה צריך לספור עד שתשאר שנייה אחת ואז לשנות כיוון.
[/b][/quote]
5-4-3-2-1- אני חוטף תכדורים ופונה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 12:32 PM
[b] תמיר
שניהם נפגעים, ובדיוף נפגע קשה יותר (הראש שלו רך יותר מזה של גיבל), ולכן הוא מזועזע מעט, ולכן נפגע מטופרי הדרקון
"קדימה בידוף, השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"תשתמש בזעם דרקון!"
-
מקס
ספירו עף למעלה וגורם לרטיקייט ולהחטיא והרוח מזרזת את הנפילה של רטיקיט.
"רטיקייט, תראה לו את הגובה הלא הגיוני שאתה יכול לקפוץ אליו!" אומר פול מורפי, ורטיקייט קופץ ואתה משער ששיא הגובה הוא בערך התיקרה של המכון.
ירין
הפוכדרים נמצאים במעלה המפל, כלומר למעלה.
--
במהלך החמש שניות מיסדרווס יורה צל לילה, ואלקטאבאז מתשמש בחשמליור ועוצר את זה, ולאחר מכן אתם מגיעים למפל ועולים. אתה משער שיקח לכם 20 שניות לעלות את המפל. אתם עולים מעט זמן, ואתה שומע את טנטאקול מתחיל לצעוק בבהלה, ואתה רואה שהוא מחליק, אלקטאבאז תופס את אחת הזרועות של טנטאקול, אבל אז אלקטאבאז מתחיל להחליק. שני האנשים יגיעו למפל בעוד 3 שניות, ובמפל אתם בערך נייחים אחד ביחס לשני. הפתרון לבעיה אינו כל כך פשוט, אם סתם תשלח יד כדי לתפוס את אלקטאבאז, הבחורה עלולה ליפול. הבחורה חייבת להיות חסומה משני צדדים מקבילים, שהם לא מקבילים לאופק. אני יודע שיש פתרון אחד לפחות לבעיה הזאת, אתה מוזמן לנסות את שלך, אבל אם לא תצליח אני מבטיח שבכל זאת איכשהו תשרוד (אלא אם כן הפתרון שלך יהיה עד כדי כך גרוע שאי אפשר לתקן אותו)
תמיר
"התחמק ותפגע בו!" אומר פול מורפי. גיבל יורה זעם דרקון ראשון -- מחטיא, שני -- מחטיא, שלישי -- פוגע, ואז בידוף מתאושש ופוגע בגיבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 07:11 AM
[b] דודי
אף אחד לא מכריח אותך להמשיך, אתה תמיד יכול: 1. להתאבד במשחק 2. לפרוש מהמכון 3. 1 ו2 ביחד, 4. לחכות בסבלנות, כי לירין כל הקרב הזה לקח 15 עמודים. ותשמור את העייפות לקרב עם קלפייבל, אז אתה תבין מה זה ייאוש אמיתי.
--
רטיקייט נפגע מהדחיפה, ולאחר מכן מנסה להתחמק מעלי התער, אבל לבסוף נפגע מהם.
"רטיקייט, המשך, השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"עלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 01:12 PM
[b] תמיר
"התחמק ותפגע בו!" אומר פול מורפי. גיבל יורה זעם דרקון ראשון -- מחטיא, שני -- מחטיא, שלישי -- פוגע, ואז בידוף מתאושש ופוגע בגיבל. [/b][/quote]
"גיבל,תמשיך כך!תשתמש בנגיחה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 12:12 PM
[b] מקס
ספירו עף למעלה וגורם לרטיקייט ולהחטיא והרוח מזרזת את הנפילה של רטיקיט.
"רטיקייט, תראה לו את הגובה הלא הגיוני שאתה יכול לקפוץ אליו!" אומר פול מורפי, ורטיקייט קופץ ואתה משער ששיא הגובה הוא בערך התיקרה של המכון. [/b][/quote]
"ספירו, שהוא מגיע לגובה שלך תדחוף אותו הצידה ותשתמש ברוח כדי למהר את הנפילה שלו ואז להאיץ אליו בניקור!"
-
דודי
עלי הטער פוגעים ברטיקייט, ולבסוף רטיקייט פוגע גם בבידוף עם ניב העל.
"כעת רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי
תמיר
"השתמש במהירות כדי להתחמק, ולאחר מכן נשיכה!" אומר פול מורפי, בידוף מתחמק מהנגיחה של גיבל, וכעת הוא מתקרב אל גיבל כדי לנשוך אותו.
מקס
ספירו מנסה לממש את מה שאמרת לו, אבל רטיקייט הרבה יותר מסיבי מספירו, ולכן הוא מפיל את ספירו לקרקע כשהוא נוחת עליו.
"חה חה, מצוין!! כעת השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 12:35 PM
[b] דודי
עלי הטער פוגעים ברטיקייט, ולבסוף רטיקייט פוגע גם בבידוף עם ניב העל.
"כעת רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי
[/b][/quote]
"שוב עלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 12:12 PM
[b] ירין
הפוכדרים נמצאים במעלה המפל, כלומר למעלה.
--
במהלך החמש שניות מיסדרווס יורה צל לילה, ואלקטאבאז מתשמש בחשמליור ועוצר את זה, ולאחר מכן אתם מגיעים למפל ועולים. אתה משער שיקח לכם 20 שניות לעלות את המפל. אתם עולים מעט זמן, ואתה שומע את טנטאקול מתחיל לצעוק בבהלה, ואתה רואה שהוא מחליק, אלקטאבאז תופס את אחת הזרועות של טנטאקול, אבל אז אלקטאבאז מתחיל להחליק. שני האנשים יגיעו למפל בעוד 3 שניות, ובמפל אתם בערך נייחים אחד ביחס לשני. הפתרון לבעיה אינו כל כך פשוט, אם סתם תשלח יד כדי לתפוס את אלקטאבאז, הבחורה עלולה ליפול. הבחורה חייבת להיות חסומה משני צדדים מקבילים, שהם לא מקבילים לאופק. אני יודע שיש פתרון אחד לפחות לבעיה הזאת, אתה מוזמן לנסות את שלך, אבל אם לא תצליח אני מבטיח שבכל זאת איכשהו תשרוד (אלא אם כן הפתרון שלך יהיה עד כדי כך גרוע שאי אפשר לתקן אותו)
[/b][/quote]
אני שם רגל אחת של הנערה במקום של הרגל שלי ואז תופס את אלקטרבז
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 12:35 PM
[b] מקס
ספירו מנסה לממש את מה שאמרת לו, אבל רטיקייט הרבה יותר מסיבי מספירו, ולכן הוא מפיל את ספירו לקרקע כשהוא נוחת עליו.
"חה חה, מצוין!! כעת השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"ספירו, עצור את הנשיכה עם המקור שלך!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 01:35 PM
[b]
תמיר
"השתמש במהירות כדי להתחמק, ולאחר מכן נשיכה!" אומר פול מורפי, בידוף מתחמק מהנגיחה של גיבל, וכעת הוא מתקרב אל גיבל כדי לנשוך אותו. [/b][/quote]
"זעם דרקון!"
-
דודי
רטיקיט מתחמק ממספר העלים ולבסוף פוגע בטורטוויג.
"קדימה רטיקייט, כעת ניב על!" אומר פול מורפי.
ירין
מצוין! לא חשבתי על פתרון כזה, אבל זה נכון. הפתרון שאני חשבתי עליו זה להשען על הבחורה, וכך לתחום אותה בין המקל הזה שמאונך ללוח, ובין עצמך. אבל גם זה טוב. שים לב אבל, שלא משנה הפתרון, אלקטאבאז לא יכול לתקוף כעת כי אחרת כולכם תתחשמלו ותיפלו למוות ודאי.
--
זה עובד והכל מתייצב ואתם עולים. כעבור שלוש שניות הם פוגעים במפל ומתחילים לעלות גם הם, ומיסדרווס שולח צל לילה לעברכם.
מקס
איך הוא בדיוק יעשה דבר כזה? אני מתקשה להבין
--
ספירו, כמוני, התקשה להבין איך מבצעים את זה, ולכן ניקר את רטיקייט, ורטיקייט נשך את ספירו
"כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
תמיר
גיבל משתמש בזעם הדרקון, אבל בידוף מתחמק.
"קדימה בידוף השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 02:15 PM
[b] מקס
איך הוא בדיוק יעשה דבר כזה? אני מתקשה להבין
--
ספירו, כמוני, התקשה להבין איך מבצעים את זה, ולכן ניקר את רטיקייט, ורטיקייט נשך את ספירו
"כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
זה תלוי איך הוא עלי, ובחבטת גוף הוא קופץ,לא? אז ספיקו יכול לעוף משם
-
[b]
ירין
מצוין! לא חשבתי על פתרון כזה, אבל זה נכון. הפתרון שאני חשבתי עליו זה להשען על הבחורה, וכך לתחום אותה בין המקל הזה שמאונך ללוח, ובין עצמך. אבל גם זה טוב. שים לב אבל, שלא משנה הפתרון, אלקטאבאז לא יכול לתקוף כעת כי אחרת כולכם תתחשמלו ותיפלו למוות ודאי.
--
זה עובד והכל מתייצב ואתם עולים. כעבור שלוש שניות הם פוגעים במפל ומתחילים לעלות גם הם, ומיסדרווס שולח צל לילה לעברכם.
[/b][/quote]
"טנטקול עצור את צל הלילה עם אקדח מים ועוקץ רעל!" אני אומר
-
[b] דודי
רטיקיט מתחמק ממספר העלים ולבסוף פוגע בטורטוויג.
"קדימה רטיקייט, כעת ניב על!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"תיתחמק ואז דחיפה!"
-
מקס
נשיכה -- פתיחת פה, סגירת פה. אם אתה רוצה שהוא ישים את המקור בתוך הפה שלו, אז הוא פשוט ינשך לו את המקור, שזה כנראה גם די כואב. חוץ מזה, תגבוה לא פונקציונאלית בעליל.
ירין
טנטאקול עוצר את המתקפה, ומיסדרווס מתרחק מהמפל מעט, ויורה כדורי צל שפוגעים במפל ולא באופנוע וגורמים להתזת מים עליך, מה שקצת מקשה על הראייה שלך. זמן עד לסוף המפל: 11 שניות.
דודי
טורטוויג מצליח להתחמק ופוגע ברטיקייט.
"רטיקייט כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחיל קצת להתעייף, כך גם טורטוויג.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 03:15 PM
[b] תמיר
גיבל משתמש בזעם הדרקון, אבל בידוף מתחמק.
"קדימה בידוף השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"טופרי דרקון גיבל!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 02:41 PM
[b]
ירין
טנטאקול עוצר את המתקפה, ומיסדרווס מתרחק מהמפל מעט, ויורה כדורי צל שפוגעים במפל ולא באופנוע וגורמים להתזת מים עליך, מה שקצת מקשה על הראייה שלך. זמן עד לסוף המפל: 11 שניות.
[/b][/quote]
אני ממצמץ כדי להסדיר לי את הראיה ואומר ולנלקול להשתמש בעוקץ רל על מיסדרווס
-
[b] דודי
טורטוויג מצליח להתחמק ופוגע ברטיקייט.
"רטיקייט כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחיל קצת להתעייף, כך גם טורטוויג. [/b][/quote]
"נשיכה!"
-
[b] מקס
נשיכה -- פתיחת פה, סגירת פה. אם אתה רוצה שהוא ישים את המקור בתוך הפה שלו, אז הוא פשוט ינשך לו את המקור, שזה כנראה גם די כואב. חוץ מזה, תגבוה לא פונקציונאלית בעליל.
[/b][/quote]
חחח אוקיי אוקיי
--
"ספירו, תברח משם"
-
תמיר
בידוף תחילה נושך את גיבל, אבל אז גיבל מכה בו עם טפרי הדרקון ומעיף אותו ממנו.
"בידוף, השתמש במהירות וחבטת ראש!" אומר פול מורפי.
ירין
אתה רואה קצת יותר טוב, אבל עדיין יש מים בעיניים שלך. מיסדרווס משתמש בשבבי קרח שעפים ועוצרים את עוקץ הרעל, ומיסדרווס משתמש בכדור צל. זמן הגעה לסוף: 8 שניות.
דודי
טורטוויג מנסה לברוח מרטיקיט, אך נכשל ונפגע מחבטת הגוף, ולאחר מכן הוא נושך את רטיקייט.
"רטיקייט תעיף אותו ממך והשתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
מקס
ספירו מתחיל להתעופף, ובורח מרטיקייט, שנתקע ברצפה.
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 03:40 PM
[b] דודי
טורטוויג מנסה לברוח מרטיקיט, אך נכשל ונפגע מחבטת הגוף, ולאחר מכן הוא נושך את רטיקייט.
"רטיקייט תעיף אותו ממך והשתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"תעדוף את זה בעלי טער!"
-
[b] ירין
אתה רואה קצת יותר טוב, אבל עדיין יש מים בעיניים שלך. מיסדרווס משתמש בשבבי קרח שעפים ועוצרים את עוקץ הרעל, ומיסדרווס משתמש בכדור צל. זמן הגעה לסוף: 8 שניות.
[/b][/quote]
"טנטקול אקדח מים חזק!" אני אומר ומחכה לחטוף את הפוכדורים
-
[b] מקס
ספירו מתחיל להתעופף, ובורח מרטיקייט, שנתקע ברצפה.
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
יש לי שתי שאלות:
1.כל הפרסים נשארים אפילו אחרי המחיקה, כן?
2.מתי אני אקבל את הפוקימון שזכיתי בו?
--
"ספירו! השתמש בניקור!"
-
דודי
איך עודפים ניב על עם עלי תער? ניב על זה מתקפה פיזית, הוא רץ אל היריב וחותך אותו עם השיניים ם.ם
ירין
טנטאקול מצליח להדוף את כדור הצל, והוא כמעט פוגע במיסדרווס, אבל מיסדרווס בורח, ומשתמש בבלבול על טנטאקול. אל תצפה שדברים הגיוניים יקרו כשאתה אומר לנטאקול להשתמש במשהו. בינתיים המשקל הכבד של אלקטאבאז וטנטאקול ביחד מתחיל להכאיב מאוד ליד שאיתה תפסת אותם. זמן הגעה למפל 5 שניות.
מקס
כן, אבל שחכתי מה הם. אתה מקבל את הפרס על עמוד 20, שזה פרס רנדומלי, ושחכתי מי יצא לך. ואת הפרס אתה לא תקבל באמצע מכון, אלא כשתהיה הזדמנות.
--
ספירו מנקר מעט את רטיקייט, ולבסוף נפגע מניב העל.
"המשך כך רטיקייט! השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 04:16 PM
[b] דודי
איך עודפים ניב על עם עלי תער? ניב על זה מתקפה פיזית, הוא רץ אל היריב וחותך אותו עם השיניים ם.ם
[/b][/quote]
אז בימקום זה רק
"עלי טער"
-
[b]
ירין
טנטאקול מצליח להדוף את כדור הצל, והוא כמעט פוגע במיסדרווס, אבל מיסדרווס בורח, ומשתמש בבלבול על טנטאקול. אל תצפה שדברים הגיוניים יקרו כשאתה אומר לנטאקול להשתמש במשהו. בינתיים המשקל הכבד של אלקטאבאז וטנטאקול ביחד מתחיל להכאיב מאוד ליד שאיתה תפסת אותם. זמן הגעה למפל 5 שניות.
[/b][/quote]
אני נשען על הנערה ומחזיק אותה ומנסה להחליף יד ומתכוןנן לתפוס את הפוכדורים
-
[b] מקס
כן, אבל שחכתי מה הם. אתה מקבל את הפרס על עמוד 20, שזה פרס רנדומלי, ושחכתי מי יצא לך. ואת הפרס אתה לא תקבל באמצע מכון, אלא כשתהיה הזדמנות.
--
ספירו מנקר מעט את רטיקייט, ולבסוף נפגע מניב העל.
"המשך כך רטיקייט! השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
אני זוכר איך הוא היה נראה..הוא ירוק שמתפתח לגולם כחול שמתפתח ליצור ענק ירוק.. הוא היה פוקימון של אש..
--
"השתמש בדחיפה ספירו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 04:40 PM
[b] תמיר
בידוף תחילה נושך את גיבל, אבל אז גיבל מכה בו עם טפרי הדרקון ומעיף אותו ממנו.
"בידוף, השתמש במהירות וחבטת ראש!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"טופרי דרקון!"
-
דויד
רטיקייט בורח ממספר עלי תער, מחלק הוא נפגע, ולבסוף הוא פוגע וטורטוויג מתחמק ממנו.
"אחריו רטיקייט, תמשיך עם ניב על!" אומר פול מורפי.
ירין
אתה זוכר איזה פוקימון אתה אמור לקבל על פרס השחקן המתקדם ביותר?
--
בגלל שהחלפת יד, אז כעת אתה לא שומר על המהירות שלך ואתה מאט, אבל בזכות זה שהחלפת את היד שלך, תוכל לחזור למצב מאוזן מהר יותר. בינתיים טנטאקול חושב שאמרת לו להשתמש באקדח מים, ולכן הוא יורה אקדח מים לאלקטאבאז ופוגע בו. אלקטאבאז לא ממש נפגע, אבל הוא התעצבן. מיסדרווס בינתיים משתמש בצל לילה שפוגע בטנטאקול. זמן הגעה למפל 2 שניות.
מקס
לרביטר, לא מסוג אש, אלא אבן ועוד משהו, אוקיי זה נשמע לי הגיוני.
--
הם מתנגשים, וכמובן שספירו נפגע יותר מרטיקייט
"קדימה רטיקייט, כעת נשיכה!" אומר פול מורפי.
תמיר
גיבל פוגע עם טפרי הדרקון בבידוף והודף אותו, ולכן בידוף לא משתמש בחבטת הראש.
"בידוף השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 04:35 PM
[b] דויד
רטיקייט בורח ממספר עלי תער, מחלק הוא נפגע, ולבסוף הוא פוגע וטורטוויג מתחמק ממנו.
"אחריו רטיקייט, תמשיך עם ניב על!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"דחיפה ואז נשיכה!"
-
[b] מקס
לרביטר, לא מסוג אש, אלא אבן ועוד משהו, אוקיי זה נשמע לי הגיוני.
--
הם מתנגשים, וכמובן שספירו נפגע יותר מרטיקייט
"קדימה רטיקייט, כעת נשיכה!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"ספירו, תתחמק מהנשיכה ותשתמש ברוח!"
-
[b] ירין
אתה זוכר איזה פוקימון אתה אמור לקבל על פרס השחקן המתקדם ביותר?
--
בגלל שהחלפת יד, אז כעת אתה לא שומר על המהירות שלך ואתה מאט, אבל בזכות זה שהחלפת את היד שלך, תוכל לחזור למצב מאוזן מהר יותר. בינתיים טנטאקול חושב שאמרת לו להשתמש באקדח מים, ולכן הוא יורה אקדח מים לאלקטאבאז ופוגע בו. אלקטאבאז לא ממש נפגע, אבל הוא התעצבן. מיסדרווס בינתיים משתמש בצל לילה שפוגע בטנטאקול. זמן הגעה למפל 2 שניות.
[/b][/quote]
אני זוכר את נינג'סיקס-משהו כזה..אני אנסה להיזכר..
------
"אלקטרבז הוא לא עשה את זה בכוונה!" צאני אומר ומאיץ
-
דודי
טרוטוויג מתחמק מניב העל ולאחר מכן דוחף ונושך את רטיקייט
"ארגג. תפסיק להחטיא! השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
מקס
ספירו לא מצליח להתחמק וננשך, ולאחר מכן הוא משתמש ברוח, שפוגעת מעט ברטיקייט
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי
ירין
אתה בדיוק לא יכול להאיץ, כי היד המאיצה שלך תופסת את אלקטאבאז. וכן זה נינג'סק
--
מידסרווס משתמש בכדור צל, והפעם טנטאקול התאושש והשתמש באקדח מים ועצר אותו. בשנייה האחרונה, ולבסוף אתם מגיעים לסוף המפל, אתה מסובב את הכיוון, ואתם עוצרים. אתה רואה את הפוכדרים שלך נמצאים על עלה שקשור לגדה, ואתה לוקח אותם. האנשים יגיעו לסוף המפל בעוד שלוש שניות, ונראה שהבחורה מתחיל להתעורר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 05:20 PM
[b] מקס
ספירו לא מצליח להתחמק וננשך, ולאחר מכן הוא משתמש ברוח, שפוגעת מעט ברטיקייט
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי
[/b][/quote]
"ספירו! תתחמק תשתמש ברוח כדי לבלבל את רטיקייט ואז תאיץ אליו בניקור!"
-
[b] דודי
טרוטוויג מתחמק מניב העל ולאחר מכן דוחף ונושך את רטיקייט
"ארגג. תפסיק להחטיא! השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"תחיפה עליו!"
-
[b]
ירין
אתה בדיוק לא יכול להאיץ, כי היד המאיצה שלך תופסת את אלקטאבאז. וכן זה נינג'סק
--
מידסרווס משתמש בכדור צל, והפעם טנטאקול התאושש והשתמש באקדח מים ועצר אותו. בשנייה האחרונה, ולבסוף אתם מגיעים לסוף המפל, אתה מסובב את הכיוון, ואתם עוצרים. אתה רואה את הפוכדרים שלך נמצאים על עלה שקשור לגדה, ואתה לוקח אותם. האנשים יגיעו לסוף המפל בעוד שלוש שניות, ונראה שהבחורה מתחיל להתעורר. [/b][/quote]
נראה לי זה היה פוקימון אש,לא?אני על האדמה נכון?
--------
"אלקטרבז תתכונן לחשמל אותם ברגע שהם באים! טאתה טנטקול תתכונן עם אקדח מים!" אני אומר "היי את בסדר?"} אני שואל את הנערה
-
מקס
רוח... מבלבלת.... דורש הסבר. התעלמתי מחלק זה של התגובה.
--
ספירו ורטיקייט פוגעים זה בזה, ורטיקייט נוחת
"רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
דודי
דחיפה*
--
רטיקייט וטורטוויג מתנגשים, והנזק גדול יותר על טורטוויג.
"קדימה, עכשיו נשיכה!" אומר פול מורפי.
ירין
זה פוקימון חרק מעופף, ואתה עדיין בנהר, שממשיך עוד קצת עד שיש נק' מסירה שבה נותנים את האופנוע בתמורה לפוקדע שלך, ומהנקודה הזאת הולכים ברגל לזאוגויל.
--
"מה, אתה לא נפטרת מהם? לעזאזל" היא אומרת לך, "פיג'יוט צא, השתמש ברוח תער כשהם מגיעים!" היא מוציאה פיג'יוט, וכשהשניים עולים על המפל, אז לפני שלאטאבאז וטנטאקול מספיקים להגיב פיג'יוט כבר משתמש ברוח תער וגרום לפיצוץ קל באונפוע הים, שגרום לכך שכל אופנוע מעיף את הרוכב שלו, ובזמן הנפילה בה רכב מוזר שבשבריר שנייה לוקח אותם ונעלם. "פיג'יוט חזור!" היא מחזירה את פיג'יוט "אני מניחה שאתה לא פסיכופט אחרי הכל, כי תרחת לקחת אותי איתך" היא אומרת, וקצת נדחקת לכיוון המוט עם ההגאים, כי אתם עומדים די בצפיפיות שם, 3 יצורים דמויי אדם על לוח מסכן אחד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 06:44 PM
[b] מקס
רוח... מבלבלת.... דורש הסבר. התעלמתי מחלק זה של התגובה.
--
ספירו ורטיקייט פוגעים זה בזה, ורטיקייט נוחת
"רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
הרוח תגרום לו לעצום לרגע את העיניים..
--
"ספירו! תעוף מהר מאחורי רטיקייט ותקוף בניקור! שלא יספיק להגן!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 06:44 PM
[b] ירין
זה פוקימון חרק מעופף, ואתה עדיין בנהר, שממשיך עוד קצת עד שיש נק' מסירה שבה נותנים את האופנוע בתמורה לפוקדע שלך, ומהנקודה הזאת הולכים ברגל לזאוגויל.
--
"מה, אתה לא נפטרת מהם? לעזאזל" היא אומרת לך, "פיג'יוט צא, השתמש ברוח תער כשהם מגיעים!" היא מוציאה פיג'יוט, וכשהשניים עולים על המפל, אז לפני שלאטאבאז וטנטאקול מספיקים להגיב פיג'יוט כבר משתמש ברוח תער וגרום לפיצוץ קל באונפוע הים, שגרום לכך שכל אופנוע מעיף את הרוכב שלו, ובזמן הנפילה בה רכב מוזר שבשבריר שנייה לוקח אותם ונעלם. "פיג'יוט חזור!" היא מחזירה את פיג'יוט "אני מניחה שאתה לא פסיכופט אחרי הכל, כי תרחת לקחת אותי איתך" היא אומרת, וקצת נדחקת לכיוון המוט עם ההגאים, כי אתם עומדים די בצפיפיות שם, 3 יצורים דמויי אדם על לוח מסכן אחד. [/b][/quote]
3 דמויי אדם?
---
"חזרו כולם! שלום לך, לי קוראים ירין ואני מאמן..יש לי כבר את התג הראשון ואת?" אני שואל אותה