-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 06:22 PM
[b] [b]ג'יי -[/b]
אתה טורף את המזון המפנק ומדמיין שהמזון הם החזה השופעה של ג'סיקה או אחת מחברותיה (ג'ולייט למשל.. שדיים ענקיים) .
סיימת את הארוחה ובדקת מה השעה , יש לך עוד 15 דקות עד תחילת האימון . [/b][/quote]
הלך כבר לאימון משיעמום XD
-
[b]ג'יי -[/b]
אתה מתארגן והולך לחדר האימונים . השומר עוצר אותך ואומר לך
"ילד לא תוכל להיכנס לכן בלי חרב ."
[b]ג'ו -[/b]
הוא מסתכל עליך ומרים גבה "ומה אתה תעשה בזמן הזה XD ?"
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 06:55 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
הוא מסתכל עליך ומרים גבה "ומה אתה תעשה בזמן הזה XD ?" [/b][/quote]
אני אשב ואסתכל עלייך " אני אומר לו בקול מתנשא ואתככונן להגיב לכל מה שהולך ליקרות במיודח עם הוא יתנפל עליי וינסה ליתקוף אותי
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 04:41 PM
[b]
[b]אדוארד -[/b]
ג'יימס הוא החכם יותר אם שמת לב , הוא תמיד יודע מה להגיד ומה לתקן אם צריך "אדוארד , כמה תיקונים , או יותר נכון שכתוב של הפעולה שלנו :
אומת המים לבושה בבגדים כחולים עם מגנים לבנים ושיערם שחור , נלך לאגם המרכזי שמוביל לאומת המים , אנחנו רק צריכים לראות לאן הוא נכנס , כי אחרי שהוא ייכנס לשם האדמה תהיה מעובדת ונוכל להיכנס מיד אחריו בעזרת כמה מתקפות על החור שנסתם . לאחר מכן ניכנס לממלכה , ונעשה את התוכנית כפי שהסברת אותי , אך הבעיה היא שלא נוכל להילחם מול צבא מים שלם וענק , נצטרך עוד כמה חיילים , ואני מכיר אחד בנוק C , הוא מרגל הוא יוכל לעזור לנו . ג'יימס יביא חבר אחד , והינאמרוי תביא את שתי חברותיה . יחד , שמונה אנשים בעל יתרון על אומת המים , נוכל לחסל אותם אחד~אחד . ועכשיו לעיקר בדברי , אתה לא יכול לתת לסטיב למות , ואתה ממש [SIZE=1]טמבל[/SIZE] !
אפשר להוציא נשמה מגוף של מישהו , אסביר לך בדרך איך עושים את זה .
עכשיו אדוארד אתה תבוא אחריי ונלך למקס - אחי התאום , מרגל מנוק C .
ברנדון אתה תלך להביא את פיין , והינאמורי תלך להביא את שתי חברותיה - ג'ולייט ורוברטה . הכל ברור ?" הוא אומר ונושם נשימה ארוכה אחרי שכתוב הפעולה . [/b][/quote]
''מה שתגיד.'' אני אומר באדישות ואלך איתו לאחיו התאום.
לאחר שכולנו התארגנו, נצא לכיוון האגם המרכזי של ממלכת המים.
-
[b]אדוארד -[/b]
אתה הולך איתו לאחיו , שירד לנוק B2 אבל הוא גם חזק , והוא גם מחזיק בכוח הצל הסולארי , שניהם ממש דומים , כדאי שתיזכור שזה ג'יימס ומקס התאומים . אתם יוצאים מחדריהם ופוגשים בברנדון , פיין , הינאמורי , רורברטה , וג'ולייט . מכירים בריפרוף אחד את השני והולכים לאגם בטבעיות , ביציאה מהממלכה השומר שאל לשם מה אתם יוצאים וג'יימס עונה לו "לעבוד"
אתם הולכים לאדם ויושבים הדשא . יושבים .. יושבים...ויושבים..
ואף אחד לא עובר שם . לפתע יוצא מהמים נער מאומת המים .
[b]ג'ו -[/b]
הוא מוריד את החיוך , ואומר "אוקיי"
האימון מתרחש כרגיל . אחרי האימון אתם הולכים שוב למפקד כדי להגיד לו איך היה באימון . מה תגיד למאמן ?
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 04:41 PM
[b] [b]אנטו -[/b]
"כנס" הוא אומר .
אתה נכנס ומתפער מהממלכה המפוארת , אתה מתרגש לראות דבר כ"כ יפה ..
אתה נכנס לממלכה אך השומר בכניסה מצביע על בית קטן שליד הטירה ואומר
"לך תירשם במרכזייה" . [/b][/quote]
אני רץ אל מרכזייה ומחכה בתור
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 06:55 PM
[b] [b]ג'יי -[/b]
אתה מתארגן והולך לחדר האימונים . השומר עוצר אותך ואומר לך
"ילד לא תוכל להיכנס לכן בלי חרב ." [/b][/quote]
אני הולך לאימון שלי
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 07:35 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
הוא מוריד את החיוך , ואומר "אוקיי"
האימון מתרחש כרגיל . אחרי האימון אתם הולכים שוב למפקד כדי להגיד לו איך היה באימון . מה תגיד למאמן ? [/b][/quote]
"היה מצוין לימדתי אותם איך להישתמש במגילות ובטיבן לימד אותם אסטרתגיות קרב וריכוז נכון של כוח,בשיעור הקודם אני עשיתי את רוב העבודה אז בשיעור הזה הגיעה הזמן של סטיב להפגין יותר פעילות" אני אומר למפקד .
-
[b]ג'יי -[/b]
אבל אתה לא יכול להיכנס לחדר האימונים בלי חרב .
[b]ג'ו -[/b]
סטיבן אומר שהפעם באימון הזה אתה בקושי עשית משהו וזה לא היה פייר .
[b]אנטו -[/b]
אתה הולך למרכזיה ושואלים שם שוב מה שמך
ולשם מה באת .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 07:35 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
אתה הולך איתו לאחיו , שירד לנוק B2 אבל הוא גם חזק , והוא גם מחזיק בכוח הצל הסולארי , שניהם ממש דומים , כדאי שתיזכור שזה ג'יימס ומקס התאומים . אתם יוצאים מחדריהם ופוגשים בברנדון , פיין , הינאמורי , רורברטה , וג'ולייט . מכירים בריפרוף אחד את השני והולכים לאגם בטבעיות , ביציאה מהממלכה השומר שאל לשם מה אתם יוצאים וג'יימס עונה לו "לעבוד"
אתם הולכים לאדם ויושבים הדשא . יושבים .. יושבים...ויושבים..
ואף אחד לא עובר שם . לפתע יוצא מהמים נער מאומת המים . [/b][/quote]
''מלוכלך!''
אמלמל וארוץ לשם בשיא המהירות שלי, אתפוס אותו ואתחיל לתת לו מכות רצח, אוודא שלא ייברח לי.
''קדימה חברה, כנסו לשער!'' אומר ואשסף את חרבי באיש ממלכת המים, לאחר-מכן אכנס גם אני.
-
[b]אדוארד -[/b]
אתה רץ אל הילד שבבהלה חוזר למים , כולם צוללים אחריך והילד יוצר חור באדמה מרוב טיפשותו , אתה מצליח לתפוס ברגלו ואתה מכה אותו נוקשות , הוא מאבד את ההכרה ואתה משסף את גרונו , כעת הוא מת . כולם נכנסים ואתה שומר על החור פתוח , הינאמורי לוקחת את הציוד של הילד שאולי ישמש אותכם בתוך ממלכת המים . אתה יוצא משם באגם , אך האגם הזה הרבה יותר גדול . בנתיים אתה לא רואה יבשה .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 05:14 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
הוא הצליח ליצור קרחונים , לא עצומים אבל מספיקים ליצירת שוריקני קרח , יצרת שוריקני קרח ושמרת אותם אצלך , לאחר כמה דקות גילית שהם נמסו .
לכן תצטרך להשתמש בשוריקן באותו רגע שיצרת אותו , עם זאת תצטרך לעודד את אייסברג ליצור קרחונים יותר גדולים . [/b][/quote]
"אייסברג אתה מצוין! נסה שוב ליצור קרחונים." אגיד לו ואמשיך לעודד אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 08:41 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
סטיבן אומר שהפעם באימון הזה אתה בקושי עשית משהו וזה לא היה פייר .
[/b][/quote]
"סטיבן למה מה אתה עשית באימון הקודם אהה כלוםם אז שתוק" אני אומר בכעס ומנסה להראות את הכוח של הצל הלבן כדי להפחיד את סטיבן :angry:
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 08:58 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
אתה רץ אל הילד שבבהלה חוזר למים , כולם צוללים אחריך והילד יוצר חור באדמה מרוב טיפשותו , אתה מצליח לתפוס ברגלו ואתה מכה אותו נוקשות , הוא מאבד את ההכרה ואתה משסף את גרונו , כעת הוא מת . כולם נכנסים ואתה שומר על החור פתוח , הינאמורי לוקחת את הציוד של הילד שאולי ישמש אותכם בתוך ממלכת המים . אתה יוצא משם באגם , אך האגם הזה הרבה יותר גדול . בנתיים אתה לא רואה יבשה . [/b][/quote]
אני שוחה עם כולם עכשיו נכון?
---
''אל תדאגו, נגיע בקרוב אני מקווה.''
אומר ואנסה לשחות יותר מהר, ''ג'יימס, מה תוכנית הפעולה שאנחנו מגיעים? תזכור שצריך להוציא את הנשמה של סטיב, ואז שאף אחד לא יגע בתאו, אני רוצה אותו לעצמי.'' אומר בקור רוח ואדישות.
-
[b] [b]אנטו -[/b]
אתה הולך למרכזיה ושואלים שם שוב מה שמך
ולשם מה באת . [/b][/quote]
אני חושב "איזה חופרים" ואומר לה "שמי אנטו ובאתי לכן כדי להצתרף לצבא האדמה".
-
[b]אדוארד -[/b]
אתם ממשיכים לשחות וג'יימס אומר "אתה מתכוון לקחת את הנשמה של אבא שלך ולא להחזיר לו ?" הינאמורי מפטפטת עם החברות שלה ולפתע שמה לב שאתם מדברים על נשמות "אהההה אדוארד אתה זוכר שאמרתי לך שהצלחתי להוציא את הנשמה של אמא שלי אבל ישר אחרי זה היא מתה ? אז בקיצור אני יודעת איך להוציא נשמה מבלי שהיא תמות . הנשמה הרי קבורה בתוך גופו של הבן אדם , בשביל זה צריך למצוא מישהו מכוח האופל שיקטין אותך לגודל של 1X1 . ככה תיכנס לתוך הגוף של מחזיק הנשמה , הנשמה היא בעצם הגוף של הבן-אדם אליו הנשמה שייכת, החלק הטוב בבן אדם , היא בגודל של 1X1 ודבוקה ללב , אתה צריך להוציא את הבן-אדם מהאיש שלכד את הנשמה מבלי שהוא ימות ! "
[b]ג'ק -[/b]
אתה מעודד את אייסברג והוא יוצר קרחונים מושלמים !
הוא שמח וקופץ עליך משמחה !
[b]ג'ו -[/b]
סטיבן לא עונה לך , מסתובב והולך . אתה חוזר לחדר שלך ומגלה שחפציו של סטיבן נעלמו . הוא כניראה עזב אותך .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 09:25 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
אתם ממשיכים לשחות וג'יימס אומר "אתה מתכוון לקחת את הנשמה של אבא שלך ולא להחזיר לו ?" הינאמורי מפטפטת עם החברות שלה ולפתע שמה לב שאתם מדברים על נשמות "אהההה אדוארד אתה זוכר שאמרתי לך שהצלחתי להוציא את הנשמה של אמא שלי אבל ישר אחרי זה היא מתה ? אז בקיצור אני יודעת איך להוציא נשמה מבלי שהיא תמות . הנשמה הרי קבורה בתוך גופו של הבן אדם , בשביל זה צריך למצוא מישהו מכוח האופל שיקטין אותך לגודל של 1X1 . ככה תיכנס לתוך הגוף של מחזיק הנשמה , הנשמה היא בעצם הגוף של הבן-אדם אליו הנשמה שייכת, החלק הטוב בבן אדם , היא בגודל של 1X1 ודבוקה ללב , אתה צריך להוציא את הבן-אדם מהאיש שלכד את הנשמה מבלי שהוא ימות ! " [/b][/quote]
''לעזאזאל.
אוקיי, אז כשנגיע לשם, את תטילי את כוח האופל שלך עליי ואהפוך לגודל של 1X1, אני אכנס לגופו ואוציא את הנשמה.
אבל, איך נשמור את הנשמה ונחזיר לאבא שלי?'' אומר ואפנה להינאמורי.
-
[b]
[b]ג'ו -[/b]
סטיבן לא עונה לך , מסתובב והולך . אתה חוזר לחדר שלך ומגלה שחפציו של סטיבן נעלמו . הוא כניראה עזב אותך . [/b][/quote]
אני חושב לצמי ילאאה שילך מי צריך אותו בכלל' ואז הולך לרוברטה וג'ולייט.
-
[b]אדוארד -[/b]
"חשבתי שתשאל את זה , ברגע שהוא יוצא הוא ואתה חוזרים לגודלכם האמיתי , ואז האדם ששייכת לו הנשמה מופיע בפתאומייות מול הנשמה שלו , ושניהם מתאחדים ."
[b]ג'ו -[/b]
אתה דופק בדלת שלהן ורק ג'ולייט עונה לך .
היא אומרת שרוברטה הלכה לאכול ושואלת לשלומך .
-
[b] [b]ג'יי -[/b]
אבל אתה לא יכול להיכנס לחדר האימונים בלי חרב . [/b][/quote]
אני הולך לאימון שיש לי ב10
-
[b] [b]ג'ק -[/b]
אתה מעודד את אייסברג והוא יוצר קרחונים מושלמים !
הוא שמח וקופץ עליך משמחה !
[/b][/quote]
"מזל טוב אייסברג! טוב ג'ני אני ממש עייף,כדאי שנלך לחדר לא?" אגיד לה ואחכה לראות מה היא אומרת.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 09:36 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
"חשבתי שתשאל את זה , ברגע שהוא יוצא הוא ואתה חוזרים לגודלכם האמיתי , ואז האדם ששייכת לו הנשמה מופיע בפתאומייות מול הנשמה שלו , ושניהם מתאחדים ." [/b][/quote]
''אין שום בעיה.
ו.. מה התוכניות? נראה לי שהגענו.'' אומר ואנסה לראות יבשה כבר.
-
מה אתי אנטו (לא הגבתה לי פעמים)
-
[b]אנטו - [/b]
" שלום אנטו , אני חושבת שבאת לכאן כדי להירשם , עלות ההרשמה עולה 5000$ שמזכה אותך בחדר VIP שכולל סלון , מטבח , 2 חדרים , וג'קוזי .
בנוסף תקבל מדים של צבא האדמה , נשקים והפתעות ."
[b]ג'ו- [/b]
ערכתי תבדוק
[b]אדוארד -[/b]
אכן אתם מגיעים לאדמה ואתה נמצא כרגע בנמל של עיר .
[b]ג'יי -[/b]
דודי נו אתה לא מבין אתה לא יכול להיכנס לאימון שלך כי אין לך חרב , לך תשיג חרב !
[b]ג'ק -[/b]
ג'ני מסכימה איתך ואתם עולים לחדר שלך .
לפני הכניסה לחדר ג'ני שואלת אם אתה רוצה להיות השותף לחדר שלה ושתגורו ביחד .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 11:43 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
ג'ני מסכימה איתך ואתם עולים לחדר שלך .
לפני הכניסה לחדר ג'ני שואלת אם אתה רוצה להיות השותף לחדר שלה ושתגורו ביחד . [/b][/quote]
"תודה אני אשמח." אגיד ואעביר את כל הדברים בחדר שלי לחדרה.
-
[b] [b]אנטו - [/b]
" שלום אנטו , אני חושבת שבאת לכאן כדי להירשם , עלות ההרשמה עולה 5000$ שמזכה אותך בחדר VIP שכולל סלון , מטבח , 2 חדרים , וג'קוזי .
בנוסף תקבל מדים של צבא האדמה , נשקים והפתעות ."
[/b][/quote]
אני נותן לה את הכסף ושואל אותה "את יכולה להביא לי מפה"
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 09:36 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
אתה דופק בדלת שלהן ורק ג'ולייט עונה לך .
היא אומרת שרוברטה הלכה לאכול ושואלת לשלומך . [/b][/quote]
אני עונה לה:"בסדר מה איתך<?" ונכנס לבפנים..
-
[b]ג'ו -[/b]
"מצוין , תגיד.. קרה משהו באימון שלא רצית לאמן אותנו ?" היא אומרת וניראית מודאגת .
[b]ג'ק -[/b]
היא ניראית מאוד שמחה וניכנסת לחדר שלך כדי לעזור לך להעביר את כל הציוד , אחרי 10 דקות העברת את כל הציוד לחדר שלה . לא עבר עוד הרבה זמן וכבר הכל היה מסודר בארון הריק שהיה לה בחדר בו היא לא השתמש בכלל .
"אני מקווה שנהיה השותפים הכי טובים שיש" היא אומרת ומחייכת .
[b]אנטו -[/b]
היא מגישה את כל הציוד שלך ואומרת "הבא בתור"
אתה לא מספיק לפתוח את המזוודות שקיבלת ואתה הולך לממלכה .
אתה נכנס והשומר כמובן לא אומר כלום כי מבין שנירשמת .
בכניסה מחכה מזכירה , היא מביאה לך מפתח לחדר מס' 100 , זה יהיה החדר שלך .. אתה נכנס לחדר ומתרשם מיופיו , החדר ממש יפה , מעוצב , הדור . יש לך סלון , מקלחת+שירותים , חדר שינה , חדר מחשב , מכון כושר קטן .
אתה פורק את הציוד שלך , אתה פותח את המזוודה הראשונה שם אתה רואה :
- חליפת כוח האדמה ([url]http://www.yukishirocosplay.com/kakashi1.jpg[/url])
- שוריקנים ללא הגבלה
- כפפות ברזל
- ופתק .
אתה פותח את הפתק ושם כתוב : המזוודה השנייה נעולה , תקבל את המפתח באחת מהמשימות הסודיות שלך . בברכה - לילי .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 11 2009, 09:08 AM
[b] [b]ג'ו -[/b]
"מצוין , תגיד.. קרה משהו באימון שלא רצית לאמן אותנו ?" היא אומרת וניראית מודאגת .
[/b][/quote]
"לא פשוט השותף שלי,הוא כבר לא.לא עשה כלום באימון הקודם אז רציתי להראות לו איך זה שאתה עושה הכל והחבר שלך יושב וצופה מהצד." אני אומר לה ומחייך חיוך קטן ואז מוסיף:"בלאכן אול שאני יעבור לגור אליכן?".
-
[b]ג'ו -[/b]
"לי אין שום בעיה עם זה " היא אומרת ומוסיפה
"בוא נשאל את רוברטה שהיא תחזור "
אתה כמובן מסכים ואז היא אומרת "אני גם נעשתי פיתאום רעבה , בוא ניפגוש אותה בחדר האוכל .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 11 2009, 09:43 AM
[b] [b]ג'ו -[/b]
"לי אין שום בעיה עם זה " היא אומרת ומוסיפה
"בוא נשאל את רוברטה שהיא תחזור "
אתה כמובן מסכים ואז היא אומרת "אני גם נעשתי פיתאום רעבה , בוא ניפגוש אותה בחדר האוכל . [/b][/quote]
"גם אני קצת רעב" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהחדר ואז לכיון חדר האוכל .
-
[b]ג'ו -[/b]
אתה נכנס לחדר האוכל ורואה את רוברטה .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 11 2009, 10:16 AM
[b] [b]ג'ו -[/b]
אתה נכנס לחדר האוכל ורואה את רוברטה . [/b][/quote]
אני אומר לג'ולייט:"הינה רוברטה בואי" והולך לכיוון של רוברטה.
-
[b]ג'ו -[/b]
היא באה איתך לרוברטה . רוברטה שמחה ליראות אותכם
-
[b] [b]אנטו -[/b]
היא מגישה את כל הציוד שלך ואומרת "הבא בתור"
אתה לא מספיק לפתוח את המזוודות שקיבלת ואתה הולך לממלכה .
אתה נכנס והשומר כמובן לא אומר כלום כי מבין שנירשמת .
בכניסה מחכה מזכירה , היא מביאה לך מפתח לחדר מס' 100 , זה יהיה החדר שלך .. אתה נכנס לחדר ומתרשם מיופיו , החדר ממש יפה , מעוצב , הדור . יש לך סלון , מקלחת+שירותים , חדר שינה , חדר מחשב , מכון כושר קטן .
אתה פורק את הציוד שלך , אתה פותח את המזוודה הראשונה שם אתה רואה :
- חליפת כוח האדמה ([url]http://www.yukishirocosplay.com/kakashi1.jpg[/url])
- שוריקנים ללא הגבלה
- כפפות ברזל
- ופתק .
אתה פותח את הפתק ושם כתוב : המזוודה השנייה נעולה , תקבל את המפתח באחת מהמשימות הסודיות שלך . בברכה - לילי . [/b][/quote]
אני מסדר את הבגדים והציוד.
אחרי שאני מסדר אותם אני נכנס למקלחת ומתקלח סם axe ושותה מים.
אני לאחר מיכן אני מתקשר למזכרה ושואל אותה איפו מרכז האמונים של הצבא.
-
[b]אנטו -[/b]
"היי אנטו , היום יום שבת ואין אימון . מחר יש אימון בשעה 9:00 בבוקר בחדר האימונים שבקומה -1 ."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 11 2009, 11:05 AM
[b] [b]ג'ו -[/b]
היא באה איתך לרוברטה . רוברטה שמחה ליראות אותכם [/b][/quote]
אני נותן לה נשיקת שלום ומתיישב לידה אוכל קצת ואז אומר:"דיברתי עם ג'ולייט מקודם ושאלתי אם אתן רוצות שאני יעבור אליכן ג'ולייט הסכימה עכשיו אנחנו רוצים לדעת אם את גם מסכימה? B) "
-
[b] [b]ג'ק -[/b]
היא ניראית מאוד שמחה וניכנסת לחדר שלך כדי לעזור לך להעביר את כל הציוד , אחרי 10 דקות העברת את כל הציוד לחדר שלה . לא עבר עוד הרבה זמן וכבר הכל היה מסודר בארון הריק שהיה לה בחדר בו היא לא השתמש בכלל .
"אני מקווה שנהיה השותפים הכי טובים שיש" היא אומרת ומחייכת .
[/b][/quote]
"אני לא מקווה..
אני יודע שאנחנו נהיה השותפים הכי טובים שיש."
-
[b] [b]ג'יי -[/b]
דודי נו אתה לא מבין אתה לא יכול להיכנס לאימון שלך כי אין לך חרב , לך תשיג חרב ! [/b][/quote]
חחח XD
~~~~~~
אני הולך לחנות ומחפש שם חרב !
-
[b]ג'ק -[/b]
היא מחבקת אותך ושואלת אם תרצה ללכת לאכול איתה .
[b]ג'ו -[/b]
"מה באמת ? כמובן שאני מסכימה איזה מן שאלה זאת ?!" היא אומרת ומחייכת .
מה תזמין לאכול XD ?
[b]ג'יי -[/b]
אתה הולך לחנות ומוצא שם חרב , עכשיו אתה חוזר לחדר האימונים והשומר מסכים ך להיכנס , אתה נכנס ומגלה שאיחרת ב-10 דקות , המאמן שואל מי אתה .