-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597674][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]סטן מחייך. "לא בחרת להיות כזה?" הוא צוחק. "אתה בוחר עכשיו. מרגע שתלחץ על ההדק, הבחירה שלך תיעשה. ותמיד יש לך בחירה. ואל תעיז, אל תעיז לשפוט אותי." יורק עליך שוב[/B][/COLOR][/spoiler]
[/quote]
אירה לו בידיים ואז אומר לו "פעם הבאה שאתה מתקרב אליי אתה תמות"והירק עליו .
"טוב אז לאן נלך" אשאל את אייס.
[/SPOILER]
-
[quote=Steve;597616][quote=mor15;597274]
"ווואאאאהההההההההההההההה .. מההה זה ?!"
אצעק ואגע בדברים שצמחו לי שם
"מה אני עושה עם זה ? ומה זה אומר אם אני אינפרנל ?"[/quote]
"זה אומר שיש לך כוחות מיוחדים חוץ מהעובדה שעוד מעט תוכל לעוף" אסביר לסטיב.
"תירגע זה יכאב במקצת אך שווה כל רגע ורגע" אומר.
"בכל מקרה, עוד מעט יהיהו תשובות לכל השאלות שלך, כשנגיע לברונקס" אומר ואמשיך לנהוג.
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה נכנס ורואה שאין במכון אף אחד, מלבד כלב קטן ויפה.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"בתור התחלה, כדאי שנעוף מפה, הוא גורם לי לבחילה." הוא מניד בראשו לעבר סטן, שעוד מנסה להתקרב אליכם בזחילה, אבל לא בהצלחה רבה.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=Red]סטיב ומור- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Red]כשאני מצטט אתכם אתם שמים יותר לב, אז אין לי בעיה:):
מור:
[/COLOR][/B][QUOTE]"זה אומר שיש לך כוחות מיוחדים חוץ מהעובדה שעוד מעט תוכל לעוף" אסביר לסטיב.
"בכל מקרה, עוד מעט יהיהו תשובות לכל השאלות שלך, כשנגיע לברונקס" אומר ואמשיך לנהוג. [/QUOTE]
סטיב תגיב ולא לשכוח ספויילרים[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597800][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה נכנס ורואה שאין במכון אף אחד, מלבד כלב קטן ויפה.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"בתור התחלה, כדאי שנעוף מפה, הוא גורם לי לבחילה." הוא מניד בראשו לעבר סטן, שעוד מנסה להתקרב אליכם בזחילה, אבל לא בהצלחה רבה.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=Red]סטיב ומור- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Red]כשאני מצטט אתכם אתם שמים יותר לב, אז אין לי בעיה:):
מור:
[/COLOR][/B]
סטיב תגיב ולא לשכוח ספויילרים[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"שלום כלב חמוד.." אגיד וארים אותו כדי להסתכל עליו. אלטף אותו כדי להרגיע אותו. "מעניין איפה שרה.." אגיד לעצמי ואסתכל על המכון.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597800]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"בתור התחלה, כדאי שנעוף מפה, הוא גורם לי לבחילה." הוא מניד בראשו לעבר סטן, שעוד מנסה להתקרב אליכם בזחילה, אבל לא בהצלחה רבה.[/COLOR][/B][/spoiler]
][/quote]
אפרוש כנפיים והתחיל לעוף אחריי אייס .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]הכלב לא נראה שמח, אבל הוא לא מתנגד כשאתה מרים אותו. הוא מלקק אותך טיפה ומתחיל לשרוט ברגליים שלו ולנבוח, כדי שתוריד אותו[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]אתם עפים בשקט כמה זמן עד שאייס סופסוף מתחיל לדבר. "הבחור שנתקלנו בו, ג'ייקוב? הוא גרם לי לחשוב קצת."[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597815][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]הכלב לא נראה שמח, אבל הוא לא מתנגד כשאתה מרים אותו. הוא מלקק אותך טיפה ומתחיל לשרוט ברגליים שלו ולנבוח, כדי שתוריד אותו[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]אתם עפים בשקט כמה זמן עד שאייס סופסוף מתחיל לדבר. "הבחור שנתקלנו בו, ג'ייקוב? הוא גרם לי לחשוב קצת."[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]אסתכל עליו יותר מקרוב,אם יש לו קולר ועליו תגית שם. "מעניין איך קוראים לו."[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597815]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]אתם עפים בשקט כמה זמן עד שאייס סופסוף מתחיל לדבר. "הבחור שנתקלנו בו, ג'ייקוב? הוא גרם לי לחשוב קצת."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"על מה ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]אין לו קולר[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"הבחור הזה? ג'ייקוב? הוא רוצח. הוא רצח את אשתי, הוא רצח את הבת שלי, הוא רצח שני אינפרנלים שהיו קרובים אליי. אני הגעתי למסקנה. אני לא בורח מהעיר. אני הולך לתפוס אותו, ולהרוג אותו."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597820][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]אין לו קולר[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"הבחור הזה? ג'ייקוב? הוא רוצח. הוא רצח את אשתי, הוא רצח את הבת שלי, הוא רצח שני אינפרנלים שהיו קרובים אליי. אני הגעתי למסקנה. אני לא בורח מהעיר. אני הולך לתפוס אותו, ולהרוג אותו."[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אניח את הכלב על הרצפה ואצא מהמכון. אחזור הביתה.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597820]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"הבחור הזה? ג'ייקוב? הוא רוצח. הוא רצח את אשתי, הוא רצח את הבת שלי, הוא רצח שני אינפרנלים שהיו קרובים אליי. אני הגעתי למסקנה. אני לא בורח מהעיר. אני הולך לתפוס אותו, ולהרוג אותו."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"וכל זה בשביל האוסף המטומטם שלו ?"אומר לאייס.
"אני אעזור לך עם אתה צריך "הוסיף
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]"הוא בטח אמר לך." אייס אומר. "זה לא עניין של לאסוף, זה עניין של הכול או כלום."[/B][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה מניח את הכלב. השעה היא כבר שעת אחר צהריים. אתה הולך בדרך הבייתה ובדרך רואה במסך הטלוויזיה שהתרחש עוד פיגוע. אחד שדומה מאוד לראשונים, נוצר מעין מכתש בברונקס.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597837][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]"הוא בטח אמר לך." אייס אומר. "זה לא עניין של לאסוף, זה עניין של הכול או כלום."[/B][/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"אני חושב שאני יכול להסתדר רק עם הכוח שלי "אומר לו .
"זה סתם קטע מטומטם של יחסי כוחות "הוסיף.
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]אייס עושה פרצוף דומה לזה :um_face:. "שוב, זה לא עניין של יחסי כוחות. לא איכפת לו מהכוחות עצמם. איכפת לו רק שיהיו לו את כולם."[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597847][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]אייס עושה פרצוף דומה לזה :um_face:. "שוב, זה לא עניין של יחסי כוחות. לא איכפת לו מהכוחות עצמם. איכפת לו רק שיהיו לו את כולם."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
"אתה יודע במקרה כמה כוחות כבר יש לו ?"אשאל את אייס .
"כמה פעמים כבר נלחמת נגדו ?"הוסיף .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]"[/B][/COLOR][COLOR=DimGray][B]זאת הפעם הרביעית. יש 13 כוחות, ולהערכתי יש לו 6 כוחות."[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597855][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]"[/B][/COLOR][COLOR=dimgray][B]זאת הפעם הרביעית. יש 13 כוחות, ולהערכתי יש לו 6 כוחות."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
"הבנתי,אז לאן נילך ?"אשאל את אייס
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"לא מעניין אותך למה הוא רוצה להגיע ל13?" שואל אייס בהפתעה.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597837][COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]"הוא בטח אמר לך." אייס אומר. "זה לא עניין של לאסוף, זה עניין של הכול או כלום."[/B][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה מניח את הכלב. השעה היא כבר שעת אחר צהריים. אתה הולך בדרך הבייתה ובדרך רואה במסך הטלוויזיה שהתרחש עוד פיגוע. אחד שדומה מאוד לראשונים, נוצר מעין מכתש בברונקס.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]'מכתש בברונקס? אני חייב לראות את זה.' אחשוב לעצמי ואלך אל הברונקס.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597863][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"לא מעניין אותך למה הוא רוצה להגיע ל13?" שואל אייס בהפתעה.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"בשביל להיות מיוחד הוא כבר אמר לי "אומר לאייס .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=mor15;597739][quote=Steve;597616]
"זה אומר שיש לך כוחות מיוחדים חוץ מהעובדה שעוד מעט תוכל לעוף" אסביר לסטיב.
"בכל מקרה, עוד מעט יהיהו תשובות לכל השאלות שלך, כשנגיע לברונקס" אומר ואמשיך לנהוג.[/QUOTE]
[SPOILER]אחכה שהנסיעה תסתיים ונגיע לברונקס .[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler]אתה מאוד מאוד רחוק משם. ניו יורק היא עיר גדולה.[/spoiler]
[B][COLOR=Purple]
[COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/COLOR][/B][spoiler][COLOR=DimGray][B]"לא. כשיש לאינפרנל 13 כוחות... בוא נגיד שהמצב לא יפה. פגשתי שתי גישות למה זה אינפרנל, וגם שתי גישות ל"מה קורה כשאינפרנל מחזיק ב13 כוחות... הגרסה היותר נחמדה אומרת שלא יקרה כלום, או שהוא יהיה חזק בצורה משמעותית, והגרסה השנייה... היא אומרת שהעולם ייגמר."[/B][/COLOR][/spoiler][B][COLOR=Purple]
[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple][COLOR=Red]סטיב ואריאל-[/COLOR][/COLOR][/B]
[spoiler][B][COLOR=Purple][COLOR=Red] לצערי האיוונט לא הלך כל כך טוב, אבל לפחות למדתי כמה דברים ובאיוונט הבא אני אשתפר.
--------------------------
אתם מגיעים לברונקס. הרובע גדול מאוד, אבל הפעם אתם לא צריכים לסרוק. מספיק שאתם שומעים בום רציני ממזרח. אריאל נוהג לשם, ואתם רואים עשרות ניידות וכבאיות מסביב לעוד מכתש קטן באמצע הרחוב. יש פצועים רבים שפזורים ברצפה. אריאל מתקדם עם האוטו, ואז אתם מרגישים בום.
האיוונט נגמר!
[COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Green]אתה מרגיש עכשיו בכאב בראש בנוסף לכאב בגב. אתה פוקח עיניים אבל אתה עדיין מטושטש מידי מכדי להבין מה קורה. לאחר כמה שניות אתה מבין שאתה בתנועה, כי העולם זז, ואתה מרגיש שמישהו אוחז בך מאחור. לאחר כמה שניות אתה מבין. אתה עף באוויר. אתה מסתכל אחורה ורואה שהאדם שמחזיק אותך קירח עם קעקוע ירוק מוזר על כל פניו. אבל הדבר המרשים באמת הוא שכמו לאריאל, גם לו יש כנפיים שהוא עף איתן כרגע... אתם באוויר.[/COLOR][/B][/spoiler]
[COLOR=RoyalBlue][B]אריאל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=RoyalBlue][B]אתה קם מטושטש ורואה שליסה לידך מדממת. היא הייתה חגורה אז היא בסך הכל בסדר. נראה שהתנגשתם בקיר, אבל מצב האוטו מוזר אם אכן זה מה שקרה. הזכוכית מקדימה סדוקה, אבל הדלת איפה שסטיב ישב התנתקה ממקומה והוא לא נמצא שם.[/B][/COLOR][/spoiler][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599483]
[B][COLOR=purple][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray][B]"לא. כשיש לאינפרנל 13 כוחות... בוא נגיד שהמצב לא יפה. פגשתי שתי גישות למה זה אינפרנל, וגם שתי גישות ל"מה קורה כשאינפרנל מחזיק ב13 כוחות... הגרסה היותר נחמדה אומרת שלא יקרה כלום, או שהוא יהיה חזק בצורה משמעותית, והגרסה השנייה... היא אומרת שהעולם ייגמר."[/B][/COLOR][/spoiler]
\
r][/quote]
"לא נעים "אומר .
"אז פשוט צריך למנוע ממנו להשיג את 13 הכוחות ולגרום לו לשלם על מה שהוא עשה "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"נשמע קל בצורה מוזרה כשאתה אומר את זה." אומר אייס מופתע[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599487][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"נשמע קל בצורה מוזרה כשאתה אומר את זה." אומר אייס מופתע[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"אתה יודע לכל דבר יש חולשה "אומר לו .
"פשוט צריך למצוא אותה"הוסיף.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"אני רואה כרגע שני דברים שיכולים לגרום לנו למצוא אותו." הוא אומר. "אני, והעובדה שכבר אין לו טאקט."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[spoiler]
[quote=הראשון מהסוף;599491][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"אני רואה כרגע שני דברים שיכולים לגרום לנו למצוא אותו." הוא אומר. "אני, והעובדה שכבר אין לו טאקט."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"לא יודע מה איתך אני חושב שלפני שאנחנו נלחמים נגדו צריך לחשוב איך להביס אותו "אומר
[/spoiler]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]אייס נראה הפעם אובד עצות. "הוא התחזק מאז הקרב האחרון שלי איתו... בפעם הקודמת הוא לא הצליח לרפות את עצמו... אבל עדיין הוא הרג את קארלוס..."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599495][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]אייס נראה הפעם אובד עצות. "הוא התחזק מאז הקרב האחרון שלי איתו... בפעם הקודמת הוא לא הצליח לרפות את עצמו... אבל עדיין הוא הרג את קארלוס..."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"כנראה עוד כוח ..."אומר בייאוש .
"רגע פעם קודמת הוא התרפא ברגע שהוא הוציא תכדור יכול להיות שאם נשאיר את החפץ בתוך הגוף שלו הוא ימות ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"לא...אתה טועה, הכדור לא יצא... הוא התרפא למרות זאת.." אומר אייס מיואש.[/COLOR][/B] [/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599499][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"לא...אתה טועה, הכדור לא יצא... הוא התרפא למרות זאת.." אומר אייס מיואש.[/COLOR][/B] [/spoiler][/quote]
"כנראה נצטרך עזרה ממישהו שמבין בזה קצת יותר מאיתנו "אומר לאייס .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]אייס נראה מתוסכל. "זה מה שתכננתי לעשות, אתה וסטן הרגתם את הסיכויים שלי..."[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599504][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]אייס נראה מתוסכל. "זה מה שתכננתי לעשות, אתה וסטן הרגתם את הסיכויים שלי..."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
"דיי להאשים אותי !"אומר לו .
"לא יכלתי לעשות כלום !"הוסיף.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]אייס נראה מעוצבן. "אני מניח..." הוא חושב כמה דקות. "יש מישהי שתוכל לעזור לנו..."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599507][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]אייס נראה מעוצבן. "אני מניח..." הוא חושב כמה דקות. "יש מישהי שתוכל לעזור לנו..."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"עם יש מישהי כזאת אז למה אנחנו עדיין כאן" אומר ואפרוש כנפיים .
"מאיפה אתה יודע את כל הדברים האלה על האינפרנלס ?"אשאל את אייס בזמן שאנחנו עפים לשם .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]אייס מסתכל אליך לרגע, ואז חוזר להביט קדימה. שניכם עפים גבוה, ועל המצב המסורבל, אתה נהנה מהתעופה. "פגשתי אנשים. מאז ש"התעוררתי" ג'ייקוב רודף אחריי. אני מניח שהוא העיר אותי.. הממזר הזה." נראה שהוא לא מספר לך הכול. אולי הוא עוד לא בוטח בך[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599511][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]אייס מסתכל אליך לרגע, ואז חוזר להביט קדימה. שניכם עפים גבוה, ועל המצב המסורבל, אתה נהנה מהתעופה. "פגשתי אנשים. מאז ש"התעוררתי" ג'ייקוב רודף אחריי. אני מניח שהוא העיר אותי.. הממזר הזה." נראה שהוא לא מספר לך הכול. אולי הוא עוד לא בוטח בך[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"מי זה הקארלוס הזה שהזכרת מקודם ?"אשאל בנוסף .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"אמרתי לך שפגשתי שלושה אינפרנלים, אחד חילוני שומר שאנחנו סתם פריקים, ושניים דתיים. אז קארלוס היה אחד מהדתיים... אבל אותו פגשתי בשלב מאוחר יחסית.. אתה שמעת על המכתש בברוקלין? ה"פיגוע הראשון"? זה קרה כשג'ייקוב הרג אותו..." אתם עפים עוד קצת. "אולי כדאי שאני אספר לך הכול מהתחלה?"[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599515][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"אמרתי לך שפגשתי שלושה אינפרנלים, אחד חילוני שומר שאנחנו סתם פריקים, ושניים דתיים. אז קארלוס היה אחד מהדתיים... אבל אותו פגשתי בשלב מאוחר יחסית.. אתה שמעת על המכתש בברוקלין? ה"פיגוע הראשון"? זה קרה כשג'ייקוב הרג אותו..." אתם עפים עוד קצת. "אולי כדאי שאני אספר לך הכול מהתחלה?"[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"כה כדאי "אומר ..
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]"טוב, זה סיפור ארוך... אני חושב שאני חייב לך התנצלות על מה שקרה אז, דבר ראשון... אני באמת מצטער, והייתי מחליף אותך אם אם לא הייתה נכנסת להיריון." הוא אומר, והקול שלו נשבר. "מה שכן, פרשתי מהקבוצה. לא יכולתי להישאר. ונחש מה אני עושה היום, כשאני לא יורה אש כדי להרוג את ג'ייקוב?"[/B][/COLOR][/SPOILER]