-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 5 2009, 02:31 PM
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תוקף באקדח מים אבל לפוקימון הענקי לא מזיז כלום, גופו כל כך ענקי שהוא בקושי מרגיש את העצים שהוא דורך אליהם.
אתה רואה שעוד שני צעדים הוא מגיע אל העיר.[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל! מהר,תשתמש באקדח מים על האדמה כדי להפוך אותה לבוצית
-
[b]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]כי אני שונא שאנשים תופסים אגדיים וזה יהרוס את המשחק כל המשחק על הפוקימון הזה, כל מי שתופס אגדי רק מנצל את המתקפות שלו, במשחק הזה לא תתפסו אגדיים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"זה מכיוון ההרים הם רחוקים מאוד העיר הזו אבל הם קורים לעיר הבירה, עם הוא יגיע לעיר הבירה הוא יגורם לבאלגן רציני." אמר אחד האנשים שניראה מבוהל במיוחד.[/i] [/b][/quote]
מה זאת אומרת מנצל? ><
--
"אז חייבים לעצור אותו!" אני אומר ובולע רוק, מבקש הדרכה לכיוון ההרים ומתחיל ללכת לשם.
-
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]"את יודעת שיש סיכוי שאת יכולה למות, זה מסוכן מאוד, אתה בטוחה שאת רוצה לבוא?" שאל פרופסור גרי אוק.[/i] [/b][/quote]
"הגעתי לכאן בשביל לעזור לחקור את המחוז. אז כן, אני באה!" אני אומרת בנחישות.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
אתה ניכנס אל תוך המלון לפתע אתה רואה את אוגי הוא מדבר בפלאפון שלו הוא ניראה מבוהל במיוחד.
[/b][/quote]
אני מיססתכל סביבי ומחפש את פיצ'י ואז מיתקרב אליו ושואל "מה קרה אוגי??"
-
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]ההרים רחוקים מאוד מהעיר יקח לך כמה ימים להגיע אליהם, לפתע אתה רואה את סנתייה היא מדברת בפלאפון שלה עם משהו.[/i] [/b][/quote]
איזה צירוף מקרים :o
============
אני רץ אליה,"סינתיה אני צריך להגיד לך משהו,דחוף!"אני אומר לה
-
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]המפלצת מתחרחת וטוטודייל לא מצליח להגיעה עליה כל צעד שלה היא כמה מטרים לפתע אתה מבחין שהמפלצת היא רג'יג'יגאס, הוא ענקי, יותר גדול מכל הבניין בעולם.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c1/Spr_4p_486.png[/img]
[i]בקיצור עם אתה רוצה לנסות לתפוס אותו תנסה מה אני אגיד לך אתה תשנה לעצמך את עלילת המשחק.
~~~~~~~~~~~~~~
"יקח לך ימים להגיעה לשן אתה תצטרך מסוק, אבל אף אחד לא יסכים לך ללכת לשם מסוכן שם" אמר אחד האנשים.[/i]
[i]"באתם לעזור לנו אבל אתם עדיין לא ברמה לזה מסכן שם מאוד, רק התחלת את המסע, אפילו אני לא יודע עם אני אצליח לנצח את הרג'יג'יגאס הזה הוא ענקי וכל מתקפה שתוקפים אותו הוא בכלל לא מרגיש זרקו עליו מסטאר בול אבל הוא שבר אותו, אני לא יודע מה לעשות" אמר גרי.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"גילינו מי המפלצת זה רג'יג'יגאס הוא התחיל לתקוף בהרים את המאמנים, יש לו מן צבא של פוקימונים." אמר אוגי שניראה מודאג.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]"מה שאתה רוצה ללכת להרים כל המאמנים רוצים אסור לעשות את זה, זה מסוכן עוד מעט יגיעו לכן חבורה של פוקימון שקשורים לרג'יג'יגאס הם עומדים לתקוף את העיר כמו את כל המקומות האחרים שהם תקפו צריך לעצור אותם זו המשימה של הצוות שלנו תודיע את זה לאמאמנים שבצוות עם תראה אותם, עוד מעט המסוק שלי צריך להגיעה" אמרה סנתייה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 5 2009, 04:29 PM
[i]המפלצת מתחרחת וטוטודייל לא מצליח להגיעה עליה כל צעד שלה היא כמה מטרים לפתע אתה מבחין שהמפלצת היא רג'יג'יגאס, הוא ענקי, יותר גדול מכל הבניין בעולם.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c1/Spr_4p_486.png[/img] [/b][/quote]
"אני מניח שאחרים שמו לב אליו" אגיד בשקט ואחכה שהוא יעבור,ולאחר מכן אלך לעיר
-
[b]
[i]"באתם לעזור לנו אבל אתם עדיין לא ברמה לזה מסכן שם מאוד, רק התחלת את המסע, אפילו אני לא יודע עם אני אצליח לנצח את הרג'יג'יגאס הזה הוא ענקי וכל מתקפה שתוקפים אותו הוא בכלל לא מרגיש זרקו עליו מסטאר בול אבל הוא שבר אותו, אני לא יודע מה לעשות" אמר גרי.[/i] [/b][/quote]
"זאת בעיה" אני אומרת. "אולי פשוט צריך להניח לו לנפשו?" אני שואלת אחרי כמה דקות של מחשבה.
-
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]הוא כבר עבר אותך מזמן לפתע אתה שומע פיצוץ חזק מן העיר ולפתע אתה רואה חבורה של מסוקים הם מנסים הפציץ את הרג'יג'יגאס.[/i]
[i]"עם נניח לו לנפשו הוא יהרוס את כל האי הוא סתם עצבני הוא תוקף את כל האנשים שנימצאים פה, ךפני מליוני שנים לא היה פה אף אחד על האי, אחרי שהוא נכנס לתרדמת מלא אנשים עברו לגור פה, ואז הוא התעורר והתחיל לתקוף את כולם" אמר גרי.[/i]
-
[quote][b]
~JolTeoN~
"גילינו מי המפלצת זה רג'יג'יגאס הוא התחיל לתקוף בהרים את המאמנים, יש לו מן צבא של פוקימונים." אמר אוגי שניראה מודאג.
[/b][/quote]
בבקשה אל תעשה שמישהוא יתפוס אותו זה יהרוס את המשחק שלמי שהוא יש אגדי
~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר ל:"איפו הוא מיתחבא אני ילך לנסות לחסל אותו" ופיתאום עולה בראשי התמונה שרג'יגיגאס דורך על פיצ'י וקוקי "במחשבה שנייה אולי הוא יחסל אותי"אני יאמר ויראה איך אוגי יגיב.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 5 2009, 04:36 PM
[i]הוא כבר עבר אותך מזמן לפתע אתה שומע פיצוץ חזק מן העיר ולפתע אתה רואה חבורה של מסוקים הם מנסים הפציץ את הרג'יג'יגאס.[/i] [/b][/quote]
תקעתה אותי לגמרי >>
-------------
אני מחכה לראות מה יהיו תוצאות הקרב
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 5 2009, 04:36 PM
[b]
[i]"עם נניח לו לנפשו הוא יהרוס את כל האי הוא סתם עצבני הוא תוקף את כל האנשים שנימצאים פה, ךפני מליוני שנים לא היה פה אף אחד על האי, אחרי שהוא נכנס לתרדמת מלא אנשים עברו לגור פה, ואז הוא התעורר והתחיל לתקוף את כולם" אמר גרי.[/i] [/b][/quote]
"אז אולי פשוט צריך להרדים אותו שוב?"
-
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]"מה שאתה רוצה ללכת להרים כל המאמנים רוצים אסור לעשות את זה, זה מסוכן עוד מעט יגיעו לכן חבורה של פוקימון שקשורים לרג'יג'יגאס הם עומדים לתקוף את העיר כמו את כל המקומות האחרים שהם תקפו צריך לעצור אותם זו המשימה של הצוות שלנו תודיע את זה לאמאמנים שבצוות עם תראה אותם, עוד מעט המסוק שלי צריך להגיעה" אמרה סנתייה.[/i] [/b][/quote]
"בסדר גמור"אני אומר לה ומתחיל לרוץ בעיר ולחפש מאמנים מהקבוצה
-
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"מאמנים וכל מאני אנשים מנסים לחסל אותו, הוא בקושי מרגיש את המתקפות הוא עצבני במיוחד" אמר אוגי. לפתע אתם שומעים רעשים של דברים שמתנפצים בעיר מלא אנשים נכנסים לבית המלון, "איפה המקלט שלכם!" הם צועקים בבהלה.
"הם הגיעו" אמר אוגי.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה רואה שהרג'יג'יגאס מפוצץ בעזרת ידיו את המסוקים ואת חלקם הוא זורק, לפתע אתה שומע משהו שמתקרב מכיוון הצד השני של היער לפתע אתה רואה חבורה של ממוסווינים הם הצבא של הרג'יג'יגאס, הם ימחצו אותך עם לא תברח.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/ec/473.png[/img]
[i]"אף אחד לא יודע איך אוגי אמר שיש איזו אגדה עכשיו הוא בודק מה היא עם סנתייה" אמר גרי. לפתע המסוק של גרי מגיע הוא מוריד סולם, "טוב אני חייב לזוז" אמר גרי, ותפס את הסולם.
"עוד מעט יגיעו לפה צבא הפוקימונים של הרג'יג'יגאס תגידי תלחמי נגדם עם המאמנים האחרים." אמר גרי והמסוק שלו עף.
לפתע את רואה מרחוק שהצבא של הרג'יג'יגאס מתקרב, הוא עוד כמה דקות מגיע לעיר.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]אתה רץ אבל אתה רואה שאין אנשים בעיר כל האנשים ברחו לחפש מחסה, לפתע אתה רואה את טומי חברחה מהקבוצה הוא מסרק את הסטאנקי שלו, נראה כאילו הוא לא יודע מה קורה עכשיו באי.[/i]
-
[quote][b]
~JolTeoN~
"מאמנים וכל מאני אנשים מנסים לחסל אותו, הוא בקושי מרגיש את המתקפות הוא עצבני במיוחד" אמר אוגי. לפתע אתם שומעים רעשים של דברים שמתנפצים בעיר מלא אנשים נכנסים לבית המלון, "איפה המקלט שלכם!" הם צועקים בבהלה.
"הם הגיעו" אמר אוגי.
[/b][/quote]
אני מנסה לימצוא שלט או משהו שמראה אפיו המקלט ואז רץ אליו ומחכה שהרעש יעבור
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 5 2009, 04:52 PM
[b]
[i]"אף אחד לא יודע איך אוגי אמר שיש איזו אגדה עכשיו הוא בודק מה היא עם סנתייה" אמר גרי. לפתע המסוק של גרי מגיע הוא מוריד סולם, "טוב אני חייב לזוז" אמר גרי, ותפס את הסולם.
"עוד מעט יגיעו לפה צבא הפוקימונים של הרג'יג'יגאס תגידי תלחמי נגדם עם המאמנים האחרים." אמר גרי והמסוק שלו עף.
לפתע את רואה מרחוק שהצבא של הרג'יג'יגאס מתקרב, הוא עוד כמה דקות מגיע לעיר.[/i] [/b][/quote]
תוסיף לי את באלבאזור X:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב" אני אומרת ומוציאה את באנרי ובאלבאזור. "מוכנים?" אני שואלת ומחכה לצבא
-
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]אתה רץ אבל אתה רואה שאין אנשים בעיר כל האנשים ברחו לחפש מחסה, לפתע אתה רואה את טומי חברחה מהקבוצה הוא מסרק את הסטאנקי שלו, נראה כאילו הוא לא יודע מה קורה עכשיו באי.[/i] [/b][/quote]
אני רץ אליו ומספר לו מה שקרה
-
[b]
[i]בקיצור עם אתה רוצה לנסות לתפוס אותו תנסה מה אני אגיד לך אתה תשנה לעצמך את עלילת המשחק.
~~~~~~~~~~~~~~
"יקח לך ימים להגיעה לשן אתה תצטרך מסוק, אבל אף אחד לא יסכים לך ללכת לשם מסוכן שם" אמר אחד האנשים.[/i]
[/b][/quote]
טוב... אני אחשוב על זה.
--
"פרופסור גרי, הוא יקח אותי לשם..." אני ממלמל בזמן שאני מתחיל לרוןץ בעיר ולחפש אותו.
-
[i]אתה רואה שהרג'יג'יגאס מפוצץ בעזרת ידיו את המסוקים ואת חלקם הוא זורק, לפתע אתה שומע משהו שמתקרב מכיוון הצד השני של היער לפתע אתה רואה חבורה של ממוסווינים הם הצבא של הרג'יג'יגאס, הם ימחצו אותך עם לא תברח.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/ec/473.png[/img] [/b][/quote]
אני תופס את הונדור במהירות ורץ הצידה,לא לכיוון שממנו המאמסווינם באים או רצים אליו
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 4 2009, 05:17 PM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]1 ההר רחוק ממך מאוד יקח לך הרבה זמן להגיעה עליו 2 זה לא הר געש, העשן שיוצא ממנו הוא העשן שהפוקימון גרם כשהו היה בו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רואה שמלא אנשים מתאספים סביב חנות הטלויזיה, משדרים משהו מאוד חשוב.[/i]
[/b][/quote]
הספיישל ממשיך?
----
אני הולך לראות על מה הם מסתכלים
-
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"שם" צועק משהו אחד, כולם רצים אתה רץ אחריהם לפתע אתה רואה שאל בית המלון ניכנסים חבורה של ארקניינים הם תוקפים לכל עבר ופוגעים באחד האנשם שבקופה, האנשים שניכנסים על המקלט סוגרים את הדלת במורב הבהלה, אלה שנשארים בחוץ בורחים לקומות הגבוהות של המלון.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a8/Spr_4d_059.png[/img]
[i]הם ניראים מפוחדים מאוד, לפתע את רואה חבורה של ממוסווינים הם מתקרבים אל העיר במהירות, לפתע את רואה שבלבאזור המפוחד מתחיל לברוח.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]"מה, אז מה עושים עכשיו, נלחמים בצבא?" שאל טומי, לפתע אתה רואה שהצבא של הפוקימונים הגיע לעיר הוא תוקף כל מני אנשים שמתחבאים בחנויות ושובר את הדברים שבחנויות.[/i]
[i]אתה מחפש את הפרופסור לפתע אתה רואה אותו הוא מדבר עם אוגי על משהו ומביט עם המשקפת שלו לכיוון ההרים.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה רואה שאין לך לאן לברוח, הממוסווינים באים מכל מקום, לפתע אתה רואה שכמה פוקימונים מתפסים על העצים כדי שהממוסווינים לא פגעו בהם.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]כן הוא ממשיך עד עמוד 70
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לפתע אתה רואה מי הוא המפלצת שכולם מדברים עליה זה רג'יג'יגאס, הוא ענקי מאוד מסוק אחד שמצלם אותו נפגע ממנו ומתרסק, האנשים ניראים מבוהלים.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c1/Spr_4p_486.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 7 2009, 01:56 PM
[b]
[i]הם ניראים מפוחדים מאוד, לפתע את רואה חבורה של ממוסווינים הם מתקרבים אל העיר במהירות, לפתע את רואה שבלבאזור המפוחד מתחיל לברוח.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/ec/473.png[/img] [/b][/quote]
"באלבאזור חזור הנה!" אני צורחת ומחזירה אותו לפוקדור."כנראה רק שתינו נישארנו באני" אני אומרת. "כשהם יבואו תנסי להישתמשמ בתיסכול על האדמה כך האבנים ישברו. אח"כ תשתמשי בחבטה ותעיפי אותם עליהם" אני מוסיפה.
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]כן הוא ממשיך עד עמוד 70
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לפתע אתה רואה מי הוא המפלצת שכולם מדברים עליה זה רג'יג'יגאס, הוא ענקי מאוד מסוק אחד שמצלם אותו נפגע ממנו ומתרסק, האנשים ניראים מבוהלים.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c1/Spr_4p_486.png[/img] [/b][/quote]
יופי..
-----
"היי איפה המקום הזה?" אני שואל אות אנשים
-
[i]אתה רואה שאין לך לאן לברוח, הממוסווינים באים מכל מקום, לפתע אתה רואה שכמה פוקימונים מתפסים על העצים כדי שהממוסווינים לא פגעו בהם.[/i] [/b][/quote]
"זה רעיון חביב" אגיד ואאנסה לתפס על עץ,ממשיך לסחוב עליי את הונדור
-
[i]באנירי מנסה לבצע את מה שאמרת אבל היא לא מצליחה האדמה מוצקה מדי, את מבינה שעם לא תברחי מהר הממוסווינים ידרסו אותך, לפתע את רואה שאחת הדלותות של החנויות פתוחה.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"בהרים זה רחוק מאוד מכאן, צריך מסוק או אוטו מאוד מהיר כדי להגיע לשם" אמר אחד האנשים.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה מתפס על אחד העצים ומשתיישב אל אחד הענפים הנדור לידך, כל הממוסווינים רצים לכיוון העיר, לפתע עוד אחד מגיע הוא מתנגש בעץ שאתה עליו ומפיל אותו אתה נופל על האדמה אבל אתה מצליח לא להפצע, אתה רואה שהממוסווין מתקרב עליך בריצה הוא ניראה עצבני במיוחד, הוא עומד לדרוס אותך.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 7 2009, 03:13 PM
[i]אתה מתפס על אחד העצים ומשתיישב אל אחד הענפים הנדור לידך, כל הממוסווינים רצים לכיוון העיר, לפתע עוד אחד מגיע הוא מתנגש בעץ שאתה עליו ומפיל אותו אתה נופל על האדמה אבל אתה מצליח לא להפצע, אתה רואה שהממוסווין מתקרב עליך בריצה הוא ניראה עצבני במיוחד, הוא עומד לדרוס אותך.[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל,תשתמש בנשיכה ותנסה לגרום לו לשנות מסלול!" אגיד בעודי קם ורץ לכיוון שממנו לא באים עוד מאמוסווינים
-
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]באנירי מנסה לבצע את מה שאמרת אבל היא לא מצליחה האדמה מוצקה מדי, את מבינה שעם לא תברחי מהר הממוסווינים ידרסו אותך, לפתע את רואה שאחת הדלותות של החנויות פתוחה.[/i] [/b][/quote]
"מהר באנרי" אני קוראת בבהלה ומרימה אותה במהירות ורצה לחנות וסוגרת את הדלת.
-
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]"מה, אז מה עושים עכשיו, נלחמים בצבא?" שאל טומי, לפתע אתה רואה שהצבא של הפוקימונים הגיע לעיר הוא תוקף כל מני אנשים שמתחבאים בחנויות ושובר את הדברים שבחנויות.[/i]
[/b][/quote]
"כן,חייבים לנסות לעצור אותם"אני אומר לו
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"בהרים זה רחוק מאוד מכאן, צריך מסוק או אוטו מאוד מהיר כדי להגיע לשם" אמר אחד האנשים.[/i]
[/b][/quote]
"אני מבין.." אני אומר ומתחיל לצעוק:" למישהו יש מסוק?"
-
[b] [i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"שם" צועק משהו אחד, כולם רצים אתה רץ אחריהם לפתע אתה רואה שאל בית המלון ניכנסים חבורה של ארקניינים הם תוקפים לכל עבר ופוגעים באחד האנשם שבקופה, האנשים שניכנסים על המקלט סוגרים את הדלת במורב הבהלה, אלה שנשארים בחוץ בורחים לקומות הגבוהות של המלון.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a8/Spr_4d_059.png[/img]
[/b][/quote]
אני רץ לאחת הקומות הגבוהות כי אני יודע שפיצ'י וקוקי לא מספיק חזקים כדי לנצח אותם.
-
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל קופץ על הממוסוין הוא תוקף אותו בנשיכה ונושך את זנבו הקטן וגורם לו לשנות כיוון טוטודייל לא מצליח לרדת מהממוסווין ותקוע עליו בזמן שהוא מתחיל לרוץ לכיוון לא ידוע.[/i]
[i]את ניכנסת לאחת החנויות ומחכה כמה דקות עד שכל הממוסווינים יעברו, את רואה שיש משהו בחנות הוא מתחבא מאחורי אחד השולחנות וניראה מפוחד מאוד, הוא אוחז בפוקדור שלו וניראה כאילו הוא מתפלל.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr056.png[/img]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]"טוב אז קדימה בו נזוז" אמר טומי, ונשיכם מתחילים לרוץ לכיוון העיר לפתע אתם רואים חבורה של ממוסווינים עצבניים הם שוברים דלתות וחלונות ראווה של חנויות וניראים עצבניים במיוחד, לפתע אחד מהם רץ לעברכם הוא עומד לתקוף אתכם.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"לא" עונים לך האנשים שניראים מאוד לחוצים, לפתע אתה רואה את אוגי הוא ניראה גם לחוץ הוא מדבר בפלאפון שלו.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה עולה לקומה העלוינה עם פיצ'י הארקניינים רודפים אחריכם, אתם עולים במדרגות לפתע פיצ'י חוטף מכה מאחת המדרגות ומתרגלגל במורד המדרגות, אתה מנסה להחזיר אותו לפוקדור אבל הקרן של הפוקדור לא מגיע לרוחק הזה, לפתע אתה רואה שהארקניינים מתקרבים במהירות אל פיצ'י הפצוע הם עומדים לתקוף אותו.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 7 2009, 06:25 PM
[b]
[i]את ניכנסת לאחת החנויות ומחכה כמה דקות עד שכל הממוסווינים יעברו, את רואה שיש משהו בחנות הוא מתחבא מאחורי אחד השולחנות וניראה מפוחד מאוד, הוא אוחז בפוקדור שלו וניראה כאילו הוא מתפלל.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr056.png[/img] [/b][/quote]
"אתה בסדר?" אני שואלת אותו בחשש ומתקרבת טיפה לכיוונו.
-
[i]"איך אני אהיה בסדר המפלצת הזו חטפה את חברים שלי ואת אבא שלי מה יעצור אותה מלחטוף עוד אנשים, איך אפשר לעצור אותה, איך? חייבים לעצור אותה" אמר הילד.
לפתע את רואה אל גג אחד הבתים מן מסוק, את מזהה את המסוק כי היה כזה למשהו שהכרת זה מסוק אוטומתטי רק צריך להגיד לו לאן את צריכה להגיעה.[/i]
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"לא" עונים לך האנשים שניראים מאוד לחוצים, לפתע אתה רואה את אוגי הוא ניראה גם לחוץ הוא מדבר בפלאפון שלו.[/i]
[/b][/quote]
"אוגי מה קרה?" אני שואל אותו
-
[b]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה עולה לקומה העלוינה עם פיצ'י הארקניינים רודפים אחריכם, אתם עולים במדרגות לפתע פיצ'י חוטף מכה מאחת המדרגות ומתרגלגל במורד המדרגות, אתה מנסה להחזיר אותו לפוקדור אבל הקרן של הפוקדור לא מגיע לרוחק הזה, לפתע אתה רואה שהארקניינים מתקרבים במהירות אל פיצ'י הפצוע הם עומדים לתקוף אותו.[/i] [/b][/quote]
אני צועק לו :"מיתקפת גל רעם וצאי קוקי מיתקפת ברק" ומוציא את קוקי מהפוכדור.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 7 2009, 06:31 PM
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]"איך אני אהיה בסדר המפלצת הזו חטפה את חברים שלי ואת אבא שלי מה יעצור אותה מלחטוף עוד אנשים, איך אפשר לעצור אותה, איך? חייבים לעצור אותה" אמר הילד.
לפתע את רואה אל גג אחד הבתים מן מסוק, את מזהה את המסוק כי היה כזה למשהו שהכרת זה מסוק אוטומתטי רק צריך להגיד לו לאן את צריכה להגיעה.[/i] [/b][/quote]
איזה צירוף מקרים XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בוא" אני אומרת לו ותופסת בידו. "אני אעזור לך למצוא את החברים שלך" אני מוסיפה. "אני דניס בדרך אגב" אני אומרת ומנסה לחשוב איך נגיע לגג השני.
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"מה קרה, רק מפלצת ענקית תוקפת את אחד המקומות באי ואנחנו מנסים לחקור מה יעצור אותו, רג'יג'יגאס הוא פוקימון מאוד מסובך אין עליו הרבה אגדות רק ידוע שהוא כמו מן מלך של שלושת הרג'ים האחרים, במקדש שיש בעיר יש מן הסבר למה כל זה קורה אבל השומרים לא נותנים לנו להכנס" אמר אוגי והמשיך לדבר בפלאפון.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]פיצ'י מנסה לתקוף בגל רעם הוא פוגע באחד מן הארקניינים האחרים תוקפים בלהביור ופוגעים בו חזק, קוקי יוצאת מן הפוקדור היא תוקפת במתקפת ברק והארקניינים תוקפים בלהביור כתגובה ולפתע נוצר פיצוץ אתה רואה שקוקי ניפצעה.[/i]
[i]"שמי ברני" אמר הילד, את יוצאת מהחנות אוחזת בידו, לפתע את רואה שכל העיר מלאה פוקימונים אבל בעיקר ממוסווינים, לפתע אחד מבחין בך ובברני, הממוסווין רץ לעברכם הוא עומד לתקוף אתכם.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 7 2009, 06:47 PM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"מה קרה, רק מפלצת ענקית תוקפת את אחד המקומות באי ואנחנו מנסים לחקור מה יעצור אותו, רג'יג'יגאס הוא פוקימון מאוד מסובך אין עליו הרבה אגדות רק ידוע שהוא כמו מן מלך של שלושת הרג'ים האחרים, במקדש שיש בעיר יש מן הסבר למה כל זה קורה אבל השומרים לא נותנים לנו להכנס" אמר אוגי והמשיך לדבר בפלאפון.[/i]
[/b][/quote]
" אני אלך לשם! אני יעצור כבר את השומרים אבל אני צריך עזרה קצת.." אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 7 2009, 06:47 PM
[b]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]פיצ'י מנסה לתקוף בגל רעם הוא פוגע באחד מן הארקניינים האחרים תוקפים בלהביור ופוגעים בו חזק, קוקי יוצאת מן הפוקדור היא תוקפת במתקפת ברק והארקניינים תוקפים בלהביור כתגובה ולפתע נוצר פיצוץ אתה רואה שקוקי ניפצעה.[/i]
[/b][/quote]
אני צועק:"הצילו תעזרו לי הארקניים עומדים לחסל לי תפוקימונים תעזרו פיצ'י וקוקי תשלבו מכת ברק וגל רעם בכל הכוח ואז הקסמה שניכם" ואז אני מנסה להיקרב אליהם קצת .
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"מצטער אבל עכשיו איו לי זמן לעזור לך אני חייב לדבר עם כמה אנשים שיבואו לעזור לנו לטפל ביצור." אמר אוגי.
אתה הולך לבדך לאזור המקדש לפתע אתה רואה שאחד השומרים בהפסקה ורק אחד שומר.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]הפוקימונים שלך חלשים מכדי לתקוף, אף אחד לא בא לעזור לך כולם בורחים מהארקניינים, לפתע פיצ'י תופס את קוקי והולך איתה לכיווניך, הם מגיעים מספיק קרוב כדי שהפוקדור יקלוט אתם, אתה מחזיר אותם לפוקדור ומתחיל לברוח מהארקניינים, אתה מגיע לקומה הראשונה ולפתע אתה רואה שהיא ריקה לפתע אתה רואה דלת של אחד החדרים היא פתוחה, אתה רץ עליה במהירות ורואה שיש בחדר מלאה רטטות עצבניות, אתה רואה שהארקניינים מתקרבים.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/19.png[/img]